Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Σήμερα πιθανά να νιώσεις ότι χρειάζεσαι κάτι ή κάποιον με μεγάλο πάθος καθώς τα συναισθήματα αγάπης ή και μίσους είναι έντονα. Ίσως αντιμετωπίσεις κάποιες αλήθειες που διεγείρουν τους φόβους σου ιδιαίτερα για θέματα καριέρας, σχέσεων ή οικονομικών. Η σημερινή διέλευση Ερμή – Δία μπορεί να παράγει καλά νέα σχετικά με την εκπαίδευση, τις εκδόσεις, τα επιχειρηματικά εισοδήματα ή τη φιλία.

Ταύρος
Σήμερα μπορεί να βιώσεις μεγάλο ενθουσιασμό για μια ιδέα ή ένα θέμα και οι άλλοι ενδιαφέρονται πολύ για αυτά που έχεις να πεις, να διδάξεις ή να μοιραστείς. Είναι επίσης μια έντονη μέρα για να απολαύσεις τη μάθηση και να αναπτύξεις τις δεξιότητες ή τις γνώσεις σου, ίσως με ή λόγω κάποιου ειδικού. Κάποιες ασάφειες στα εργασιακά είναι παροδικές για αυτό απόφυγε παρορμητικές ενέργειες. Μια σύγχυση με τα όρια στις σχέσεις ή ζητήματα ισορροπίας και δύναμης διαταράσσουν τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Είναι μια μέρα που μπορείς να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου για επιβεβαίωση από τις σχέσεις ή τα έργα και τις δραστηριότητές σου. Μια διέλευση Ερμή – Δία ανοίγει το μυαλό και η προθυμία για μάθηση αυξάνει τη διαύγεια και την ικανοποίηση. Η ικανότητά σου να βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά και στη θέση τους ανοίγει πόρτες που ήταν προηγουμένως κλειστές. Απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων για αργότερα και σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τη συντροφιά αγαπημένων προσώπων.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα στον τομέα των συνεργασιών σου και μπορεί να αναζητήσεις την αλήθεια ενός θέματος ίσως επειδή έχεις βαρεθεί να αναρωτιέσαι τι και ποιον να πιστέψεις. Επίσης είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις αλλαγές στις σχέσεις σου ή να σπάσεις τα φθαρμένα μοτίβα σχέσεων. Αυτό που σε ενέπνευσε στο παρελθόν συναισθηματικά ίσως χρειαστεί κάποιες προσαρμογές ή αλλαγές.

Λέων
Μπορεί να βιώσεις μια στιγμή αλήθειας και πιθανώς ένα επιπλέον κίνητρο για να κόψεις μια κακή συνήθεια. Τα συναισθήματά σου είναι δυνατά και μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη. Θέματα εργασίας και υγείας σε ελκύουν ή απολαμβάνεις βαθύτερες φιλοδοξίες και κίνητρα για να τα βελτιώσεις. Η διέλευση Ερμή – Δία βοηθά τις συζητήσεις να κυλούν ομαλά και με τη δημιουργική σκέψη βρίσκεις ικανοποιητικά κανάλια ή μέσα. Κάποιες αμφιβολίες του ίδιου σου του εαυτού επηρεάζουν τη συναισθηματική σου ζωή.

Παρθένος
Οι διελεύσεις σήμερα μπορούν να σε ξεσηκώσουν για να δημιουργήσεις κάτι από καρδιάς. Είσαι έτοιμη να αγκαλιάσεις δραστηριότητες που είναι απαιτητικές. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να προσελκύσεις νέες ιδέες και ενθουσιασμό για ένα άτομο ή ένα έργο. Είσαι διατεθειμένη να δουλέψεις σκληρότερα προκειμένου να κατακτήσεις τους στόχους σου. Προς το παρόν απόφυγε τις δεσμεύσεις στη συναισθηματική σου ζωή.

Ζυγός
Μπορείς σήμερα να μάθεις πολλά για τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και τις ανάγκες σου, καθώς οι αναμνήσεις σε οδηγούν σε ενδιαφέρουσες και αποκαλυπτικές συζητήσεις. Τα καλά νέα σχετικά με χρήματα ή το αίσθημα αφθονίας καταφτάνουν και ανεβάζουν τη διάθεσή σου. Η διέλευση Ερμή – Δία ωφελεί την επικοινωνία και τη δημιουργική σου απόδοση. Ενθαρρυντικά λόγια και θετικά σχόλια επαναφέρουν την αυτοπεποίθησή σου.

Σκορπιός
Είσαι σε καλή θέση για να επικοινωνήσεις σήμερα, να πείσεις και να ευχαριστηθείς με αυτά που λες. Οι στενές σχέσεις μπορούν να ευδοκιμήσουν και η σημερινή διέλευση του Ερμή – Δία ενθαρρύνει τη θετική σκέψη. Συζητήσεις για θέματα που αφορούν στα χρήματα, την οικογένεια και τη ζωή στο σπίτι ευνοούνται. Ένα τετράγωνο επίσης του Ήλιου με τον Ποσειδώνα αναδεικνύει τομείς της ζωής σου που χρειάζονται περισσότερη προσοχή και φροντίδα. Πειρασμοί να προχωρήσεις σε μια αγορά καλό θα ήταν να αποφευχθούν.

Τοξότης
Σήμερα μπορεί να ανακαλύψεις τρόπους να κάνεις περισσότερα από αυτά που έχεις ήδη προγραμματίσει ή να κάνεις μια προσπάθεια να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και τη στάση σου απέναντι στα κέρδη ή τη φροντίδα του εαυτού σου. Είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για να σχεδιάσεις τις στρατηγικές σου στα εργασιακά. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου στη συναισθηματική σου ζωή.

Αιγόκερος
Θα πρέπει να προσέξεις την τάση σου να ρίχνεις πολύ ενέργεια σε μια συγκεκριμένη γραμμή σκέψης ή επιδίωξης και με κάποιο μέτρο θα καταφέρεις περισσότερα. Η επιθυμία σου να βελτιώσεις τις τρέχουσες συνθήκες μπορεί να οδηγήσει σε ουσιαστικές αλλαγές που θα ευνοήσουν τα σχέδιά σου. Μια ξαφνική ανάμνηση μπορεί να σε οδηγήσει σε μια λανθασμένη κίνηση που αφορά στη συναισθηματική σου ζωή.

Υδροχόος
Οι επιθυμίες είναι δυνατές σήμερα και μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές, αποκαλυπτικές στιγμές που τα συναισθήματα αναδύονται από το πουθενά. Μια όψη Ερμή – Δία σε ενθαρρύνει για νέα οράματα για το μέλλον που σε παρακινούν και σε εμπνέουν. Είναι μια καλή στιγμή για να μιλήσεις με συνεργάτες ή για να εκτελέσεις επιχειρηματικές ιδέες από φίλους. Απόφυγε δεσμεύσεις ή υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις στη συναισθηματική σου ζωή.

Ιχθείς
Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να επανορθώσεις, να κάνεις συνδέσεις ή να ξεκινήσεις εκ νέου κάτι παλιό. Η διέλευση του Ερμή με τον Δία είναι τυχερή για προσωπική επιρροή και ζεστές, ομαλές σχέσεις με τους άλλους. Το να κάνεις σχέδια για την καριέρα σου, τα χρήματα ή τη διαδρομή της ζωής σου βρίσκεται στο επίκεντρό σου. Μια ανησυχία στη συναισθηματική και ερωτική ζωή σου είναι προσωρινή.

Read More

And More