Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι ενέργειες της μέρας είναι δημιουργικές. Νιώθει ελεύθερη. Οι γύρω σου σε στηρίζουν συναισθηματικά. Οι εμπειρίες σου σήμερα θα είναι διευρυμένες. Ενδιαφέροντες άνθρωποι και ιδέες φαίνεται να υπάρχουν παντού γύρω σου. Είναι μια καλή στιγμή για δικτύωση, καθώς οι γύρω σου απολαμβάνουν την υποστηρίζουν τις ιδέες σου. Αυτή είναι επίσης μια όμορφη στιγμή για να κλείσεις δίκαιες συμφωνίες και συνεργασίες. Είσαι γενναιόδωρη και έχεις μια έντονη επιθυμία να ανακαλύψεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, η οποία τώρα δύναται να ανθίσει.

Ταύρος
Η ημέρα μπορεί να είναι πολύ καλή για τα συναισθηματικά ζητήματά σου. Υπάρχει ένα αίσθημα απελευθέρωσης που σχετίζεται με την επίλυση προσωπικών προβλημάτων. Τα σχέδια σου συγκλίνουν με εκείνα των αγαπημένων σου προσώπων. Επικεντρώνεσαι στη
βελτίωση και την προσωπική σου εξέλιξη και αυτό είναι υπέροχο. Οι σημερινές ενέργειες σε οπλίζουν με ψυχραιμία και οι
αλληλεπιδράσεις με τρίτους είναι υποστηρικτικές και προς όφελός σου. Τελικά είναι πιο εύκολο από όσο νόμιζες το να συνδεθείς με άτομα που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα ή ιδέες με εσένα.

Δίδυμοι
Το ενδιαφέρον σου αυτές τις μέρες επικεντρώνετε περισσότερο στα επαγγελματικά. Τα θέματα καριέρας και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου είναι περισσότερο από ποτέ στο μυαλό σου, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συγκεντρωθείς στις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου. Ψάξε και βρες τις ισορροπίες σου. Σήμερα θα μπορούσαμε να πούμε πως έχεις μια απροσδιόριστη ένταση απέναντι στο σύντροφο σου. Σκέψου θετικά και μη δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αν είσαι single, μην τα βάζεις με τους άλλους και τους
κατηγορείς για τα δικά σου παρελθοντικά λάθη και τις επιλογές σου.

Καρκίνος
Σήμερα επικεντρώνεσαι στα ελαττώματα σου, όπως στο τι δεν κάνεις καλά και στο γιατί κάποιες υποθέσεις σου, δεν έχουν τα αποτελέσματα που υπολόγιζες. Οι σημερινές εξελίξεις σε διχάζουν και σου δημιουργούν ενοχές. Ίσως να χρειαστεί να προσαρμοστείς λιγάκι στο κλίμα που επικρατεί στα εργασιακά. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους και μην κάνεις δηλώσεις. για τις οποίες είναι νωρίς ακόμα. Αν απόψε ο σύντροφος σου δεν είναι και στα καλύτερα του, μην το πάρεις προσωπικά. Όσο για εσένα, που είσαι μόνη, το πλανητικό σκηνικό ενισχύει τη γοητεία σου.

Λέων
Αυτό το διάστημα αποκτάς αίσθημα αυτοδυναμίας. Νιώθεις έτοιμη να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου. Η καχυποψία σου όμως σήμερα με όλους και όλα, στον εργασιακό χώρο τουλάχιστον, σε κάνει απρόσιτη και απόμακρη με αποτέλεσμα να νιώθεις απογοήτευση. Η συμπεριφορά του ερωτικού σου συντρόφου φαίνεται να σου δημιουργεί επίσης μια απογοήτευση. Καλύτερα
ρώτησε τον και μάθε τι του συμβαίνει προτού το πάρεις προσωπικά. Εσύ που είσαι μόνη, οι απαισιόδοξες σκέψεις που σχετίζονται με το παρελθόν, σου ρίχνουν τη διάθεση.

Παρθένος
Κατά καιρούς μπορεί να έχεις την αίσθηση πως οι άλλοι καθορίζουν τη ζωή σου, χωρίς όμως να ισχύει κάτι τέτοιο. Απλά μπορεί να τους δίνεις περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε κι έτσι να νιώθεις αδικημένη. Νιώθεις υπερήφανη για τον εαυτό σου και τις επιδώσεις σου στα εργασιακά. Με τον ίδιο τρόπο σε αντιμετωπίζουν και οι συνάδελφοί σου. Στα αισθηματικά θα πρέπει να ξέρεις τι θέλεις και τι είσαι έτοιμη να δώσεις προτού βάλεις στο εδώλιο το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε ασκήσεις αυτοπεποίθησης στον καθρέφτη σου ώστε να πάρεις τα πάνω σου.

Ζυγός
Καθώς κυλούν οι μέρες νιώθεις την ανάγκη για περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Είναι δύσκολο να το καταφέρεις μιας και οι υποχρεώσεις σε κυνηγούν. Προσπάθησε να δημιουργήσεις τακτικά, ενδιάμεσα διαλλείματα. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου στα εργασιακά και μη φοβηθείς να αναλάβεις νέα καθήκοντα και υποχρεώσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να σημειώσεις την πρόοδο που θέλεις. Η σχέση με το σύντροφό σου έχει πέσει σε ένα τέλμα. Βγείτε απ’ τη ρουτίνα και βρείτε τρόπους να αναζωπυρώσετε το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ξέφυγε απ’ τα πρέπει και κάνε αυτό που σου αρέσει, χωρίς να σκέφτεσαι τι θα πουν οι άλλοι.

Σκορπιός
Ξεκινάς την ημέρα με μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Νιώθεις αυτοπεποίθηση και την ανάγκη να περάσεις όμορφα, συνδυάζοντας το τερπνό μετά του ωφελίμου. Η επαγγελματική καταξίωση σού έχει γίνει έμμονη ιδέα. Διανύεις μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδο και μπορείς να εμπιστευτείς την τύχη, αλλά και τον εαυτό σου. Η βραδιά με το σύντροφο σου φαίνεται να εξελίσσεται ιδανικά. Το πάθος και η γοητεία σου είναι τα ισχυρά σου ατού, γι’ αυτό απόψε μπορείς να τον σαγηνεύσεις χωρίς κόπο. Εσύ που είσαι μόνη, μια τέτοια βραδιά με όλο το σύμπαν να σου χαρίζει τη λάμψη του, μη μένεις άπραγη.

Τοξότης
Οι πλανητικές όψεις ενθαρρύνουν την επαφή με την οικογένεια και τις δραστηριότητες που αφορούν το σπίτι. Σήμερα είναι μέρα ξεκούρασης. Το έχεις ανάγκη. Αναγνώρισε τους φόβους και τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν στα εργασιακά και έλεγξε τες. Αδικείς τον εαυτό σου διαφορετικά. Περιορίσου σε ασφαλή δραστηριότητες απόψε με το σύντροφο σου και φροντίστε να καθησυχάσεις τα πνεύματα. Εσύ που είσαι μόνη, οι φίλοι υπάρχουν για τα δύσκολα, γι’ αυτό απόψε άνοιξε τους την καρδιά σου.

Αιγόκερως
Πέταξέ τις παρωπίδες και άνοιξε το μυαλό σου όσον αφορά νέες ιδέες και δεδομένα. Καιρός να διεκδικήσεις, να προχωρήσεις και επιτέλους κι εσύ να νιώσεις πλήρης. Προσπάθησε να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου στα εργασιακά, πράγμα δύσκολο, μιας και όλα τρέχουν με ιλιγγιώδη ρυθμούς γύρω σου. Την ανάγκη σου για ανεξαρτησία και ελεύθερο, προσωπικό χρόνο, δεν είναι ανάγκη να τη διεκδικείς τόσο προκλητικά από το σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η έπαρση και το πάθος να υπερασπιστείς την ελευθερία σου δεν πείθει κανένα.

Υδροχόος
Είναι εξαιρετική η στιγμή και η μέρα για να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να διορθώσεις τα λάθη σου, χωρίς να προσπαθείς να επιρρίψεις τις ευθύνες στους άλλους. Προώθησε τα επαγγελματικά σχέδια σου και με λίγα λόγια πρόβαλε τα ταλέντα και τις δυνατότητες σου. Θα λάβεις την υποστήριξη και ενθάρρυνση του συντρόφου σου που τόσο χρειάζεσαι, αρκεί να τα ζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αν απόψε θέλεις να μείνεις παρέα με τον καναπές σου, κάν’το.

Ιχθύες
Η μέρα και το πλανητικό σκηνικό ευνοούν τις αποφάσεις και τις δραστικές ενέργειες, γι’ αυτό σήμερα κινήσου δυναμικά. Μίλησε με τους συνεργάτες και συναδέλφους σου, αντάλλαξε απόψεις και φρόντισε να αποκομίσεις τα καλά και συμφέροντα σου όσο κι αν κάποια πράγματα σε ξενίζουν στην αρχή. Ο ρομαντισμός και το πάθος σου απόψε προσθέτουν μια άλλη νότα στη σχέση με το σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι ακαταμάχητη με τη γοητεία και το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο να ενισχύονται.

 

Read More

And More