Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Η νέα Σελήνη σήμερα σου υπενθυμίζει την ανάγκη επαναφόρτισης πριν ξεκινήσεις με τα νέα σου σχέδια. Ακόμα κι έτσι φέρνει μια νέα αρχή και μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία να κάνεις κάτι για την επίλυση ενός μακροχρόνιου προβλήματος. Σκέψου ότι μπορεί να εξιδανικεύσεις υπερβολικά μια κατάσταση, ιδιαίτερα μια ρομαντική που αφορά σε μια νέα γνωριμία ή μια οικονομική. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση επωφελήσου από τη μέρα και ανανέωσε την ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Ταύρος
Η σημερινή νέα Σελήνη σε συνδυασμό με την ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, φέρνουν ένα συμβολικό νέο ξεκίνημα. Νέες επιθυμίες γεννιούνται και η στήριξη από το φιλικό και οικείο σου περιβάλλον λειτουργούν βοηθητικά. Είσαι ιδιαίτερα ελκυστική, ίσως λίγο μυστηριώδης και τραβάς την προσοχή. Για αυτό εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις και ανατροπές. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση καιρός να δράσεις και να πάρεις πρωτοβουλίες προκειμένου να ανανεώσεις και να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου.

Δίδυμοι
Αυτή είναι η στιγμή να σκεφτείς τα πρόσφατα γεγονότα στη ζωή σου και να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους που αφορούν στην καριέρα σου. Η σημερινή νέα Σελήνη ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα και εμφανίζονται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου. Προετοίμασε κάτι διαφορετικό απόψε για τον αγαπημένο σου και υποσχέσου στον εαυτό σου πως θα είσαι πιο ειλικρινής και δοτική από εδώ και πέρα. Εσύ που είσαι μόνη, το νέο φεγγάρι σου δημιουργεί αισιοδοξία.

Καρκίνος
Η νέα Σελήνη επιδρά ευνοϊκά για σένα ανεβάζοντας την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου. Σε συνδυασμό με την ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αρχίζεις να κάνεις όνειρα για το μέλλον -αποφεύγοντας βέβαια τις υπερβολές και την υπεραισιοδοξία. Με αργά και σταθερά βήματα θα καταφέρεις να αποκτήσεις όλα αυτά που ονειρεύεσαι. Η βραδιά είναι ιδανική για ερωτικές εξομολογήσεις με τον αγαπημένο σου και υποσχέσεις αφοσίωσης. Εσύ που είσαι μόνη, εάν η καρδιά σου συνεχίζει να χτυπά για ένα συγκεκριμένο άτομο, διεκδίκησέ το.

Λέων
Η νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει την επιθυμία ή την ανάγκη να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου. Η αποτυχία ή μια ξαφνική επίγνωση των αναγκών σου μπορεί να σε εμπνεύσει να ξεκινήσεις κάτι φρέσκο ή και κάτι εντελώς διαφορετικό. Μια εξάρτηση ή ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να σε απασχολήσει έντονα, καθώς η νέα Σελήνη εμφανίζεται στον 8ο οίκο σου. Η φαντασία σου ενισχύεται για αυτό χρησιμοποίησέ τη σωστά και εντυπωσίασε τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι βιαστικές εξιδανικεύσεις δεν βοηθούν.

Παρθένος
Η νέα Σελήνη εμφανίζεται την ίδια μέρα με την ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ποσειδώνα και σε προδιαθέτουν για ένα συμβολικό νέο ξεκίνημα και διαπραγματεύσεις, καθώς ενισχύει και την ανάγκη σου για ουσιαστική επαφή με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Κράτα φυσικά τα πόδια σου στη γη και φρόντισε να περάσεις όμορφα τη μέρα σου. Ανανεωτικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Όσο για σένα που είσαι μόνη συναισθηματικά, πιθανά να ξεκινήσεις μια νέα σχέση με αρκετά καλές προοπτικές.

Ζυγός
Μια διαδικασία αναζωογόνησης ξεκινά από σήμερα με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης. Είναι καιρός να βγεις από τη ρουτίνα και να προσεγγίσεις την καθημερινότητα στη ζωή σου με έναν πιο εμπνευσμένο τρόπο. Η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα ευθυγραμμίζονται και ενώνονται, ενθαρρύνοντάς σε να χαλαρώσεις και να ονειρευτείς τον δικό σου κόσμο. Μέσα σε αυτόν συμπεριέλαβε και τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να ανανεώσεις τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και τη φυσική σου κατάσταση περισσότερο και προετοιμάσου για νέες εμπειρίες.

Σκορπιός
Το νέο φεγγάρι λειτουργεί ευεργετικά και θετικά για σένα κι έτσι το επόμενο διάστημα μπορείς να παλέψεις για τους στόχους σου, να πιστέψεις σε αυτούς και να κλείσεις παλιά κεφάλαια. Ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου για αυτό κάνε όνειρα με τον ερωτικό σύντροφό σου που αφορούν στο μέλλον και ενίσχυσε το πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, το επόμενο διάστημα φέρνει εξαιρετικές ευκαιρίες στο δρόμο σου που ίσως και να δώσουν ένα οριστικό τέλος στη μοναξιά σου.

Τοξότης
Ο Ήλιος σχηματίζει ένα μισό τετράγωνο στον Ουρανό σήμερα το πρωί και είσαι διατεθειμένη να ταρακουνήσεις λίγο τα πράγματα γύρω σου, να κάνεις αλλαγές και να κλείσεις παλιά κεφάλαια. Όποιες καταστάσεις σε ταλαιπωρούν από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς ήρθε η στιγμή να λάβουν τέλος ή να επιλυθούν με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης. Μέσα σου αισθάνεσαι αρκετά μπερδεμένη και κουρασμένη και ήρθε η στιγμή να βρεις τρόπους για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Αιγόκερος
Η νέα Σελήνη εμφανίζεται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων και μαζεύεις ενέργεια και έμπνευση για να κάνεις ένα άλμα πίστης. Επικοινωνίες και χρήσιμες επαφές έρχονται στο προσκήνιο, καθώς και νέες προτάσεις. Πάρε τις σωστές αποφάσεις και εκτίμησε σωστά τα δεδομένα. Είναι μια καλή μέρα για συναισθηματικές εξομολογήσεις, υποσχέσεις και όνειρα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου και διεκδικείς δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Η σημερινή νέα Σελήνη θα δώσει ώθηση σε ένα νέο ξεκίνημα στα οικονομικά σου ή στα ζητήματα αυτοσεβασμού. Η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα ενισχύοντας τις δυνάμεις έλξης και τα όνειρα και οι φαντασιώσεις έχουν την τιμητική τους. Είσαι ιδιαιτέρα γενναιόδωρη με τον αγαπημένο σου και παίρνεις πίσω τα αντίστοιχα αν όχι και κάποια παραπάνω. Εσύ που είσαι μόνη, μια απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα και σκέψεις ανεβάζουν την ψυχολογία σου.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη σήμερα συναντά τον Ποσειδώνα στο δικό σου ζώδιο και η νέα Σελήνη επίσης πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο. Μαζί, σου δημιουργούν έντονα την αίσθηση μιας νέας έναρξης. Είναι μια δυνατή στιγμή για ρομαντισμό, έλξη και δημιουργικές τέχνες. Είναι σημαντικό επίσης να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου σε αποφάσεις και απαραίτητες αλλαγές. Συναισθηματικά ένας νέος έρωτας έρχεται για να σε βγάλει από τη μοναξιά σου και να δώσει έντονο άρωμα πάθους στη ζωή σου. Εσύ που ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση απόλαυσε στο έπακρο τη βραδιά.

Read More

And More