Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η επιθυμία σου να λύσεις προβλήματα και να αντιμετωπίσεις τα έργα σου είναι πραγματική, αλλά η κοινωνική πλευρά των πραγμάτων μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή σήμερα. Μπορεί επίσης να είσαι αναστατωμένη για ένα θέμα που σχετίζεται με ένα φίλο ή συνεργάτη το οποίο μπορεί να επηρεάσει την παραγωγικότητα. Το καλύτερο στοίχημα σου είναι να βρεις τρόπους να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου για συντροφικότητα ή αλληλεγγύη και αυτοδυναμία, αντί να αισθάνεσαι ότι πρέπει να επιλέξεις το ένα ή το άλλο. Ξεκουράσου και απόλαυσε την χαλάρωση  που πρέπει να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου.

Ταύρος
Είσαι πιο απασχολημένη, πιο συνδεδεμένη όμως υπάρχει μια τάση να προκαλείς κάποιο πρόβλημα ή να ενεργείς σύμφωνα με μια ιδιοτροπία, αλλά προσπάθησε να μην επιτρέψεις στην εσωτερική ανησυχία σου να σε κρατήσει πίσω. Είναι καλύτερο να στοχεύσεις στην αυτοκατανόηση για να φτάσεις στη ρίζα των προβλημάτων αντί να χρησιμοποιήσεις μια προσωρινή λύση. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα σχέδια ή μια αδυναμία να βασιστείς σε άλλους αλλά μπορεί να καταλήξεις σε κάποια ικανοποιητικά συμπεράσματα ή στρατηγικές σαν απάντηση.

Δίδυμοι
Αν και έχεις έντονη επιθυμία να παραμείνεις κοντά στο σπίτι ή σε γνωστές καταστάσεις σήμερα, ένα άλλο μέρος του εαυτού σου τείνει να αισθάνεται ότι κάτι χάνεις και αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα ανήσυχο, δυσαρεστημένο τρόπο σκέψης. Αργότερα σήμερα η Σελήνη  εισέρχεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής υποδεικνύοντας την ανάγκη για κάποια συναισθηματική ανανέωση. Δεν είναι ο μόνος λόγος για να αποσυρθείς λίγο από τα πράγματα, παίζει ρόλο η επιρροή Δία – Κρόνου που σε ενθαρρύνει να διατηρήσεις τα πράγματα αληθινά και να αποφύγεις να ξεπεράσεις τα όρια.

Καρκίνος
Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις στις σχέσεις ή στην κοινωνική σου ζωή που θα σε ρίξουν σε σκέψεις ωστόσο είναι καλύτερο να παραμείνεις συγκεντρωμένη και ήρεμη αντί να εστιάσεις στη διακοπή, εάν υπάρχουν αλλαγές στα σχέδια που πρέπει να διαχειριστείς. Οι διελεύσεις των ημερών σου υπενθυμίζουν να είσαι ρεαλίστρια και ότι η ανάπτυξη θα πρέπει να είναι σταθερή για να παραμείνει. Η Σελήνη κατευθύνεται αργότερα στον κοινωνικό σου τομέα και οι στόχοι ευτυχίας είναι ένα υπέροχο σημείο εστίασης.

Λέων
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού εισάγει μερικά στοιχεία έκπληξης στην ημέρα σου. Αν και αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό σε κάποιο επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε νέες ιδέες ή ακόμα και αποκαλύψεις στη σκέψη για περασμένα θέματα ή μακροπρόθεσμους στόχους. Ίσως καταλάβεις καλύτερα τις φιλοδοξίες σου να αποκτήσεις νέα οράματα για το μέλλον που σε παρακινούν και σε εμπνέουν παρά τις μικρές δυσκολίες. Δεν είναι ώρα να εγκαταλείψεις ένα έργο μόνο και μόνο επειδή επιβραδύνεις ή η ολοκλήρωση τους διαρκεί πολύ.

Παρθένος
Μπορεί να βιώσεις μια αναταραχή ή αντικρουόμενα συναισθήματα για μια φιλία ή ένα έργο σήμερα. Δεν είναι η καλύτερη μέρα καθώς μπορεί να αλλάξουν τα σχέδια ή μια δυσκολία να κάνεις τους άλλους να ακολουθήσουν τις πρωτοβουλίες σου. Οι τρέχουσες διελεύσεις υπογραμμίζουν την ανάγκη να προχωρήσεις αργά και ειδικά σε θέματα που αφορούν στην εργασία ή την υγεία. Η Σελήνη αργότερα διέρχεται στον τομέα του πνεύματος σου και νιώθεις σαν να ξαναζωντανεύεις.

Ζυγός
Μπορεί να αισθάνεσαι αναστατωμένη για ένα θέμα σχέσης ή εργασίας και οι περισπασμοί είναι πολλοί. Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείς τις τρέχουσες επιρροές είναι να αναζητήσεις προληπτικά εκείνα τα πράγματα που πραγματικά πρέπει να αλλάξεις αντί να αφήσεις την ανησυχία να ελέγξει τη διάθεση σου. Είναι πιθανώς καλύτερο να ρυθμίσεις τον εαυτό σου με μια επιρροή Δία – Κρόνου αυτή τη βδομάδα ειδικά σε τομείς όπου πήγαινες πολύ γρήγορα ή πίεζες πολύ.

Σκορπιός
Με τις σημερινές διελεύσεις μπορεί να υπάρχει ένα μη δεσμευτικό θέμα ή μια αίσθηση ότι δεν μπορείς να βασιστείς σε προσωρινά σχέδια ή άλλους. Μπορεί να υπάρχει κάποια αστάθεια που πρέπει να αντιμετωπίσεις τώρα. Αν και θα χρειαστεί μια αλλαγή ρυθμών οι γενικές επιρροές αυτών των ημερών  προτείνουν μια αργή αλλά σταθερή προσέγγιση που είναι η καλύτερη. Αργότερα η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα των συνεργασιών σου και είσαι πιο συγκεντρωμένη στις σχέσεις σου.

Τοξότης
Οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι τόσο αξιόπιστοι όσο θα ήθελες σήμερα αλλά αυτό μπορεί να αφορά διάσπαρτες ενέργειες και όχι κάτι που πρέπει να πάρεις προσωπικά. Οι ιδιοτροπίες μπορούν να επικρατήσουν. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τις αλλαγές προγραμματισμού ως ασήμαντες μακροπρόθεσμα. Είναι καιρός να κάνεις επεξεργασίες και βελτιώσεις, αντί να πιέζεις προς τα εμπρός με υπερβολική ανυπομονησία. Αργότερα η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου.

Αιγόκερος
Σήμερα μπορεί να υπάρχουν ανάμεικτα σήματα για να τα διαχειριστείς και οι επικοινωνίες είναι δύσκολες. Για ένα πράγμα μπορεί να μαντεύεις δεύτερη την πρώτη σου εντύπωση ή τις προηγούμενες επιλογές σου.  Είναι επίσης σημαντικό να ρυθμίσεις και να λάβεις υπόψη σου θέματα που αφορούν στα οικονομικά, τις επιχειρήσεις και τη ζωή σου στο σπίτι. Οι περιστάσεις μπορεί να σου υπενθυμίσουν ότι είναι καλύτερο να επεξεργαστείς, να τελειοποιήσεις και να καλύπτεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις προκειμένου να μην αυξήσεις τις εκκρεμότητες.

Υδροχόος
Οι επιρροές που δραστηριοποιούνται σήμερα μπορούν να προκαλέσουν κάποιο μικρό πρόβλημα, αλλά μπορούν επίσης να σε βοηθήσουν να ανακατευθυνθείς σε ένα καλύτερο δρόμο. Μπορεί να δυσκολευτείς να ικανοποιήσεις μια σου επιθυμία όμως ίσως σκεφτείς μια αλλαγή ρυθμού. Ακόμα και μια μικρή αλλαγή στη ρουτίνα σου μπορεί να είναι ευχάριστη. Εάν ο ενθουσιασμός στον έρωτα νιώθεις ότι μειώνεται να ξέρεις ότι είναι κάτι προσωρινό.

Ιχθείς
Η σημερινή μικρή προκλητική επιρροή Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να επιταχύνει τον ρυθμό ή να σε κάνει να νιώσεις κάπως ανήσυχη ή ανυπόμονη. Αναζήτησε τρόπους να αντιμετωπίσεις τις εποικοδομητικές αλλαγές. Στην πραγματικότητα ίσως είναι καλύτερο να εξοικονομήσεις ενέργεια, να παρατηρήσεις και να κάνεις στρατηγικές.  Μπορεί να υπάρξει μια καθυστέρηση στην αντιμετώπιση ή ένα προφανές βήμα προς τα πίσω σε μια επιδίωξη και μπορεί να είναι ενδεδειγμένη η επεξεργασία ή η τελειοποίηση. 

Read More

And More