Απρίλιος 2021: Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα οικονομικά τους

Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τα ζώδια που τον Απρίλιο θα δούνε χαρά στο πορτοφόλι τους…

Αρκετά από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου θα έχουν καλές ευκαιρίες να αυξήσουν τα εισοδήματά τους μέσα στον Απρίλιο, καθώς Δίας και Αφροδίτη, οι πλανήτες εκείνοι που σχετίζονται με τα οικονομικά μας, δεν σχηματίζουν δύσκολες όψεις μέσα στον μήνα.

Ο πιο ευνοημένος του μήνα αναμένεται να είναι ο Αιγόκερως, που φιλοξενεί τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης και την καλής τύχης, στον δεύτερο οίκο του, τον κατ’ εξοχήν οίκο των οικονομικών. Για την ακρίβεια θα παραμείνει ο Δίας στον δεύτερο οίκο σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, εκτός από το διάστημα μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου, καθιστώντας την χρονιά αυτή εξαιρετικά προσοδοφόρα για τους Αιγόκερους. Τον Απρίλιο πιο συγκεκριμένα ο Δίας από τον Υδροχόο θα έχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων, καθώς ο Κρόνος, που επίσης φιλοξενείται στον Υδροχόο και είναι υπεύθυνος για τον οικονομικό περιορισμό μας, θα είναι σχετικά αδρανής. Ο Δίας θα δώσει στους Αιγόκερους αρκετές ευκαιρίες να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες πηγές εισοδημάτων, ευνοώντας πολλά επαγγέλματα.

Οι Καρκίνοι θα απολαύσουν αντίστοιχη με τους Αιγόκερους τύχη, καθώς ο Δίας θα βρίσκεται στον οίκο του ωροσκοπίου τους που έχει σχέση με τα χρήματα τρίτων. Η οικονομική εύνοια μπορεί να προέλθει στο ζώδιο αυτό από μια πετυχημένη επένδυση που έγινε πριν από αρκετό χρονικό διάστημα, από μια κληρονομιά, από χρηματικά δώρα ή μπόνους. Ίσως να υπάρξει τόνωση του οικογενειακού εισοδήματος από την αύξηση των αποδοχών του συντρόφου, να τους προσφερθεί εταιρικό αυτοκίνητο ή σπίτι ή να έχουν την ευκαιρία να κάνουν χρήση της υποδομής ή των εργαλείων τρίτων για να κερδίσουν χρήματα. Σημασία ωστόσο δεν έχει η πηγή των εισοδημάτων ή ο τρόπος που θα τα αποκτήσουν, αλλά το γεγονός ότι θα καταλήξουν στις τσέπες τους.

Μεταξύ 1 και 14 Απριλίου θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει την διέλευσή της η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού. Το διάστημα αυτό θα κινείται στον δεύτερο οίκο των Ιχθύων, που σημαίνει ότι τα χρήματα θα ρέουν με σταθερούς και αυξημένους ρυθμούς στα πορτοφόλια τους. Τα έξοδά τους θα είναι αρκετά σταθερά, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και θα μπορέσουν να απολαύσουν κάποια άνεση. Για να αυξήσουν όμως οι Ιχθείς τα εισοδήματά τους, θα πρέπει να αναπτύξουν κάποιες πρωτοβουλίες, κάτι που συνήθως αποφεύγουν.

Οι Παρθένοι θα έχουν αυξημένη τύχη από τα χρήματα των τρίτων σε σχέση με την θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό τους. Μπορεί να τους παρέχουν κάποιες εκπτώσεις ή κάποια μπόνους, να κερδίσουν δώρα ή χρηματικά ποσά που θα τους βοηθήσουν να ανασάνουν οικονομικά. Εάν είναι επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες, το πρώτο μισό του μήνα θα έχουν την δυνατότητα να προσελκύσουν αξιόλογους επενδυτές για την επιχείρησή τους. Η μέρα με την μεγαλύτερη εύνοια για το ζώδιο τους είναι η 10η Απριλίου, υπάρχουν όμως και η 15η και 17η Απριλίου που μπορούν να φέρουν ευχάριστες εξελίξεις στο μέτωπο των οικονομικών τους.

Στις 14 Απριλίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και μετακινείται στον 2ο ηλιακό οίκο του Κριού, με αποτέλεσμα το δεύτερο μισό του μήνα να έχουν οικονομική εύνοια και αυξημένη κερδοφορία, με σταθερές και αυξημένες ροές χρημάτων. Το διάστημα αυτό μπορούν οι Κριοί να κάνουν σημαντικές κινήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος, να προχωρήσουν σε επενδύσεις ή να αυξήσουν την ακίνητη περιουσία τους από μεγάλα χρηματικά ποσά που μπορεί να καταλήξουν στα χέρια τους.

Το δεύτερο μισό του Απριλίου θα είναι θετικό και για τους Ζυγούς, που θα δουν την Αφροδίτη να περνάει στον 8ο ηλιακό τους οίκο, τον σχετικό με τα χρήματα τρίτων. Παρόλο που σαν ζώδιο δεν ενδιαφέρονται τόσο για τα πλούτη και τα χρήματα, θέτοντας σαν προτεραιότητα της ζωής τους τις ανθρώπινες σχέσεις, ωστόσο, ως γνήσια τέκνα της Αφροδίτης, δεν λένε όχι σε κάποιες ανέσεις ή πολυτέλειες. Εάν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, θα έχουν την ευκαιρία να προσελκύσουν επενδύσεις για την επιχείρηση τους, να κερδίσουν χορηγίες ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε εισοδήματα τρίτων που θα τους βοηθήσουν να αυξήσουν τα εισοδήματά τους.

Πέρα από τα έξι ζώδια που αναφέρθηκαν πιο πάνω, Ταύροι και Σκορπιοί θα έχουν μια ολιγοήμερη μεν, αλλά εξαιρετικά ελπιδοφόρα περίοδο μεταξύ 15 και 19 Απριλίου. Οι Ταύροι θα έχουν εύνοια σε τυχερά παιχνίδια, βραχυπρόθεσμες επενδύσεις, σε ανταγωνιστικά ατομικά αθλήματα, σε πνευματικές αναμετρήσεις, διαγωνισμούς και βραβεία, σε διαφωνίες ή ανταγωνισμούς. Όσο για τους Σκορπιούς, τους ευνοεί η ανάληψη κινδύνων και η τόνωση των εισοδημάτων τους μπορεί να προέλθει μέσα από την διαχείριση των χρημάτων τρίτων.

Καλό μας μήνα και καλά κέρδη!

Read More

And More