Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η υπομονή είναι ελλιπής σήμερα με τον Άρη να κοντράρει τον Ουρανό. Θέματα εισοδήματος ή χρέους μπορεί να σε απογοητεύσουν ή να αισθάνεσαι πιεσμένη και να νιώθεις την ανάγκη υποστήριξης ή έγκρισης κάποιου. Ο πειρασμός να αναλάβεις γρήγορα δράση μπορεί να μην είναι σοφός, εάν ενεργήσεις ανυπόμονα. Ο ερωτικός σύντροφός σου ίσως να πει πράγματα που μπορεί να σε πληγώσουν. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα.

Ταύρος
Ο Άρης εναντιώνεται στον Ουρανό, στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα, για αυτό θα ήταν καλό να έχεις υπομονή και να χρησιμοποιήσεις τις διπλωματικές ικανότητές σου, ώστε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Ενώ η ενέργειά σου έχει τα πάνω και τα κάτω της μπορείς να την αξιοποιήσεις για να κάνεις κάτι δημιουργικό και παραγωγικό. Απόφυγε τις συγκρούσεις με τον αγαπημένο σου και κυρίως για ασήμαντους λόγους. Εάν είσαι μόνη, ένα πρόσωπο του παρελθόντος δεν αποκλείεται να επανέλθει.

Δίδυμοι
Η διέλευση του Άρη από τον ηλιακό 6ο οίκο σου είναι χρήσιμη και προκλητική ταυτόχρονα. Μπορείς να ανταπεξέλθεις στη δουλειά με ενθουσιασμό αλλά μπορεί επίσης να ακολουθήσεις δαπανηρές συντομεύσεις ή να επιδείξεις ανυπομονησία με τους άλλους. Η διέλευση του Άρη – Ουρανού προκαλεί θαμμένη απογοήτευση και άλυτα ζητήματα. Επινόησε ευχάριστες δραστηριότητες και πέρνα όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος
Αν είχες νιώσει αποκλεισμένη ή περιορισμένη, σήμερα θα θελήσεις να απελευθερωθείς. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις την ανυπομονησία ή την παρορμητικότητά σου. Διατήρησε καθαρό το μυαλό σου και μην πιέζεις καταστάσεις. Στόχευσε στο να είσαι διεκδικητική και όχι επαναστάτρια. Οι άνθρωποι στη ζωή σου μπορεί να μοιάζουν αναξιόπιστοι αυτήν τη στιγμή ή η κοινωνική σου ζωή να μοιάζει λιγάκι με τρενάκι του λούνα παρκ. Μετρίασε το πείσμα σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά φρόντισε να χαλαρώσεις και να περιορίσεις τις περίπλοκες σκέψεις.

Λέων
Μια όψη αντίθεσης του Άρη με τον Ουρανό σήμερα μπορεί να δημιουργήσει ένα αίσθημα βαριάς ευθύνης περισσότερο με θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια και την εργασία. Νιώθεις ότι χρειάζεσαι μια απελευθέρωση ή ένα πρόβλημα επανέρχεται στο μυαλό σου και δεν το ανέχεσαι. Μια σύγκρουση με αγαπημένα πρόσωπα ή τον ερωτικό σύντροφό σου είναι πολύ πιθανή. Εάν είσαι μόνη, σταμάτα να σκαλίζεις το παρελθόν ψάχνοντας για απαντήσεις.

Παρθένος
Αν και μπορεί να είναι μια στιγμή για νέες και συναρπαστικές αλλαγές μπορεί να υπάρξει κάποιο άγχος καθώς η ανάγκη σου για ποικιλία, ανεξαρτησία και ελευθερία μπορεί να κυριαρχούν. Ο Άρης αντεπιτίθεται στον Ουρανό και κοσμικές εργασίες τραβούν την προσοχή σου αλλά η παρόρμηση θα πρέπει να αποφευχθεί. Η εύρεση ισορροπίας είναι λίγο δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη. Όσο πιο ειλικρινής είσαι με τον εαυτό σου τόσο καλύτερα θα εξελίσσεται η συναισθηματική σου ζωή.

Ζυγός
Με τον Άρη να αντεπιτίθεται στον Ουρανό υπάρχει γύρω σου μια ασταθής ενέργεια και ίσως νιώσεις πως χάνεις λίγο τις ισορροπίες σου. Συγκράτησε την παρορμητικότητά σου και τον εκνευρισμό. Οι αντιπαραθέσεις με συναδέλφους θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου και οι στιγμές που βρίσκεσαι μαζί του σε ξεκουράζουν και σε ηρεμούν. Εάν είσαι μόνη, μην ανακατεύεις το παρελθόν με το παρόν.

Σκορπιός
Με τον Άρη στο ζώδιό σου να κοντράρει τον Ουρανό σήμερα μπορεί να είσαι σε κατάσταση αντίδρασης ειδικά αν κάποιος προσπαθεί να σου πει τι θα κάνεις. Ωστόσο είναι καλύτερο να συγκρατήσεις την παρορμητικότητα ή το θυμό σου. Οι άλλοι μπορεί να φαίνονται αναξιόπιστοι ή να σου παρουσιάζουν εκπλήξεις που σε ενοχλούν. Φρόντισε να προστατεύσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και να μην ξεσπάσεις επάνω του την ένταση της ημέρας. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μην τις υποτιμάς.

Τοξότης
Με μια διέλευση Άρη – Ουρανού οι εντάσεις αυξάνονται, ιδιαίτερα αν αισθάνεσαι περιορισμένη. Κάτι θα μπορούσε να προκαλέσει έναν θαμμένο θυμό ή μια δυσαρέσκεια, κάτι που μπορεί κάλλιστα να σε υπερφορτώσει ή να σου αλλάξει το πρόγραμμα. Η ανυπομονησία ή η πίεση στον εαυτό σου θα σε οδηγήσει σε επιπλέον άγχος. Εκφράσου ελεύθερα απέναντι στον αγαπημένο σου χωρίς όμως να τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Εάν είσαι μόνη, μια επανασύνδεση δεν είναι καλή ιδέα.

Αιγόκερος
Μια διέλευση Άρη – Ουρανού σήμερα τείνει να διεγείρει θαμμένες επιθυμίες. Εάν καταφέρεις να κρατήσεις μακριά την ανυπομονησία και τον παρορμητισμό μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανακαλύψεις τι δεν μπορείς πλέον να ανεχτείς και πρέπει να αφήσεις πίσω σου. Τα πάθη φουντώνουν αλλά οι ξαφνικές ορμές και επιθυμίες μπορεί να αφορούν στην εσωτερική αναταραχή παρά την εσωτερική αλήθεια. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματά της.

Υδροχόος
Μπορεί να υπάρξουν εμπόδια ή άνθρωποι που στέκουν εμπόδιο στην πορεία προς τους στόχους σου και μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρήσεις σήμερα την ψυχραιμία σου. Έχεις την επιθυμία και την ανάγκη να απελευθερωθείς από περιοριστικές συνθήκες όμως η ανυπομονησία είναι ένας κακός σύμβουλος. Διατήρησε τις ισορροπίες στη συναισθηματική σου ζωή και μην θέτεις παράλογα όρια.

Ιχθείς
Ο Άρης αντεπιτίθεται στον Ουρανό και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θαμμένες επιθυμίες ή μνησικακίες. Αυτή η διέλευση φαίνεται ωστόσο να σε ενθαρρύνει να απελευθερώσεις τις απογοητεύσεις όμως μην το κάνεις με ενοχλητικό ή παρορμητικό τρόπο. Οι διαφωνίες στα εργασιακά θα δυσκολέψουν τις συνθήκες και τη μέρα σου. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της για αυτό κάνε μια προσπάθεια να διατηρήσεις τις ψυχικές ισορροπίες σου.

Read More

And More