Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Ο Δίας πέρασε στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής για άλλη μια φορά ενισχύοντας τον εσωτερικό κόσμο σου για τους επόμενους μήνες. Σήμερα έχεις την τάση να αναλύεις το παρελθόν και μια υπέροχη ενέργεια είναι μαζί σου για να φέρεις λίγη περισσότερη τάξη στη ζωή σου. Ο Άρης που αυτήν τη στιγμή διασχίζει τον τομέα της περιπέτειας και του πνεύματος σου, λαμβάνει υποστήριξη από τον Κρόνο για εστίαση και συγκέντρωση. Οι υποχρεώσεις σου στα εργασιακά αλλά και απέναντι σε φίλους είναι στο επίκεντρο. Η συναισθηματική σου ζωή και η ψυχολογία σου επηρεάζεται από τις σκέψεις του παρελθόντος.

Ταύρος
Ο Δίας επέστρεψε στον τομέα της φιλίας σου και θα παραμείνει εκεί έως τις 10/5 βοηθώντας σε να βρεις χαρά και ικανοποίηση στην κοινωνική σου ζωή. Σήμερα είναι σε εξαιρετική κατάσταση για να βάλεις τις προτεραιότητες σου και να ασχοληθείς με αυτές. Οι ευθύνες και η φήμη είναι έντονες στο μυαλό σου. Ο Άρης διέρχεται στον τομέα της οικειότητας σου και με τη σύνδεση του με τον Κρόνο ίσως είναι καιρός να δημιουργήσεις σχέδια και στρατηγικές για την επίτευξη των στόχων σου. Είτε μοιράζεσαι είτε όχι με κάποιον η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον.

Δίδυμοι
Ο Δίας μόλις ξεκίνησε τη δεύτερη από τις τρείς διελεύσεις του στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου κι έτσι τους επόμενους μήνες έχεις υψηλότερους στόχους. Οι φιλοδοξίες, η καριέρα και οι επαγγελματικοί σου στόχοι μεγαλώνουν και επεκτείνονται. Σήμερα μια διέλευση Άρη – Κρόνου βοηθά στη σταθεροποίηση της ζωής σου και να θυμάσαι πως σε αυτό συμβάλλει και ο ερωτικός σύντροφος σου. Εάν είσαι μόνη, άσε τα φαντάσματα του παρελθόντος να σβήσουν.

Καρκίνος
Ο Δίας έχει επανέρθει σε αρμονία με το ζώδιο σου βοηθώντας σε να ανεβάσεις τη διάθεση σου, καθώς συντονίζεσαι στην ευρύτερη εικόνα σου και αποκτάς προοπτική. Είσαι πιο αισιόδοξη και γεμάτη αυτοπεποίθηση τους επόμενους μήνες. Υπάρχουν νέες ευκαιρίες για μάθηση, δημοσίευση, επικοινωνία ή προώθηση. Σήμερα η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να αντιμετωπίσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο, να το αναλύσεις και να το προωθήσεις. Δώσε και έκφρασε περισσότερο συναίσθημα στον αγαπημένο σου, ενώ αν είσαι μόνη, αφέσου στο παιχνίδι του φλερτ χωρίς ενοχές που πιθανά προέρχονται από το παρελθόν.

Λέων
Ο Δίας επέστρεψε στον τομέα της οικειότητας σου για το δεύτερο μέρος των τριών διελεύσεων και αυτήν τη φορά θα διαρκέσει μέχρι τις 10/5. Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει οικονομικό κέρδος, βαθύτερες σχέσεις ή περισσότερη χαρά σε μια οικεία σχέση και γενικά υποστήριξη. Ο Άρης συνεχίζει να εμψυχώνει τον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας κι έτσι η συναισθηματική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον.

Παρθένος
Ο Δίας επέστρεψε στον τομέα της συνεργασίας σου μέχρι τις 10/5 και μπορεί να τονώσει τις στενές σχέσεις ή να σε φέρει σε επαφή με χρήσιμους ανθρώπους. Επειδή η Αφροδίτη είναι προς το παρόν ανάδρομη μπορεί ακόμα να μην αισθάνεσαι πλήρως τις καλές δονήσεις. Ωστόσο μπορούν να έρθουν λύσεις για μακροχρόνια προβλήματα σε υπάρχουσες σχέσεις. Οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα σε απασχολούν έντονα.

Ζυγός
Ο Δίας μόλις επέστρεψε στον ηλιακό 6ο οίκο σου και μέχρι τις 10/5 το κίνητρο σου να βελτιώσεις την υγείας σου, τις καθημερινές συνήθειες, τη δουλειά και τις ρουτίνες αυξάνεται. Σήμερα είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να συντονιστείς με πρακτικούς στόχους και προτεραιότητες. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στην αγάπη, το ρομαντισμό, τα δημιουργικά έργα ή τα παιδιά με ώριμη ή ρεαλιστική προοπτική και γνήσια επιθυμία να φτάσεις στο βάθος των καταστάσεων.

Σκορπιός
Ο Δίας μόλις επέστρεψε στον τομέα της χαράς σου και είναι το δεύτερο μέρος από τις τρεις διελεύσεις. Τώρα και μέχρις τις 10/5 θα βρίσκεις περισσότερους τρόπους για να απολαύσεις τον εαυτό σου. Τα χόμπι, ο ρομαντισμός ή οι ενασχολήσεις αναψυχής μπορεί να είναι μια ισχυρή έλξη και πιο ικανοποιητική. Αυτή η διέλευση του Δία βοηθά στο να μαλακώσεις μερικές από τις πιο δύσκολες άκρες της ανάδρομης Αφροδίτης και να ενισχύσει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σου. Ενώ η Σελήνη στο ζώδιο σου διεγείρει τα συναισθήματα μια διέλευση Άρη – Κρόνου ενθαρρύνει τη σκέψη πριν τη δράση.

Τοξότης
Ο Δίας μόλις επέστρεψε στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας κι έτσι οι επόμενοι μήνες είναι δυνατοί για τη βελτίωση της προσωπικής σου ζωής. Η σημερινή μέρα έχει πρακτική και υπομονετική ενέργεια και είσαι σε θέση να αναλάβεις την ηγεσία ή να καθοδηγήσεις. Οι συζητήσεις επίσης τείνουν να είναι σοβαρές και διερευνητικές. Ο ερωτικός σύντροφος σου γίνεται τρυφερός και ζεστός προκειμένου να σε πλησιάσει. Εάν είσαι μόνη, το παρελθόν επανέρχεται πολλά υποσχόμενο.

Αιγόκερος
Ο Δίας μόλις επέστρεψε στον τομέα των επικοινωνιών σου στο δεύτερο από τα τρία μέρη αυτής της διέλευσης που θα διαρκέσεις έως τις 10/5. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου και είσαι ενθουσιασμένη που μαθαίνεις νέα πράγματα και μοιράζεσαι τις ιδέες και τα ενδιαφέροντα σου. Οι ενέργειες είναι ισχυρές για αποφασιστική δράση και για να ολοκληρώσεις υποθέσεις σου. Οι θεραπευτικές, ήρεμες, αναζωογονητικές δραστηριότητες σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου.

Υδροχόος
Ο Δίας μόλις απομακρύνθηκε από το ζώδιο σου και αυτήν τη φορά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι μια στιγμή να έρθεις αργά αλλά σταθερά σε επαφή με νέους στόχους και φιλοδοξίες που δίνουν ισχυρά κίνητρα. Ο Δίας τώρα στον τομέα των πόρων σου είναι ισχυρός για τα χρήματα και τα υπάρχοντα σου, σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά και για την αυτοεκτίμηση και τις αξίες σου.  Η σημερινή όψη Άρη – Κρόνου βοηθά στο να εξοικονομήσεις ενέργεια. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει με θέματα που αφορούν στο παρελθόν.

Ιχθείς
Ο Δίας μόλις επέστρεψε στο ζώδιο σου και αυτή η ανταποδοτική διέλευση πραγματοποιείται σε τρία βήματα, το πρώτο από τα οποία συνέβη ήδη νωρίτερα φέτος. Οι νέες ιδέες και τα ενδιαφέροντα είναι συναρπαστικές. Είναι μια περίοδος που πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου και τις ικανότητες σου. Σήμερα έχεις την ικανότητα να εργαστείς ακούραστα και δημιουργικά. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματα της κι αυτό οφείλεται σε καταστάσεις ή σκέψεις του παρελθόντος.

Read More

And More