Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Θέλεις να φτιάξεις, να δημιουργήσεις και να πετύχεις κάτι απτό και μετρήσιμο. Μπορεί να επενδύεις σε κάτι για το σπίτι, ίσως τεχνολογικό ή εκπαιδευτικό. Κυρίως τα έργα που σχετίζονται με το σπίτι είναι ελκυστικά και αξίζουν την προσπάθεια. Αισθάνεσαι επίσης ότι μπορείς να κάνεις βελτιώσεις που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη ζωή σου. Ενώ μπορεί να αισθάνεσαι μέρος του βάρους των καθηκόντων σου και των υποχρεώσεων σου αυτήν τη στιγμή, είσαι επίσης εξαιρετικά εξοπλισμένη για να τα χειριστείς.

Ταύρος
Συνεργασίες, υποχρεώσεις και ανάγκες άλλων τονίζονται σήμερα. Είσαι έτοιμη να ολοκληρώσεις τα πράγματα και να θέσεις σε κίνηση σκέψεις και ιδέες. Μπορείς να αρπάξεις τις ευκαιρίες και είσαι αρκετά επιδέξια στο να τις δεις με την πρώτη ματιά. Προσαρμόζεσαι γρήγορα σε αυτό που συμβαίνει γύρω σου σήμερα και βάζεις την προσωπική σου σφραγίδα σε ό,τι κάνεις. Υπέροχη ενέργεια είναι μαζί σου για να καλλιεργήσεις ένα δημιουργικό έργο ή μια ιδιαίτερη φιλία. Ωστόσο μια μικρή προκλητική όψη του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να σε κάνει να νιώσεις διχασμένη μεταξύ της ανάγκης για προσωπικό χώρο και των υποχρεώσεων προς τους άλλους.

Δίδυμοι
Είσαι ανοιχτή σε κάποιους αυτοσχεδιασμούς και πειραματισμούς σήμερα και οι συνδέσεις που κάνεις μπορεί να είναι διασκεδαστικές και εμπνευσμένες. Είσαι οξυδερκής και παίρνεις ικανοποίηση από όσα καταφέρνεις. Ο ενθουσιασμός τροφοδοτεί τα επίπεδα ενέργειας σου και το μυαλό σου λειτουργεί στη μέγιστη ταχύτητα. Σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να βρεις απαντήσεις και τις αιτίες πίσω από αυτό που συμβαίνει γύρω σου. Αναζητάς διαύγεια και είναι πιθανό να τη βρεις σήμερα. Ενώ θέλεις να χειριστείς προβλήματα μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητα ζητήματα που σου αποσπούν την προσοχή. Ευτυχώς η θετική ενέργεια είναι μαζί σου για μια ισχυρότερη σύνδεση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Καρκίνος
Θέλεις να βάλεις τα σχέδια σου σε εφαρμογή σήμερα και είσαι πιο διατεθειμένη να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου και μάλιστα με επιτυχία. Προσωπικά σχέδια και όνειρα ή στόχοι σε ενθουσιάζουν. Είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείς τις ιδέες σου κι αυτό είναι ιδιαιτέρως απολαυστικό για σένα τώρα. Μπορεί επίσης να σου αρέσει να βοηθάς κάποιον -είτε βοηθώντας τον να θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο είτε παρέχοντας του τις σωστές πληροφορίες. Απολαμβάνεις τις φιλίες σου και τις συνδέσεις με τους άλλους περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Λέων
Θέλεις να ξεπεράσεις την ασάφεια που επικρατεί και να βρεις απαντήσεις σήμερα. Πιο γρήγορα από το συνηθισμένο αντιλαμβάνεσαι τις πληροφορίες και τις λεπτομέρειες που μπορεί να σου διέφυγαν τις τελευταίες μέρες. Η εστίαση σε επαγγελματικές υποθέσεις θα αποδώσει καρπούς, αν και μπορεί να χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις κάποια προβλήματα που προκύπτουν στη διαδρομή. Το να αποδεχθείς ότι υπάρχουν εμπόδια στην κατανόηση του άλλου είναι λυτρωτικό και σε βοηθά σήμερα. Σήμερα αφιερώνεις την ενέργειά σου στο να δημιουργήσεις κάτι σημαντικό για σένα.

Παρθένος
Η Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας σου όλη μέρα σε προτρέπει να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες ιδέες. Είναι μια μέρα που το μυαλό πρωταγωνιστεί και η καρδιά μπαίνει λίγο σε δεύτερο πλάνο. Αισθάνεσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με έργα και σχέδια και είναι πιθανό να θελήσεις να μοιραστείς αυτό το όμορφο συναίσθημα με άλλους. Ωστόσο μπορεί κάτι να ενοχλήσει το αξιακό σου σύστημα και να αντιδράσεις. Επειδή όμως αυτό δεν θα έχει θετικά αποτελέσματα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ένα βήμα πίσω για να ενισχύσεις τη δύναμη σου και να συνδεθείς με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με τις ιδέες σου.

Ζυγός
Μπορείς να προωθήσεις την ατζέντα σου χωρίς προβλήματα σήμερα. Είσαι ιδιαίτερα οξυδερκής και μπορείς να σκεφτείς γρήγορα το καλύτερο πράγμα που μπορείς να πεις ή να κάνεις για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Είναι μια εξαιρετική μέρα ιδεών, ιδιαίτερα για επαγγελματικά και οικονομικά. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές απογοητεύσεις στα καθημερινά πρακτικά θέματα. Αν ενοχλείσαι εύκολα από τις λεπτομέρειες, όπως και από το πως κάποιος προσεγγίζει ένα πρόβλημα, ίσως συνειδητοποιήσεις τελικά ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι βαθύτερο.

Σκορπιός
Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σου όλη μέρα και νιώθεις ενδυναμωμένη. Είσαι σε θέση να προσαρμόσεις τον εαυτό σου σε έργα που σε ενθουσιάζουν. Είναι επίσης μια έντονη στιγμή για σύνδεση με τους άλλους και για ανταλλαγή ιδεών. Μπορείς να εμπνέεις τώρα και ο ενθουσιασμός σου είναι μεταδοτικός. Οι κοινές δραστηριότητες μπορούν να ευδοκιμήσουν, αν και είναι σημαντικό να αποφύγεις την υπερβολή. Η συναισθηματική δέσμευση είναι δυνατή τώρα κι αυτό μπορεί να συμβεί με κάποιο άτομο ή με κάποιο θέμα.

Τοξότης
Είσαι σε εξαιρετική θέση να εξερευνήσεις και να αναλύσεις σήμερα. Δεν αρκείσαι στο να μιλάς μόνο για δύσκολα θέματα, αλλά θέλεις να κάνεις βήματα για την επίλυση τους. Μια σχέση μπορεί να είναι μια υπέροχη και ευχάριστη έκπληξη. Καθώς η μέρα προχωρά αναγνωρίζεις την ανάγκη σου να χαλαρώσεις. Επίτρεψε στη φαντασία σου να ταξιδέψει πριν επιστρέψεις στην αναζήτηση στόχων. Αισθάνεσαι καλά και έχεις την ενέργεια και τον δυναμισμό να επιδιώξεις έναν επαγγελματικό στόχο.

Αιγόκερος
Οι δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων είναι ισχυρές σήμερα. Οι γρήγορες συνδέσεις πρωταγωνιστούν στην αρχή της μέρας, αλλά όσο περνά η ώρα είναι οι ρυθμοί χαλαρώνουν. Είσαι πιο θαρραλέα με αυτά που θέλεις να πεις και η επιθυμία να λύσεις προβλήματα και να κερδίσεις συμμάχους γίνεται πιο έντονη. Δυσκολεύεσαι λίγο με τα πρακτικά καθημερινά θέματα σήμερα. Καλύτερα να αφιερώσεις την ενέργειά σου σε πιο δημιουργικά πράγματα και να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη.

Υδροχόος
Είσαι ενθουσιασμένη με τους στόχους και τη δουλειά σου σήμερα. Έχεις ενέργεια, είσαι παραγωγική και μπορείς να πετύχεις πολλά. Ενώ πολλά συμβαίνουν στα παρασκήνια σήμερα, δεν πτοείσαι. Αν κάποιος νιώσεις ότι αμφισβητεί τις ιδέες σου σήμερα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην το πάρεις πολύ προσωπικά. Όσο κυλά η μέρα, απολαμβάνεις τη δημιουργικότητά σου και αφιερώνεις την ενέργειά σου στην επίτευξη των στόχων σου.

Ιχθείς
Σήμερα νιώθεις ότι είναι εύκολο και απλό να πετύχεις τους στόχους σου. Οι ιδέες σου είναι ιδιαίτερα δημιουργικές και απολαμβάνεις τη διαδικασία. Σε ενδιαφέρει λιγότερο να μιλάς και να σκέφτεσαι, προτιμάς να κάνεις και να δείχνεις στους άλλους τι εννοείς. Οι πολλές ευθύνες σε βαραίνουν λίγο. Αν ένα έργο τεθεί υπό αμφισβήτηση πάρε το σαν πρόκληση και άφησε το να σε παρακινήσει να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Μην φοβηθείς να επικοινωνήσεις εάν αναζητάς διαφορετικές οπτικές ή συμβουλές.

 

Read More

And More