Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Άρης, ο φλογερός και θαρραλέος κυβερνήτης σου, ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 5ο οίκο σου. Αυτή η διέλευση επτά εβδομάδων φέρνει επιπλέον δυναμισμό, τόνωση και δράση στον δημιουργικό, τον ψυχαγωγικό και τον ρομαντικό κόσμο σου. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να ενισχύσεις τα χόμπι και τις ψυχαγωγικές σου δραστηριότητες. Εάν αυτή η ενέργεια διοχετεύεται σωστά, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κυνηγήσεις την επιθυμία της καρδιάς σου. Η άμεση προσέγγιση τείνει να σου φέρνει αποτελέσματα. Βρίσκεσαι σε μια δυναμική περίοδο για τις σχέσεις σου μέχρι τις 10/6.

Ταύρος
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου σήμερα και αυτό σημαίνει ότι αφιερώνεις περισσότερη ενέργεια στην προσωπική σου ζωή -μέχρι τις 10/7. Αυτή η επιρροή διεγείρει την επιθυμία σου να κάνεις διορθώσεις ή βελτιώσεις στις σημαντικές σχέσεις σου και γενικότερα να ανανεώσεις τη ζωή σου από τη βάση της. Είναι μια καλή περίοδος να εργαστείς σκληρά γιατί οι προσπάθειες σου θα αποδώσουν καρπούς. Οι ισορροπίες είναι λίγο πιο ευαίσθητες αυτές τις μέρες και οι εντάσεις με κοντινά πρόσωπα είναι πιθανές, οπότε φρόντισε να εστιάσεις σε όσα έχουν σημασία και μην σπαταλάς ενέργεια σε πράγματα που είτε είναι άλυτα για χρόνια είτε άσχετα με όσα συμβαίνουν αυτόν τον καιρό.

Δίδυμος
Ο Άρης αρχίζει την πορεία του στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και αυτή η επιρροή θα κρατήσει μέχρι περίπου τα μέσα του καλοκαιριού. Σε αυτό το διάστημα θα είσαι απορροφημένη σε καινούριες ιδέες, απόψεις και πληροφορίες. Επίσης, ίσως βρεις το κουράγιο να επικοινωνήσεις με άτομα με τα οποία έχεις χαθεί για καιρό. Η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα φυσικά μπορεί να οξύνει τα πνεύματα καθώς και να ξυπνήσει ανασφάλειες, αλλά και τον φόβο της απόρριψης. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις σήμερα είναι να βγάλεις από μέσα σου αυτό που νιώθεις, χωρίς όμως να προσπαθήσεις να επιβάλλεις τη γνώμη σου ή τη διάθεσή σου στους άλλους.

Καρκίνος
Ο Άρης αφήνει το ζώδιό σου σήμερα και αυτό δημιουργεί ένα αίσθημα ανακούφισης και ηρεμίας που σου είχε λείψει το τελευταίο διάστημα. Αυτό πολύ πιθανά θα σε βοηθήσει να βρεις τον χρόνο αλλά και την ενέργεια για να αφοσιωθείς σε κάτι νέο και σημαντικό, όπως μια καινούρια δουλειά, μια επένδυση, μια καινούρια σχέση. Εκμεταλλεύσου το διάστημα μέχρι τις 10 Ιουλίου για να προχωρήσεις σε αυτό το νέο εγχείρημα. Για σένα αυτές οι μέρες φέρνουν πιθανές εντάσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα. Αν νιώθεις ότι κάπου είσαι ριγμένη ή δεν αναγνωρίζεται η αξία σου όσο θα έπρεπε, με την επιρροή της αντίθεσης Άρη – Πλούτωνα ίσως θελήσεις να αλλάξεις το σκηνικό. Έχε στο μυαλό σου ότι πιθανά θα βρεις αντίσταση, αλλά ένας συμβιβασμός είναι δυνατός, αρκεί να έχεις τη διάθεση να κάνεις κι εσύ κάποιες παραχωρήσεις.

Λέων
Υποδέχεσαι τον Άρη στο ζώδιό σου και αυτό εγκαινιάζει μια περίοδο που θα έχεις αυξημένη ενέργεια και όρεξη για καινούρια πράγματα. Με αυτήν τη διάθεση έχεις την τάση να θέλεις να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να κινηθείς αυτόνομα προς την κατεύθυνση που θες. Αυτό ίσως φέρει κάποιες συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου, αλλά είναι πιθανό να μάθεις και για απρόσμενους συμμάχους. Το σίγουρο είναι πως μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε πολλά πράγματα που μέχρι τώρα έμεναν στάσιμα. Οργάνωσε τις κινήσεις σου και μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Παρθένος
Ο Άρης ξεκινά την πορεία του σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την ιδιωτική σου ζωή και τον ψυχισμό σου. Είναι το ιδανικό διάστημα μέχρι τις 10 Ιουλίου να φροντίσεις τις όποιες πληγές σου. Κλείνεις κεφάλαια της ζωής σου που έχουν κάνει τον κύκλο τους και αυτό επηρεάζει τη διάθεση σου. Παρόλα αυτά, ό,τι συμβαίνει τώρα είναι απαραίτητο και συμβαίνει μόνο για το καλύτερο. Αυτό που σου χρειάζεται είναι να μπορέσεις να πάρεις τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης, οπότε φρόντισε να δημιουργήσεις τις συνθήκες που θα σου το επιτρέψουν.

Ζυγός
Η κίνηση του Άρη φέρνει και σε σένα ένα αίσθημα ανακούφισης και γαλήνης. Κρατήσου μακριά από ανταγωνισμούς και από τα προβλήματα των άλλων και κοίτα να βάλεις σε προτεραιότητα τις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες. Εάν νιώθεις ότι έχεις κολλήσει σε καταστάσεις και πρόσωπα και αυτό σου κοστίζει σε ενέργεια, πάρε την απόφαση να απελευθερωθείς και μην επιμένεις στα ίδια και τα ίδια. Είναι σίγουρο ότι με αυτήν την κίνηση θα κάνεις χώρο για νέα πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα αλλά και γνωριμίες που μπορούν να σε συγκινήσουν σε όλα τα επίπεδα!

Σκορπιός
Ο Άρης μπαίνει στον τομέα της καριέρας σου και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό για εσένα που τελευταία βασανίζεσαι από μια αίσθηση στασιμότητας. Ξεκινά μια περίοδος που το όνομά σου ακούγεται περισσότερο, εμφανίζονται ευκαιρίες με μακροπρόθεσμα οφέλη και έχεις πολλές επαφές και συνομιλίες. Για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα στο έπακρο, χρειάζεται να βάλεις προτεραιότητες και να μην ξεκινάς πράγματα μόνο και μόνο επειδή θέλεις να έχεις όλες τις πόρτες ανοιχτές. Συντονίσου με την εσωτερική σου φωνή και χρησιμοποίησε υπέρ σου όλα τα μαθήματα ζωής που έχεις πάρει μέχρι τώρα.

Τοξότης
Υπάρχει ένταση γύρω σου όμως μην φοβάσαι να δείξεις την ευάλωτη πλευρά σου. Με μια πιο ήρεμη προσέγγιση απέναντι στα πράγματα οι καταστάσεις εξομαλύνονται πολύ γρηγορότερα. Το επόμενο διάστημα μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού είναι θετικό για σένα, με νέα ξεκινήματα και αρκετή ενέργεια που θα σε ωφελήσει για τις επόμενες επτά βδομάδες. Προσπάθησε να ξεφορτωθείς όλα τα πρακτικά αλλά και συναισθηματικά βαρίδια που έχεις για να μπορέσεις να μπεις σε αυτήν τη νέα περίοδο με καθαρό μυαλό και ανάλαφρη καρδιά.

Αιγόκερος
Για σένα ο Άρης ζεσταίνει την ερωτική σου ζωή! Ξεκινά ένα διάστημα επτά περίπου εβδομάδων που είναι πιθανό, αν είσαι αδέσμευτη, να κάνεις μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Αν είσαι ήδη σε σχέση, είναι πιθανό να έρθεις πολύ πιο κοντά με το άλλο σου μισό ή να λύσεις προβλήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα. Μπορείς από σήμερα και μετά να μιλήσεις πολύ πιο ξεκάθαρα για αυτά που θέλεις και να ξεμπερδεύεις μια και καλή με παιχνίδια εξουσίας. Το μάθημα των ημερών είναι να μοιράζεσαι όσα έχεις με τους ανθρώπους που αγαπάς χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι στερείς από τον εαυτό σου αυτά που επιθυμεί και χρειάζεται.

Υδροχόος
Ο δυναμικός Άρης επηρεάζει από σήμερα και μέχρι μέσα Ιουλίου τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σου. Ξεκαθαρίζεις το τοπίο, κλείνεις κεφάλαια που έχουν κάνει τον κύκλο τους, ανανεώνεις σχέσεις που είναι σημαντικές, αλλά έχουν ατονίσει και αποφασίζεις να λύσεις προβλήματα που απέφευγες να δεις μέχρι τώρα. Οι εντάσεις που φέρνει σήμερα ο Άρης απέναντι από τον Πλούτωνα έχουν να κάνουν με πράγματα που κρατάς καλά φυλαγμένα. Μην φοβάσαι να μοιραστείς αυτό που σε απασχολεί και εμπιστεύσου την εσωτερική σου γνώση.

Ιχθείς
Ο Άρης επηρεάζει την καριέρα και την υγεία σου. Βρίσκεις τη διάθεση να αναλάβεις την ευθύνη για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, τη φυσική σου κατάσταση, αλλά και τα οικονομικά σου. Βάζεις σε τάξη τον χώρο σου και το πρόγραμμα σου, αλλά πρόσεχε μην το παρακάνεις. Δεν λύνονται όλα μέσα σε μια μέρα. Εκμεταλλεύσου τις επόμενες επτά βδομάδες για να κάνεις την αρχή μιας νέας περιόδου και όχι για ενθουσιώδη ξεκινήματα που κρατάνε για λίγο. Κοίτα τα πράγματα μακροπρόθεσμα και κινήσου ανάλογα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164