Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατο; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Μια αόριστη ανησυχία σε διακατέχει σήμερα και είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου. Επίσης μπορεί να υπάρξουν ανταγωνιστικές ενέργειες που αντιπαραθέτουν την κοινωνική σου ζωή ή τον ελεύθερο χρόνο σου με τις δουλειές και τα καθήκοντα. Η αυθεντικότητα είναι σημαντική προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες επικοινωνίες και πιθανές ειδήσεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ταύρος
Μπορεί σήμερα να υπάρξουν ανάμεικτα συναισθήματα και σήματα για αποκρυπτογράφηση ή προβλήματα διαχείρισης της ισορροπίας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Έτσι είναι λογικό να επιβραδύνεις και να αποφύγεις τη λήψη αποφάσεων μέχρι να ξεκαθαρίσεις τι είναι πιο σημαντικό τελικά για σένα. Ο ερωτικός σύντροφός σου σήμερα μπορεί να νιώσει μια απογοήτευση με τη διχασμένη προσοχή σου. Εσύ που είσαι μόνη, ερωτηματικά που αφορούν στο παρελθόν σου σχεδόν σου γίνονται εμμονή.

Δίδυμοι
Για μια ακόμη φορά μικρές προκλητικές πτυχές σήμερα μπορούν να παίξουν με τις προσδοκίες σου. Δεν είναι τέλεια η μέρα για οικειότητα καθώς οι γύρω σου είναι γενικά δύσκολο να ευχαριστηθούν, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σου. Οι σημερινές ενέργειες δεν είναι επίσης κατάλληλες για μεγάλες κινήσεις και αποφάσεις. Ουδέτερες συζητήσεις και δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα διαφυλάξουν τη σχέση σας από εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, καθησύχασε τις ανησυχίες σου και εμπιστεύσου την τύχη.

Καρκίνος
Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες είναι σε γενικές γραμμές σε καλή κατάσταση αυτές τις μέρες με τις τρέχουσες μετακινήσεις. Οι γύρω σου θα μπορούσαν να βρουν ελκυστικές τις ιδέες και το στιλ σου, ωστόσο μπορεί να υπάρξουν ορισμένα προσωρινά προβλήματα μετάδοσης των μηνυμάτων σου. Είσαι πιο ευαίσθητη από ότι συνήθως για αυτό ίσως κάποιες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου να σε ενοχλήσουν. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις του παρελθόντος σε κρατούν κολλημένη σε αυτό.

Λέων
Οι ιδιοτροπίες μπορεί να κυριαρχήσουν σήμερα κι αν νιώθεις ανήσυχη είναι μια καλή ιδέα να προσπαθήσεις να έρθεις σε επαφή με αυτό που πραγματικά σε ενοχλεί. Οι διαφορές αξιών με κάποιον μπορεί να είναι ένα ζήτημα κυρίως λόγω υπερβολής ή ευαισθησίας. Ευχάριστες δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα βοηθήσουν και θα προστατευόσουν τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και απόβαλε το παρελθόν από τη σκέψη σου.

Παρθένος
Με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σου αυτές τις μέρες οι επιθυμίες σου είναι άμεσες και πιεστικές. Ωστόσο σήμερα μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν αυτό που έχεις στην καρδιά σου με τις τρέχουσες μικρές προκλητικές πτυχές, που φαίνεται να σου ζητούν να επιβραδύνεις, να προσαρμοστείς και να επανεξετάσεις. Έχεις μια τάση ονειροπόλησης και καλό θα ήταν να κρατήσεις και τον ερωτικό σύντροφό σου μέσα σε όλο αυτό. Εσύ που είσαι μόνη, το μυαλό σου περιπλανάται στο παρελθόν.

Ζυγός
Οι σημερινές ενέργειες είναι λίγο δύσκολες για τις σχέσεις και για άλλη μια φορά δεν είναι ιδανικές για το χρονοδιάγραμμά σου ή για τη λήψη αποφάσεων. Επίσης μπορεί να νιώσεις μπερδεμένη με εναλλακτικές λύσεις και η προσπάθεια ειρήνης με το παρελθόν είναι ιδιαίτερα χρήσιμη αυτές τις μέρες. Μην αντιδράς αψυχολόγητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σου κινεί το ενδιαφέρον.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο όλη τη μέρα και η επιθυμία σου για ποικιλία είναι έντονη, όμως ένα άλλο μέρος του εαυτού σου θέλει να μείνει λίγο μόνο του. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι προσωρινά διχασμένη, αβέβαιη για τα συναισθήματα σου ή ένα αδιέξοδο. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενική απέναντι στον αγαπημένο σου και να μην λειτουργείς εγωιστικά. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα επαναφέρουν την αυτοπεποίθησή σου.

Τοξότης
Οι σημερινές μετακινήσεις φέρνουν περαιτέρω αναποφασιστικότητα αλλά μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να περιμένεις. Οι υποσχέσεις που δίνονται σήμερα μπορεί να μην υλοποιηθούν. Μπορεί να προσελκύεις ανθρώπους που σε θεωρούν δεδομένη και μπορεί να χρειαστεί να καθορίσεις όρια ως αποτέλεσμα. Εάν αισθάνεσαι λίγο εκτός ισορροπίας το καλύτερο στοίχημά σου είναι να επιβραδύνεις και να αποφύγεις να ενεργείς παρορμητικά. Στα συναισθηματικά ακολούθησε τη λογική και όχι το συναίσθημα.

Αιγόκερος
Υπάρχει μια τάση σήμερα να νιώθεις λίγο έξω από τα νερά σου όμως στόχος σου θα πρέπει να είναι να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς ή να δυναμώσεις τον εαυτό σου, αντί να πιέσεις κάτι που δεν είναι έτοιμο να κινηθεί. Με τις σημερινές μετακινήσεις θα μπορούσες να επικεντρωθείς σε κάτι που νομίζεις ότι θέλεις αλλά στη συνέχεια να ανακαλύψεις ότι δεν είναι η απάντηση στα προβλήματά σου. Οι φιλικές συναναστροφές θα επηρεάσουν θετικά τη συναισθηματική, ερωτική ζωή σου.

Υδροχόος
Αυτές οι μέρες είναι καλές για να μοιραστείς τον εαυτό σου ή να απολαύσεις σε βάθος δραστηριότητες με έντονη εστίαση στον ηλιακό 8ο οίκο σου. Ωστόσο σήμερα μπορεί να νιώσεις εύκολα ότι οι άλλοι έχουν την πρόθεση να παραβιάζουν την ελευθερία σου. Βάλε τα όρια σου χωρίς να προκαλείς παρεξηγήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τη συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, προετοιμάσου για συναρπαστικές εμπειρίες το επόμενο διάστημα.

Ιχθείς
Μπορεί να μην είναι απλό να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση σήμερα και μπορεί να υπάρξουν ανταγωνιστικά συναισθήματα όταν πρόκειται για την ανάγκη ιδιωτικότητας. Κάτι θα μπορούσε να οδηγήσει σε αδιέξοδο, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να ψάξεις για εναλλακτικές λύσεις. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε ψυχαγωγία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε ενθουσιασμούς και εξιδανικεύσεις.

Read More

And More