Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Σήμερα θα μπορούσε να υπάρξει κάποια διαμάχη μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς σου. Έτσι μπορεί αυτά που λες και εκφράζεις να παραπλανούν αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι. Ωστόσο η διαίσθησή σου είναι αισιόδοξη και νιώθεις πως οι άλλοι είναι στο πλευρό σου. Οι ενέργειες μπορούν να ενισχύσουν μια σχέση και την αποφασιστικότητά σου και να επιδιώξεις μακροπρόθεσμους στόχους. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά εμπιστεύσου τη φωνούλα μέσα σου πως σύντομα όλα θα αλλάξουν.

Ταύρος
Η διανοητική ενέργεια μπορεί να μην είναι σήμερα εύκολη και να υπάρξουν μεικτά σήματα ή συναισθήματα. Η δέσμευση και η αφοσίωση στα εργασιακά ή οι μακροπρόθεσμοι στόχοι είναι ισχυροί δίνοντάς σου μια καλή αίσθηση αποστολής και μιας κατεύθυνσης προς την οποία πρέπει να εργαστείς. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αρχίζει να σοβαρεύει κι αυτό σου δίνει ικανοποίηση. Εσύ που είσαι μόνη, εντυπωσιάζεις όπου κι αν βρεθείς.

Δίδυμοι
Μπορεί να μην είναι εύκολο να είσαι συγκεντρωμένη όλη τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο έχεις μεγαλύτερους στόχους που σε βοηθούν να ανεβάσεις τη διάθεσή σου παρά τα μικρά προβλήματα. Αυτά είναι πιθανό να περιστρέφονται γύρω από σχέδια για πιο εκτεταμένες περιπέτειες, μάθηση, δημοσίευση και ίσως ρομαντισμό. Το να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου στα εργασιακά σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Η συναισθηματική σου ζωή και η ευτυχία σου είναι στα δικά σου χέρια.

Καρκίνος
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αισθάνεσαι αισιόδοξη και ενθουσιασμένη με τη ζωή και θα μπορούσες να βιώσεις κάποια μορφή υποστήριξης ή δέσμευσης από την οικογένεια ή από την οικεία σου ζωή. Όλο αυτό σου προκαλεί έντονη επιθυμία να εργαστείς με περισσότερο ενθουσιασμό. Η άφοβη και πρακτική αντιμετώπιση των συναισθηματικών ζητημάτων θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Λέων
Κάποιες από εσάς αισθάνεστε ανάλαφρες σήμερα και κάποιες άλλες έχετε επενδύσει σε πράγματα που σας βαραίνουν και σας αγχώνουν. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν ικανοποιητικά τα σχέδια και τα έργα σας. Θα μπορούσαν επίσης να υπάρξουν ευκαιρίες για τη σταθεροποίηση ή την οριστικοποίηση μιας συμφωνίας ή την προώθηση μιας σχέσης με απτούς τρόπους. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και ακολούθησέ το.

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις νευρική και θα πρέπει να αποφύγεις μικρές εντάσεις. Παρόλα αυτά μακροπρόθεσμοι στόχοι σου μπορεί να είναι το κίνητρο που σχετίζεται με τα εργασιακά σχέδιά σου και τη βελτίωση των οικονομικών σου. Τα μαγικά συστατικά για την επίτευξη των στόχων σου είναι η έμπνευση και η προσπάθεια αυτήν τη στιγμή. Αναλαμβάνεις εύκολα την ευθύνη απέναντι στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα με έντονο φλερτ και διασκέδαση.

Ζυγός
Αισθάνεσαι πιο αισιόδοξα με μια καινούρια φιλία ή ένα δημιουργικό έργο. Μπορεί να είναι κίνητρο και μπορεί να σε βοηθήσει και να σε ανεβάσει πάνω από μικρά προβλήματα. Οι σημερινές ενέργειες είναι ένα μείγμα παιχνιδιού και εργασίας και η εύρεση της τέλειας ισορροπίας μεταξύ αυτών των δυο, μπορεί να κάνει τη μέρα σου ενδιαφέρουσα. Απόφυγε εντάσεις με τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, δέχεσαι τηλεφωνήματα και ειδήσεις που δεν περίμενες.

Σκορπιός
Μπορεί σήμερα να νιώσεις μια ισχυρότερη αίσθηση σκοπού ή αποστολής στη συναισθηματική και οικογενειακή ζωή σου. Το ένστικτό σου για επιτυχία είναι ισχυρό και ανεβάζει την ενέργειά σου. Είσαι έτοιμη να λάβεις δράση στα εργασιακά κα αυτό σε κάνει εξαιρετικά παραγωγική. Η αφοσίωση του αγαπημένου σου χτίζει την αυτοπεποίθηση σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέχρι να προκύψει το τέλειο απόλαυσε το φλερτ.

Τοξότης
Υπάρχει πολύ καλή ενέργεια σήμερα γύρω σου, μια αίσθηση σκοπού και πιο ουσιαστικές δεσμεύσεις σε φιλίες και έργα. Μπορεί να νιώσεις πιο αφοσιωμένη στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου και έτοιμη να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις που χρειάζονται οι στόχοι σου. Κάντε σχέδια με τον ερωτικό σύντροφό σου αποφεύγοντας την απαισιοδοξία. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται για το επόμενο διάστημα.

Αιγόκερος
Συχνά ασχολείσαι με την επίτευξη, την απόδοση, την αναγνώριση και τον μακροπρόθεσμο προγραμματισμό. Ίσως αντιμετωπίσεις κάποιον ανταγωνισμό σήμερα. Έχεις πλεονέκτημα στη διαχείριση σήμερα και μια έντονη αίσθηση σκοπού ή αποστολής σε πρακτικές ή επαγγελματικές γνωριμίες. Η καλή ενέργεια σε ακολουθεί και στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου είναι τόσο γεμάτη από υποχρεώσεις που τη συναισθηματική σου ζωή την περνάς σε δεύτερη μοίρα.

Υδροχόος
Μπορεί σήμερα να αισθανθείς ότι είσαι σε μια αποστολή που σε βοηθά να ξεπερνάς την ένταση. Νιώθεις ότι εργάζεσαι για κάτι ουσιαστικό κι αυτό ανεβάζει την ενέργειά σου. Ενθουσιάζεσαι όταν μαθαίνεις ή βιώνεις νέα πράγματα καθώς παλεύεις για τους στόχους σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου έχει ήδη γερά θεμέλια οπότε μπορείτε να πάρετε αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και το παιχνίδι του έρωτα.

Ιχθείς
Ο μακροπρόθεσμος προγραμματισμός μπορεί να είναι ιδιαίτερα ελκυστικός ιδιαίτερα σε σχέση με τα οικονομικά, τα συναισθηματικά θέματα ή την ψυχική σου υγεία. Η αίσθηση μιας αποστολής στα εργασιακά σε βοηθά να ξεπεράσεις στιγμιαίες εντάσεις. Ο συναισθηματικός σου τομέας σταθεροποιείται και ενισχύεται τόσο για σένα που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση όσο και για σένα που είσαι μόνη.

Read More

And More