Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι ενέργειες είναι θετικές σήμερα για να δεις και να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα με έναν άλλο τρόπο πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό. Μπορεί να καταλήξεις σε μια συμφωνία ή να ανοίξεις την καρδιά σου σε κάποιον. Η επιθυμία για ανάπτυξη, μάθηση και βελτίωση είναι ισχυρή και οι άλλοι φαίνεται να ανταποκρίνονται ευνοϊκά. Στη σχέση με τον αγαπημένο σου πνέει αέρας ανανέωσης. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και μείνε μακριά από προβληματικές καταστάσεις που σχετίζονται με το παρελθόν.

Ταύρος
Σήμερα δίνονται ευκαιρίες και δυνατότητες για βελτιώσεις και επιδιορθώσεις σχέσεων. Σε βοηθά να δεις προσωπικά, οικογενειακά και οικεία θέματα με αποτελεσματικό τρόπο γεγονός που βοηθά στη λήψη αποφάσεων. Η εύρεση υποστήριξης και η δημιουργία θετικής εικόνας θα σε απαλλάξουν από τις ανασφάλειές σου. Θετικά σχόλια στα εργασιακά ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου. Η συναισθηματική σου ζωή γίνεται προτεραιότητα κι αν είσαι μόνη, μπορείς να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες είναι καταπραϋντικές και είναι μια στιγμή που μπορείς να κάνεις θετικά βήματα για τη βελτίωση της καριέρας, των επιχειρήσεων, των επιδόσεων και των οικονομικών. Είσαι επίσης σε εξαιρετική κατάσταση για την ενίσχυση της φήμης σου. Η Σελήνη διανύει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο δικό σου ζώδιο και ξυπνά τις ανάγκες για έκφραση και σύνδεση. Μπορείς να εκμυστηρευτείς τα συναισθήματα σου στον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, να ξεκαθαρίσεις παρελθόν και μέλλον.

Καρκίνος
Οι σημερινές διελεύσεις ανοίγουν υποστηρικτικές επικοινωνίες με φίλους ή μια αναζωογονητική αίσθηση συντροφικότητας. Εάν οι σχέσεις με αδέλφια, γείτονες, συμμαθητές και γνωστούς χρειάζονται μια “επιδιόρθωση” είναι η κατάλληλη στιγμή για να το επιδιώξεις. Η Σελήνη αργότερα σήμερα θα περάσει στο δικό σου ζώδιο και μπορεί να φέρει ανεκπλήρωτα συναισθήματα στην επιφάνεια. Η φυσική κατανόηση που δείχνεις στον αγαπημένο σου σας φέρνει πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεσαι αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά.

Λέων
Ο κυβερνήτης σου Ήλιος εναρμονίζεται με τον Χείρωνα ενθαρρύνοντας μια όμορφη διάθεση και βελτιωμένη κατανόηση απέναντι στους άλλους αλλά και τον εαυτό σου. Η επίλυση προβλημάτων φαίνεται εύκολη και η προσωπική σου γοητεία είναι ισχυρότερη και πιο αισθητή. Η μέρα σου στα εργασιακά κυλά ομαλά αν ακόμα δεν έχεις φύγει διακοπές. Ακολούθησε τα συναισθήματα σου και εντυπωσίασε τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εκπλήξεις και αποκαλύψεις σου δημιουργούν ταραχή.

Παρθένος
Το μυαλό σου μπορεί να ανοίξει σε μια ιδέα και να εντυπωσιάσεις τους άλλους. Η καλύτερη επαφή με τον ίδιο σου τον εαυτό και τον εσωτερικό κόσμο σου φαίνεται το κλειδί για την ενίσχυση και βελτίωση της ζωής σου. Κάποιος σημαντικός άνθρωπος σε εμπιστεύεται στα εργασιακά και σε προωθεί, υποστηρίζει. Η συναισθηματική σου ζωή είναι ευχάριστη καθώς ανακαλύπτεις νέους τρόπους να εξιτάρεις τον αγαπημένο σου ή αν είσαι μόνη, να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός
Μια νέα προσέγγιση σε μια σχέση μπορεί να έρθει φυσικά σήμερα ή μια αναζωογόνηση στα προσωπικά ενδιαφέροντα, τα ταλέντα, το στιλ επικοινωνίας ή τις μαθησιακές σου προσπάθειες. Άσε τις επαγγελματικές σου ανησυχίες στην άκρη και βάλε τις προτεραιότητες σου. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου μυρίζει έντονα άρωμα πάθους. Εσύ που είσαι μόνη, οι φίλοι, οι δραστηριότητες και η καλή διάθεση προκαλούν τη μοίρα.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις φέρνουν ζωτική ενέργεια για νέες δημιουργικές προσεγγίσεις σε ένα έργο ή στόχο. Είναι μια καλή στιγμή για να ενισχύσεις τους στόχους σου και να πιστέψεις στον εαυτό σου. Το άνοιγμα στην αλήθεια αντικαθιστά την επιθυμία να ξεπεράσεις τα άσχημα και να είσαι πιο άνετη με αυτά που αισθάνεσαι. Μια αποστασιοποίηση από συναισθηματικές προβληματικές καταστάσεις θα σε βοηθήσει πολύ.

Τοξότης
Σήμερα είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να καλλιεργήσεις την επιθυμία σου να μάθεις ή να μοιραστείς τις ιδέες σου. Το πνεύμα σου να εξερευνήσεις είναι ισχυρό κι αυτό ανεβάζει αυτομάτως την αυτοπεποίθηση σου ακόμα και στα εργασιακά. Η ερωτική σου ζωή είναι ευχάριστη είτε είσαι μόνη, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η διαχείριση των οικονομικών σου. Μην παρασύρεσαι σε έξοδα που μπορούν να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Αιγόκερος
Οι σημερινές ενέργειες ενισχύουν τα συναισθήματα και την εσωτερική δύναμη σου. Η διάθεση να εγκαταλείψεις μια κακή συνήθεια ή μια αρνητική σκέψη φαίνεται ο σωστός τρόπος για να προσελκύσεις περισσότερη θετικότητα στη ζωή σου. Τα όνειρα και οι ιδέες σου στα εργασιακά δημιουργούν εμπιστοσύνη και πίστη στον εαυτό σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου κάτι περιμένει από εσένα. Μια επιβεβαίωση ή δυο όμορφα λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου, σκέψου θετικά και προκάλεσε την τύχη σου.

Υδροχόος
Οι σημερινές όψεις ενισχύουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις σχέσεις σου. Έχεις περισσότερο θάρρος να εκφράσεις τα θέλω και τα συναισθήματα σου. Η Σελήνη κατευθύνεται αργότερα σήμερα στον τομέα της χαράς ενισχύοντας περισσότερο την ανάγκη σου για διασκέδαση και στιγμές χαλάρωσης. Ο ερωτικός σύντροφος σου απόψε έχει ιδέες που πρέπει να ακολουθήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση, εξέλιξη ή και συνάντηση σου δίνει χαρά.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλήξεις σε μια συμφωνία ίσως με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Ασυνήθιστα ερεθίσματα στα εργασιακά σου δίνουν τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου προσπαθεί να σου αποσπάσει το ενδιαφέρον ή μια δέσμευση ή υπόσχεση. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου κάτι ενδιαφέρον γεννιέται.  

Read More

And More