Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Πώς θα είναι το Σαββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Θέλεις η μέρα να κυλήσει ήσυχα, χωρίς πολλούς περισπασμούς. Δεν έχεις καμία όρεξη να είσαι το επίκεντρο της προσοχής τώρα. Ωστόσο οι ιδέες σου ή η γνώμη σου είναι περιζήτητες σήμερα. Αργότερα μέσα στην ημέρα μπορεί να εκτιμήσεις την προσοχή ή την προσπάθεια κάποιου. Νιώθεις πως σε αγαπούν και αυτό σε εξυψώνει και σε παρακινεί. Είσαι αποφασισμένη να φτάσεις στην ουσία του θέματος που σε απασχολεί και ενδεχομένως να ανακαλύψεις μια νέα “λύση” σε ένα πρόβλημα. Πάντως σήμερα παρατηρείται  ικανοποιητική πρόοδος στα έργα που έχουν περισσότερη σημασία για εσένα και στα οποία θα αφοσιωθείς ακόμα περισσότερο από εδώ και στο εξής.

Ταύρος

Σήμερα είσαι καλά συναισθηματικά. Η επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων που σχετίζονται κυρίως με την εργασία σου και την βελτίωση των οικονομικών σου, είναι το κίνητρο τώρα. Είσαι έτοιμη για μια ρεαλιστική εικόνα των δυνατοτήτων ή των πόρων σου και η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για την κατασκευή ή την ολοκλήρωση ενός έργου. Από πολλές απόψεις είσαι αρκετά αυτάρκης. Η αυτοπεποίθηση και η προθυμία σου να εργαστείς για αυτό που θέλεις, επηρεάζουν θετικά το προσωπικό σου εισόδημα, την εργασία ή την υγεία σου.

Δίδυμοι

Μπορείς να νιώσεις πιο αισιόδοξη για μια φιλία ή ένα δημιουργικό έργο σήμερα. Η μέρα σε παρακινεί και σε βοηθά να ξεπεράσεις διάφορα μικρότερα προβλήματα της καθημερινότητά σου. Υπάρχουν ωραίες ευκαιρίες για να νιώσεις παραγωγική και για να εστιάσεις την προσοχή σου σε ουσιαστικές σχέσεις και φυσικά σε προσωπική πρόοδο. Τώρα είναι η πιο σωστή στιγμή να βρεις την τέλεια ισορροπία μεταξύ σκληρής δουλειάς και διασκέδασης και έτσι να έχεις μια πραγματικά επιτυχημένη μέρα. Φαίνεται να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα με μεγαλύτερη διορατικότητα και δημιουργικότητα.

Καρκίνος

Η μέρα έχει κάποια ευχάριστη ένταση, γιατί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές. Σήμερα επιτέλους θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα για ένα ζήτημα που σε απασχολεί. Υπάρχει μια γενικότερη ανησυχία αλλά είσαι αποφασισμένη να μην την αφήσεις να σε κερδίσει. Άλλωστε τώρα η στρατηγική σου για μακροπρόθεσμη επιτυχία μοιάζει να ευδοκιμεί. Προσπάθησε να μείνεις πιστή σε ό,τι έχεις υποσχεθεί στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Λέων

Η μέρα ενδείκνυται για μια εις βάθος ενδοσκόπηση. Είναι σημαντικό και ουσιαστικό για εσένα. Πρέπει να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια για ένα προσωπικό ενδιαφέρον. Το να βοηθάς κάποιον μπορεί να είναι ικανοποιητικό. Αναζητάς έναν σκοπό και μια πιο ουσιαστική δέσμευση, μια πιο ουσιαστική φιλία. Αισθάνεσαι αφοσιωμένη σε έναν μακροπρόθεσμο στόχο, σκοπό ή όνειρο, έτοιμη να δεχτείς τη δουλειά που απαιτείται για να φτάσεις εκεί που θέλεις να πας. Το σίγουρο είναι πως ψάχνεις ένα πιο ασφαλές και ευτυχισμένο μέλλον και τώρα πρέπει να ανακαλύψεις ποια είναι τα βήματα για να κινηθείς προς τα εκεί.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει πιο αυθόρμητη και σε ωθεί να σκεφτείς με μεγαλύτερη προσοχή όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες. Είναι ώρα για έναν πιο σωστό προγραμματισμό. Το να οργανωθείς και να μάθεις να αναγνωρίζεις τα ταλέντα σου είναι προτεραιότητα  αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Οι σταθερές, υποστηρικτικές ενέργειες της ημέρας σε βοηθούν περισσότερο σε πρακτικό επίπεδο. Νιώθεις πολύ καλά σε προσωπικό επίπεδο γιατί σε εκτιμούν και αναγνωρίζουν την αξία σου. Η αφοσίωση σου στον στόχο πάντως σε κάνει να λάμπεις. 

Ζυγός

Η Σελήνη επηρεάζει την ιδιωτική σου ζωή κι εντείνει την ανάγκη σου να κρατηθείς από τον εαυτό σου σήμερα. Έχεις την τάση να δίνεις μεγάλη προσοχή σε ένα έργο και η αφοσίωσή σε αυτό είναι αξιοσημείωτη. Στην πραγματικότητα, τώρα έχεις το κίνητρο που χρειάζεσαι για να δουλέψεις σκληρά για κάτι που αγαπάς. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να το ανακαλύψεις. Το να κάνεις τρελά σχέδια μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά οι στόχοι σου χρειάζονται επαναπροσδιορισμό, έτσι ώστε να είναι πιο εφικτοί και πιο ρεαλιστικοί. 

Σκορπιός

Η Σελήνη φέρνει τα πάνω κάτω στον κοινωνικό τομέα. Έχεις έντονη ανάγκη για παρέα, ακόμα κι αν αυτή δεν είναι τόσο ουσιαστική σήμερα. Δεν αισθάνεσαι ευάλωτη. Για αυτό τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να πετύχει κάτι που ήθελες από καιρό όσον αφορά τα ζητήματα καρδιάς, τις σχέσεις σου με τους γύρω, και την ψυχική σου υγεία. Αρκεί να κινηθείς στρατηγικά, με αποφασιστικότητα και με ιδιαίτερη προσοχή. 

Τοξότης

Σήμερα χρειάζεσαι την στήριξη του συντρόφου ή ενός πολύ καλού σου φίλου. Έχεις ανθρώπους στο πλευρό σου και αυτό είναι συγκινητικό. Η αφοσίωση σε ένα άτομο ή ακόμα και σε έναν σκοπό σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα και να βλέπεις το μέλλον με αισιοδοξία. Μην φοβηθείς τις μετακινήσεις. Αυτές θα βοηθήσουν μια σχέση να προχωρήσει. Αυτή την περίοδο είσαι δημιουργική. Το κεφάλι σου πλημμυρίζει από ιδέες ενώ ένα σημαντικό έργο πάνω στο οποίο δουλεύεις καιρό, παρουσιάζει επιτέλους σημαντική εξέλιξη.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα του πνεύματος. Αυτό σημαίνει πως αυτές τις ημέρες το μόνο που κάνεις είναι να σκέφτεσαι. Παρόλα αυτά αυτό δεν σε αποθαρρύνει καθόλου. Αντιθέτως. Νιώθεις σοφή και ξέρεις σε τι πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου και τι να αφήσεις πίσω όσον αφορά τον συναισθηματικό τομέα. Οργανώσου, κάνε σχέδια.

Υδροχόος

Aναλύεις εις βάθος πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου σήμερα. Οι υψηλοί σου στόχοι σε βοηθούν να ανεβάσεις την διάθεσή σου στα ύψη. Αυτοί κινούνται γύρω από την περιπέτεια, την γνώση, την διασκέδαση αλλά και τον ρομαντισμό. Βρες τρόπους για να επωφεληθείς από την ωραία ισορροπία μεταξύ πρακτικότητας και αισιοδοξίας που προσφέρει η μέρα. Νιώθεις καλά να επωμίζεσαι ευθύνες και κάπως έτσι να νιώθεις ακόμα πιο δυνατή.

Ιχθύες

Η μέρα είναι ευνοϊκή για δουλειές στο σπίτι ή για να περάσεις δημιουργικό χρόνο με την οικογένεια, η οποία σε στηρίζει πολύ. Σήμερα μπορείς να είσαι πολύ εποικοδομητική και να συνδυάσεις την επιτυχία, τη ζεστασιά και την πρακτικότητα. Υπάρχει κίνητρο και αποφασιστικότητα για να κάνεις εσωτερικές αλλαγές και μια έντονη επιθυμία να σχεδιάσεις και να εργαστείς με μεγαλύτερο ενθουσιασμό για την επίτευξη των στόχων σου.

Read More

And More