Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Κάποιες ανησυχίες σου σήμερα νωρίς το πρωί έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις λίγο δυσάρεστα. Η Αφροδίτη αργότερα σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα παρακινώντας σε να δεις κάποια πράγματα και καταστάσεις κάτω από ένα άλλο πρίσμα. Μπορεί επίσης να υπάρξει ενδυνάμωση ενέργειας σε θέματα εργασίας, οικονομικά και προσωπικές σχέσεις. Τα ερωτικά σου μπορεί να κρύβουν εντάσεις για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε απλά να περάσεις καλά και να φροντίσεις τον εαυτό σου.

Ταύρος
Μπορεί σήμερα να κάνεις ανταποδοτικές, ακόμη και κερδοφόρες συνδέσεις, καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα. Είναι καιρός να εμπιστευτείς τόσο τον εαυτό σου όσο και κάποιον άλλον, ξεχωριστό. Η ανταλλαγή ιδεών και πεποιθήσεων μπορεί να είναι ισχυρή και πιθανόν να ενισχύσει μια σχέση. Μείνε ήρεμη στα εργασιακά όσο κι αν το κλίμα είναι φορτισμένο. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε λάθος κινήσεις που αφορούν στο παρελθόν σου.

Δίδυμοι
Μια διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα βοηθά στην ενίσχυση της προσωπικής σου ζωής και των σχέσεων με αγαπημένα σου πρόσωπα. Σήμερα ευνοούνται περισσότερο οι δραστηριότητες που σε βοηθούν να χτίσεις, να ανακυκλώσεις και να μεταμορφωθείς. Η γνώση των προτεραιοτήτων σε βοηθά να προσδιορίσεις το τι πρέπει να κάνεις και τι θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις προκειμένου να πετύχεις και να αναπτυχθείς. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σοβαρές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια τους άλλους.

Καρκίνος
Οι σημερινές ενέργειες ξεκινούν λίγο έντονα αλλά μόλις καταφέρεις να εστιάσεις και να συγκεντρωθείς μπορείς να αποκαταστήσεις το έδαφος. Οι σπουδές, τα προσωπικά ενδιαφέροντα και τα έργα είναι ένα θαυμάσιο επίκεντρο, καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα. Καταπολέμησε τη ζήλια και τις ανασφάλειές σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, διατήρησε τις ερωτικές επικοινωνίες σε ένα υγιές επίπεδο.

Λέων
Ενώ μπορεί σήμερα να υπάρχει μια τάση αποσύνδεσης ή ανησυχίας η σημερινή όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι εξαιρετική για την ενίσχυση των δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων. Μπορεί να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να κερδίσεις περισσότερα ή πιο σημαντικά πράγματα στα εργασιακά. Μια ασυνεννοησία με τον αγαπημένο σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, άσε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους σε μια πρόσφατη γνωριμία.

Παρθένος
Είναι δύσκολο να συνδεθείς με τα συναισθήματά σου νωρίς σήμερα ή οι ανησυχίες σου τείνουν να κυριαρχούν. Ωστόσο μόλις καταφέρεις να συγκεντρωθείς με την Αφροδίτη να εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα μπορείς να προχωρήσεις σε ένα άλλο επίπεδο. Μπορείς να κάνεις καλή εντύπωση στα εργασιακά με τις ικανότητές σου, αρκεί να τις εμπιστευτείς. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην του κρατάς μυστικά. Εσύ που είσαι μόνη, μην γίνεσαι αυστηρή με τον εαυτό σου.

Ζυγός
Αναποφασιστικότητα ή ανησυχία φαίνεται να κυριαρχεί νωρίς σήμερα, ωστόσο ένα όμορφο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ενισχύει τη συναισθηματική σου κατάσταση και την οικογενειακή σου ζωή. Είναι μια εποχή επίσης ανακάλυψης των αληθειών που οδηγεί σε σημαντικές αλλαγές και μια αίσθηση προσωπικής ενδυνάμωσης. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από στιγμές έντασης. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις μηνύματα.

Σκορπιός
Ενώ θα μπορούσε η μέρα να ξεκινήσει με έντονο το αίσθημα της ανησυχίας, ένα τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι ενεργό σήμερα και ισχυρό για μια προσωπική μεταμόρφωση έργων, φιλιών και συνδέσεων. Οι προσπάθειες προώθησης και δικτύωσης ή μάρκετινγκ είναι ιδιαίτερα γόνιμες. Η κυκλοθυμία σου απέναντι στον αγαπημένο σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε, διασκέδασε και τόνωσε την ψυχολογία σου.

Τοξότης
Είσαι πιο ευαίσθητη νωρίς το πρωί και έχεις την τάση να ανησυχείς. Ωστόσο μόλις καταφέρεις να συγκεντρωθείς το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι χρήσιμο για να ρίξεις ενέργεια και αγάπη στη δουλειά ή να κερδίσεις χρήματα. Η Αφροδίτη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος προσελκύει καλή ενέργεια σε επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους. Προσπάθησε να είσαι σαφής σε αυτά που θέλεις να πεις στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σήμερα αφιέρωσε χρόνο και κατανόηση στις δικές σου ανάγκες.

Αιγόκερος
Η Αφροδίτη εναρμονίζεται σήμερα με τον Πλούτωνα στο δικό σου ζώδιο και ο προσωπικός σου μαγνητισμός γίνεται ιδιαίτερα έντονος. Μια παθιασμένη αναζήτηση ή ενδιαφέρον μπορεί να είναι ανταποδοτική και ίσως σε παρακινήσει να δράσεις δυναμικότερα. Αυτή η διέλευση σου δίνει τη δυνατότητα να πείσεις με μεγαλύτερη ευκολία, ενισχύει διδασκαλία, καθοδήγηση και κοινή χρήση. Μετέδωσε την καλή σου ενέργεια στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην πιέζεις καταστάσεις ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Ένα τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σήμερα σε ενθαρρύνει να δώσεις περισσότερη ενέργεια και αγάπη στην προσωπική σου ζωή, μια στενή σχέση η οποία μπορεί να είναι ανταποδοτική. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για παρατήρηση καθώς έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις ουσιαστικές γνώσεις. Ο τρόπος που εκφράζεσαι στον αγαπημένο σου χρειάζεται προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε λίγη επιφυλακτικότητα απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Ιχθείς
Ενώ νιώθεις κάπως δυσαρεστημένη ή επικεντρωμένη στις ανησυχίες σου νωρίς σήμερα, μια όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα σε παρακινεί για να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Η υποστήριξη ή η έμπνευση από ειδικούς ανθρώπους στη ζωή σου είναι σημαντικές. Η καταιγίδα ιδεών και η συνεργασία ευνοούνται πολύ τώρα και οι προσπάθειες δικτύωσης μπορούν να αποφέρουν πλούσια οφέλη. Η συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να ισορροπεί.

Read More

And More