Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ήλιος περνάει σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα σου. Ωστόσο ο Ερμής σταθμεύει και στρέφεται ανάδρομος στην ίδια περιοχή του ηλιακού σου χάρτη, σηματοδοτώντας την ανάγκη να τελειοποιήσεις, να παρατηρήσεις και να επιβραδύνεις. Αυτός ο ανάδρομος κύκλος που θα διαρκέσει μέχρι τις 15/9 μπορεί να επηρεάσει τη σκέψη σου και να αλλάξει τη γνώμη σου για τις πρόσφατες αποφάσεις σου. Παλιά προβλήματα με τη δουλειά, την υγεία ή τις μικροδουλειές μπορεί να επανεμφανιστούν τις επόμενες εβδομάδες και τα έργα που πίστευες ότι είχαν ολοκληρωθεί μπορεί να χρειαστούν κάποια επεξεργασία ή να περιμένεις πληροφορίες. Σήμερα να είσαι πολύ προσεκτική με αυτά που λες και υπογράφεις.

Ταύρος
Με τη μετάβαση του Ήλιου στον τομέα της χαράς σου σήμερα, οι κοινωνικές απολαύσεις είναι πολύ πιο ελκυστικές από τις πρακτικές δραστηριότητες τον επόμενο μήνα. Αλλά με τον Ερμή να στρέφεται ανάδρομος στον ίδιο τομέα σήμερα, πρόσεξε το να μη σκέφτεσαι υπερβολικά δημιουργικά ή ρομαντικά θέματα. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις και να κάνεις πίσω σε αυτούς τους τομείς, αλλά δεν είναι τόσο επείγον όσο φαντάζεσαι. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή διαρκεί μέχρι τις 15/9 και είναι μια στιγμή για επιβράδυνση, απολογισμό και επανεξέταση έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δίδυμοι
Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος σήμερα, την ίδια μέρα που ο Ήλιος μεταβαίνει στον ηλιακό 4 ο οίκο σου. Το επίκεντρο είναι η προσωπική σου ζωή, ο εσωτερικός κόσμος και οι οικιακές σου δραστηριότητες τις επόμενες βδομάδες. Αν και μπορεί να υπάρχουν κάποια μηχανικά προβλήματα ή καθυστερήσεις, είναι μια καλή στιγμή να δεις τη ζωή σου από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία, ιδιαίτερα τη συναισθηματική σου εμπειρία και θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι. Είναι πολύτιμος χρόνος για την επεξεργασία και την αφομοίωση των πρόσφατων γεγονότων.

Καρκίνος
Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος σήμερα και θα συνεχίσει αυτόν τον ανάδρομο κύκλο στον επικοινωνιακό σου τομέα μέχρι τις 15/9. Θα μπορούσες να δεις κάποιες καθυστερήσεις που σχετίζονται με τη μάθηση, τη μεταφορά και τις βασικές επικοινωνίες. Η επεξεργασία μπορεί να είναι εμφανής κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Είναι καλύτερο να είσαι ευέλικτη και προσεκτική όταν σημειώνεις σημαντικά ραντεβού και θελήματα στο ημερολόγιο σου. Μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσεις ανεπίλυτα ζητήματα με αδέλφια ή γείτονες.

Λέων
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και αυτό συμβαίνει στον τομέα του ενεργητικού σου και μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσεις τα οικονομικά ή τον προϋπολογισμό σου ή μπορεί να αντιμετωπίσεις χαμένα ή άστοχα υπάρχοντα σου. Μπορεί να έχεις μια αλλαγή γνώμης ή ενδιαφέροντος, ενδεχομένως και λίγη λύπη όταν πρόκειται για αυτά που ειπώθηκαν ή ξεκίνησαν αυτή τη στιγμή ή πρόσφατα. Αφιέρωσε χρόνο για να ξανασκεφτείς τις πηγές εισοδήματος σου και τον τρόπο με τον οποίο ξοδεύεις τα μετρητά σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά ανέβαλε προς το παρόν να ολοκληρώσεις οτιδήποτε σημαντικό.

Παρθένος
Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος σήμερα στο ζώδιο σου και θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 15/9, ακριβώς όταν ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο. Ενώ ξεκινάς καινούργια πράγματα σε επίπεδο προσωπικότητας, κοιτάς πίσω και μαθαίνεις από το παρελθόν. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληροφορίες και ορισμένα προσωπικά σχέδια μπορεί να καθυστερήσουν ή να φαίνεται ότι κινούνται προς τα πίσω, όταν στην πραγματικότητα μπορούν να επωφεληθούν από μια αναθεώρηση. Τεράστιες ιδέες και οι απαρχές κρίσιμων νέων ιδεών μπορούν να προκύψουν τις επόμενες βδομάδες.

Ζυγός
Με τη Σελήνη στο ακριβώς μπροστά από το δικό σου ζώδιο όλη μέρα, μπορεί να υποβαθμίζεις τα συναισθήματα σου τόσο όσο για να χειριστείς πρακτικές και λογικές εργασίες. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι για την εκτίμηση των απλών πραγμάτων που σε γεμίζουν και βελτιώνουν τη ζωή σου. Ωστόσο οι ενέργειες σήμερα είναι λίγο δύσκολες, κυρίως λόγω πιθανών βλαβών στην επικοινωνία και παρεξηγήσεων ή προβλημάτων με τη μεταφορά. Ο Ερμής σταματά και γυρίζει ανάδρομα και μέχρι τις 15/9 μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναμονή για πληροφορίες που παίζουν με τη λήψη αποφάσεων.

Σκορπιός
Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα, ακριβώς όταν ο Ήλιος κινείται σε αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη. Ενώ οι στόχοι σου για την ευτυχία είναι στο προσκήνιο, ορισμένες από τις πρόσφατες ιδέες, σχέδια ή αποφάσεις σου μπορεί να συναντηθούν με καθυστερήσεις, ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος από σήμερα έως τις 15/9. Οι φιλίες μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολες στο χειρισμό τώρα, ή μπορεί να εμφανιστούν ξανά παλιές γνωριμίες ή να σκεφτείς να επικοινωνήσεις με ένα παλιό φίλο. Θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν ψευδείς ενδείξεις ή συμβουλές που δεν έχουν ερευνηθεί σωστά.

Τοξότης
Μέχρι νωρίς αύριο η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, εφιστώντας την προσοχή σου στα παρασκήνια και τα ιδιωτικά θέματα. Είναι λογικό να αφαιρέσεις λίγη πίεση για ανανέωση, ξεκούραση, προβληματισμό και ίσως το πιο σημαντικό, ανασυγκρότηση. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και είναι καλύτερο να είσαι ευέλικτη με το πρόγραμμα σου. Αν και είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους και τα σχέδια σταδιοδρομίας, μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση σχετικά με τα επιχειρηματικά σχέδια ή τις επικοινωνίες τις επόμενες βδομάδες.

Αιγόκερως
Ο Ήλιος εισέρχεται στον τομέα του πνεύματος σου σήμερα και κοιτάς μπροστά με περισσότερη αισιοδοξία. Ωστόσο οι σταθμοί του Ερμή κινούνται ανάδρομα σήμερα στον ίδιο τομέα και μπορεί να υπάρχει κάποια τάση για ψυχική κραυγή και νευρικότητα, καθώς εξετάζεις τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Παρόλο που είναι σημαντικά για σένα ειδικά τις επόμενες βδομάδες προσπάθησε να μειώσεις το θόρυβο της υπερβολικής σκέψης και επέτρεψε στο εαυτό σου να νιώσει το τι θέλει να κάνει. Θα ήταν καλύτερο να είσαι προσεκτική με το πως εκφράζεσαι τόσο στο γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο προς το παρόν. Να είσαι ξεκάθαρη στις επικοινωνίες σου καθώς είναι πιθανές παρεξηγήσεις, καθώς ο Ερμής αλλάζει κατεύθυνση.

Υδροχόος
Με τη μετακόμιση του Ήλιου στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα, οι επόμενες βδομάδες αναδεικνύουν την έρευνα, τη βελτίωση των σχεδίων, τη μάθηση για μια σχέση, την ανακάλυψη του τι σε κάνει να ξεχωρίζεις και την προσωπική ενδοσκόπηση. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον ίδιο τομέα και ενώ μπορεί να υπάρξουν κάποιες επιβραδύνσεις, θα βρεις τις επόμενες βδομάδες χρήσιμες για την
αναθεώρηση ορισμένων θεμάτων. Είναι καλύτερο να προϋπολογίζεις περισσότερα από το να ξοδέψεις, να δανείσεις ή να δανειστείς μέχρι τις 15/9. Ενώ η τάση είναι να χάσεις ζωτικές οδηγίες ή λεπτομέρειες σήμερα, καθώς συνηθίζεις περισσότερο αυτή την ενέργεια, θα βρεις τρόπους να την κάνεις να λειτουργεί για σένα.

Ιχθύες
Ο Ήλιος μεταβαίνει στο αντίπαλο σου ζώδιο σήμερα, βάζοντας το προσκήνιο στην κοινωνική σου ζωή και τις σχέσεις σου. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον ίδιο τομέα σήμερα και μέχρι τις 15/9, μπορεί να υπάρξουν κάποιες επιβραδύνσεις που πιθανά να σχετίζονται με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου. Ενώ τα σχέδια και οι στόχοι στη σχέση σου είναι μεγάλοι, είναι καλύτερο να μη βιάζεις τα πράγματα. Τις επόμενες τρεις βδομάδες μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση σχετικά με θέματα συνεργασίας είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά είτε και τα δυο. Δεν είναι η ώρα να αναζητήσεις ξεκάθαρες απαντήσεις ή δεσμεύσεις.

Read More

And More