Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η προσοχή σου στρέφεται στις συνήθειες εργασίας και υγείας σήμερα. Μπορείς να επιλύσεις πολλά προβλήματα μέσω καταιγισμού ιδεών και ανάλυσης κοιτάζοντας πίσω ή αναθεωρώντας προηγούμενες προσπάθειες ή αναβιώνοντας παλιά έργα. Μπορεί να σε βοηθήσει να αναλύσεις τα συναισθήματα ή τις στοργές σου από καιρό σε καιρό. Μπορεί να μάθεις που βρίσκεσαι, αλλά να γνωρίζεις ότι τα υποκείμενα ζητήματα μπορούν να περιπλέκονται. Στο πρώτο μισό της ημέρας υπάρχει μια τάση να ζεις στο μυαλό και να μη μιλάς απαραίτητα με την καρδιά. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου να εναρμονίζεται με τον Ήλιο πιθανότατα θα νιώσεις πιο προσανατολισμένη.

Ταύρος
Τα συναισθήματα αγάπης φαίνεται να κυριαρχούν στο πρώτο μισό της ημέρας ακόμα κι αν είναι περισσότερο να τα σκέφτεσαι παρά να συνδέεσαι μαζί τους. Οι συζητήσεις σήμερα περιστρέφονται γύρω από την αγάπη, τις σχέσεις, την ευχαρίστηση και τα συναισθήματα αν και η γενική προσέγγιση είναι αποστασιοποιημένη και όχι απαραίτητα ευαίσθητη. Με την ανάδρομη Αφροδίτη το παρελθόν είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα μεγάλο θέμα. Η ενέργεια της αγάπης είναι καλή, απλώς απέφυγε να παρασυρθείς πολύ από συμπεριφορές ή μοτίβα του παρελθόντος όταν αλληλεπιδράς με οικεία πρόσωπα.

Δίδυμοι
Η προσοχή σου στρέφεται στη ζωή του σπιτιού και οι σκέψεις μπορούν να επικεντρωθούν γύρω από οικογενειακά και προσωπικά θέματα. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να εξετάσεις τα παλιά προβλήματα με έναν νέο τρόπο. Ένα πρόβλημα μπορεί να αποκαλύψει νέα επίπεδα και τα προηγούμενα προκλητικά ζητήματα φαίνονται ευκολότερο να τα διαχειριστείς με τη νέα και βελτιωμένη νοοτροπία σου. Τα θέματα σχέσεων που συζητιούνται τώρα είναι ελαφριά, αλλά θα μπορούσαν να παραμείνουν μαζί σου και πέρα από το σήμερα για περισσότερη ανάλυση.

Καρκίνος
Έχεις την τάση να επικεντρώνεσαι σε στόχους μεγαλύτερης εμβέλειας σήμερα, αλλά είσαι επίσης φιλική και μπορείς να απολαύσεις μερικές ευχάριστες ανταλλαγές. Οι άλλοι είναι ως επί το πλείστον συνεργάσιμοι και οι συζητήσεις έχουν ενδιαφέρον. Είναι μια καλή μέρα για να λύσεις προβλήματα μηχανικής ή πνευματικής φύσης. Είναι καλή επίσης για την ανάλυση συναισθηματικών ζητημάτων, αλλά ίσως μόνο επιφανειακά, καθώς η μέρα δεν ευνοεί πολύ τις βαθύτερες συνδέσεις και την κατανόηση. Ωστόσο περίπλοκες ή προηγούμενες σχέσεις μπορεί να είναι ένα θέμα. Η διευθέτηση των διαπροσωπικών προβλημάτων του παρελθόντος είναι μια ισχυρή
παρόρμηση.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον εμπνευσμένο 9 ο οίκο σου σήμερα και αύριο, υποδεικνύοντας μια μεγαλύτερη ικανότητα να εστιάζεις στα θετικά και αναζωογονητικά στοιχεία της ζωής σου. Οι σημερινές ενέργειες ενθαρρύνουν μια ελαφριά, μέτρια προσέγγιση, καθώς οι γύρω σου μπορεί να μην μπορούν να αγγίξουν βαθιά θέματα μαζί σου. Το να μοιράζεστε τις ιδέες και τις απόψεις σου για ευρύτερα θέματα είναι μια άλλη ιστορία και τώρα το απολαμβάνεις. Προσωπικά οικονομικά ή περιουσιακά στοιχεία και ζητήματα ιδιοκτησίας μπορεί να γίνουν επίσης ένα θέμα. Είναι ώρα για αναθεώρηση, όχι για λήψη σημαντικών αποφάσεων σχετικά με τα περιουσιακά σου στοιχεία.

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει σήμερα και αύριο στον τομέα της οικειότητας σου. Προτιμώντας να παρατηρείς παρά να αναλαμβάνεις δράση, έχεις την τάση να σχεδιάζεις στρατηγικές. Μπορεί να γεμίσεις με αναμνήσεις αυτές τις μέρες και ειδικά σήμερα. Ακόμα κι έτσι οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από εσένα ή στρέφονται συχνά σε σένα, καθώς οι άλλοι θέλουν να ε ακούσουν. Είσαι λίγο πιο ανοιχτή στο να εκφράζεις τις ιδέες σου, η εμπειρία σου μπορεί να είναι χρήσιμη και ο προσωπικός σου μαγνητισμός είναι υψηλός.

Ζυγός

Έχεις την τάση να θέλεις να αναλύσεις ή να εξετάσεις θέματα που σχετίζονται με την αγάπη και τη φιλία σήμερα. Οι ανακαλύψεις και τα συναισθήματα μπορεί να είναι μάλλον αναλυτικές ή αποσπασμένες κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο περιστασιακά. Ο Ερμής και η Αφροδίτη βοηθούν στη βελτίωση της συνεργασίας και προάγουν την αρμονία. Περισσότερες πληροφορίες θα μπορούσαν να εμφανιστούν για το παρελθόν ή για ένα ιδιωτικό θέμα. Σίγουρα μπορεί να είναι μια στιγμή για να ανακαλύψεις πράγματα σχετικά με τα συναισθήματα , αλλά μπορεί να υπάρχουν περισσότερα σε μια ιστορία που εκτυλίσσετε.

Σκορπιός

Η συνεργασία έρχεται πιο εύκολα απ’ ότι συνήθως σήμερα. Οι συνομιλίες είναι κινούμενες και κυρίως χαλαρές, καθώς λειτουργείς στο πρώτο τουλάχιστον της ημέρας με τη λογική. Μια συζήτηση με ένα φίλο μπορεί εύκολα να στραφεί στο παρελθόν. Παρεμπίπτοντος, νέες πληροφορίες για παλιά θέματα μπορούν να έρθουν στο φως τώρα ούτως ή άλλως. Η νοσταλγία είναι καλή, αλλά η εκκαθάριση παλιών ζητημάτων μπορεί να φαίνεται λίγο άβολη. Η ανανέωση ωστόσο μιας παλιάς γνωριμίας μπορεί να σου τονώσει τη διάθεση. Καθώς η μέρα προχωρά είναι μια καλή στιγμή για εμπιστοσύνη στους πόρους, τη δουλειά ή τις ρουτίνες σου.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της χαράς σου σήμερα και αύριο και αυτή η διέλευση σε κάνει να θέλεις να βγεις από το καβούκι σου. Τα συναισθήματα είναι πιο δραματικά ως επί το πλείστον με ευχάριστο τρόπο και τα παιχνίδια ή οι εκτροπές σε ελκύουν περισσότερο από το συνηθισμένο. Με τις σημερινές διελεύσεις η συνεργασία έρχεται εύκολα αυτή τη στιγμή και λειτουργεί υπέρ σου. Ενώ σκέφτεσαι πολύ την καριέρα σου και το μονοπάτι που ακολουθείς, η σημερινή μέρα αφορά την ανάλαφρη εξέταση και ανάλυση. Μπορεί να μην καταλήξεις σε στέρεες απαντήσεις, αλλά συλλέγεις πληροφορίες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνά σήμερα και αύριο στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου στον ηλιακό σου χάρτη, ενθαρρύνοντας σε να επιβραδύνεις και να πάρεις λίγο επιπλέον χρόνο για ήσυχες και άνετες δραστηριότητες. Μπορεί να είσαι πιο στοχαστική απ’ το συνηθισμένο ή να προτιμάς οικεία πρόσωπα και χώρους. Ωστόσο οι διελεύσεις σήμερα ενθαρρύνουν μια εξαιρετική ροή συνεργασίας
και επικοινωνίας. Ως εκ τούτου η μέρα έχει ισχυρές δυνατότητες ισορροπίας. Μια γενική χειρονομία ή επικοινωνία από ένα φίλο ή γνωστό μπορεί επίσης να είναι ισχυρή. Ταυτόχρονα υπάρχει μια ισχυρή τάση να προσπερνάς, να σκέπτεσαι και να μιλάς για θέματα του παρελθόντος.

Υδροχόος

Είσαι αρκετά ανοιχτή στο να μιλάς ή να αναλύεις πολύ προσωπικά θέματα τώρα, αν και μπορείς να είσαι λίγο αποστασιοποιημένη απ’ όλα αυτά. Οι ανακαλύψεις σήμερα είναι πιθανό να είναι συναισθηματικής, ιδιωτικής φύσης. Μια συζήτηση με ένα άτομο από το παρελθόν σου μπορεί να πυροδοτηθεί σήμερα. Οι σχέσεις είναι ένα μεγάλο θέμα και είναι πολύ επικεντρωμένο σε προηγούμενα μοτίβα σχέσεων. Είσαι σε θέση επίσης να το παίξεις ντεντέκτιβ αναζητώντας στοιχεία που σου δίνουν μια νέα προοπτική.

Ιχθύες
Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν την εξέταση των προηγούμενων μοτίβο σχέσεων με κριτικό πρίσμα, ώστε να μπορείς να μάθεις από τα λάθη του παρελθόντος. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να προχωρήσεις με νέες ιδέες για την προσέγγιση των σχέσεων. Είσαι προνοητική και ανοιχτή σε νέους κα βελτιωμένους τρόπους σύνδεσης. Οι άλλοι μπορούν να σε βρουν αρκετά ελκυστική. Οι διαπραγματεύσεις μπορούν να διαμορφωθούν δυνατά σήμερα και είναι καιρός να δείξεις πόσο δίκαιη μπορείς να είσαι. Τα πρακτικά θέματα είναι σε καλή κατάσταση όσο προχωρά η μέρα, όχι μόνο επειδή τους δίνεις περισσότερη προσοχή αλλά και επειδή η καρδιά σου είναι στο να κάνεις τα πράγματα να προχωρήσουν.

Read More

And More