Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Αυτήν τη βδομάδα βρίσκεσαι σε μοναδική θέση για προσωπική αναγνώριση και ανανεωμένη αίσθηση σκοπού. Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Χείρωνα στο ζώδιο σου, δείχνοντας τις ιδιαίτερες ικανότητες σου. Είναι μια εποχή που τα ταλέντα και η φυσική σου γνώση εμφανίζονται. Η εκτίμηση των άλλων μπορεί να βοηθήσει πολύ στις προσπάθειες αυτοβελτίωσης. Τώρα κάνεις τα δικά σου και οι γύρω σου βλέπουν πιο εύκολα την αξία σου.  Έχεις μια υπέροχη αίσθηση για το ποιο από τα σχέδια σου είναι πιο εφικτό, οπότε η μέρα μπορεί να προκαλέσει έντονα συναισθήματα. 

Ταύρος
Αυτή είναι η στιγμή για να κάνεις αλλαγές που διαμορφώνουν τη ζωή σου. Η ετήσια ευθυγράμμιση του Ήλιου και του Χείρωνα προσφέρει ένα παράθυρο μέσα από το οποίο μπορείς να δεις τα τρωτά σημεία σου λίγο πιο καθαρά. Μπορεί να είναι η στιγμή που θα αναγνωρίσεις τι χρειάζεται να απελευθερωθεί για να προχωρήσεις ή για να κατανοήσεις καλύτερα ένα πρόβλημα. Κάτι που ακούς ή κάποιος που συναντάς τυχαία μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα, σκέψεις και ιδέες που τελικά σε οδηγούν σε νέες κατευθύνσεις. 

Δίδυμοι
Η ενασχόληση με τις ευθύνες, αντί να κρύβεσαι από αυτές, είναι ικανοποιητική τώρα. Οι σημερινές διελεύσεις είναι ισχυρές για την παρατήρηση και το χειρισμό λεπτομερειών.  Μπορεί να είναι μια στιγμή για να επιλύσεις ένα πρόβλημα που σε έχει βαρύνει. Ο Ήλιος και ο Χείρωνας συναντιούνται στον ηλιακό 11ο οίκο σήμερα και οι αλληλεπιδράσεις σου μπορεί να είναι εμπνευσμένες και ευφάνταστες. Οι φίλοι είναι σε μεγαλύτερη εστίαση και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι, οι επιθυμίες και τα όνειρα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.  Ωστόσο εάν αισθάνθηκες απογοητευμένη με τις φιλίες αυτό μπορεί επίσης να τονιστεί τώρα. 

Καρκίνος
Οι ενέργειες σήμερα λειτουργούν καλά για έργα επικοινωνίας, εκδόσεις και έξυπνη σκέψη.  Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να συζητήσεις με συνεργάτες ή να εκτελέσεις επιχειρηματικές ιδέες από φίλους. Μπορείς να βρεις πραγματικές, αξιόπιστες λύσεις σε προβλήματα. Είσαι επίσης σε εξαιρετική φόρμα για να κατανοήσεις πως να βελτιώσεις την καριέρα ή τη φήμη σου μέσω της εργασίας και τα τρωτά σημεία και τις ανασφάλειες, καθώς ο Ήλιος και ο Χείρωνας ευθυγραμμίζονται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις και να αγκαλιάσεις τις ηγετικές σου ικανότητες και καθώς μαθαίνεις να το κάνεις θα διαπιστώσεις ότι οι άνθρωποι βλέπουν πιο εύκολα την αξία σου. 

Λέων
Η μέρα φέρνει υπενθυμίσεις για τις δεσμεύσεις σου και οι προσπάθειες για τον προγραμματισμό της σταδιοδρομίας αξίζουν τον κόπο. Μπορείς να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου και να συγκεντρωθείς σε πρακτικές προτεραιότητες. Οι σημερινές ενέργειες είναι επίσης ισχυρές για να μοιραστείς τις σκέψεις σου με ένα ιδιαίτερο φίλο ή τον σύντροφο. Η ταπεινοφροσύνη ενθαρρύνεται, καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Χείρωνα σε αρμονία με το ζώδιο σου. Μπορεί διαισθητικά να καταλήξεις σε μια ιδέα ή ένα σχέδιο που σε οδηγεί σε μια συναρπαστική νέα κατεύθυνση. Τα λόγια σου θα μπορούσαν να επηρεάσουν πολλούς. 

Παρθένος
Η σημερινή όψη Ερμή – Κρόνου είναι ισχυρή για σκέψη, μοίρασμα και επικοινωνία. Μπορείς να σημειώσεις ικανοποιητική πρόοδο στις πρακτικές υποθέσεις σου. Είναι καλή ιδέα να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια. Οι ανταμοιβές μπορεί να μην είναι άμεσες, αλλά μπορεί να είναι εξαιρετικές στην πορεία. Ωστόσο με την ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Χείρωνα επίσης στο παιχνίδι, η συναισθηματική και η πνευματική πλευρά των σχέσεων και των αλληλεπιδράσεων σου βρίσκεται σε μεγαλύτερη εστίαση. 

Ζυγός
Η σημερινή διέλευση Ερμή – Κρόνου γειώνει τι σκέψεις σου. Η οργάνωση σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου μπορεί να σε σταθεροποιήσει και να μειώσει την τάση να αισθάνεσαι εγκλωβισμένη. Στη διαδικασία μπορεί να ανακαλύψεις μεθόδους για να ενισχύσεις την εργασία ή τις ρουτίνες σου. Το να εστιάζεις σε κάτι που σε απορροφά και να αφιερώνεις πολλή ενέργεια σε ένα έργο που σε ενδιαφέρει, μπορεί να τονώσει την αίσθηση του σκοπού σου.  Επίσης, ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Χείρωνα στον τομέα της συνεργασίας σου και η συνεργασία έρχεται και βγαίνει φυσικά. 

Σκορπιός
Οι διελεύσεις σήμερα ευνοούν το να κάνεις σχέδια και να αξιολογείς ρεαλιστικά τα πράγματα. Μπορεί να συζητήσεις με επιτυχία για ένα πρόβλημα ή να σχεδιάσεις μια στρατηγική με κάποιον. Η ωριμότητα σου φαίνεται σήμερα και γίνεσαι ο εαυτός σου. Ο Ήλιος και ο Χείρωνας ευθυγραμμίζονται και ενθαρρύνουν την εκτίμηση για την ανθρώπινη ατέλεια, δίνοντας μας την άδεια να είμαστε ευάλωτοι. Όσον αφορά στην υγεία, η σύνδεση μυαλού και σώματος είναι σε μεγάλη εστίαση. Είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείς ένα νέο ή βελτιωμένο πρόγραμμα υγείας και φυσικής κατάσταση. 

Τοξότης
Μπορείς να νιώσεις καλά που δεσμεύεσαι σε κάτι συγκεκριμένο και κάνεις πρόοδο   σήμερα. Είσαι σε καλή κατάσταση για να ασχοληθείς με θέματα δουλειάς και ρουτίνας και η διάθεση σου ενισχύεται μόλις αφήσεις πίσω σου ένα καθήκον. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις τις ρομαντικές ή δημιουργικές σου ανάγκες ανοιχτά και ειλικρινά με μια ευθυγράμμιση Ήλιου – Χείρωνα. Μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη στα σχόλια των άλλων, αλλά αυτό μπορεί επίσης να αυξήσει τις πιθανότητες σου να κατανοήσεις πλησιέστερα τις ανάγκες και τα τρωτά σου σημεία. 

Αιγόκερος
Η μέρα είναι καλή για να κατανοήσεις καλύτερα τις προτεραιότητες σου. Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ενθουσιώδης για την παραγωγή και την πρόοδο. Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για δημιουργική εργασία ή ιδέες που σχετίζονται με χρήματα. Ωστόσο μπορεί  να είναι αυτό που συμβαίνει σε συναισθηματικό επίπεδο το πιο εντυπωσιακό τώρα, καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Χείρωνα στον ηλιακό 4ο οίκο σου. Είναι η στιγμή να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα αγαπημένα σου πρόσωπα, στο σπίτι και στις οικιακές ρουτίνες.  Αναγνωρίζεις τις προσωπικές σου ανάγκες και ανασφάλειες. 

Υδροχόος
Η επίλυση προβλημάτων είναι πολύ ευνοϊκή σήμερα. Μπορεί να νιώθεις αρκετά παρακινημένη τώρα και η ανάγκη να αφήσεις πίσω το παρελθόν σου είναι έντονη ώστε να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. Ταυτόχρονα είσαι σε καλή θέση για να απολαύσεις τη συνεργασία των άλλων. Είσαι εξαιρετικά δημιουργική και ανοιχτή σε νέες ιδέες και πληροφορίες. Οι συγκυρίες αναδεικνύουν το καλύτερο μέσα σου και επίσης τα δυνατά σου σημεία. Οι άλλοι βρίσκουν τις ιδέες σου μοναδικές και πολύ εμπνευσμένες. Οι συζητήσεις και οι ανταλλαγές διεγείρουν τη δημιουργική εργασία, ένα χόμπι ή μια υπέροχη ιδέα. 

 Ιχθείς
Μια ήρεμη προσέγγιση λειτουργεί καλύτερα σήμερα, καθώς ο Ερμής εναρμονίζεται με τον Κρόνο. Ενώ οι άλλοι μπορεί να αναζητούν περίπλοκες απαντήσεις σε προβλήματα μπορεί να χάνουν το σημείο που σου φαίνεται αρκετά προφανές. Η ικανότητα σου να εστιάζεις αυξάνεται. Μια άλλη πτυχή στο παιχνίδι σήμερα, η ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Χείρωνα, είναι μια ισχυρή επιρροή για να ρίξεις μια ειλικρινή ματιά στις ανάγκες σου.   Αναγνωρίζεις πιο εύκολα τις δυσκολίες σου σχετικά με τα χρήματα, το εισόδημα και τα ταλέντα σου. Μπορεί να δεις τα πρακτικά θέματα με έναν εντελώς νέο τρόπο ή από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. 

Read More

And More