Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Σήμερα οι ευαισθησίες και η παρορμητικότητά σου αν δεν τις ελέγξεις θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε λάθη και παγίδες. Ίσως νιώσεις κάποιον εκνευρισμό που τα πράγματα στα εργασιακά δεν πηγαίνουν έτσι όπως τα έχεις υπολογίσει ή δεν λαμβάνεις την εκτίμηση που θα έπρεπε. Αυτό όμως θα σε παρακινήσει να στοχεύσεις ψηλότερα και να τα καταφέρεις. Η επιθυμία σου για νέες ερωτικές, συναισθηματικές εμπειρίες και η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας μεγαλώνει. Έτσι απελευθερώνεσαι και σε συνδυασμό με την πλανητική εύνοια που λαμβάνεις, είναι σίγουρο πως πολύ σύντομα ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα.

Ταύρος
Οι αμφιβολίες σήμερα που σχετίζονται με τους φίλους, τα δημιουργικά έργα, τα όνειρα και τη συναισθηματική σου ζωή μεγαλώνουν καθώς και οι ανασφάλειές σου. Ηρέμησε και προσπάθησε να μετρήσεις τα καλά που συμβαίνουν στη ζωή σου. Η αλήθεια είναι πως υπερτερούν. Καινούριες επαγγελματικές προτάσεις και προκλήσεις, μην φοβηθείς να τις ακολουθήσεις και να τις δεχτείς. Είναι πραγματικά η ώρα να αποδείξεις τι μπορείς να καταφέρεις. Βάλε τέλος σε συναισθηματικά αδιέξοδα και μην μένεις σε καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν ικανοποίηση. Καιρός να αποφασίσεις εσύ για τη συναισθηματική σου ζωή. Απελευθερώσου και διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που έχει ταράξει τη ζωή σου.

Δίδυμοι
Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες αυξάνονται με την ενίσχυση των σημερινών όψεων. Το έχεις που το έχεις έμφυτο το ταλέντο, φαντάσου σήμερα τι μπορείς να καταφέρεις. Η σύγχυσή σου σχετικά με τους μακροπρόθεσμους στόχους σου στα εργασιακά, μπορεί να ρίξει λίγο την παραγωγικότητά σου, αυτό όμως δεν θα κρατήσει για πολύ. Η παρορμητικότητά σου σε κάνει πιο τολμηρή και διεκδικητική στον έρωτα. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε αργά το βράδυ να σαγηνεύσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Τόνισε τη αδιαμφισβήτητη θηλυκότητά σου και παράσυρέ τον.

Καρκίνος
Μπορεί να υπάρχει μια σύγχυση σήμερα, κυρίως μέχρι τις πρώτες μεσημβρινές ώρες, γύρω από τους στόχους, τις οδηγίες και τις συνομιλίες. Κάτι μπορεί να είναι επικαλυμμένο με ζάχαρη, για αυτό απόφυγε να πάρεις αποφάσεις και να βγάλεις συμπεράσματα. Ενδιάμεσα διαλείμματα από τα εργασιακά σου καθήκοντα θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις νηφάλια τη σκέψη και ακμαία την ψυχολογία σου. Ήρθε ο καιρός να αξιοποιήσεις σωστά τη γοητεία σου και να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Οι κουβέντες σου είναι σταράτες και το βλέμμα σου σπινθηροβόλο. Εσύ που είσαι σε μόνιμη σχέση, καιρός να κάνεις μια ουσιαστική, σε χαμηλούς τόνους βέβαια συζήτηση με τον σύντροφό σου. Θέλεις η σχέση σου να πάει ένα βήμα παρακάτω και πρέπει να το διεκδικήσεις.

Λέων
Μπορεί να μην αισθάνεσαι πάντα ότι έχεις την υποστήριξη δικών σου ανθρώπων κι αυτό να σε κάνει να νιώθεις λίγο άβολα. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια και καταβάθος το γνωρίζεις καλά. Η τακτική και η συνταγή που ακολουθείς στα εργασιακά είναι δοκιμασμένη και σίγουρη. Συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς και σύντομα θα φτάσεις τους στόχους σου. Το άτομο που νιώθεις ότι πλήγωσε την καρδιά σου στο παρελθόν, δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνισή του. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για να τον κάνεις να τρέχει με χίλια και να σε κυνηγάει σαν τρελός. Η γοητεία σου αυξάνεται κατακόρυφα και με λίγη στρατηγική, θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παρθένος
Κατά το πρώτο μισό της ημέρας, δεν αποκλείεται να βλέπεις λίγο αποθαρρυντικά τα πράγματα και οι εξελίξεις των υποθέσεών σου να μην σε ικανοποιούν. Αυτό συμβαίνει περισσότερο βέβαια, γιατί είσαι τελειομανής και τα θέλεις όλα έτσι όπως τα φτιάχνεις στο μυαλό σου και τη στιγμή που τα θέλεις. Μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που επιδιώκεις στα εργασιακά. Με το επικοινωνιακό σου χάρισμα μπορείς να πείσεις και τους άλλους να σε ακολουθήσουν. Οι όψεις της ημέρας σε κάνουν πιο απελευθερωμένη με τον έρωτα και πιο συγκεκριμένη στα θέλω σου. Για αυτό εσύ που είσαι μόνη, γνωρίζεις πολύ καλά πως θα καταφέρεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, να το φέρεις στα δίχτυα σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση εξομολογήσου τα συναισθήματα, τις αδυναμίες και τις επιθυμίες σου στον σύντροφό σου.

Ζυγός
Σήμερα μπορεί να νιώσεις αποδιοργανωμένη. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και άσε τις ώρες να κυλήσουν και να αποκαταστήσουν τα πράγματα. Συναντήσεις, επαφές και προτάσεις στα εργασιακά διευρύνουν τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου ορίζοντες. Αρκεί να δείξεις τόλμη και αποφασιστικότητα. Απρόβλεπτες εξομολογήσεις του ερωτικού σου συντρόφου, ανεβάζουν το ερωτικό θερμόμετρο. Εσύ που είσαι μόνη, μια πιθανή επανασύνδεση με το άτομο που σε έχει ταλαιπωρήσει, δεν ξέρω αν είναι και η καλύτερη λύση.

Σκορπιός
Στόχος σου είναι να δώσεις ένα τέλος σε αδιέξοδες και προβληματικές καταστάσεις. Να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και μάλιστα πολύ διαφορετικά και πιο τολμηρά σε σχέση με το παρελθόν. Αν ψάχνεις εργασία ή σκέφτεσαι να αλλάξεις κατεύθυνση, η μέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για την αναζήτησή σου. Η ερωτική σου διάθεση συνεχίζει να βρίσκεται στα ύψη. Μπορείς να μαγέψεις τον ερωτικό σύντροφό σου και να τον κάνεις να σε ερωτευτεί από την αρχή. Εσύ που είσαι μόνη, απρόοπτα νέα, γνωριμίες, κομπλιμέντα, ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου και σε κάνουν ακαταμάχητη.

Τοξότης
Η αβεβαιότητα που νιώθεις και αισθάνεσαι στην προσωπική σου ζωή εύκολα μπορεί να επηρεάσει και άλλους τομείς. Να ρίξει τη διάθεση, την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά σου. Κάποια επαγγελματικά σχέδια σου ίσως χρειάζονται μια δεύτερη ματιά ή μια ενημέρωση, πριν προχωρήσεις στην υλοποίηση τους. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια σχέση η οποία σε κάνει να νιώθεις άβολα ή δεν σου εμπνέει την ασφάλεια που χρειάζεσαι, καλά θα κάνεις απόψε να επιδιώξεις μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε την ανεξαρτησία σου, συνάντησε φίλους και πέρασε καλά. Πολύ σύντομα η δέσμευση επανέρχεται στη ζωή σου, φυσικά με άλλους όρους τώρα πια.

Αιγόκερος
Συναισθηματικά ευάλωτη σε κάνουν οι σημερινές όψεις και πιο επιρρεπή στις εξαπατήσεις. Για αυτό καθυστέρησε τη λήψη αποφάσεων σχετικά με κοινωνικές, οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις. Μπορείς και ήδη έχεις κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη ανώτερων σου στα εργασιακά. Νέες προτάσεις και συμπεριφορές έρχονται να σε ανταμείψουν για τα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Εκδήλωσε με ειλικρίνεια και όχι με γκρίνια τα συναισθήματά σου απόψε στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απορρίπτεις νέες γνωριμίες. Δώσε την ευκαιρία να σε πλησιάσουν, άκου τι έχουν και τι διατίθενται να σου δώσουν και κατόπιν πάρε τις αποφάσεις σου.

Υδροχόος
Μια έλλειψη σαφήνειας σε αυτά που συμβαίνουν και λέγονται γύρω σου σήμερα, σου προκαλούν αβεβαιότητα και αναστάτωση. Το καλό βέβαια είναι πως αυτό καθώς περνούν οι ώρες χάνεται και το κλίμα αποκαθίσταται. Εμπιστεύσου τις ευρηματικές σου σκέψεις στα εργασιακά και προχώρα στην εφαρμογή τους χωρίς να καθυστερείς. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις εμπόδια που φρενάρουν την εξέλιξη των υποθέσεων και της καριέρας σου. Η ανάγκη σου για ξεκάθαρες απαντήσεις σε δικά σου ερωτήματα, φέρνουν απόψε σε δύσκολη θέση τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ποντάρισε στην έντονη γοητεία και ελκυστικότητά σου. Να είσαι βέβαιη πως θα κατακτήσεις τον μεγάλο έρωτα, που δικαιωματικά σου ανήκει.

Ιχθείς
Ίσως είναι καλύτερα σήμερα να αναβάλλεις σημαντικές συμφωνίες και αποφάσεις που βασίζονται στα συναισθήματα της στιγμής, καθώς μπορεί να είναι και παραπλανητικές. Αξιοποίησε τις γνώσεις και τις ικανότητές σου στα εργασιακά. Κυρίως μετά τις μεσημβρινές ώρες μπορείς να αντιμετωπίσεις και τα πιο δύσκολα. Παραδέξου πως η στάση και τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, το τελευταίο διάστημα δεν είναι δίκαιη και αντικειμενική. Εσύ που είσαι μόνη, εστίασε το ενδιαφέρον σου στην κοινωνική σου ζωή και να είσαι σίγουρη πως ο παραμυθένιος έρωτας που ονειρεύεσαι θα παρουσιαστεί στον δρόμο σου.

Read More

And More