Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με τον Ερμή και τον κυβερνήτη σου Άρη σε αρμονία σήμερα, είσαι έτοιμη να λύσεις τα προβλήματα. Μπορεί να αναζητήσεις πνευματική τόνωση ή να καταρτίσεις σχέδια για ένα νέο έργο. Η συνεργασία ή μια φιλική δραστηριότητα μπορεί να είναι ικανοποιητική. Τα επίπεδα ενέργειας ανεβαίνουν, καθώς τα κίνητρα αυξάνονται, ιδιαίτερα όταν η Σελήνη θα  κινηθεί στο ζώδιο σου. Μπορείς να οργανώσεις, να ταξινομήσεις κάτι που απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια. Νέα οράματα για το μέλλον σε παρακινούν και σε εμπνέουν. Ο έρωτας είναι ένα κίνητρο για να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. 

Ταύρος
Με τη σημερινή όψη του Ερμή με τον Άρη σου δίνονται κίνητρα να προχωρήσεις σε σχέδια ή να βελτιώσεις την επιχείρηση, την καριέρα ή τη φήμη σου. Γεμίζεις ιδέες και θέλεις να τις κάνεις πράξη. Έχεις περισσότερο θάρρος να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και έχεις μηδενικό ενδιαφέρον για να ασχοληθείς με προβλήματα και ελαττώματα.  Για καλύτερα αποτελέσματα συνδύασε τη λογική και την ευαισθησία σήμερα. Ο έρωτας γίνεται πιο συναρπαστικός και η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει. 

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής εναρμονίζεται με τον Άρη σήμερα διευκολύνοντας τις καλές ιδέες σου ή την παρόρμηση να μοιραστείς. Είσαι ιδιαίτερα απασχολημένη σε νοητικό επίπεδο, δεν κοιτάς πίσω και κάνεις τα πράγματα και τις υποθέσεις σου να προχωρήσουν ικανοποιητικά. Είναι μια καλή στιγμή για να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες κυρίως επαγγελματικές. Σε ό,τι κι αν επιλέξεις να ρίξεις την ενέργεια σου θα σημειώσεις σημαντική πρόοδο. Οι άλλοι υποστηρίζουν τις προσπάθειες σου ή σου αφήνουν χώρο για να αναπνεύσεις και να κάνεις αυτό που θέλεις. 

Καρκίνος
Το να μιλάς ειλικρινά για προσωπικά θέματα μπορεί να σου προσφέρει ικανοποίηση σήμερα. Μια διέλευση Ερμή – Άρη τείνει να κάνει τα πράγματα ευχάριστα και παραγωγικά.  Είναι μια καλή στιγμή για να απελευθερώσεις την ένταση και να συνεχίσεις να τολμάς και να διεκδικείς. Η κοινή χρήση ιδεών και σχεδίων με κάποιον ειδικό μπορεί να σε τονώσει. Οι επικοινωνίες σε ενθαρρύνουν να θέσεις τις ιδέες σου σε εφαρμογή και να εμπνεύσεις εμπιστοσύνη. Μπορεί να υπάρξει κάποια ανησυχία σήμερα, αλλά είναι το είδος που μπορεί να σε οδηγήσει σε μεγάλες ανακαλύψεις. 

Λέων
Η εμπιστοσύνη στις ιδέες και τα σχέδια σου σήμερα είναι ισχυρή. Στην πραγματικότητα μπορείς να νιώσεις ενθουσιασμό καθώς και να έχεις καλή ενέργεια για να λύσεις προβλήματα. Καθώς ο Ερμής και ο Άρης εναρμονίζονται στον κοινωνικό σου τομέα, η αυξημένη διαύγεια και τα καλά συναισθήματα προέρχονται από την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια. Με αυτήν την παραγωγική διέλευση μαζί με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του πνεύματος σου μπορείς να απολαύσεις αυξημένο θάρρος και αυθορμητισμό, ιδιαίτερα σε νοητικό και κοινωνικό επίπεδο. 

Παρθένος
Μπορείς να είσαι ενθουσιασμένη που θα βάλεις τις ιδέες σου σε εφαρμογή σήμερα, με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή σε αρμονία με τον Άρη. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με την εργασία και την υγεία σου, όπως μέσω της διατροφής και της άσκησης.   Προβλήματα -ιδιαίτερα εργασιακά- φαίνονται ευκολότερο να επιλυθούν. Μπορεί ξαφνικά να αποκτήσεις τα εργαλεία για να χειριστείς δύσκολες περιοχές. Έχεις την ευκαιρία να ενισχύσεις τις σχέσεις με τους συναδέλφους και τη στάση σου απέναντι στη δουλειά. 

Ζυγός
Είσαι πιο πρόθυμη να αρπάξεις μια ευκαιρία για τον εαυτό σου σήμερα και το να ζωντανέψεις ιδέες μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα προστατευμένη από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η διαφάνεια και η προθυμία είναι σημαντικές ιδιότητες που οδηγούν στην επιτυχία σήμερα. Ο Ερμής και ο Άρης σε αρμονία είναι μια επιρροή που σε βοηθά να χτίσεις την αυτοπεποίθηση σου. Δεν θέλεις να σκέφτεσαι υπερβολικά τα πράγματα και προτιμάς να μένεις πιστή στους στόχους σου σκεπτόμενη θετικά και αισιόδοξα. Ένας φίλος ή ένας ρομαντικός σύντροφος μπορεί να χρειαστούν επιπλέον προσοχή. 

Σκορπιός
Είσαι σε εξαιρετική θέση για να επικοινωνήσεις, να ακολουθήσεις μια προαίσθηση ή να αναζητήσεις νέα ενδιαφέροντα. Είσαι σε ιδιαίτερη φόρμα για οικιακές δραστηριότητες ή για να κάνεις πράγματα με τα άτομα της οικογένειας. Οι ειλικρινείς και ανοιχτές συζητήσεις μπορεί να ξεκαθαρίσουν το τοπίο ή τα συναισθήματα σου. Αισθάνεσαι ευχάριστα απασχολημένη και ότι έχεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Η όψη Ερμή – Άρη σε βοηθά να τραβήξεις τα εποικοδομητικά και χρήσιμα κομμάτια από τις συνομιλίες και τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. 

Τοξότης
Είσαι έτοιμη να διορθώσεις προβλήματα και να ολοκληρώσεις πράγματα σήμερα με μια διέλευση Ερμή – Άρη να σε παρακινεί. Είσαι σε ιδιαίτερα καλή διάθεση για να ασχοληθείς με σπουδές, συζητήσεις και για να κάνεις επαφές. Μπορεί να συναναστραφείς με κάποιον για μια ικανοποιητική δραστηριότητα ή για την επίλυση προβλημάτων. Ωστόσο υπάρχει μια τάση να παίρνεις βιαστικές αποφάσεις τώρα, οπότε πρόσεξε λίγο. Η σημερινή μέρα είναι καλή για να βάλεις τον εαυτό σου να κάνει κάτι διαφορετικό ή να αναλάβεις δράση σε μια ιδέα καθώς και το να  απολαύσεις μια ισχυρή αίσθηση ευεξίας. 

Αιγόκερος
Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για ιδέες που αφορούν σε χρήματα, αντικείμενα, ασφάλεια και άνεση. Ένα κύμα ενέργειας για να διεκδικήσεις μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές βελτιώσεις στα κέρδη, τις μεθόδους εργασίας και την υγεία ή τον τρόπο ζωής. Έχεις την τάση να παίρνεις γρήγορες αποφάσεις σήμερα, αλλά επειδή ο Ερμής μόλις ξεπερνά μια σύγκρουση με τον Ουρανό είναι καλύτερο να το αποφύγεις ή να εστιάσεις περισσότερο. Η μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου σήμερα είναι ακόμα ένας δείκτης μιας ισχυρής εστίασης στην τόνωση του εσωτερικού σου κόσμου, της ζωής στο σπίτι και την αίσθηση της ασφάλειας. 

Υδροχόος
Η ψυχική ενέργεια χτίζεται, αλλά είναι πιο εύκολο να αξιοποιήσεις αυτά που ήδη έχεις. Σε ελκύουν καταστάσεις που υπόσχονται κίνηση και νέες ιδέες. Υπάρχει επιπλέον θάρρος να εκφράσεις τα συναισθήματα σου ή τις απόψεις σου, καθώς ο Ερμής που διασχίζει το ζώδιο σου εναρμονίζεται με τον Άρη. Αυτή η διέλευση ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου για να κάνεις ένα άλμα. Η μετάβαση της Σελήνης στον τομέα της επικοινωνίας σου σε εμπνέει και εξάπτει την περιέργεια σου. Οι ειδήσεις, οι πληροφορίες, οι μελέτες και οι διασυνδέσεις βρίσκονται σε ισχυρή, θετική εστίαση. 

Ιχθείς
Η εμπιστοσύνη σου στις ιδέες σου ενισχύεται σήμερα. Ο ψυχικός κόσμος σου φαίνεται να έχει τώρα τις αντοχές και τη διάθεση να αξιοποιήσεις την ενέργεια σου εποικοδομητικά.  Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα δημιουργική και έτοιμη να διεκδικήσεις τα όνειρα  σου. Επιδιώξεις που συνδυάζουν τη φαντασία με τη δράση μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμες τώρα. Οι ιδέες έρχονται με αστραπιαία ταχύτητα σήμερα και μπορεί να αναλάβεις το προβάδισμα σε ένα  οικογενειακό ή ιδιωτικό θέμα ή σε κάτι σημαντικό που αφορά στην ερωτική σου ζωή. 

Read More

And More