Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Απρίλιος 2023: Πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιό σου

Πώς θα είναι ο Απρίλιος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο του TLIFE, Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ξεκινάς τον μήνα δυναμικά καθώς τα επίπεδα ενέργειας σου είναι υψηλά, αλλά για να αποφύγεις την εξάντληση, καλό θα ήταν να φροντίσεις να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου ενδιάμεσα διαλείμματα και να δώσεις στον εαυτό σου προτεραιότητα. Άλλωστε είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις και να προσθέσεις στην καθημερινότητα σου υγιεινές συνήθειες, όπως η σωματική άσκηση και μια ισορροπημένη διατροφή. Συνολικά ο Απρίλιος είναι ένας μήνας ανάπτυξης και επιτυχίας για σένα, κυρίως σε ότι αφορά στα επαγγελματικά σχέδια σου. Η άνοιξη σου ξυπνά μια λαχτάρα για νέα επιτεύγματα με δελεαστικές προοπτικές. Όσο για τις παραφωνίες που έρχονται από τον Άρη στον Καρκίνο θα πρέπει να λάβεις υπόψη ορισμένες εξωτερικές παραμέτρους. Θα υπάρξουν μικρές δυσκολίες στις σχέσεις σου γενικότερα, αλλά και στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Προσπάθησε όμως να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τις παρεξηγήσεις. Εάν είσαι μόνη, μπορεί να έχεις κάποιες ρομαντικές και δελεαστικές γνωριμίες, αλλά μετρίασε λίγο τον ενθουσιασμό. Από οικονομικής πλευράς τα πράγματα γίνονται λίγο περίπλοκα, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου, όμως θα πρέπει να μην την προκαλείς και πολύ.

Ταύρος
Αν και η μεταφορά του Πλούτωνα στον Υδροχόο σε κάνει να νιώθεις αντίθετη σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου, καταφέρνεις να βρει τον προσανατολισμό σου. Η Αφροδίτη στο ξεκίνημα του μήνα και στη συνέχεια ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν στο ζώδιο σου και σε βοηθούν να επαναφέρεις τα πράγματα στη σωστή τροχιά. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά από τις 22 σε ενθαρρύνει να ενδιαφερθείς για ένα έργο που έχει μείνει ανολοκλήρωτο και να εμβαθύνεις τις σκέψεις σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου. Άτομα από τα οποία έχεις πάρει αποστάσεις επανέρχονται στη ζωή σου κι αυτό περιλαμβάνει πιθανά και φθαρμένους έρωτες που ανακτούν τις ισορροπίες τους. Ωστόσο, αν είσαι μόνη ερωτικά είναι η ώρα να δεχτείς προσκλήσεις και προτάσεις για εξόδους. Βγαίνεις από τη σιωπή σου και μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να ενισχύσεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Μην είσαι αδιάλλακτη και αμετακίνητη στις απόψεις σου στα επαγγελματικά. Μπορεί να δεις πράγματα που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσεις στους στόχους σου με πιο σταθερά βήματα. Από οικονομικής πλευράς τα πράγματα διορθώνονται όσο κι αν λες ή πιστεύει το αντίθετο.

Δίδυμοι
Οι ενέργειες αυτού του μήνα έρχονται από το ζώδιο του Κριού και ζωντανεύουν τον τομέα των έργων και των φίλων σου. Το μυαλό σου είναι δεκτικό στην καινοτομία και την αλλαγή. Χωρίς να το επιδιώκεις προσελκύεις καινούρια άτομα στη ζωή σου. Ο τρόπος σου και η αίσθηση του σκοπού δημιουργούν αμέσως συμπάθεια. Από τη φύση σου, σου αρέσουν οι αλλαγές γιατί η ρουτίνα σε τρελαίνει. Αν και η εξέλιξη των προσδοκιών και επιθυμιών σου επιβραδύνεται, η τύχη είναι με το μέρος σου, για αυτό εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα σχέδια σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο στις 11/4, ανεβάζει τη γοητεία και τη διάθεση σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα πρέπει να είσαι προσεκτική προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις και τις μυστικές επαφές. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτόν το μήνα στη ζωή σου. Πάρε πρωτοβουλίες και χρωμάτισε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Νέες δραστηριότητες και άφθονη διασκέδαση θα σας φέρουν πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, φαίνεται να συναντάς κάποιον που αιχμαλωτίσει την καρδιά σου. Να είσαι ανοιχτή και ειλικρινής με τα συναισθήματα σου και να μην φοβηθείς να ρισκάρεις. Βάλε ένα όριο στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά αν δεν θέλεις να ταλαιπωρηθείς περισσότερο.

Καρκίνος
Με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο οι συναισθηματικές αντιδράσεις των άλλων, αλλά και του εαυτού σου, οξύνονται. Οι σχέσεις σου μπορεί να βιώσουν κάποιες αλλαγές ή αναποδιές. Ίσως χρειαστεί να εργαστείς για τη βελτίωση της κατανόησης και τις επικοινωνίας με τον ερωτικό σύντροφο σου ή με τους αγαπημένους σου γενικότερα. Είναι ζωτικής σημασίας να έχεις υπομονή, καλοσύνη και να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα από τη δική τους οπτική γωνία. Δώσε προτεραιότητα στην ευεξία σου και αφιέρωσε χρόνο για ξεκούραση και επαναφόρτιση όταν χρειάζεται. Έχεις την υποστήριξη των ενεργειών που κυκλοφορούν στον Ταύρο και σε βοηθούν να παραμείνεις ήρεμη όταν η πίεση αυξάνεται. Σου δίνουν θάρρος και επιμονή που σε γλιτώνουν από το να λαμβάνεις αποφάσεις βασισμένες σε λάθος λόγους. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 22 σε βοηθάει να συνειδητοποιήσεις τις αντιθέσεις και να κατανοήσεις το νόημα τους. Είσαι απόλυτα ικανή να πετύχεις στις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου και θα διαπιστώσεις ότι έχεις κάνει καλή πρόοδο και ότι τα πράγματα πάνε αρκετά καλά. Από οικονομικής πλευράς η καθημερινότητα είναι εξασφαλισμένη εκτός από κάποια επιπλέον μικροέξοδα που καταφέρνεις να τα αντιμετωπίσεις. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, μέχρι τις 11/4 λαμβάνεις την εύνοια της Αφροδίτης και το φλερτ ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου. Κατόπιν, το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στους πρακτικούς τομείς της ζωή σου.

Λέων
Αυτόν τον μήνα μπορεί να υπάρξουν θετικές αλλαγές στην καριέρα σου, μιας και έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τις δεξιότητες και τις ικανότητες σου, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέες προσφορές εργασίας ή μια προαγωγή. Σε γενικές γραμμές ο Απρίλιος είναι ένας μήνας θετικής ενέργειας, προσωπικής ανάπτυξης και δημιουργικότητας. Ο Δίας στο ζώδιο του Κριού συνεχίζει να επεκτείνει το πεδίο δράσης σου. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται από τον Ερμή, ωστόσο στις 22 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και πιθανά να σημειωθούν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδια σου. Αντί να διαμαρτύρεσαι, άδραξε την ευκαιρία για να σκεφτείς και να μελετήσεις προσεκτικά τι διεκδικείς και το πως θα το κατακτήσεις. Στις διαπραγματεύσεις σου να είσαι διπλωματική και να είσαι βέβαιη πως θα οδηγήσουν σε συμφωνίες. Σε γενικές γραμμές η τύχη σου χαμογελά και οι ευκαιρίες έρχονται από το πουθενά. Οπότε τώρα δεν είναι η ώρα να εστιάζεις στο τι δεν πάει καλά. Αντίθετα, είναι ώρα να απολαύσεις τα οφέλη που ήδη έχεις. Όσο για αυτούς που σε ενοχλούν με τις ιδέες τους προσπάθησε να τους καταλάβεις. Με αυτόν τον τρόπο θα διαπιστώσεις πως πιθανά να μην έχουν τόσο άδικο και αξίζει να το εξερευνήσεις. Η Αφροδίτη μετά τις 11 στο ζώδιο των Διδύμων, αλλάζει τις ιδέες σου μέσω του κοινωνικού σου κύκλου και της ψυχαγωγίας σου. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποιες στιγμές εκνευρισμού με τον αγαπημένο σου, γιατί απομένουν να επιλυθούν κάποιες δυσκολίες. Εάν είσαι μόνη, από τις 12 η Αφροδίτη έρχεται σε επαφή με τον Δία και σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Παρθένος
Η δράση, η ποικιλία και η εναλλαγή αυτόν τον μήνα ανεβάζει την αδρεναλίνη σου. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επενδύσεις στο μέλλον είτε αυτό σημαίνει την έναρξη μιας νέας επιχείρησης, είτε την εξοικονόμηση χρημάτων. Σου αρέσει να πειραματίζεσαι με διαφορετικές λύσεις, ακόμα και συνήθειες. Η επιτυχία σου στα επαγγελματικά θα εξαρτηθεί από τις ικανότητες σου να επενδύεις σε αυτό που κάνεις και να εμπιστευτείς τους άλλους λίγο περισσότερο. Τώρα είναι πραγματικά η ώρα να αποδείξεις στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό, τι μπορείς να κάνεις. Με αυτόν τον τρόπο θα αφαιρέσεις τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά σου. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου στις 3/4 φέρνοντας σταθερή ενέργεια, ενθαρρύνοντας σε να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Στις 11 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων αυξάνει τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση σου δίνοντας σου τη δυνατότητα να παίξεις τα παιχνίδια του έρωτα. Η αίσθηση της τάξης και της μεθόδου σου είναι αδιαμφισβήτητη ωστόσο προσπάθησε να μην ελέγχεις τα πάντα. Άφησε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν και να γίνουν φυσικά. Αυτόν τον μήνα ο Ερμής σε βοηθά να καταλάβεις τι θέλεις πραγματικά από την ερωτική σου ζωή. Πρότεινε ιδέες στον αγαπημένο σου που σε συμβουλεύουν φίλοι και έμπιστα άτομα, προκειμένου να καταφέρεις να σπάσεις τον πάγο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σας. Εάν είσαι μόνη, μέχρι τις 11 η ατμόσφαιρα είναι ευχάριστη. Απλά προσπάθησε να είσαι πιο αυθόρμητη και μην προσπαθείς να αλλάξεις τους άλλους. Χρησιμοποίησε τον χρόνο που έχεις για να εξερευνήσεις τα ενδιαφέροντα και τα πάθη σου, αντί να μπεις σε μια σχέση μόνο για επίδειξη και πιθανά εγωισμό.

Ζυγός
Αυτόν το μήνα φαίνεται να βιώνεις κάποιες θετικές αλλαγές στην καριέρα σου. Έχεις την ευκαιρία να επιδείξεις τις δεξιότητες και τις δυνατότητες σου, κάτι που σου δίνει την ευχέρεια να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις ευκολότερα τους στόχους σου και να ξεχωρίσεις. Ωστόσο οι ανταλλαγές αλλά και οι ενέργειες μπορεί να είναι ζωηρές και οι διαφωνίες να υπάρχουν, για αυτό και θα πρέπει να παραμείνεις ήρεμη και διπλωματική. Στις 3 του μήνα ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιο του Ταύρου και ενισχύει την επικοινωνία και τη διαίσθηση σου. Η Πανσέληνος στις 6 στο δικό σου ζώδιο σε παροτρύνει να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου, που άλλωστε είναι και το ισχυρό σου ατού. Στις 11, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων αυξάνοντας τις ερωτικές εμπειρίες και περιπέτειες, καθώς και τα οικονομικά σου. Δημιουργεί συνθήκες και γεγονότα που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν τις ιδέες σου. Προσφέρει ωστόσο στιγμές χαλάρωσης που σε βοηθούν να κάνεις ένα βήμα πίσω σε καταστάσεις που δεν είναι έτοιμες ακόμα να προχωρήσουν. Η σχέση με τον αγαπημένο σου εξακολουθεί κατά κάποιον τρόπο να ταλαντεύεται μεταξύ αμφιβολιών, αλλά σου δίνεται η ευκαιρία να αποστασιοποιηθείς λίγο και να δεις πραγματικά τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και θέλεις πραγματικά. Το φλερτ σε αναζωογονεί για αυτό φρόντισε να το απολαύσεις.

Σκορπιός
Αυτόν τον μήνα οι γρήγοροι πλανήτες που κυκλοφορούν στον Ταύρο προμηνύουν κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις σου. Ωστόσο να είσαι σίγουρη ότι δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα γιατί επωφελείσαι από τις σοφές και συμπονετικές επιρροές του Κρόνου και του Άρη. Αυτές οι ενέργειες σε εμποδίζουν να στηριχτείς στη λάθος πλευρά της δύναμης. Σε εμπνέουν να δείξεις αυτήν την καλοσύνη που αποκαθιστά το χαμόγελο, την εμπιστοσύνη και τον αμοιβαίο σεβασμό. Σε περίπτωση υπερχείλισης ο Κρόνος και ο Άρης πλαισιώνουν ξανά το ουσιαστικό και ως αποτέλεσμα οι συγκρούσεις δεν διαρκούν. Αντίθετα παίρνουν μια εποικοδομητική και ανταποδοτική διάσταση. Αν και λίγο αγχωτικά, ο τομέας των επαγγελματικών σου πάει αρκετά καλά. Η εμπειρία σου γίνεται αντιληπτή. Ωστόσο ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείς σε κάποιες καταστάσεις. Το μη συντηρητικό μυαλό σου γεννά ιδέες και σκέψεις που οι άλλοι θα χρειαστούν χρόνο μέχρι να τις κατανοήσουν ή να τις πιστέψουν. Να θυμάσαι πως οι συγκρούσεις έχουν σκοπό να αλλάξουν αυτό που λιμνάζει. Τόλμησε να αποκαλύψεις αυτά που αισθάνεσαι και κυρίως την τρυφερότητα στον ερωτικό σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη, η ευτυχία θα βρεθεί σε κάποιον που διαφέρει πολύ από το pattern σου. Κυριάρχησε στα ένστικτα σου και αφιέρωσε χρόνο σε νέες γνωριμίες. Με αυτόν τον τρόπο η επιθυμία σου να πραγματοποιηθεί έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Τοξότης
Οι ενέργειες από τον Κριό χάνουν την ένταση τους, αλλά να είσαι σίγουρη ότι ο Δίας είναι ακόμα εκεί και ο Ήλιος φωτίζει τον δρόμο σου μέχρι τις 20. Σε ενθαρρύνουν να κάνεις αυτό που σου αρέσει ή να εκμεταλλευτείς τα ταλέντα σου. Από την άλλη οι παραφωνίες που προέρχονται από τους Ιχθείς και τους Διδύμους επιβραδύνουν τον ρυθμό σου. Δημιουργούν αντιφάσεις που αν δεν είσαι προσεκτική μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις των προσδοκιών σου. Αυτόν τον μήνα για να πετύχεις τους στόχους σου πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένη και να μην τα παρατάς. Επωφελήσου από τις ενέργειες που προέρχονται από τον Ερμή για να φέρεις σταθερότητα στα έργα σου. Η ανάδρομη πορεία του που ξεκινά από τις 22 σε ενθαρρύνει να έχεις πρακτική αίσθηση και να επενδύεις στον εαυτό σου. Με τον Κρόνο να σου κλείνει κατά κάποιον τρόπο τον δρόμο μπορεί να έχεις την εντύπωση ότι η τύχη δεν σε ευνοεί πια. Πριν αποθαρρυνθείς, προσπάθησε ένα δεις τα πράγματα διαφορετικά. Προς το παρόν η τύχη είναι με το μέρος σου, αλλά για να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο πρέπει να κινηθείς με σοφία. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχεις πράγματα που πιθανά θεωρούσες αδύνατα, τουλάχιστον με τις υπάρχουσες συνθήκες. Από οικονομικής πλευράς καλά πάνε τα πράγματα, αρκεί να μην παρασυρθείς από αγορές που σου φαντάζουν σαν ευκαιρίες. Από τις 12 και μετά, η Αφροδίτη βυθίζει τη σχέση με τον αγαπημένο σου σε αντιφάσεις. Μπορείς να αποκαταστήσεις την αρμονία αρκεί να μην μείνεις άπραγη. Εάν είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πιθανό σενάριο με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στα τέλη του μήνα, αλλά να θυμάσαι πως οι κατακτήσεις σου πολλαπλασιάζονται.

Αιγόκερος
Η πίεση που πηγάζει από το ζώδιο του Κριού αρχίζει να υποχωρεί και η ευτυχία δεν έρχεται ποτέ από μόνη της, καθώς επωφελείσαι από τις ενέργειες που κυκλοφορούν στον Ταύρο. Με τον Κρόνο κοντά, η διάθεση σου είναι πιο συμβιβαστική. Αυτόν τον μήνα εξακολουθείς να ακολουθείς τις φιλοδοξίες σου, αλλά με πιο ήρεμο και τακτοποιημένο τρόπο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, ο Ερμής σε βοηθά να κάνεις τον απολογισμό των επιθυμιών σου. Η αναδρομή του από τι 22 σε ενθαρρύνει να επιστρέψεις σε ένα έργο που είχε μείνει στη μέση. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να εστιάσεις σε αυτό που σου αρέσει ή σε αυτό που σου επιτρέπει να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Η μόνη σκιά είναι ο Άρης στον Καρκίνο, που θα προσπαθήσει να σε βγάλει από την πορεία σου. Στα επαγγελματικά ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς, προκειμένου να κατακτήσεις τους στόχου σου. Η υπομονή σου βέβαια περιορίζεται γύρω στις 6, για αυτό αν είσαι έτοιμη να ξεσπάσεις, κάνε ένα βήμα πίσω και πάρε λίγο καθαρό αέρα. Αυτό θα βοηθήσει να αποφύγει μια σύγκρουση που θα δυσκολευτείς να επιλύσεις. Ο τομέας των οικονομικών θα πάει καλά. Για να αποφύγεις κρίσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου, πάρε πρωτοβουλίες και διατήρησε την ατμόσφαιρα της αρμονίας. Εάν είσαι μόνη, κάνε νέες γνωριμίες που σου προσφέρονται, όμως μην φύγεις από τα στάνταρ και τις απαιτήσεις σου.

Υδροχόος
Η ατμόσφαιρα γίνεται πιο χαλαρή αυτόν τον μήνα. Οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να είναι λίγο πιο απαιτητικοί και να φαντάζει πιο δύσκολο να πειστούν, ωστόσο δεν θα πρέπει να εγκαταλείψεις την προσπάθεια. Αυτόν τον μήνα περίμενε να έχεις λιγότερη ευκολία και περισσότερες προκλήσεις. Όλον τον μήνα θα πρέπει να διαπραγματευτείς με το πείσμα και την αποφασιστικότητα σου συν την εύνοια του Ερμή. Από τις 22 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα έρθεις αντιμέτωπη με καταστάσεις του παρελθόντος που έμειναν ημιτελείς. Αντί να εγκαταλείψεις τον σκοπό σου, ο Άρης σου ζητά να επιμείνεις περιμένοντας καλύτερες μέρες. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να δεις τις λεπτομέρειες που έχασες και που είναι ίσως η πηγή αυτών των ταλαιπωριών. Στα επαγγελματικά ο φιλικός για σένα Δίας σου δείχνει τι πρέπει να κάνεις. Εάν λοιπόν θέλεις τα πράγματα να στραφούν προς όφελος σου, τώρα είναι η ώρα να αρπάξεις τις ευκαιρίες. Απόφυγε την προσπάθεια να πείσεις τα συντηρητικά μυαλά για τα πλεονεκτήματα των ιδεών σου. Πήγαινε σε αυτούς που μοιράζονται τα ιδανικά σου και είναι έτοιμοι να σου δώσουν αυτή την ώθηση που τόσο χρειάζεσαι. Δείξε τα συναισθήματα και τις αδυναμίες σου στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη, όμως θα πρέπει να κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις. Να είσαι βέβαιη πως δεν θα χάσεις.

Ιχθείς
Οι σταθερές και καθησυχαστικές ενέργειες του μήνα σου επιφυλάσσουν όμορφες στιγμές παρέα με έμπιστους ανθρώπους. Είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι σου για να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου. Οι προτάσεις τους και το σκεπτικό τους σε οδηγούν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Για να το κάνεις αυτό λαμβάνεις τη σωστή εισροή του Άρη στον Καρκίνο, που σε ενθαρρύνει να εστιάσεις σε αυτό που σου αρέσει και αυτό που σου ταιριάζει. Η ευνοϊκή για σένα Αφροδίτη, σου δίνει τη δυνατότητα να αρνηθείς ότι δεν σου ταιριάζει, καθώς μετριάζει τις ανεπιθύμητες ενέργειες. Κάνεις τη δουλειά σου πολύ ευσυνείδητα κι αυτό δεν μπορεί να μην αναγνωριστεί. Οι ευκαιρίες στα επαγγελματικά μπορεί να κρύβονται στις φαινομενικά ασήμαντες λεπτομέρειες, τις οποίες καλείσαι να εντοπίσεις. Τα πράγματα στα οικονομικά είναι πιο ενθαρρυντικά. Τα χρήματα έρχονται και πλέον οι καρποί των προσπαθειών σου, σου προσφέρονται. Πριν βέβαια ξοδέψεις άθελα σου, κοίτα το επίπεδο του τραπεζικού σου λογαριασμού και την άνεση και ασφάλεια που σου προσφέρει. Μέχρι τις 11, τα πράγματα είναι όλα καλά στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Κατόπιν ίσως χρειαστεί προσπάθεια προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Εάν είσαι μόνη, υπάρχουν άτομα που είναι πολύ ευαίσθητα στην παρουσία σου. Στο χέρι σου είναι να κάνεις τις σωστές επιλογές για βάλεις τέλος στη μοναξιά σου.

Read More

And More