Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή ενέργεια της Πανσελήνου σου υπενθυμίζει την ανάγκη να επιβραδύνεις και δείχνει  τα πράγματα στην πραγματική τους εικόνα.  Αυτό το φεγγάρι εμπίπτει στον άξονα της εργασίας, της υπηρεσίας και της υγείας και τα συναισθήματα σου για οποιαδήποτε από αυτά τα θέματα μπορούν τώρα να ανθίσουν.  Η ανάγκη για επιπλέον ξεκούραση και ησυχία ή προσωπικό χρόνο μπορεί να γίνει λίγο πιο εμφανής.  Στόχος να βρεις μια υγιή ισορροπία μεταξύ του χρόνου για τον εαυτό σου και του χρόνου για να εκτελέσεις τις υπηρεσίες σου ή να παρακολουθήσεις τις καθημερινές σου υποθέσεις.  Σκέψου ότι με τον Ερμή πρόσφατα ανάδρομο είναι καλύτερο να μην κάνεις παρορμητικές δηλώσεις ή αποφάσεις.

Ταύρος

Η σημερινή ενέργεια της Πανσελήνου προκαλεί θαμμένα συναισθήματα για ένα φίλο, ειδύλλιο ή έργο. Ενώ η Πανσέληνος προκαλεί κάποιες ταραχές με κάποιους τρόπους, είναι τελικά άκρως αποκαλυπτική σε αυτή την περίπτωση για την κοινωνική σου ζωή, τα συναισθήματα και τις στοργές σου.  Μπορεί να προκύψουν κρυφά συναισθήματα ή πόροι, αν και μπορεί να υπάρξει  κάποια σύγχυση σχετικά με αυτά τα πράγματα προς το παρόν.  Μπορεί επίσης να προκύψει ένα θαμμένο πρόβλημα σχέσης και να απαιτεί προσοχή ή ένας φίλος να χρειαστεί τη βοήθεια σου. Οτιδήποτε έρχεται στο φως τώρα σου παρέχει βαθιά εικόνα για ένα προϋπάρχον πρόβλημα ή ζήτημα.

Δίδυμοι

Η σημερινή ενέργεια της  Πανσελήνου μπορεί να φέρει ένα σημείο καμπής σε ένα στόχο της πορείας ζωής σου ή συναισθήματα στην επιφάνεια.  Μπορεί να κάνεις ουσιαστικές συνειδητοποιήσεις  σχετικά με την καριέρα ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Ενώ ορισμένα πράγματα μπορούν να παραμείνουν στον αέρα, τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στο μέλλον και ένα σημείο καμπής μπορεί να σε βοηθήσει να προχωρήσεις τα πράγματα.  Μπορεί να είσαι σε θέση να διαχειριστείς ή να ηγηθείς ή να συνδεθείς με τα συναισθήματα σου για την κατεύθυνση της ζωής σου.

Καρκίνος

Η σημερινή ενέργεια της Πανσελήνου φωτίζει τα συναισθήματα σου για ένα θέμα ή φέρνει καρπούς ή κλείνει μια κατάσταση.  Κάτι αλλάζει την προοπτική σου και τα συναισθήματα ξεχειλίζουν.  Η επιθυμία να διευρύνεις το μυαλό ή τις εμπειρίες σου τώρα κυριαρχεί.   Εάν χρειάζεσαι μια ώθηση ή κάποιο επιπλέον θάρρος για να κάνεις κάτι νέο,αυτή η Πανσέληνος θα σε βοηθήσει.  Ενώ τα πράγματα γύρω σου μπορεί να τα αισθάνεσαι λίγο χαοτικά προσωρινά, να θυμάσαι ότι αυτό που αντιλαμβάνεσαι σήμερα είναι πιθανά υπερβολικό.  Ακόμα κι έτσι, υπάρχει ουσιαστική αλήθεια σε αυτό και δεν υπάρχει λόγος να απορρίπτεις τα συναισθήματα.

Λέων

Τα ζητήματα δούναι και λαβείν κορυφώνονται σήμερα με την Πανσέληνο να σου υπενθυμίζει να ολοκληρώσεις τη ζωή σου, λαμβάνοντας υπόψη τις προσωπικές σου ανάγκες και τα συναισθήματα σου.  Αυτό το φεγγάρι συμβαίνει στον ηλιακό 8ο οίκο σου, προκαλώντας αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις που σε παρακινούν να τακτοποιήσεις τα οικονομικά ή τις εξαρτήσεις σου.  Μπορείς να συνδεθείς με τα συναισθήματα σου για ένα θέμα που δεν μπορείς πλέον να αγνοήσεις.  Τα συνημμένα σου βρίσκονται στο επίκεντρο τώρα και θα θελήσεις να κάνεις αλλαγές εάν κάτι σε κάνει να νιώθεις άβολα ή δε σου προσφέρει κάτι.

Παρθένος

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει το δράμα της σχέσης ή την ανακάλυψη δυνατών συναισθημάτων. Η σχέση και τα προσωπικά θέματα μπορεί να φαίνονται μεγαλύτερα απ’ ότι στην πραγματικότητα είναι.  Συναισθηματικές δηλώσεις, ή διαφωνίες είναι πιθανές.  Εντούτοις τα επιχειρήματα  που διαδραματίζονται τώρα τείνουν να επιλυθούν με τα δυο μέρη να έρχονται σε μεγαλύτερη κατανόηση, αντί να αφήνουν τους πάντες απογοητευμένους. Ανακαλύπτεις ποιόν και τι χρειάζεσαι κάτι που σε βοηθά να συνεννοηθείς κυρίως με τον εαυτό σου. Ωστόσο ο Ερμής κινείτε ανάδρομος στο ζώδιο σου και δε θα πρέπει να βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα ή να κάνεις δηλώσεις.  

Ζυγός

Η ενέργεια της Πανσελήνου φωτίζει τα συναισθήματα σου ή φέρνει ένα μυστικό στο φως.  Εμπίπτει στον άξονα της εργασίας και των υπηρεσιών σου και μπορεί να υπάρξει  ένα έργο εργασίας που ολοκληρώνεται, ένα θέμα υγείας που χρειάζεται προσοχή ή προθεσμίες για να τηρηθούν.  Τα συναισθήματα αυξάνονται γύρω από την εργασία ή τις καθημερινές σου υποθέσεις και η ισορροπία μεταξύ ανάπαυσης και εργασίας ή σωματικής  και της ψυχικής υγείας ζητά να αποκατασταθεί.  Ωστόσο μέσα από κάθε πιθανή αναταραχή ή ένα ταραχώδη ρυθμό  αυτή τη στιγμή, είναι βέβαιο ότι θα ανακαλύψεις νέες πληροφορίες που θα σε ωθήσουν πραγματικά μπροστά.

Σκορπιός

Μπορεί να έχεις μια ισχυρή επιθυμία να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό με αυτή τη Πανσέληνο στον τομέα της χαράς σου.  Η προσωπική σου ζωή και τα έργα σου αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής.  Τα συναισθήματα είναι γεμάτα, πλούσια και δύσκολα αγνοούνται.  Αυτό το φεγγάρι φέρνει φωτισμό στη ζωή σου σχετικά με φίλους, προσωπικούς στόχους και δημιουργικές αναζητήσεις.  Οι άλλοι μπορεί να διεκδικούν την προσοχή σου.  Το να αφήσεις κάτι να φύγει μπορεί να δημιουργήσει χώρο για τη ροή νέων δημιουργικών χυμών.  Ένα κοινωνικό ή ρομαντικό θέμα μπορεί να φτάσει σε σημείο καμπής.  Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μια σημαντική συνειδητοποίηση σχετικά με ένα ειδύλλιο ή μια εγκάρδια αναζήτηση.

Τοξότης

Η Πανσέληνος σήμερα φέρνει στο φως καταστάσεις και τα συναισθήματα σε πλήρη άνθιση. Εμφανίζεται στον ηλιακό 4οοίκο σου και στρέφει την ιδιαίτερη προσοχή σου στην οικογενειακή ή οικιακή σου ζωή  και στις ανάγκες σου για άνεση, ξεκούραση και εξοικείωση.  Τώρα αναγνωρίζεις πράγματα που προηγουμένως δεν είχαν αναγνωριστεί, θαμμένα ή κρυμμένα.  Αυτό το φεγγάρι μπορεί να ξυπνήσει  μια έντονη ανάγκη να παρακολουθήσεις την προσωπική σου ζωή βάζοντας την σε προτεραιότητα.  Με τον Ερμή ανάδρομο και την προσωρινή μεγέθυνση των πραγμάτων λόγο της Πανσελήνου, είναι καλύτερο να αφομοιώσεις και να επεξεργαστείς τα συναισθήματα σου προτού προχωρήσεις.

Αιγόκερως

Η σημερινή Πανσέληνος αναδεικνύει τα συναισθήματα σου για ένα συγκεκριμένο έργο ή κατεύθυνση.   Αυτό το φεγγάρι αυξάνει τα συναισθήματα γύρω σου και επηρεάζει ιδιαίτερα το άμεσο περιβάλλον και τις επικοινωνίες σου.  Μια αναταραχή δραστηριοτήτων που σχετίζεται με θελήματα, ειδήσεις,, ένα σύντομο ταξίδι ή ένα σημείο καμπής σχετικά με την εκπαίδευση ή τα ταξίδια μπορεί να είναι στο επίκεντρο.   Εάν υπήρξε πρόσφατη απροσεξία σε λεπτομέρειες ή καθημερινές υποθέσεις, θα δεις τώρα τις τρύπες στα σχέδια σου κάτι που σε βοηθά να τις διορθώσεις.

Υδροχόος

Η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο σου και στον τομέα των πόρων σου σήμερα μπορεί να στρέψει την εστίαση σου στις υλικές ή ανάγκες άνεσης.  Η Σελήνη φτάνει στην ολοκλήρωση της φέρνοντας σε συναισθηματική εστίαση ζητήματα χρήματος, ταλέντα και αξίες.  Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να φέρει αποκαλύψεις που με τη σειρά τους σε παρακινούν  να χειριστείς τα οικονομικά σου ή να δείξεις τις ικανότητες σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Εάν έχεις συγκρατήσει συναισθήματα μπορεί  τώρα να ξεσπάσουν.  Ξαφνικά αναγνωρίζεις τις ανάγκες και τα θέλω σου, βοηθώντας να ξεκαθαρίσεις μια διαδρομή.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου και φτάνει αργότερα σε πληρότητα σήμερα.  Μπορεί να υπάρξει μια άνθιση ή να αγκαλιάσεις τα συναισθήματα σου ή αυτή η Πανσέληνος σηματοδοτεί μια σημαντική καμπή στα σχέδια σου.  Οποιαδήποτε συναισθήματα έχεις παραμερίσει, θάψει ή με άλλο τρόπο αγνοήσει είναι πιθανό μα μεγεθυνθούν. Το να γνωρίζεις τι υπάρχει στην καρδιά σου δίνει δύναμη ακόμα κι αν δεν έχεις ένα σχέδιο για να επιδιώξεις αυτό που θέλεις.  Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι χαοτική, γι’ αυτό αφιέρωσε χρόνο για να αφομοιώσεις τα συναισθήματα σου πριν ενεργήσεις.

 

Read More

And More