Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Δεκέμβριος 2020: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Πώς θα είναι ο τελευταίος μήνας του δύσκολου 2020; Πώς κλείνει αυτή η χρονιά; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τον Δεκέμβριο 2020 σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Δεκέμβριος είναι ένας αρκετά ταραχώδης μήνας για σένα, καθώς από τη μια οι συνθήκες που επικρατούν, η επιβαρυμένη ψυχολογία αλλά και οι πλανητικές όψεις του μήνα σε θέλουν σε εγρήγορση, αλλά να είσαι και προετοιμασμένη να αντιμετωπίσεις επαναστατικούς μετασχηματισμούς. Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη από την πρώτη κιόλας μέρα του μήνα, διευρύνει την κοινωνικότητά σου και φέρνει νέες ιδέες για την εξέλιξη των επαγγελματικών σχεδίων σου. Ίσως θελήσεις να επεκτείνεις ένα έργο, να οργανώσεις ένα ταξίδι -όσο φυσικά το επιτρέπουν οι συνθήκες, ή να πάρεις δραστικές αποφάσεις. Στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ο Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα που εφιστά την προσοχή σου σε θέματα καριέρας, μιας και δημιουργεί εκνευρισμό και επαναστατικότητα από μέρους σου. Τις γιορτινές μέρες με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Καρκίνου έρχεσαι πιο κοντά με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έχεις την ανάγκη να καλύψεις τα συναισθηματικά κενά που σου δημιούργησαν οι δυσκολίες της χρονιάς  και να υποδεχτείς το νέο χρόνο γεμάτη ενέργεια. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον κι έτσι θέλεις να μοιραστείς μαζί του εμπειρίες και συναισθήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα λείψουν και οι στιγμές έντασης. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες κυρίως στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σε αναζωογονήσουν και θα σου δώσουν την αίσθηση πως κάτι αλλάζει.

 

Ταύρος
Η χρονιά φτάνει προς το τέλος της και η αλήθεια είναι πως σε βρίσκει πολύ κουρασμένη σωματικά και ψυχολογικά. Παρόλα αυτά φαίνεσαι αποφασισμένη να κάνεις σημαντικά βήματα και αλλαγές ώστε να οδηγηθείς στην επιτυχία, ιδιαίτερα στις περιόδους των εκλείψεων του μήνα. Έχεις την αίσθηση πως επικρατεί μια στασιμότητα στα θέματα καριέρας σου, για αυτό και μπορείς να επωφεληθείς από το νέο μήνα, να διαπραγματευτείς, να κλείσεις συμφωνίες και να προετοιμάσεις το δρόμο της εξέλιξης, ανάπτυξης και επιτυχίας για τη χρονιά που έρχεται. Στις 14/12 η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη πιθανά να σου δημιουργήσει προβληματισμούς γύρω από τα οικονομικά. Λαμβάνεις μια μορφή ικανοποίησης στον τομέα των συναισθηματικών σου καθώς ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να σε πλησιάζει και με κάθε τρόπο να σου παρέχει τη στήριξή του. Εσύ που είσαι μόνη, επεισοδιακά κλείνει ο μήνας και φεύγει η χρονιά, φέρνοντας στο δρόμο σου εντυπωσιακά ενδιαφέρουσες γνωριμίες (η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη).

 

Δίδυμοι
Μέσα από τη δύσκολη χρονιά η οποία σύντομα τελειώνει φαίνεται να έχεις μάθει πολλά και να βγαίνεις σοφότερη. Ο Ερμής, ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη κατά τη διάρκεια του νέου μήνα φέρνουν σε προτεραιότητα τα συναισθηματικά και επαγγελματικά σου. Πρόσεξε τις επιλογές, τις επιθυμίες και τις αλλαγές στα εργασιακά, καθώς δεν είναι κατάλληλη η περίοδος για ριψοκίνδυνες ενέργειες. Φρόντισε να κλείσεις εκκρεμότητες, λάβε μέρος σε συζητήσεις και συνέλεξε τις πληροφορίες σου. Μην δεσμεύεσαι και μην υπόσχεσαι πράγματα που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα προσεκτική θα πρέπει να είσαι στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στον ερωτικό σύντροφό σου. Η επιπολαιότητα είναι μια δεύτερη φύση σου κι αυτό σημαίνει πως είτε μπερδεύεσαι σε παράλληλες καταστάσεις, είτε υπόσχεσαι πράγματα ακατόρθωτα. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ παρά τις συνθήκες δεν λείπει από την καθημερινότητά σου. Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και οι θαυμαστές σου αυξάνονται. Στις 30/12 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου δημιουργεί προβληματισμούς γύρω από οικονομικά θέματα, όμως σε φέρνει και πιο κοντά στην οικογένεια και σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Καρκίνος
Ο τελευταίος μήνας αυτής της δύσκολης χρονιάς θα σε απελευθερώσει από φόβους και ανασφάλειες καθώς κάποιες από τις ενέργειες, κινήσεις και αποφάσεις σου αρχίζουν να εξελίσσονται. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο αρχίζεις να μπαίνεις στο εορταστικό κλίμα όσο κι αν οι συνθήκες είναι λίγο δύσκολες. Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα στο δικό σου ζώδιο επαναφέρει την αισιοδοξία σου. Σε περιμένει αρκετή κούραση στα εργασιακά, τα αποτελέσματα όμως σε αποζημιώνουν. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει ευκαιρίες και νέες προκλήσεις στα μέσα του μήνα που θα χρειαστούν αποφασιστικότητα και δράση για αυτό φρόντισε να αποβάλλεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Ένταση επικρατεί στον συναισθηματικό σου τομέα, όμως μπορείς να ανακτήσεις τον έλεγχο και να αποφύγεις τις ρήξεις με τον αγαπημένο σου κυρίως το πρώτο δεκαπενθήμερο. Κατόπιν η ισορροπία και η αρμονία επανέρχονται κι έτσι μπορείτε να χαρείτε τις γιορτές κάνοντας πράγματα μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, οι ευαισθησίες σου έρχονται στην επιφάνεια και ίσως λίγο να σε πιάσει το παράπονο. Μην απογοητεύεσαι και μην σκέφτεσαι το παρελθόν. Κοίτα μπροστά και να  είσαι βέβαιη πως θα σου δοθούν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά και διασκέδαση -στα μέτρα του επιτρεπτού.

Λέων
Το φινάλε της όχι και τόσο εύκολης χρονιάς προμηνύεται πιο αισιόδοξο και ευχάριστο, καθώς ο Δίας και ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου φέρνουν αέρα ανανέωσης. Μπορείς να κάνεις σχέδια και να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Μπορείς επίσης να καταφέρεις πολλά στον τομέα της εργασίας καθώς και το να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 20/12 μπορεί να αυξάνει τις υποχρεώσεις και το άγχος σου, ουσιαστικά όμως σου δίνει τη δυνατότητα να επιδιώξεις νέα ξεκινήματα. Η έκλειψη Ηλίου στις 14/12 στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει μια καρμική γνωριμία στο δρόμο σου που φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία αναθεώρησης των μέχρι τώρα δεδομένων σου. Ό,τι αξίζει στη ζωή σου να κρατηθεί αξίζει και προσπάθεια, για αυτό φρόντισε να ασχοληθείς ουσιαστικά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Δώσε μια προτεραιότητα στις ανάγκες του έστω κι αν χρειαστεί να παραμερίσεις για λίγο τις δικές σου. Πάρε πρωτοβουλίες και δώσε το χρώμα που αξίζει στις μέρες των Χριστουγέννων.

 

Παρθένος
Με το ξεκίνημα του μήνα ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη και σε ωθεί να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Αρκετές υποχρεώσεις τους έχουν παραμεληθεί λόγω των συνθηκών που επικρατούν το τελευταίο διάστημα, είτε πρόκειται για πρακτικές είτε συναισθηματικές, και επιτέλους ήρθε η στιγμή να διεκπεραιωθούν. Ο Κρόνος και ο Δίας κάνουν την είσοδό τους στο ζώδιο του Υδροχόου και σε καλούν να βάλεις ένα πρόγραμμα κυρίως στις εργασιακές υποχρεώσεις σου. Αυτό μπορεί να χρειαστεί έξτρα προσπάθεια ή και κούραση, το αποτέλεσμα όμως θα σε αποζημιώσει. Κλείνοντας παλιά κεφάλαια θα έχεις τη δυνατότητα να υποδεχτείς τη νέα χρονιά πολύ πιο δυναμικά και ξεκάθαρα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται την προσοχή σου. Μπορεί να σε απασχολούν άλλα θέματα όμως και ο τομέας των συναισθηματικών σου είναι πολύ βασικός. Απόφυγε σπασμωδικές αντιδράσεις και υπερβολές που μπορούν να οδηγήσουν τη σχέση σας σε αδιέξοδο. Εσύ που είσαι μόνη, αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι δεν σε αφήνουν στιγμή να μελαγχολήσεις. Ιδιαίτερα τις μέρες των Χριστουγέννων φαίνεται να τις περνάς όμορφα με αρκετές εκπλήξεις. Τα οικονομικά είναι επίσης ένας τομέας που θα σε απασχολήσει αρκετά καθώς η ανησυχία μεγαλώνει.

 

Ζυγός
Ο τελευταίος μήνας αυτής της αρκετά δύσκολης χρονιάς σε καλεί να διαφοροποιήσεις τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου. Η αισιοδοξία σου σταδιακά επανέρχεται και το αιώνιο παιδί που κρύβεις μέσα σου έρχεται στην επιφάνεια. Θέλεις με κάθε τρόπο να χαρείς τις γιορτές και να αφήσεις πίσω σου δυσάρεστες σκέψεις και αδιέξοδα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη ευνοεί την επικοινωνία σου και φέρνει ειδήσεις και εξελίξεις στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα φρόντισε να διεκπεραιώσεις εργασιακές εκκρεμότητες και να αποφύγεις τις διαφωνίες με συναδέλφους και συνεργάτες. Η συναισθηματική σου ζωή και η σχέση με τον αγαπημένο σου έχει τις διακυμάνσεις της, τα λίγο πάνω και κάτω της, όμως εκείνος απο την πλευρά του κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Περάστε αρκετό χρόνο μαζί και βρείτε νέες δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει από την καθημερινότητά σου, ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Νέες γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον και χρώμα στην καθημερινότητά σου. Με τα οικονομικά θα πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά και να αποφύγεις ριψοκίνδυνες ενέργειες.

 

Σκορπιός
Με αρκετές υποχρεώσεις υποδέχεσαι τον τελευταίο μήνα του χρόνου που θα πρέπει να οργανώσεις προκειμένου να αποφύγεις το άγχος και την πίεση. Επαγγελματικές καθυστερήσεις, ανταγωνισμός και προκλήσεις, έχουν την τιμητική τους που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και υπομονή, προκειμένου να αποφύγεις οριστικές ρήξεις με συνεργάτες ή νέα ξεκινήματα που δεν θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το πέρασμα του Δία και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνουν παρελθοντικά οικογενειακά θέματα στην επιφάνεια που θα πρέπει να διευθετηθούν με τον πιο ήρεμο και αντικειμενικό τρόπο. Ο Ερμής από τις αρχές του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη σε ωθεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στον οικονομικό προϋπολογισμό σου. Ενώ η έκλειψη Ηλίου επίσης από το ζώδιο του Τοξότη στις 14/12 σου δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς κάποια οικονομικά ζητήματα. Παίρνεις την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου, όμως θα πρέπει να ανταποδίδεις τα αντίστοιχα και να μην αφήνεις τις σκέψεις και τα άγχη σου να σε απορροφούν. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με την εμφάνισή σου όσο η Αφροδίτη παραμένει στο δικό σου ζώδιο και απόλαυσε νέες γνωριμίες πολλά υποσχόμενες.

 

Τοξότης
Ο μήνας ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο δικό σου ζώδιο και ενισχύει την επικοινωνία και το λόγο σου. Ο Δίας και ο Κρόνος περνούν στο ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζοντας μια περίοδο αλλαγών τόσο σε προσωπικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Δείξε προσοχή στις υποσχέσεις που θα δώσεις καθώς ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε εκθέσει. Μια ανάσα στα μέσα του μήνα την παίρνεις από τα εργασιακά καθώς οι ρυθμοί και το άγχος σου περιορίζονται αισθητά. Στις 14/12 η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και σηματοδοτεί μια σημαντική περίοδο καθώς θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον σου και τη ζωή σου. Πρόσεξε πολύ τις αποφάσεις στα αισθηματικά καθώς τη μια στιγμή μπορεί να νιώθεις ιδανική τη σχέση με τον αγαπημένο σου και την άλλη να θέλεις να τα ισοπεδώσεις όλα. Εσύ που είσαι μόνη, θα ήταν προτιμότερο να μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες και να μην εξιδανικεύεις με την πρώτη ματιά νέες γνωριμίες. Μην ξεχνάς πως όσο εύκολα ενθουσιάζεσαι με την ίδια ευκολία απογοητεύεσαι. Η Πανσέληνος στα τέλη του μήνα που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου αναμοχλεύει το παρελθόν σου.

 

Αιγόκερος
Και ο τελευταίος μήνας αυτής της δύσκολης χρονιάς σε κρατά σε υπερένταση και άγχος. Στις 17/12 ο Κρόνος αφήνει το δικό σου ζώδιο και περνά στον Υδροχόο δίνοντας έμφαση στον οικονομικό σου τομέα και τη δυνατότητα αύξησης των εσόδων σου. Έχεις την ανάγκη να κλείσεις εκκρεμότητες στα εργασιακά, έτσι ώστε να υποδεχτείς τη νέα χρονιά απαλλαγμένη από βαρίδια. Βαθιά μέσα σου έχεις την αισιοδοξία πως τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο κι αυτό σε βοηθά να περάσεις καλά τις γιορτινές μέρες. Ζητήματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια διαχειρίσου τα με διαλλακτικότητα και μην παίρνεις εν  θερμώ αποφάσεις. Τα όνειρα και τα σχέδια δεν λείπουν από τη σχέση με τον αγαπημένο σου καθώς περνάτε αρκετό χρόνο μαζί. Θέλεις να μοιραστείτε σκέψεις, αγωνίες και συναισθήματα κι αυτό μόνο καλό κάνει στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ο μήνας δεν είναι κατάλληλος για να ποντάρεις σε μια νέα γνωριμία, όμως είναι καλός για να αξιολογήσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Να κλείσεις παλιά κεφάλαια που σου προκάλεσαν πόνο και να δώσεις υποσχέσεις στον εαυτό σου.

 

Υδροχόος
Αυτόν το μήνα υποδέχεσαι στο δικό σου ζώδιο τον Δία και τον Κρόνο και ουσιαστικά ξεκινά μια περίοδος που σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, να αποδείξεις τις αξίες σου και να επιδιώξεις τις αλλαγές που θεωρείς ότι θα βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής σου. Ο Δεκέμβριος δεν είναι ένας μήνας που θα πρότεινα να κάνεις αυτές τις αλλαγές αλλά μπορείς να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου. Νέες συνεργασίες, συζητήσεις και προτάσεις έρχονται στο προσκήνιο στα εργασιακά που θα πρέπει να διαπραγματευτείς αυστηρά και να εξετάσεις εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια. Ανακατατάξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου φέρνει και δημιουργεί η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη στις 14/12.  Κάποιες φιλικές σχέσεις σου πιθανά να διακοπούν, όπως και νέοι άνθρωποι να πλαισιώσουν την καθημερινότητά σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει τα σκαμπανεβάσματά της, όμως μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα και μάλιστα χωρίς να έχεις και σημαντικούς λόγους. Οργανώστε τις μέρες των εορτών με όποιο τρόπο μπορείτε και περάστε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, οι μέρες σου γεμίζουν με επικοινωνίες και ενδιαφέρουσες επαφές. Σταδιακά η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται.

 

Ιχθείς
Ο τελευταίος μήνας του χρόνου σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς πιο κοντά με δικούς σου ανθρώπους, να μοιραστείς προβληματισμούς, αλλά και όμορφες στιγμές. Ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη από τις αρχές του μήνα στον τομέα της καριέρας σου σε ωθεί προς την αναζήτηση νέων εμπειριών, γνώσεων, ίσως και μιας σημαντικής αλλαγής. Κινήσου στρατηγικά και μην παίρνεις εύκολες αποφάσεις. Στις 17/12 ο Κρόνος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου και ίσως νιώσεις την ανάγκη ενός απολογισμού. Κλείσε παλιές εργασιακές υποθέσεις και σκέψου θετικά για το μέλλον προκειμένου να μετριάσεις το άγχος σου. Έχεις την τάση να περνάς σε δεύτερη μοίρα τη σχέση με τον αγαπημένο σου κι αυτό το κάνεις επιδεικτικά. Αν θέλεις να αποφύγεις προβλήματα χρονιάρες μέρες άλλαξε τακτική. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία η οποία όμως δεν φαίνεται να έχει διάρκεια για αυτό μην ενθουσιάζεσαι. Η Πανσέληνος στα τέλη του μήνα μπορεί να επαναφέρει ένα παρελθοντικό έρωτα. Φρόντισε επίσης τις οικονομικές υποχρεώσεις σου και πιθανά νομικά θέματα.

Read More

And More