Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ερμής στρέφεται προς την ορθή πορεία του όμως ακόμα υπάρχει ένας προσωρινός αποπροσανατολισμός καθώς είναι μια αλλαγή κατεύθυνσης. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να μπεις σε δράση ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, όμως θα απολαύσεις την κίνηση σε καθυστερημένα έργα τις επόμενες μέρες. Η επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου αποκαθίσταται κι έτσι μπορείτε να λύσετε ευκολότερα προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται στο δρόμο που αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα πεις αντίο στη μοναξιά σου.

Ταύρος
Ο Ερμής στρέφεται άμεσα σε ορθόδρομη πορεία και ενώ αυτό μπορεί να έρθει σαν γλυκιά ανακούφιση ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες μικρές παρεξηγήσεις. Είναι ωστόσο μια κατάλληλη στιγμή για μια συναισθηματική επαναφόρτιση. Μια επιτυχία στον τομέα των οικονομικών επαναφέρει την αισιοδοξία σου. Το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι το κύριο χαρακτηριστικό. Εσύ που είσαι μόνη, η αποκάλυψη ενός κρυφού θαυμαστή ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου.

Δίδυμοι
Η επαναφορά του κυβερνήτη σου Ερμή σε ορθή πορεία στο δικό σου ζώδιο κάνει τις επόμενες μέρες πιο ευχάριστες, δημιουργικές και παραγωγικές. Ο Ήλιος έρχεται σε αρμονία με τον Δία και είναι ευκολότερο να δεις τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων και καταστάσεων. Μην αφήνεις ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες στα επαγγελματικά και οικονομικά σου. Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε φλερτ και διασκέδαση.

Καρκίνος
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή τελειώνει σήμερα και δίνεται τέλος σε καθυστερήσεις, απελευθέρωση μπλοκαρισμένων καταστάσεων και φέρνει νέες πληροφορίες. Οι επόμενες μέρες προβλέπονται πολύ πιο παραγωγικές και δημιουργικές κυρίως για τα επαγγελματικά σχέδια σου. Ανανεωτικό είναι και το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις τον έρωτα που μπορεί να προκύψει κυριολεκτικά από το πουθενά.

Λέων
Ο Ερμής στρέφεται άμεσα μετά από τρεις και παραπάνω εβδομάδες σε ορθή πορεία και ενώ ακόμα μπορεί να υπάρχει μια σύγχυση γύρω σου παρουσιάζονται και ευκαιρίες να βελτιώσεις τις συνθήκες στο μέλλον. Δείξε σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση γίνεται το κύριο χαρακτηριστικό σου κι αυτό σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτική. Πιθανά έκτακτα έξοδα να σε αποδιοργανώσουν.

Παρθένος
Αν και η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία φέρνει μια επικείμενη εκκαθάριση εμποδίων και καθυστερήσεων η σημερινή μέρα μπορεί να είναι κάπως συγκεχυμένη. Οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις γίνονται ευκολότερες και προς όφελός σου. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου και κατανόησε ή κάλυψε τις ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνη, ευκαιρίες και νέες γνωριμίες επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου.

Ζυγός
Πράγματι μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις για λίγο ακόμα εμπόδια στις επικοινωνίες καθώς ο Ερμής κάνει την αλλαγή πορείας του όμως οι επόμενες μέρες γίνονται πολύ καλύτερες. Η έκφραση αισιοδοξίας, ζεστασιάς και γενναιοδωρίας είναι χρήσιμη με μια πτυχή του Ήλιου με τον Δία. Η διορατικότητά σου στα εργασιακά είναι το ισχυρό ατού. Σε κάθε περίπτωση είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε είσαι μόνη η τύχη είναι με το μέρος σου.

Σκορπιός
Ο Ερμής αλλάζει κατεύθυνση σήμερα βοηθώντας οικονομικά και οικεία ζητήματα να αποκτήσουν σαφήνεια ή να προχωρήσουν. Τα κενά σε κάποια ζητήματα καλύπτονται κι έτσι τις επόμενες μέρες θα μπορέσεις να πάρεις τις αποφάσεις σου. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου γίνεται πιο τρυφερό, ζεστό και παράλληλα έντονα ερωτικό. Εσύ που είσαι μόνη, οι γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου φαίνεται να έχουν ενδιαφέρον.

Τοξότης
Η μετατόπιση του Ερμή βοηθά στην εκκαθάριση των πληροφοριών όμως μπορεί σήμερα να δημιουργήσει έναν αποπροσανατολισμό. Μην προχωρήσεις άμεσα σε αλλαγές και αποφάσεις όμως σίγουρα τα πράγματα είναι ήδη πιο ξεκάθαρα. Οι προσπάθειες σου στα εργασιακά αναγνωρίζονται και επιφέρουν καρπούς. Απόλαυσε τη σταθερότητα και την ασφάλεια στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ερωτική σου ζωή κρύβει μοναδικές ευκαιρίες.

Αιγόκερος
Ενώ οι ενέργειες σήμερα ακόμα είναι μπλοκαρισμένες, αρχίζει τουλάχιστον να διαφαίνεται φως ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στην εργασία και την υγεία. Μια διέλευση Ήλιου – Δία σήμερα και αύριο προωθεί καλά συναισθήματα και συνεργασίες. Μπορείς να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου μέσα από τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές σου ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Υδροχόος
Ο Ερμής σήμερα τελειώνει την ανάδρομη πορεία του βοηθώντας σε να ξεκλειδώσεις τις πληροφορίες έτσι ώστε οι πληροφορίες και οι αποφάσεις σου να είναι σαφέστερες τις επόμενες μέρες. Οι εξελίξεις στα εργασιακά εξυπηρετούν τα σχέδια σου. Η μέρα είναι απολαυστική με τη συντροφιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα άτομο του παρελθόντος σε επαναπροσεγγίζει. Απόφυγε τα περιττά έξοδα.

Ιχθείς
Ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και οι επικοινωνίες αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται. Ένα κύμα ενθουσιασμού φωτίζει τη μέρα σου και παρουσιάζονται ευκαιρίες που σου δίνουν τη δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδια σου. Εμπιστεύσου τον αγαπημένου σου και μην του κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση τουλάχιστον φρόντισε να είσαι εσύ αυτή που θέτει τους όρους.

Read More

And More