Μάρτιος 2021: Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους

Ο Μάρτιος έχει ερωτικές διαθέσεις. Το συναίσθημα πρωταγωνιστεί και η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τα ζώδια που θα ευνοηθούν ερωτικά, αλλά κι εκείνα που πρέπει να προσέξουν… 

Από το ξεκίνημα του μήνα, ο πλανήτης του έρωτα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει τα δύο πρώτα δεκαήμερα. Το διάστημα αυτό κυριαρχεί το συναίσθημα στην ζωή μας, επισκιάζοντας οποιαδήποτε άλλη ανάγκη ή δραστηριότητά μας. Τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ένωση των συντρόφων, καθώς οι κακές ή δύσκολες στιγμές ξεχνιούνται, οι διαφορές επιλύονται, τα καθημερινά προβλήματα μπαίνουν στην άκρη και οι σύντροφοι θα βιώσουν ένα διάστημα, που όντως θα αισθάνονται ότι το ταίρι τους είναι το άλλο τους μισό, τους ολοκληρώνει κατά τον ιδανικότερο τρόπο. Η επικοινωνία γίνεται σχεδόν ενστικτώδης, χωρίς λόγια, και υπάρχει σύμπνοια σε κάθε επίπεδο.

Η περίοδος όμως αυτή έχει και τα αρνητικά της, καθώς το ζώδιο των Ιχθύων κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτης της παραπλάνησης και των ανεκπλήρωτων ονείρων. Το διάστημα που θα διέρχεται η Αφροδίτη μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να φουντώσουν συναισθήματα για άτομα που δεν γνωρίζουμε, ίσως φανταστούμε ότι υπάρχει ερωτική έλξη και φλερτ με κάποιο άτομο, ενώ στην πραγματικότητα θα είναι αποκύημα της φαντασίας μας ή να εξιδανικεύσουμε το άτομο που μας κινεί την προσοχή και να του προσδώσουμε χαρακτηριστικά που δεν διαθέτει. Προσοχή λοιπόν ποιους και γιατί ερωτευόμαστε το διάστημα αυτό, για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις μόλις περάσει η επιρροή του Ποσειδώνα.

Από την διέλευσης της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, ερωτικά κερδισμένοι θα είναι οι Ιχθείς, οι Παρθένοι και οι Σκορπιοί!

Οι Ιχθείς, το πιο συναισθηματικό από τα ζώδια, θα είναι μέσα στον Μάρτιο μια απύθμενη πηγή αγάπης και μια τεράστια αγκαλιά για τους αγαπημένους τους. Όσοι είναι σε σχέση θα βιώσουν μια απίστευτα ήρεμη, ισορροπημένη και άκρως ερωτική εποχή, γεμάτη αγάπη, κατανόηση, επικοινωνία και γαλήνη. Ακόμη και οι αδέσμευτοι ή όσοι δεν είναι ερωτευμένοι, την περίοδο αυτή θα αισθάνονται καλά με το εαυτό τους, θα αγαπούν όλον τον κόσμο και θα φροντίσουν την εμφάνισή τους, ώστε να τους ευχαριστεί ο εαυτός τους.

Οι Παρθένοι δεν επηρεάζονται στον ίδιο βαθμό από την Αφροδίτη, καθώς δεν ζουν και αναπνέουν για την αγάπη, αλλά όλο και κάποιος θα βρίσκεται γύρω τους που θα τους γεννά τρυφερά συναισθήματα. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι θα ενεργούν ενστικτωδώς, χωρίς να πολυκαταλαβαίνουν τι κάνουν και για ποιο λόγο, αλλά θα είναι πιο ρομαντικοί, γεμάτοι υπονοούμενα προς τον σύντροφό τους, τρυφεροί προς το ταίρι τους, πιο εκδηλωτικοί, ακόμη και με χειρονομίες και αγγίγματα που δεν είναι του χαρακτήρα τους.

Οι Σκορπιοί δεν πρέπει να προγραμματίσουν κάτι σοβαρό για τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, γιατί το μυαλό τους θα λειτουργεί μονοδιάστατα. Η πλημμύρα των συναισθημάτων που θα αισθανθούν θα τους κάνει ανίκανους να σκεφτούν και να λειτουργήσουν. Είναι η περίοδος που ο ρομαντισμός τους θα γίνει ένα παιχνίδι, μια μίξη πραγματικότητας και φαντασίας, τόσο απολαυστικό και τόσο ζωντανό.

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου περνάει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού και το απύθμενο συναίσθημα παραχωρεί την θέση του στην αποφασιστικότητα, την τόλμη και στην δράση. Στις σχέσεις γίνεται το πάθος πλέον η κινητήρια δύναμη, η διεκδίκηση του συντρόφου προαπαιτούμενο, το σεξουαλικό ενδιαφέρον που θα πρέπει να εκφράσουμε, η ευθύτητά μας αναφορικά με τα πράγματα που θέλουμε. Το διάστημα που θα παραμείνει η Αφροδίτη στον Κριό δεν υπάρχουν περιθώρια για ψέματα, υποκρισίες, μισόλογα ή δόλιες προθέσεις.

Το αρνητικό της περιόδου θα είναι ότι δεν θα ακούει ο ένας σύντροφος τον άλλον. Ο καθένας θα βλέπει τον εαυτό του και τα συναισθήματά του σαν τον εκφραστή της απόλυτης αλήθειας και το κέντρο του κόσμου, περιορίζοντας στο ελάχιστο την πιθανότητα πραγματικής επικοινωνίας. Επιπλέον, καθώς ο Κριός δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα όταν θέλει κάτι, πιθανόν κάποιοι να γίνουν εμμονικοί στο κυνήγι ενός ατόμου που τους ενδιαφέρει, αδυνατώντας να αποδεχτούν την απόρριψη.

Από τις 21 Μαρτίου μέχρι τα τέλη του μήνα, οι ευνοημένοι της θεάς του έρωτα είναι οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Τοξότες.

Οι Κριοί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και γενναιότητα θα κυνηγήσουν το όνειρό τους. Δεν θα περιμένουν να τους προσέξει ή να τους διεκδικήσει κάποιος. Το ρόλο του κυνηγού θα τον παίξουν οι ίδιοι, καθώς είναι στο πετσί τους. Για να αποφύγουν ωστόσο προβλήματα στις σχέσεις, υπάρχουσες ή μελλοντικές, καλό θα ήταν να αφήσουν το εγωισμό τους στην άκρη και να ακούνε αυτά που τους λέει ο συνομιλητής τους. Θα πρέπει να δείξουν λίγο μεγαλύτερη ευαισθησία στις επιθυμίες του συντρόφου τους.

Οι Ζυγοί δεν είναι από την φύση τους κυνηγοί. Θέλουν να έχουν δίπλα τους ένα άτομο που θα αναλαμβάνει δράση, θα παίρνει αποφάσεις και θα εκτελεί, με τον Ζυγό σύντροφό τους απλά να δείχνει ή να ορίζει την επιθυμητή κατεύθυνση των πραγμάτων. Το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να βρουν ένα τέτοιο άτομο που θα ικανοποιεί τις προδιαγραφές τους. Το κακό είναι, ότι θα προσελκύσει και πολλούς άλλους θαυμαστές γύρω του, που δεν θα ξέρει πως να τους απομακρύνει.

Οι περιπετειώδεις Τοξότες θα περάσουν απλά καλά την περίοδο αυτή με την Αφροδίτη στον Κριό. Θα ζήσουν υπέροχες ρομαντικές περιπέτειες, όμορφες ερωτικές εμπειρίες, συναρπαστικές γνωριμίες, που όμως δεν θα προχωρήσουν πέρα από την περιστασιακή επαφή και τις όμορφες στιγμές. Ίσως όμως κάποια χρονική στιγμή στο μέλλον διασταυρωθούν οι δρόμοι τους με ένα από τα άτομα που θα γνωρίσουν το διάστημα αυτό και τότε μπορεί να ξεκινήσει μια πιο σοβαρή ερωτική σχέση. Όχι όμως αυτήν την περίοδο.

Απολαύστε τα δώρα της Αφροδίτης, όσοι τυχεροί θα δεχτείτε την εύνοια της, χαρείτε τον έρωτα, επενδύστε στην αγάπη, γιατί είναι το μόνο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας που εξαρτάται απόλυτα από μας. Γιατί αν η καρδιά ξεχειλίζει από αγάπη, ο κόσμος μας είναι μια χαρά…

Read More

And More