Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Άρης σχηματίζουν μια όψη αναδεικνύοντας διαφορετικές ορμές σήμερα και προκαλώντας κάποια ανησυχία ή αναποφασιστικότητα. Ένα μέρος σου θέλει να σκάψει βαθιά και να αποκτήσει περισσότερη οικειότητα και ένα άλλο μέρος σου προτιμά να μείνει στην επιφάνεια και να κρατήσει τα πράγματα ελαφριά. Αυτό μπορεί να μπερδέψει τους άλλους και να σε απογοητεύσει. Η έμπνευση έρχεται πιο εύκολα όταν η ψυχραιμία σου εξισορροπείται και σε αυτό βοηθούν οι διελεύσεις του Δία που διεγείρουν την ανάγκη σου για ανάπτυξη και βελτίωση. Ίσως συμφιλιωθείς με το παρελθόν ή με τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

Ταύρος
Η σημερινή όψη Ήλιου – Άρη μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις. Μπορεί να εστιάζεις σε αυτό που δεν λειτουργεί και όχι σε αυτό που θα λειτουργήσει με μέτρο, αλλά αν το παρακάνεις γίνεται αντιπαραγωγικό. Ανάπτυξε στρατηγικές, εάν μια άμεση διαδρομή προς τις επιθυμίες σου δεν λειτουργεί ή φαίνεται αδύνατη. Ευτυχώς είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απελευθερωθείς από ένα βάρος ή να θεραπεύσεις ένα παράπονο. Οι συνδέσεις του Δία ενθαρρύνουν μια αισιόδοξη, ελπιδοφόρα και γενναιόδωρη προσέγγιση με τους άλλους.

Δίδυμοι
Η σημερινή όψη Ήλιου – Άρη μπορεί να δημιουργήσει μια σύγκρουση μεταξύ της επιθυμίας σου και της ενέργειάς σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην πιέζεις τα πράγματα που μπορεί να προχωρήσουν καλύτερα αν τα αφήσεις να ακολουθήσουν τη φυσική τους πορεία. Από τη μια μπορεί να θέλεις να ξεφύγεις μόνη σου και να αφήσεις ανοιχτά τα σχέδια σου και από την άλλη υπάρχει έντονη επιθυμία ή ανάγκη να φροντίσεις τις ρουτίνες σου. Υπάρχει θετική ενέργεια γύρω σου και μπορείς να απολαύσεις τις δουλειές σου και ίσως κάποια αναγνώριση των προσπαθειών ή της επίδοσης σου.

Καρκίνος
Η σημερινή μικρή πρόκληση Ήλιου – Άρη φέρνει λίγη ανυπομονησία. Ίσως, για δικούς σου λόγους, επιστρέψεις σε ένα παλιότερο πρόβλημα, αλλά αν οι απαντήσεις δεν είναι άμεσες και ξεκάθαρες θα πρέπει να κάνεις υπομονή. Ένα μέρος σου είναι ιδιαίτερα επικεντρωμένο στο παρελθόν ή στον εσωτερικό κόσμο σου και δεν είσαι πάντα συναισθηματικά παρούσα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις ή παρεξηγήσεις. Ευτυχώς οι διελεύσεις σε βοηθούν να βρεις διεξόδους.

Λέων
Η σημερινή όψη Ήλιου – Άρη διευκολύνει τον συντονισμό των πραγμάτων. Στο επίκεντρο των εντάσεων βρίσκονται οι αντιφατικές ανάγκες. Από τη μία θέλεις να δώσεις προσοχή σε οικογενειακά ή προσωπικά θέματα και από την άλλη έχεις ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς. Είναι σημαντικό αυτές τις μέρες να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στους δικούς σου ανθρώπους και σε οικείες καταστάσεις. Θέλεις όμως έντονα να αποκτήσεις λίγο περισσότερη ελευθερία, να ανοίξεις νέους ορίζοντες και να αποκτήσεις διαφορετικές εμπειρίες.

Παρθένος
Με τον Ήλιο και τον Άρη να σχηματίζουν μια άβολη γωνία σήμερα, οι εσωτερικές ανάγκες σχετικά με το που να κατευθύνεις την ενέργεια σου μπορεί να προκαλέσουν εκνευρισμό. Προστάτευσε τα ενδιαφέροντα σου αλλά στόχευσε να αναγνωρίσεις πότε πρέπει να αφεθείς ή να φύγεις, αν οι άλλοι πατήσουν τα κουμπιά σου. Όταν οι στόχοι και τα έργα σταματούν μπορεί να είναι απογοητευτικό, αλλά οι καθυστερήσεις μπορούν επίσης να σε εξυπηρετήσουν μακροπρόθεσμα, δίνοντας σου χρόνο να ξαναδουλέψεις ή να ξανασκεφτείς τα θέματα προς όφελος σου.

Ζυγός
Η σημερινή όψη Ήλιου – Άρη μπορεί να αναδείξει πολύ διαφορετικές ορμές. Προσωρινά μπορεί να φαίνεται ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά για την ενσωμάτωση τους. Ο Ήλιος καθώς διέρχεται από τον ηλιακό 2ο οίκο σου τείνει να σε κρατά συγκεντρωμένη στην οικοδόμηση άνεσης και ασφάλειας. Από την άλλη πλευρά ο Άρης στον τομέα της περιπέτειάς σου πατά ένα τελείως διαφορετικό κουμπί διεγείροντας μεγάλες ανάγκες, σχέδια και επιθυμίες που δεν έχουν καμία σχέση με τη ρουτίνα και τη σταθερότητα. Ίσως μπορέσεις να ικανοποιήσεις και τις δυο ανάγκες αν γίνεις λίγο πιο δημιουργική.

Σκορπιός
Η σημερινή μικρή προκλητική όψη μεταξύ Ήλιου και Άρη απαιτεί κάποια ευελιξία. Μια ασυνήθιστη επιθυμία, ιδιοτροπία, παρόρμηση ή έλξη μπορεί να σε καλεί και η ανησυχία μπορεί να εμφανιστεί όσο κι αν προτιμάς κάποια προβλεψιμότητα. Είναι πιθανό να είναι πολύ παροδικό και προσωρινό και το να στοχεύσεις στο μέτρο μπορεί να σε βοηθήσει να παρακάμψεις μια κατάσταση απογοήτευσης. Η προσοχή στρέφεται στις πιο ελκυστικές ιδιότητες σου και οι άνθρωποι σε βλέπουν με τον πιο ευνοϊκό τρόπο, γεγονός που σε βοηθά να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ή την εύνοια κάποιου.

Τοξότης
Η σημερινή όψη Ήλιου – Άρη υποδηλώνει μια ελαφριά ανισορροπία στα συναισθήματα. Το να αποφύγεις τα περιττά επιχειρήματα και την αμυντική στάση μπορεί να σε ωφελήσει πολύ. Η υπομονή και η διακριτικότητα θα βοηθήσουν πολύ. Απόφυγε το άγχος για τα μικρά πράγματα. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι απογοητευτικές, αλλά σου δίνουν χρόνο να σκεφτείς τα πράγματα. Ευτυχώς οι διελεύσεις του Δία παίζουν επίσης και συμβαίνουν στους τομείς του χάρτη σου που κυβερνούν τη συναισθηματική ή την ιδιωτική σου ζωή.

Αιγόκερος
Η σημερινή μικρή προκλητική όψη του Ήλιου με τον Άρη μπορεί να υποδηλώνει αντιφατικές διαθέσεις. Ένα μέρος σου θέλει να κοινωνικοποιηθεί και ένα άλλο έχει την ανάγκη να ασχοληθεί με την οργάνωση και την ασφάλεια. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να είσαι υπομονετική στις διαφωνίες και διατήρησε μια επαγγελματική στάση για καλύτερα αποτελέσματα. Ορισμένα έργα μπορεί να καθυστερούν, αλλά μπορεί επίσης να έχεις την ευκαιρία να επεξεργαστείς εκ νέου έργα που απαιτούν σημασία στη λεπτομέρεια.

Υδροχόος
Υπάρχουν ανταγωνιστικές ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν ένταση σήμερα. Ένα ρομαντικό ή δημιουργικό έργο μπορεί να απαιτεί περισσότερη προσοχή τώρα ή μπορεί να μην κινείται με την ταχύτητα που θα ήθελες. Είσαι σε μια παραγωγική περίοδο και χρειάζεται καλός συντονισμός για να πετύχεις όλα όσα θέλεις. Πρόσεξε, γιατί τα πολλά πράγματα που έχεις αναλάβει μπορεί να σου προκαλέσουν ένταση.

Ιχθείς
Δεν είναι εύκολο να συντονιστείς σήμερα, αλλά αυτό είναι προσωρινό. Το να ενεργείς ή να αντιδράς στα τυφλά μπορεί μόνο να επιδεινώσει τα πράγματα. Μια όψη Ήλιου – Άρη δυσκολεύει μια απόφαση ή ένα σχέδιο δράσης. Ο Ήλιος στον τομέα του πνεύματος σου σε ενθαρρύνει και σε βοηθά να διευρύνεις τα όριά σου. Ο Άρης όμως στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου δημιουργεί την ανάγκη να μείνεις στο σπίτι και να επιδιώξεις στόχους που σε κάνουν να νιώθεις πιο ασφαλής.

Read More

And More