Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Θα μπορούσες να έχεις την ευδιάκριτη αίσθηση ότι κάτι σου λείπει σήμερα, ή ότι έχεις ξεχάσει να φροντίζεις τις ανάγκες σου για ξεκούραση και αναπλήρωση πνεύματος. Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια πεμπτουσία και ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με το Νότιο κόμβο, οδηγώντας σε κάποια αναποφασιστικότητα ή αμφιβολία. Μπορεί να αμφισβητείς στοιχεία μιας σχέσης σχετικά
με το αν υποστηρίζει ή όχι την προσωπική σου ανάπτυξη. Σίγουρα είσαι πιο ευαίσθητη από το συνηθισμένο στις ανισορροπίες στο περιβάλλον και στο σώμα σου. Συγχώρεσε τον εαυτό σου αν δεν έχεις πετύχει ένα στόχο και χρησιμοποίησε την ημέρα για να επαναπροσανατολιστείς.

Ταύρος

Οι ενέργειες σήμερα τείνουν να προκαλούν κάποιες αβεβαιότητες και μπορεί να είναι ένα σύνθημα για να κάνεις ένα διάλλειμα. Μπορεί να υπάρχει μια αόριστη αίσθηση ότι κάτι δε λειτουργεί ή ότι κάτι έχασες και μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε ανισορροπίες στην κοινωνική σου ζωή. Ωστόσο είναι σημαντικό να μη αφήσεις τις ανασφάλειες να συσκοτίζουν τις αντιλήψεις σου.
Σίγουρα η καθημερινή σου ρουτίνα, η δουλειά ή άλλες πρακτικές υποθέσεις σου μπορεί να είναι δύσκολες. Μπορεί να αμφισβητείς μερικά από τα πράγματα που κάνεις για τη δουλειά ή την υπηρεσία στους άλλους.

Δίδυμοι

Η δημιουργική σου πλευρά εκλιπαρεί αυτές τις μέρες, αλλά σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να βάλεις την καρδιά σου σε αυτό, με μια αόριστη αίσθηση ότι δεν εκπληρώνεις τις ευθύνες σου. Μπορεί να είσαι στα όρια για ένα θέμα και το να βολευτείς με την αβεβαιότητα, μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημα σου. Τα επίπεδα κινήτρων θα μπορούσαν επίσης να πέσουν, αλλά είναι κάτι προσωρινό. Μπορεί μόνο να σηματοδοτεί ότι χρειάζεσαι ένα διάλλειμα για να ανανεωθείς. Προσπάθησε να μην αφήσεις τη σύγχυση σχετικά με τους μεγαλύτερους στόχους σου να επηρεάσουν την απόλαυση της στιγμής.

Καρκίνος

Ίσως χρειαστεί να ανασυνταχτείς σήμερα, καθώς η ανησυχία ή η αβεβαιότητα είναι πιθανή με τον Ποσειδώνα να σχηματίζει δευτερεύουσες ή προκλητικές όψεις. Αυτά τα πράγματα είναι ιδιαίτερα πιθανά αν πρόσφατα αγνόησες τις ανάγκες σου για φαντασία και περιπέτεια. Υπάρχει επίσης μια τάση να αμφισβητείς ορισμένες από τις προσκολλήσεις σου, ειδικά αν φαίνεται να σε κρατούν
κολλημένη ή στάσιμη. Οι υποχρεώσεις σου μπορεί να έρχονται σε αντίθεση με μια ανήσυχη επιθυμία να ξεφύγεις και να κάνεις το δικό σου.

Λέων

Κάποιος ενθουσιασμός μπορεί να κάνει μια βουτιά σήμερα αλλά είναι προσωρινό. Ουσιαστικά είναι πιθανότατα ένα σημάδι ότι πρέπει να ανασυνταχτείς και να ξεκουραστείς ή να κάνεις ένα διάλλειμα από την υπερβολική σκέψη. Ένα μέρος σου θέλει μόνο να ολοκληρώσει τη δουλειά, αλλά ένα άλλο μέρος σου αναζητά περισσότερο βάθος και νόημα. Ως αποτέλεσμα μπορεί να υπάρχουν ανάμεικτα σήματα και δυσκολία συγκέντρωσης. Αντίθετα, ένα όνειρο ή ένα σχέδιο μπορεί να αντιμετωπίσει επιπλοκές. Ακόμα κι αν δε φαίνεται βιώσιμο, πιθανότατα θα ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο αφού κάνεις κάποιες προσαρμογές.

Παρθένος

Με τις σημερινές όψεις του Ήλιου ίσως είναι η καλύτερη στιγμή για αποσυμπίεση και ανασυγκρότηση. Αυτές οι διελεύσεις ενδέχεται να τονίσουν αυτό που έχασες. Η συμπεριφορά του συντρόφου σου μπορεί να σε μπερδέψει ή να επιθυμείς μια καλύτερη σχέση με κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες αποφάσεις και επιλογές. Ως έχει, μπορεί να αισθάνεσαι λίγο εκτός συγχρονισμού για την ώρα. Είναι καλύτερο να θέσεις σε αναμονή την υπερβολική σκέψη. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν έχεις καλή επαφή με τη διαίσθηση σου, καθιστώντας δύσκολο να εμπιστευτείς τα ένστικτα σου, αλλά να καταλάβεις τα πράγματα καλύτερα με λίγη ξεκούραση.

Ζυγός

Θα μπορούσες να βιώσεις μια προσωπική ηρεμία που θα σε επιβραδύνει, ιδανικά για να εξερευνήσεις εναλλακτικές διαδρομές και να κάνεις χρήσιμες προσαρμογές. Αν αισθάνεσαι ότι καθυστερείς, μπορεί να είναι ένα σημάδι για να ανακατευθύνεις τις ενέργειες σου προσωρινά. Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σχηματίζει μια άβολη γωνία με τον Ποσειδώνα σήμερα και θα μπορούσες να νιώσεις λίγο απογοητευμένη ή δυσαρεστημένη με τα τρέχοντα έργα ή τη δουλειά σου. θα μπορούσε επίσης να υπάρχει μια αίσθηση υποτίμησης, αλλά είναι προσωρινό. Ένα μικρό πλήγμα στον εγωισμό σου εάν πιέζεσαι πολύ.

Σκορπιός

Θα μπορούσες να επαναξιολογήσεις μια συγκεκριμένη υπηρεσία ή υποστήριξη που δίνεις σε άλλους σήμερα. Η μέρα μπορεί να σε αφήσει να νιώθεις χωρίς κατεύθυνση. Ξαφνικά μπορεί να μην είσαι τόσο ξεκάθαρη για το επόμενο βήμα σου ή για το πως να ολοκληρώσεις κάτι. Μπορεί να παλέψεις με την ανησυχία μέχρι να αναγνωρίσεις την ανάγκη να κάνεις check in με τη διαίσθηση
σου. Αυτό είναι προσωρινό και ένα σήμα για επιβράδυνση. Μπορεί να αποσπαστείς γρήγορα από θέματα ρουτίνας και ίσως είναι καλύτερο να επιδοθείς σε κάποια ψυχαγωγία, φαντασία ή υγιή απόδραση.

Τοξότης

Η κοινωνική σου ζωή έχει ανεβάσει πρόσφατα ρυθμούς και θα ακολουθήσουν κι άλλα, αλλά μπορεί να υπάρξει μια παρεξήγηση ή κάποια εκκρεμότητα που θα μπορούσε να σε κάνει να αισθάνεσαι λίγο ανασφαλής σήμερα. Άνθρωποι, ομάδες ή σχέσεις που έχεις εξιδανικεύσει μπορεί να αποδειχθούν κάπως απογοητευτικοί ή η ευχαρίστηση των ανθρώπων αρχίζει να σε νευριάζει. Οι ασυνέπειες ή η αναβλητικότητα για θέματα στο σπίτι ή την προσωπική σου ζωή μπορεί να σε φθείρουν, αφήνοντας σε να νιώθεις αόριστα ένοχη ή ανήσυχη.

Αιγόκερως

Οι σημερινές ενέργειες είναι αναποφάσιστες σε σημεία και μάλλον είναι καλύτερα να συνεχίσεις να θεωρείς ότι είναι ώρα ελέγχου. Θα νιώσεις λίγο κουρασμένη ή αποπροσανατολισμένη αν έχεις πρόσφατα παραμελήσει την ανάγκη σου για να τροφοδοτήσεις τη φαντασία και το πνεύμα σου. Ωστόσο το να νιώθεις ότι ταλαιπωρείσαι είναι κάτι προσωρινό. Αφιέρωσε χρόνο για να θυμηθείς
τον εαυτό σου. Μικρές προκλητικές όψεις μεταξύ Ήλιου και Ποσειδώνα σήμερα, μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις αόριστα ένοχη ή αβέβαιη. Οι άνθρωποι και τα προβλήματα μπορεί να απαιτήσουν περισσότερη προσοχή και τα χρονοδιαγράμματα μπορεί να ανατραπούν.

Υδροχόος

Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να σε αφήσουν να νιώθεις χωρίς έντονη αίσθηση σκοπού σε σημεία. Έχοντας τα σαν υπενθύμιση για να τιμήσουν τις ανάγκες σου για φαντασία, αφηρημάδα και πνευματική τροφή, γιατί αν αγνοήσεις αυτά τα πράγματα μπορεί να φτάσεις σε μια κατάσταση εύκολης απόσπασης της προσοχής και ανησυχίας. Η σημερινή όψη Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να
υποδηλώνει ότι ο χρονισμός είναι λίγο άστοχος εάν αισθάνεσαι ότι δεν συμβαδίζεις με τη διαίσθηση σου. Η προσοχή σου μπορεί να στραφεί σε μια ασυνέπεια που είναι δύσκολο να διαχειριστείς.

Ιχθύες

Τα επίπεδα κινήτρων θα μπορούσαν να πέσουν λίγο σήμερα, κάτι που μπορεί να είναι ένα σημάδι για ανασυγκρότηση. Μπορεί να αναγνωρίσεις ότι έχεις ασχοληθεί πάρα πολύ με μια προηγούμενη σχέση ή πρόβλημα και αυτό σε βαραίνει άσκοπα. Τώρα νιώθεις την ανάγκη να το ξεπεράσεις και να προχωρήσεις. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να εστιάσεις σε πρακτικές εργασίες σήμερα όσο
θα ήθελες και είναι σημαντικό να αφιερώσεις χρόνο για επιπλέον ξεκούραση και προβληματισμό. Ίσως είναι καλύτερο να αφιερώσεις χρόνο σε ένα προσωπικό ενδιαφέρον ή μια ευκαιρία μάθησης.

Read More

And More