Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είναι πιθανό να αισθάνεσαι αισιόδοξη για τα επαγγελματικά σου, ακόμα κι αν γίνονται αλλαγές που δεν είχες προβλέψει. Το κλειδί είναι ότι εργάζεσαι με ό,τι έχεις και το κάνεις έξυπνα. Επίσης σήμερα ο Άρης  μετακινείται στον τομέα των πόρων σου για μια διαμονή έως τις 20/8. Αυτό το διάστημα μπορεί να αισθάνεσαι πιο σίγουρη για το ότι μπορείς να κερδίσεις χρήματα, αλλά θα μπορούσες επίσης να είσαι επιρρεπής σε παρορμητικές αγορές. Ο έρωτας έχει την τιμητική του και μπορείς να περάσεις όμορφα.

Ταύρος
Η οργάνωση και η ιεράρχηση προτεραιοτήτων γίνεται πιο εύκολα καθώς φτάνεις κατευθείαν στα θέματα που σε απασχολούν. Ο Άρης εργαζόταν αθόρυβα στα παρασκήνια της ζωής σου και σήμερα περνά στο ζώδιο σου. Θα ανεβάσει τις ταχύτητες και ενώ είχες ασχοληθεί με θαμμένα ζητήματα όπως ο θυμός ή η συναισθηματική λάσπη, οι περιστάσεις δεν ήταν ευνοϊκές για να απελευθερώσεις αυτά τα πράγματα άμεσα και ευθέως. Έτσι η μετακίνηση αυτή φέρνει αντοχή και δυναμισμό στην προσωπικότητα και τα ενεργειακά σου επίπεδα. Χρησιμοποίησε αυτήν την περίοδο έως τις 20/8 για να αξιοποιήσεις τη φυσική σου γενναιότητα και να διαμορφώσεις τη ζωή σου.

Δίδυμοι
Ο Άρης ξεκινά το ταξίδι του στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και της ψυχής σου όπου θα παραμείνει έως τις 20/8. Είναι ένας ισχυρός κύκλος για έρευνα και προβληματισμό για τους στόχους σου. Εάν κάποια σχέδια ή έργα πρέπει να τελειώσουν, οι επόμενες εβδομάδες είναι καλές για να τα βάλεις σε ισχύ. Αυτή την περίοδο διοχετεύεις περισσότερη ενέργεια σε ιδιωτικά θέματα. Η ανάγκη για ξεκούραση και ανάρρωση είναι στο επίκεντρο. Ίσως αποφασίσεις να ρίξεις επιπλέον ενέργεια σε θεραπευτικές δραστηριότητες ή να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον χρόνο για να ολοκληρώσεις ένα έργο.

Καρκίνος
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 11ο οίκο σου και ο Ερμής περνά στο ζώδιο σου για μια μικρότερη παραμονή έως τις 19/7. Αυτές οι διελεύσεις φέρνουν μια ομαλή ενέργεια για την επιδίωξη των επιθυμιών και των στόχων σου. Είσαι πιο πρόθυμη να οργανώσεις έργα ή να διαχειριστείς άλλα. Μπορεί επίσης να έχεις μεγαλύτερο θάρρος να κυνηγήσεις τα όνειρα σου ή περισσότερη ενέργεια για να τη διοχετεύσεις σε δικτύωση, δραστηριότητες με φίλους ή ομαδικές προσπάθειες. Ο Άρης έχει να κάνει με το να αντιμετωπίζεις προβλήματα και να τα ξεπερνάς ώστε να μπορείς να προχωρήσεις μπροστά.

Λέων
Ο Άρης κινείται σήμερα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος όπου θα παραμείνει έως τις 20/8. Αυτό το διάστημα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη και την επιθυμία να αναλάβεις δράση, να εκπληρώσεις τις ευθύνες σου ή να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα. Είσαι ενθουσιώδης για την φροντίδα των επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Σήμερα μην αναλάβεις πολλά καθήκοντα και προσπάθησε να καθαρίσεις τις σκέψεις και τις προτεραιότητες σου. Ο έρωτας κρύβει εκπλήξεις αλλά και παγίδες.

Παρθένος
Ο Άρης πρόσφατα ήταν κρυφός στον ηλιακό σου χάρτη, αλλά σήμερα κατευθύνεται στον τομέα του πνεύματος σου και θα συνεχίσει να εναρμονίζεται με το ζώδιο σου μέχρι τις 20/8. Αυτή η διέλευση πυροδοτεί την επιθυμία σου να συνδεθείς με έναν υψηλό σκοπό. Είσαι πιο θαρραλέα να εκφράσεις τις ιδέες ή τις απόψεις σου τις επόμενες εβδομάδες. Αυτή η περίοδος μπορεί επίσης να είναι η αρχή ενός νέου συναρπαστικού πάθους ή ενδιαφέροντος. Σήμερα η επίλυση προβλημάτων και ένας πιο ενεργός ρόλος με ένα φίλο ή μια ομάδα είναι ισχυρή.

Ζυγός
Ο Άρης μετακομίζει στον τομέα της οικειότητας και του μοιράσματος μέχρι τις 20/8. Ωστόσο πρόσεξε για διαφωνίες με ένα συνεργάτη για χρήματα και δύναμη όταν ο Άρης είναι υπό πίεση σε αυτόν τον τομέα.    Διαφορετικά είναι μια ισχυρή επιρροή για τη σύνδεση και την εξερεύνηση των κρυμμένων επιθυμιών σου. Επιδιώκεις πιο ικανοποιητικές προσπάθειες. Μπορεί να υπάρξει μια μεγαλύτερη ένταση μέσα σου ή σε μια στενή σχέση. Πολλά συμβαίνουν στο παρασκήνιο για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι λίγο προνοητική.

Σκορπιός
Ο Άρης μετακομίζει στον τομέα των συνεργασιών σου σήμερα τονώνοντας τη δραστηριότητα στον τομέα σχέσεων μέχρι τις 20/8. Οι εργασιακές πιέσεις και τα παράπονα για την υγεία τείνουν να μειώνονται. Είναι μια αποκαλυπτική και διεγερτική περίοδος αλλά απαιτεί λίγη επίγνωση και αυτογνωσία, καθώς μπορεί να υπάρχει ισχυρή κλήση για προβολή χαρακτηριστικών στους άλλους. Οι σχέσεις που ήταν πολύ περιοριστικές, τεταμένες ή βαρετές τώρα χρειάζονται προσοχή. Κάποιος θα μπορούσε να σε ενθαρρύνει να αναγνωρίσεις και να ακολουθήσεις τις επιθυμίες σου.

Τοξότης
Ο Άρης κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και έχεις περισσότερη ενέργεια για τη δουλειά, τη φυσική κατάσταση και τις καθημερινές ρουτίνες ή ο φόρτος εργασίας σου είναι μεγαλύτερος από το συνηθισμένο. Μπορεί να σε ενδιαφέρει να ξεκινήσεις ή να ενισχύσεις ένα πρόγραμμα υγείας. Ο Άρης πυροδοτεί την επιθυμία σου να διαπρέψεις στη δουλειά. Θέλεις να κάνεις τα πράγματα γρήγορα  και σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Η ανυπομονησία στο έρωτα είναι απαγορευτική.

Αιγόκερος
Ο Άρης κινείται σήμερα σε μια υποστηρικτική γωνία προς το ζώδιο σου και παίζει υπέρ σου. Αυτή η διέλευση θερμαίνει τις επιθυμίες σου και ζωντανεύει τη ρομαντική ζωή σου ή τον δημιουργικό κόσμο σου έως τις 20/8. Είσαι σίγουρη και διεκδικητική ακόμα και πιο ελκυστική από το συνηθισμένο. Οι σχέσεις είναι παθιασμένες και είσαι σε εγρήγορση, έτοιμη να κάνεις αλλαγές. Πιθανές παγίδες με τον Άρη είναι η ανυπομονησία που θα πρέπει να βάλεις στόχο να ελέγξεις για καλύτερα αποτελέσματα.

Υδροχόος
Ο Άρης περνά σήμερα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και έχεις περισσότερη ενέργεια στη διάθεση σου για έργα μέσα ή γύρω από το σπίτι. Αυτή η επιπλέον ενέργεια μπορεί να προκαλέσει ένταση με την οικογένεια. Ωστόσο είναι καιρός να ξεθάψεις τα θαμμένα προβλήματα και να τα φέρεις στην επιφάνεια προκειμένου να αντιμετωπιστούν. Ωστόσο απαιτεί κάποιες προσαρμογές στην προσέγγιση σου για την επιδίωξη των επιθυμιών σου σε άλλους τομείς της ζωής σου. Στόχος να ρίξεις μια προσεκτική ματιά στο πως εκφράζεσαι ή ελέγχεις το θυμό σου.

Ιχθείς
Ο Άρης μετακομίζει στον τομέα των επικοινωνιών σου σήμερα και ο Ερμής κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου με μια άλλη υποστηρικτική επιρροή. Είσαι πιο διατεθειμένη να εκφραστείς με σθένος και να ρίξεις τον εαυτό σου στη μάθηση και τα προσωπικά ενδιαφέροντα με περισσότερο πάθος την επόμενη περίοδο. Πρόσεξε την ανυπομονησία σε λόγια και πράξεις. Σήμερα προσπάθησε να μην πιέζεις τις καταστάσεις.

Read More

And More