Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Δίνεις περισσότερη προσοχή στην εικόνα ή την καριέρα σου κι αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο. Προκύπτει κάτι που είναι καλή τροφή για σκέψη και μπορεί να είναι κάθαρση και θεραπεία. Ωστόσο η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και συναντιέται με τον Δία. Βλέπεις πραγματικά οφέλη από την εργασία στα παρασκήνια, την οικοδόμηση εσωτερικής δύναμης και τον προβληματισμό ή την απόλαυση της απομόνωσης. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή σοβαρά.

Ταύρος
Απολαμβάνεις σήμερα την επιπλέον δόση ενθουσιασμού και θετικής προοπτικής. Επαγγελματικά θέματα κυλούν σε νορμάλ ρυθμούς και σε φυσικό παραγωγικό ρυθμό. Παρόλο που δεν είναι καλή στιγμή για να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα φαίνεται να έχεις υπομονή και κάνεις τα πράγματα βήμα βήμα. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των ομάδων, των φίλων, των ονείρων και των επιθυμιών σου. Απολαμβάνεις να μοιράζεσαι επιθυμίες με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, να τα βρίσκεις λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Ίσως είναι καλύτερο να γράψεις τις ιδέες σου, αλλά να μην τις κάνεις ακόμα πράξη. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου και όπως όλα δείχνουν χρειάζεσαι μια αλλαγή τόσο σε νοητικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των ευθυνών, της καριέρας, των μακροπρόθεσμων στόχων σου και της φήμης ή της θέσης σου. Με μια αρμονική όψη της Σελήνης επίσης με τον Άρη είσαι πρόθυμη να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια έτσι ώστε να σου ανοιχτούν περισσότερες πόρτες. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει σε σημεία που μπορείς να διορθώσεις.

Καρκίνος
Υπάρχει μια δυσκολία στις επικοινωνίες με τον Ερμή να είναι για λίγο ακόμα ανάδρομος, είναι όμως μια περίοδος θετικών προθέσεων. Ειδικά αν διατηρείς τις προσδοκίες σου ρεαλιστικές είναι εύκολο να απολαύσεις τη μέρα. Με υπομονετική παρατήρηση μπορείς να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του πνεύματός σου και είσαι έτοιμη να κάνεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά έστω και μόνο για μια συναισθηματική ανανέωση. Η Σελήνη εναρμονίζεται με τον Άρη στον τομέα της συνεργασίας σου ευνοώντας εργασία και συναίσθημα.

Λέων
Μπορεί να υπάρχει ένα αίσθημα ικανοποίησης στις σχέσεις και ενθουσιασμός για αυτό που πρόκειται να έρθει. Μπορείς να γεφυρώσεις τα κενά που έχουν δημιουργηθεί με τους άλλους κάνοντας κινήσεις που αποδεικνύουν ότι σημαίνουν κάτι για σένα. Η γνώση ή η διορατικότητα σε προστατεύει από εργασιακά λάθη και πιθανές παγίδες. Προσελκύεις τον ερωτικό σύντροφό σου, αλλά και το άτομο που σε ενδιαφέρει -αν είσαι μόνη- με έναν ιδιαίτερο τρόπο που μόνο θετικός χαρακτηρίζεται.

Παρθένος
Αν και δεν είναι ιδανική στιγμή για διαύγεια γενικά, οι ενέργειες του σήμερα σε βοηθούν να κάνεις τα πράγματα βήμα βήμα, ακόμη και χωρίς σαφή κατεύθυνση. Μπορεί να αντιληφθείς τα απλά κίνητρα για να βελτιώσεις τη ζωή σου και μπορεί να ωφεληθείς από απλές δραστηριότητες. Η Σελήνη κάνει τη μηνιαία σύνδεσή της με τον Δία, κάτι που μπορεί να διευρύνει τα συναισθήματά σου για τους άλλους με θετικούς τρόπους. Οι στενότερες σχέσεις σου είναι απαραίτητες για την αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς.

Ζυγός
Ο Ερμής παραμένει ανάδρομος μέχρι αργά αύριο, δεν είναι όλα ξεκάθαρα και η προσωπική απόλαυση θα πρέπει να είναι απλή σήμερα. Είσαι ιδιαίτερα συμπαθητική και ελκυστική και εύκολα γίνεσαι το επίκεντρο. Ωστόσο η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 6ο οίκο σου και εστιάζεις την προσοχή σου στο να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη. Η προσπάθεια σου στα εργασιακά αποδίδει.

Σκορπιός
Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μειώσεις την ένταση ή την πίεση σήμερα. Η Σελήνη μεταβαίνει στον δημιουργικό σου τομέα για μερικές μέρες και οι δραστηριότητες αναψυχής είναι πιο ελκυστικές από ότι συνήθως. Η διαίσθησή σου είναι ισχυρή και μπορείς κάλλιστα να εμπνευστείς από πράγματα που δεν φαντάζεσαι. Επίλεξε δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου που σας βοηθούν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν είσαι μόνη, το παρελθόν επανέρχεται και σίγουρα ξεκαθαρίζει.

Τοξότης
Ένας παράλληλος Ήλιος – Αφροδίτης που επηρεάζει το σήμερα και το αύριο ενθαρρύνει μια ήρεμη προσέγγιση στον κόσμο σου. Η Σελήνη μετακομίζει στον 4ο ηλιακό σου οίκο και η ανάγκη σου για ασφάλεια και άνεση είναι έντονη. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για συναισθηματική ανανέωση. Με τον Ερμή ακόμα ανάδρομο είναι καλύτερο να σκεφτείς προβληματικούς τομείς που σχετίζονται με τα επαγγελματικά. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται και αποκτά ενδιαφέρον.

Αιγόκερος
Αυτή είναι η στιγμή για να κάνεις κάτι παραπάνω για τον εαυτό σου. Ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι αργά αύριο και δεν είναι ακόμα ιδανικές οι συνθήκες για ανταλλαγή πληροφοριών. Ωστόσο είσαι σε καλή κατάσταση για να εξετάσεις διαφορετικές πλευρές ενός προβλήματος. Μια ιδέα μπορεί να τροφοδοτήσει τον ενθουσιασμό σου ή να νιώσεις ξανά φιλόδοξη και δυναμική. Μετάδωσε τον ενθουσιασμό σου στην ερωτική ζωή με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, απόλαυσε νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
Είσαι πιο σίγουρη σε συναισθηματικό επίπεδο με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 2ο οίκο σου και οι δραστηριότητες που σου επιτρέπουν να χτίσεις ή να υποστηρίξεις τους στόχους σου λειτουργούν βοηθητικά. Οικονομικά θέματα μπορεί να νιώθεις ότι βρίσκονται λίγο στον αέρα όμως σύντομα θα βρεις λύσεις. Μικρές αλλαγές στη ρουτίνα της καθημερινότητας θα σε βοηθήσουν να δεις και να αντιμετωπίσεις αλλιώς τους όποιους προβληματισμούς σου στα αισθηματικά.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες υπογραμμίζουν την ανάγκη σου για ένα διάλειμμα από απαιτητικές καταστάσεις και είναι πλέον λογικό. Η σύνδεση Ήλιου – Αφροδίτης μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και την προσωπική σου έλξη σήμερα και αύριο. Η συνεργασίες κυλούν ήρεμα και θα έλεγε κανείς πως σου εμπνέουν ασφάλεια. Τα συναισθήματα και οι ανάγκες σου έχουν την τιμητική τους.

Read More

And More