Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η άνεση και η ευχαρίστηση σήμερα βρίσκονται στο επίκεντρο και μπορούν να οδηγήσουν στη λήψη αποφάσεων με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Το να επιβραδύνεις λίγο τους ρυθμούς είναι καλό για σένα και να αφιερώσεις χρόνο για να σκεφτείς νέους τρόπους για να προστατεύσεις, να βελτιώσεις ή να δημιουργήσεις. Ο Ερμής μόλις μετακινήθηκε στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος όπου θα παραμείνει έως τις 2/1. Αυτός ο κύκλος φέρνει περισσότερη νοητική δραστηριότητα και εμπλοκή σε ασκήσεις καριέρας, φήμης και καθορισμού στόχων. Η συναισθηματική σου ζωή έχει και επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Ταύρος
Η Σελήνη σήμερα μεταβαίνει στο ζώδιό σου και φυσικά αναλαμβάνεις την ηγεσία ή ενεργείς ανεξάρτητα. Επίσης λαχταράς περισσότερη διαδραστικότητα με τον Ερμή να διασχίζει αυτήν τη στιγμή το ζώδιο του Αιγόκερου και βοηθά την αυτοέκφραση και την εξομάλυνση των επικοινωνιών, κάτι που είναι χρήσιμο με την Αφροδίτη να γυρίζει σύντομα σε ανάδρομη πορεία. Θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου στα επαγγελματικά κι αυτό κατ’ επέκταση τους στόχους σου. Η συναισθηματική σου ζωή σήμερα έχει ενδιαφέρον.

Δίδυμοι
Ο Ερμής τώρα διασχίζει τον τομέα της οικειότητάς σου και το ενδιαφέρον για τα κρυμμένα στοιχεία της ζωής σου αυξάνεται. Παίρνεις πολύ περισσότερα από το περιβάλλον σου από ότι συνήθως βλέποντας τα κίνητρα, τις λεπτές αποχρώσεις και τη δυναμική θέλησης πιο καθαρά. Βοηθά επίσης στο να φέρει περισσότερη αντικειμενικότητα σε περίπλοκα και βαθιά ριζωμένα συναισθήματα και περιστάσεις. Η συναισθηματική σου ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα.

Καρκίνος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα για μερικές μέρες και αναζητάς άνετες αλληλεπιδράσεις χωρίς πίεση. Οι γύρω σου γοητεύονται από εσένα εντελώς φυσικά και ο Ερμής μόλις μετακόμισε στο ζώδιο του Αιγόκερου. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μπορεί να υπάρξουν φανταστικές ευκαιρίες μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους. Η ιδέα τώρα να δεις τη ζωή σου από μια νέα οπτική γωνία λειτουργεί αναζωογονητικά. Η συναισθηματική σου ζωή επίσης ενισχύεται.

Λέων
Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και θέλεις να αισθάνεσαι περισσότερο υπεύθυνη για τη ζωή σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείς ή να θέσεις νέους όρους. Ο Ερμής μόλις πέρασε στον ηλιακό 6ο οίκο σου και μπορείς να εμπλακείς πλήρως στις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σου. Μπορεί να αναλύεις προβλήματα, να επιλύσεις δύσκολα ζητήματα και να βρεις λύσεις σε πρακτικά προβλήματα. Σήμερα η μέρα έχει τις διακυμάνσεις του θετικού και αρνητικού.

Παρθένος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του πνεύματος και η συναισθηματική ανανέωση γίνεται πιο σημαντική. Θα μπορούσε να υπάρξει μια ευκαιρία να επιδιώξεις ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή μπορεί να υπάρξει η ευκαιρία να απολαύσεις μια αλλαγή σκηνικού. Ο πλανητικός κυβερνήτης σου ο Ερμής μόλις μετακόμισε στον ηλιακό 5ο οίκο σου και οι ενέργειές του προσθέτουν μια ισχυρότερη επιθυμία να κατανοήσεις τα συναισθήματά σου. Η μέρα κρύβει ευκαιρίες για τα επαγγελματικά και συναισθηματικά σου.

Ζυγός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της οικειότητάς σου για μερικές μέρες και έχεις την επιθυμία να στραφείς προς τα μέσα, καθώς εξετάζεις τα κίνητρά σου ή να κάνεις ένα διάλειμμα από τη δράση ώστε να μπορείς να παρατηρήσεις και να κάνεις τις στρατηγικές σου. Ο Ερμής μόλις μετακόμισε σε μια άλλη πιο εσωστρεφή περιοχή του ζωδίου σου, αυτόν του σπιτιού και της οικογένειας. Η λογική σήμερα επικρατεί και διαχειρίζεσαι τα θέματα και τις υποθέσεις σου με περισσότερη ψυχραιμία και αντικειμενικότητα.

Σκορπιός
Είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσεις την άλλη όψη του νομίσματος και να σταθμίσεις τα υπέρ και τα κατά. Κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις προοπτική. Ο Ερμής μόλις μετακινήθηκε στον 3ο οίκο σου και μέχρι τις 2/1 σε κρατά ψυχικά απασχολημένη. Θα καταφέρεις περισσότερα συνδέοντας, καλώντας, γράφοντας και μοιράζοντας. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να λάβεις πληροφορίες από το περιβάλλον σου και τους ανθρώπους σου.

Τοξότης
Η Σελήνη μετακινήθηκε στον τομέα των εργασιακών και της υγείας σου και μπορείς να χειριστείς μικρά προβλήματα πριν αναπτυχθούν και κυριαρχήσουν στη ζωή σου. Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή του στον ηλιακό 2ο οίκο σου και είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να εστιάσεις σε προτεραιότητες καθώς προτιμάς συγκεκριμένα γεγονότα παρά όνειρα και οράματα. Όσον αφορά στη συναισθηματική σου ζωή βάζεις τα πράγματα στη θέση τους, κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και ξέρεις τι θέλεις.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά στον δημιουργικό σου τομέα για πάνω από δυο μέρες και εξερευνάς ή ανακαλύπτεις τις ανάγκες σου για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Ο Ερμής μόλις πέρασε στο δικό σου ζώδιο και οι διανοητικές σου ενέργειες επιταχύνονται. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου είναι πιο πιθανό να μοιραστείς τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σου με άλλους και είσαι λιγότερο διατεθειμένη να αναβάλεις ή να αμφισβητήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Είναι η εποχή του χρόνου που μπορείς πιο εύκολα να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη των λέξεων για να προσελκύσεις αυτό που θέλεις.

Υδροχόος
Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για πάνω από δυο μέρες και αναζητάς οικεία πρόσωπα και μέρη. Η έμφαση δίνεται στην εύρεση γαλήνης, άνεσης και ισχυρότερης αίσθησης του εαυτού σου. Ο Ερμής μόλις μετακινήθηκε στον ηλιακό 12ο οίκο σου και ο καιρός είναι κατάλληλος για προβληματισμό. Οι ιδέες είναι στο στάδιο της ανάπτυξης και διαισθητικά αισθάνεσαι ότι δεν πρέπει να τις μοιραστείς μέχρι να είσαι έτοιμη. Η διακριτικότητα είναι κάτι που θα σε ωφελήσει στα συναισθηματικά.

Ιχθείς
Ο Ερμής μόλις μετακόμισε στον ηλιακό 11ο οίκο σου και αυτή η διέλευση φέρνει περισσότερη προσοχή σε ομάδες, φιλίες, δικτύωση, κοινότητα και αιτίες ιδιαίτερα σε νοητικό επίπεδο. Είναι μια εφευρετική περίοδος για ιδέες, απόλαυσης του εαυτού σου και της εκπλήρωσης στόχων ευτυχίας. Οι ομαδικές δραστηριότητες έχουν καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και στα εργασιακά. Ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου και μπορείς να τον κατακτήσεις ευκολότερα.

Read More

And More