Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η επιθυμία σήμερα να εκφραστείς και να απολαύσεις τον εαυτό σου είναι έντονη. Ωστόσο ο Κρόνος σταθμεύει και στρέφεται ανάδρομος σήμερα και οι ευθύνες μπορεί να βαραίνουν, καθώς συμβαίνει η μετατόπιση. Μια αλλαγή στην προοπτική είναι πιθανή τους επόμενους μήνες ενώ ο Κρόνος είναι ανάδρομος, ειδικά στις φιλίες, τη δικτύωση και τους μακροπρόθεσμους στόχους ευτυχίας. Διώξε το άγχος και φρόντισε να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, καιρός να πάρεις τις αποφάσεις σου και να προχωρήσεις μπροστά.

Ταύρος
Με τις αλλαγές που συμβαίνουν τώρα, νιώθεις τα πράγματα να είναι λίγο στον αέρα και είναι καλύτερο να νιώσεις τα συναισθήματα πριν πάρεις τελικές αποφάσεις. Ο Κρόνος ξεκινά την ετήσια ανάδρομη πορεία του και σε προτρέπει να κάνεις κάποια ταξινόμηση ή αναθεώρηση των στόχων ή των προσπαθειών σου. Η ερωτική, συναισθηματική σου ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματά της.

Δίδυμοι
Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για σύνδεση και κοινή χρήση. Ωστόσο ο Κρόνος φτάνει στο σταθμό του καθώς γυρίζει ανάδρομος και σε ενθαρρύνει να επιβραδύνεις για να εξετάσεις τα σχέδια και τους στόχους σου. Καλό είναι σήμερα να θυμάσαι πως η απλοποίηση των συναισθημάτων σου θα βοηθήσει στο να περάσεις καλύτερα τη μέρα σου. Εάν είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες κατακτήσεις βοηθούν να ανέβει η αυτοπεποίθηση και η διάθεσή σου.

Καρκίνος
Ο σταθμός του Κρόνου σήμερα σε ενθαρρύνει να επιβραδύνεις και να σκεφτείς τις προτεραιότητές σου. Οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς σε λάθη κρίσης μέχρι να εξοικειωθούν με τη μετατόπιση. Ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 23/10 και είναι μια λογική περίοδος για αναθεώρηση. Αν και μπορεί να δώσει μια βαριά νότα στις επόμενες μέρες και τις ευθύνες μπορεί προσωρινά να τις αισθάνεσαι πιο έντονες από ότι είναι. Παρόλα αυτά απόλαυσε τη μέρα σου και άφησε πίσω τους προβληματισμούς.

Λέων
Ο Κρόνος σταθμεύει και γυρίζει ανάδρομος σήμερα και επειδή δεν έχεις συνηθίσει σε αυτήν τη βαριά ενέργεια μπορεί να νιώσεις αποπροσανατολισμένη. Είναι καλύτερο να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να σκεφτείς τις προτεραιότητές σου, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με συνεργασίες και σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου βοηθώντας να διατηρήσεις τη διάθεσή σου ανάλαφρη και ευχάριστη.

Παρθένος
Ο Κρόνος σταθμεύει και γυρίζει ανάδρομος σήμερα και θα συνεχίσει αυτήν την πορεία του μέχρι τις 23/10. Ενώ συμβαίνει αυτή η μετατόπιση, ειδικά την επόμενη μέρα του σταθμού του Ερμή, πρόσεξε για σφάλματα ή θολές αντιλήψεις. Οι τεταμένες σχέσεις ή το βάρος της εργασίας ή των ευθυνών σου για την υγεία μπορεί να είναι πιο έντονα προσωρινά. Επαναξιολόγησε τις δεσμεύσεις σου για συγκεκριμένα προγράμματα, έργα ή πρόσωπα.

Ζυγός
Ο Κρόνος ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του και είναι καλύτερο να προσέχεις για λάθη καθώς συμβαίνει αυτή η μετατόπιση. Ωστόσο ο ίδιος κύκλος που διαρκεί μέχρι τις 23/10 είναι ένας ισχυρός κύκλος για την απόκτηση προοπτικής σε δεσμεύσεις που σχετίζονται με τον ρομαντισμό, την οικογένεια και τη δημιουργικότητα. Αυτή η ανάδρομη περίοδος είναι κατάλληλη για την επανεκτίμηση, την εδραίωση ή την ανοικοδόμηση κρίσιμων τομέων της ζωής σου.

Σκορπιός
Ο Κρόνος ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του δίνοντας έναν κάπως πιο σοβαρό τόνο στη μέρα, ίσως και στην εβδομάδα. Αυτός ο κύκλος θα διαρκέσει έως τις 23/10 και σε αυτό το διάστημα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να επαναξιολογήσεις, να επεξεργαστείς και να βελτιώσεις τις δεσμεύσεις σου. Σπίτι και οικογενειακά ζητήματα μπορεί να συνεπάγονται καθυστερήσεις ή να απαιτούν κάποιες επαναλήψεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη ενισχύοντας ένα υπεύθυνο, προσανατολισμένο προς τους στόχους πλαίσιο σκέψης.

Τοξότης
Αυτή μπορεί να είναι μια καλή μέρα με ενδιαφέροντα σχόλια και τροφή για σκέψη. Ωστόσο ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και βραχυπρόθεσμα αυτή η στροφή μπορεί να προσδώσει ορισμένα βαρύτερα ή πιο υπεύθυνα θέματα στην ημέρα. Τα οικονομικά πάντα κυβερνώνται από τον Κρόνο στον ηλιακό σου χάρτη και μπορούν επίσης να παίξουν σημαντικό ρόλο. Σήμερα απόλαυσε τον έρωτα και το φλερτ.

Αιγόκερος
Μπορεί να υπάρξει ένα ευχάριστο συναίσθημα υποστήριξης και φροντίδας σήμερα. Επίσης, μπορεί να υπάρξει κάποια βαρύτητα σε οικονομικά θέματα σήμερα και τις επόμενες μέρες. Ο Κρόνος ξεκινώντας από σήμερα την ανάδρομη πορεία του η οποία θα διαρκέσει έως τις 23/10, είναι ένας σταθερός κύκλος για την αναθεώρηση των δεσμεύσεων και των ευθυνών σου, που σχετίζεται κυρίως με τα χρήματα, τις επιχειρήσεις, την ασφάλεια, την αυτοεκτίμηση, τα φυσικά ταλέντα και τα επίπεδα άνεσης.

Υδροχόος
Οι ενέργειες του σήμερα μπορούν να φέρουν ενδιαφέροντες ανθρώπους και ιδέες στη ζωή σου. Ωστόσο υπάρχει η ανάγκη να επιβραδύνεις και να σκεφτείς τις ευθύνες και τα καθήκοντά σου με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Σε γενικές γραμμές μπορεί να είναι μια στιγμή επανεξέτασης των δεσμεύσεων ή της υγείας σου και των θεμάτων που σχετίζονται με τον προσωπικό σου τρόπο ή τις προοπτικές και τα επίπεδα εμπιστοσύνης σου, κάτι που θα επηρεάσει και την ερωτική σου ζωή.

Ιχθείς
Ίσως είναι καλύτερο να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ή να πάρεις γρήγορες αποφάσεις σήμερα. Ο Κρόνος σταθμεύει και ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σήμερα και είναι καλύτερο να αναλογιστείς τις ευθύνες σου και να εργαστείς βήμα βήμα προς τους στόχους σου. Ωστόσο μπορείς να απολαύσεις τη μέρα με τον αγαπημένο σου και αν είσαι μόνη να φλερτάρεις.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164