Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατο; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Είσαι σε καλή κατάσταση για συνεργασία ή για την ενίσχυση δεσμών. Η αποσαφήνιση ενός θέματος μπορεί να είναι στο επίκεντρο και σου προσφέρει ανακούφιση. Με τον Ερμή σε αρμονία με τον Κρόνο φαίνεται να κυριαρχεί η κοινή λογική και διαχειρίζεσαι ευκολότερα το όποιο πρόβλημα. Μια ουσιαστική συνομιλία με τον αγαπημένο σου θα λύσει τις όποιες διαφορές μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια ξαφνική επικοινωνία ή συνάντηση σε ταράζει ευχάριστα.

Ταύρος
Βρίσκεις απλό να συμπληρώσεις τα κενά σήμερα και να επωφεληθείς από την τακτοποίηση των σκέψεών σου. Η κατάρτιση και η συζήτηση για σχέδια και εργασία, μακροπρόθεσμους στόχους, το προσωπικό σου περιβάλλον και την υγεία είναι ωφέλιμη. Το βλέμμα σου στις λεπτομέρειες επίσης μπορεί να ωφελήσει την καριέρα σου ή να ενισχύσει τη φήμη σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου εξομολογείται αλήθειες που σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σε ενθουσιάζει.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να διευθετήσεις βασικούς τομείς της ζωής σου. Ενδέχεται να λάβεις επιβεβαίωση για ένα θέμα βάζοντας τέλος σε ένα άγχος σου. Ασχολήσου με ένα χόμπι σου και ευχάριστες δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά μην εξιδανικεύεις γρήγορα  νέες γνωριμίες γιατί το ίδιο γρήγορα μπορεί να απογοητευτείς.

Καρκίνος
Οι επιρροές σήμερα σε ενθαρρύνουν να βρεις τρόπους για να βελτιώσεις την οικιακή σου ζωή. Επίσης να βελτιώσεις και να ενισχύσεις τη σχέση σου με την οικογένεια και τον εσωτερικό κόσμο σου. Οι συνομιλίες με ή για αγαπημένα σου πρόσωπα μπορεί να είναι εποικοδομητικές και η έρευνα πληροφοριών που χρειάζεσαι είναι επίσης χρήσιμη. Κάντε σχέδια για το μέλλον με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες συναντήσεις και ανεβασμένη κοινωνικότητα σε κάνουν να περάσεις όμορφα.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου διεγείροντας τα συναισθήματά σου και σε ενθαρρύνει να συνδεθείς πιο ουσιαστικά με τον κόσμο γύρω σου. Ενώ αυτή η επιρροή συνήθως ενθαρρύνει τον αυθορμητισμό ένα τρίγωνο Ερμή – Κρόνου είναι πρακτικό και θεμελιωμένο και αυξάνει ταυτόχρονα τη διαύγεια και τη δομή της ζωής σου. Υποσχέσου πράγματα στον αγαπημένο σου που μπορείς να υλοποιήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στη μέρα σου.

Παρθένος
Οι σημερινές μετακινήσεις ευνοούν μια θεμελιωμένη, λογική προσέγγιση στη ζωή σου. Ενδέχεται να λάβεις ειδήσεις που διευκρινίζουν μια προηγουμένως αβέβαιη κατάσταση ή μπορείς να σχεδιάσεις πράγματα και καταστάσεις για τη βελτίωση της ζωής σου. Στο επίκεντρο βρίσκονται λεπτομέρειες και τροποποιήσεις που σχετίζονται με ιδέες για την αύξηση χρημάτων, την επιχείρηση, την υγεία και την εργασία. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις.

Ζυγός
Οι σημερινές μετακινήσεις θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου. Τα σχέδια ακόμη κι αν είναι μόνο σε μια λίστα μπορεί να είναι χρήσιμα. Ο Ερμής εναρμονίζεται με τον Κρόνο και οι πληροφορίες που σου δίνονται τώρα είτε μέσω συνομιλίας, είτε μέσω έρευνας μπορούν να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Η ωριμότητα και η σοβαρότητά σου είναι τα ισχυρά σου ατού για τη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν πληροφορίες που ξεκαθαρίζουν ένα θέμα και είναι επίκαιρες. Με τη σημερινή όψη Ερμή – Κρόνου αισθάνεσαι πιο οργανωμένη και σου δίνονται κίνητρα για να επενδύσεις περισσότερη ενέργεια για τη βελτίωση της ζωής σου. Οι συνομιλίες με αγαπημένα πρόσωπα και οικογένεια είναι εποικοδομητικές και μέσα από αυτές αν κάνεις λίγη έρευνα θα μάθεις κάτι πολύτιμο. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάτι επίσης σημαντικό έχει να σου πει. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αποφάσεις.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της περιπέτειάς σου ενθαρρύνοντάς σε να σκεφτείς πιο πλατιά και ανοιχτά. Ωστόσο μια διέλευση Ερμή – Κρόνου θέλει να δώσεις προσοχή σε αυτό που είναι πιο ρεαλιστικό. Με τις σημερινές επιρροές μπορεί να επικεντρωθείς στην κατάρτιση σταθερών σχεδίων και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε αυτό που πραγματικά είναι εφικτό. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον και μπορείς να περάσεις καλά.

Αιγόκερος
Οι μεταφορές σήμερα είναι ευνοϊκές με τον Ερμή σε αρμονία με τον κυβερνήτη σου Κρόνο. Έχεις μια καλή αίσθηση για το τι είναι βιώσιμο με το τι μπορείς πραγματικά και αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς. Η ταξινόμηση των σκέψεών σου ξεκαθαρίζει τα οράματά σου. Οι συνθήκες επίσης είναι ευνοϊκές για να  διευθετήσεις τις υποθέσεις σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου παίρνοντας πρωτοβουλίες χρωματίζει την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, δέξου τις συμβουλές φίλων σου για τα συναισθηματικά σου.

Υδροχόος
Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να κάνεις σχέδια και να επικεντρωθείς σε πρακτικές λεπτομέρειες σήμερα. Επικεντρώνεσαι σε αυτό που είναι ρεαλιστικό και εφικτό. Οι συζητήσεις είναι χρήσιμες και εποικοδομητικές. Είναι εξαιρετική στιγμή για να κάνεις σταθερά σχέδια και να ακολουθήσεις ένα μάθημα ή να αφιερώσεις χρόνο για να βελτιώσεις τη δουλειά σου και να επιλύσεις λεπτομέρειες. Η συντροφιά του αγαπημένου είναι πολύ καλή παρέα. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες συναντήσεις και ειδήσεις σου φτιάχνουν τη μέρα.

Ιχθείς
Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να δώσεις μορφή στα όνειρα, τις ιδέες και τα σχέδια σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 6ο οίκο σου και ο Ερμής σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο διεγείροντας μια ισχυρότερη εξάρτηση από την κοινή λογική και μια πραγματική αίσθηση του τι είναι εφικτό και τι όχι. Παράβλεψε μια λίγο αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του αγαπημένου σου και μην χαλάς τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για εκπλήξεις.

Read More

And More