Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Ιανουάριος 2019: Τι προβλέπει το ζώδιό σου;

Πρώτος και ίσως ο πιο σημαντικός μήνας της νέας χρονιάς, ο Ιανουάριος έρχεται με δυο εκλείψεις -την Ηλιακή στις 6/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου και τη σεληνιακή στις 21/1 στο ζώδιο του Λέοντα που θα προκαλέσουν γεγονότα και εξελίξεις τα οποία θα είναι σε ισχύ ως και το καλοκαίρι του 2019!
Διάβασε την πρόβλεψη του μήνα για το ζώδιο σου όπως και το ζώδιο του ωροσκόπου σου για να έχεις μια πληρέστερη εικόνα!!

ΚΡΙΟΣ
Στη καρδιά των γεγονότων είσαι αυτόν το μήνα αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μιας και εσύ, η πολεμίστρια του ζωδιακού αντιμετωπίζεις ατρόμητα κάθε τι που προκύπτει! Ο Άρης περνά την Πρωτοχρονιά στο ζώδιό σου και είσαι φουλ από ενέργεια, δυναμισμό, αισιοδοξία και ενθουσιασμό αλλά καλό θα είναι να σκέπτεσαι δυο φορές τις κινήσεις και τις ενέργειές σου γιατί ο παρορμητισμός και οι βιαστικές κινήσεις συχνά δεν έχουν θετικά αποτελέσματα. Επαγγελματικά είναι μήνας εξελίξεων ο Ιανουάριος και με την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω να είσαι έτοιμη να αναλάβεις ευθύνες, με μια προαγωγή να είναι πολύ πιθανή! Υπάρχει επίσης η πιθανότητα αν ανήκεις στις Κριαρίνες που καταπιέστηκαν πολύ στα επαγγελματικά τους, να κάνεις τώρα την επανάστασή σου και να κάνεις ολοκληρωτική στροφή στην καριέρα σου αλλάζοντας όχι μόνο εργασιακό περιβάλλον αλλά και αντικείμενο δουλειάς.
Αν είσαι single, από τις αρχές του μήνα θα έχεις τη στήριξη της Αφροδίτης που θα φέρει νέες γνωριμίες, μια καινούρια σχέση αν αισθάνεσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο αλλά και την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν που σε διεκδικεί και πάλι! Γενικότερα είναι πολλά τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την προσοχή σου και εσύ το απολαμβάνεις δεόντως αλλά δεν βιάζεσαι και να αποφασίσεις. Αν είσαι σε σχέση, να είσαι προσεκτική τις ημέρες γύρω στις 6/1 γιατί θα είσαι αρκετά νευρική και εριστική και εύκολα προκύπτουν καυγάδες που κουράζουν το ταίρι σου. Γύρω στις 20/1 η μοίρα, το κάρμα, το κισμέτ, πες το οπως θέλεις σε φέρνει μπροστά σε μια μοιραία συνάντηση για τη ζωή σου που θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς το πόσο ευτυχισμένη είσαι και τι θα ήθελες να αλλάξει στον ερωτικό τομέα. Ωστόσο δεν είναι η στιγμή για ριζικές αποφάσεις.
Οικονομικά φαίνεται να είσαι αρκετά καλά με μια ξαφνική εισροή χρημάτων που μπορεί να οφείλεται σε μια κληρονομιά, μια επιστροφή φόρου ή απόδοση επενδύσεων ακόμη και από οικονομική ενίσχυση ενός δικού σου ανθρώπου! Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που ξεκινά γλυκά και τελειώνει κάπως περίεργα και θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το σπουδαιότερο προτέρημά σου, την υπομονή για να ανταπεξέλθεις σε όλα όσα προκύψουν. Με την ηλιακή έκλειψη στις 6/1 πολλά από όσα πίστευες πως αποτελούσαν ως τώρα τις βάσεις πάνω στις οποίες είχες τοποθετήσει τη ζωή σου απλά δεν ισχύουν. Αλλάζει βασικά η κοσμοθεωρία σου, η αντίληψή σου για τα πρόσωπα, τα πράγματα και τις καταστάσεις που σε περιβάλλουν και τώρα δίνεις ένα τέλος οριστικό σε ό,τι δεν σου προσφέρει ασφάλεια, σταθερότητα και ικανοποίηση. Σε όλες αυτές τις αλλαγές θα έχεις τη σταθερή στήριξη ενός δικού σου ανθρώπου που όσο κι αν είναι χαμηλών τόνων και δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια, οι συμβουλές του είναι πάντα to the point και εσύ το γνωρίζεις. Η σεληνιακή έκλειψη στις 21/1 φέρνει αλλαγές στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως να θελήσεις να αλλάξεις σπίτι, να το ανακαινίσεις, να το αναδιαμορφώσεις γενικότερα ενώ αν έχεις παιδιά και είναι κοντά στην ενηλικίωση μπορεί να θελήσουν να ζήσουν ανεξάρτητα, μακριά από σένα και αυτό να σε αναστατώσει.
Όσο αφορά στα επαγγελματικά σου, από το μέσο του μήνα και μετά θα πρέπει να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις αν θέλεις να έχεις τα αποτελέσματα που προσδοκάς στην εργασία σου καθώς ένα πρόσωπο που βασιζόσουν επάνω του δεν μπορεί πλέον να σε στηρίζει. Θα πρέπει επίσης να επαναξιολογήσεις τους στόχους σου και να δεις ποιοι από αυτούς είναι εφικτοί!
Αν είσαι single, τις πρώτες μέρες του μήνα η Αφροδίτης επιμένει να φέρνει στη ζωή σου ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ωστόσο με την ηλιακή έκλειψη στις 6/1 μπορεί να εμφανιστεί ένα πρόσωπο που θα σε συγκλονίσει συναισθηματικά και θα σβήσει κάθε προηγούμενη ιστορία. Αν είσαι σε σχέση, απόφυγε με κάθε τρόπο να προσπαθήσεις να περιορίσεις, να ελέγξεις, να πιέσεις ή να χειραγωγήσεις το σύντροφό σου γιατί το μόνο που θα προκαλέσεις θα είναι η έκρηξή του με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Οικονομικά από τις 6/1 θα ανακαλύψεις νέους τρόπους απόκτησης χρημάτων και αυτό μπορεί να σημαίνει μια extra πηγή εισοδήματος, η εκμετάλλευση ενός ταλέντου σου, μιας δεξιότητας, μιας ικανότητας σου. Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ιανουάριος ξεκαθαρίζει κάπως τα πράγματα γύρω από τους στόχους και τα σχέδιά σου τα οποία το προηγούμενο διάστημα με τις αλλαγές και τις ανατροπές που παρουσίαζαν δεν σε άφηναν να ηρεμήσεις και να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου. Στα επαγγελματικά σου υπάρχει κινητικότητα με αλλαγές προσώπων και καταστάσεων και αυτό σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς αν θέλεις να συνεχίσεις να κινείσαι σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον στο οποίο τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Συνάδελφοι μπορεί να αλλάζουν πόστο και εσύ να πρέπει να συνεργαστείς με άτομα που δεν γνωρίζεις και δεν εμπιστεύεσαι ή συνεργάτες να διακόπτουν τη συνεργασία σας και σε σένα μένει να αντιμετωπίσεις τις ερωτήσεις του προϊσταμένου σου. Διαχειρίσου τις εξελίξεις με ψυχραιμία και προετοιμάσου για κάθε ενδεχόμενο γιατί υπάρχει και η πιθανότητα η νέα κατάσταση να είναι πολύ πιο ωφέλιμη για σένα! Η έκλειψη της 21/1 σε βάζει στη διαδικασία να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ένα θέμα που αφορά μεν πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος αλλά εμπλέκεσαι και εσύ, στο ρόλο ίσως του ρυθμιστή.
Αν είσαι single, από τις 7/1 η Αφροδίτη περνά απέναντί σου και τα φλερτ, οι γνωριμίες, οι επαφές με καινούρια πρόσωπα έχουν την τιμητική τους. Μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον προκύπτει μια γνωριμία που έχει και τις ευλογίες των αγαπημένων σου φίλων που παρακολουθούν από κοντά την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να ανανεώσεις το δεσμό σου, να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου μέσα από συζητήσεις και εξομολογήσεις, να καταστρώσετε τα σχέδιά σας για το μέλλον, να αποκτήσετε κοινά ενδιαφέροντα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις!
Οικονομικά οι αλλαγές στην αντιμετώπιση των χρημάτων είχαν αρχίσει ήδη για σένα από τον προηγούμενο μήνα και τώρα είναι το αποκορύφωμα με την έκλειψη στις 6/1. Μπορεί να αλλάξεις δουλειά και η καινούρια που θα βρεις να έχει λιγότερες απολαβές ή μια extra πηγή εισοδήματος να πάψει να ισχύει. Όπως και αν έχει θα πρέπει να οργανωθείς και να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που θα σε αναγκάσει να δεις κατάματα κάποιες αλήθειες που κυρίως από φόβο αρνιόσουν να αντιμετωπίσεις και να αναλάβεις τα ηνία της ζωή σου. Οι αλήθειες αυτές έχουν να κάνουν είτε με την έννοια της οικογένειας είτε της καριέρας, τομείς που τα τελευταία χρόνια όλο και πλησιάζεις τους στόχους που είχες θέσει και όλο και κάπου σου ξεγλίστραγαν τελευταία στιγμή. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια προαγωγή που δεν ήρθε, μια επέκταση της επιχείρησής σου που τελευταία στιγμή ο συνεργάτης σου έκανε πίσω, ένα παιδί που ενδεχομένως θέλησες να αποκτήσεις αλλά πάντα ανέβαλες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η έκλειψη της 6/1 πραγματοποιείται απέναντί σου και επηρεάσει τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Το διάστημα αυτό μπορεί να σταματήσεις μια συνεργασία ή να αποχωρήσεις από την εργασία σου γιατί κουράστηκες να τρέχεις για όλα εσύ, να αγωνιάς και να αγωνίζεσαι και να μην έχεις ούτε την ηθική ούτε την οικονομική ανταμοιβή που σου αξίζει. Θα πρέπει τώρα να σκεφτείς ποιοι φόβοι και ποιες ανασφάλειες βαθιά κρυμμένες στο υποσυνείδητό σου σε ανάγκαζαν να υποχωρείς εκεί που θα έπρεπε να διεκδικείς, να σωπαίνεις όταν θα έπρεπε να φωνάξεις για το δίκιο σου, να αποδέχεσαι όταν θα έπρεπε να επαναστατείς. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα ο συνεργάτης ή ο προϊστάμενος σου να μην επιθυμεί πλέον τη συνεργασία σας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αποδεχθείς με ηρεμία και στωικότητα. Εξάλλου ο τομέας εργασία ευνοείται για όλο το 2019 και κάθε αλλαγή που προκύπτει είναι για καλό.
Αν είσαι single, το σύμπαν φέρνει κοντά σου ένα πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σε χειριστεί σύμφωνα με τις επιθυμίες και τα θέλω του αγνοώντας τις δικές σου ανάγκες. Είναι και αυτός ένας τρόπος για να καταλάβεις ότι αν δεν βάζεις εσύ τα όριά σου οι άλλοι δεν πρόκειται να σε σεβαστούν ούτε να σε υπολογίσουν. Αν είσαι σε σχέση, είτε συνειδητοποιείς πως ο δεσμός σου σε καλύπτει σε όλες τις πλευρές και προχωράς στην επισημοποίησή του τολμώντας το μεγάλο βήμα που τόσο καιρό φοβόσουν να κάνεις, είτε -αφού παραδεχτείς πως ο δεσμός σου συντηρείται από συνήθεια και το φόβο της μοναξιάς- τον διακόψεις οριστικά και αμετάκλητα.
Η σεληνιακή έκλειψη στις 21/1 επηρεάζει τα οικονομικά σου όχι όμως τόσο στο να μην έχεις καθόλου χρήματα ή να έχεις οικονομικές απώλειες όσο στο να μάθεις να διαχειρίζεσαι αυτά που έχεις με σύνεση και προγραμματισμό. Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή.

 

ΛΕΩΝ
Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που εστιάζει στη δουλειά και τις αλλαγές που έρχονται σε αυτόν τον τομέα, αλλαγές που δεν είναι αποτέλεσμα των δικών σου προσπαθειών αλλά των αποφάσεων που παίρνουν άνθρωποι του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος χωρίς μάλιστα να ζητήσουν τη γνώμη σου. Θα πρέπει λοιπόν να είσαι απόλυτα οργανωμένη και συντονισμένη με τις υποχρεώσεις σου ώστε να μη δίνεις λαβή για επικρίσεις και παράλληλα να είσαι προετοιμασμένη και για τυχόν διακοπή της εργασιακής σου σχέσης. Σε μια τέτοια περίπτωση ίσως χρειαστείς νομικές συμβουλές για να περιφρουρήσεις τα δικαιώματά σου. Η έκλειψη στις 6/1 εκτός των εργασιακών τονίζει επίσης και τυχόν θέματα υγείας τα οποία συχνά είναι ψυχοσωματικά. Κάνε λοιπόν το συνηθισμένο έλεγχο ρουτίνας, φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να τρέφεσαι σωστά.
Αν είσαι single, σε όλη τη διάρκεια του μήνα η διάθεσή σου θα είναι καλή, θα βγαίνεις και θα διασκεδάζεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, θα γνωρίζεις κόσμο και θα φλερτάρεις ατελείωτα αλλά δεν θα καταλήξεις εύκολα σε ένα πρόσωπο. Εξάλλου όπως ευνοούνται και τα μακρινά ταξίδια ο έρωτας μπορεί να σε περιμένει σε μια άλλη χώρα, γοητεύοντάς σε με τις διαφορετικές καταβολές του. Αν είσαι σε σχέση, τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου νοιάζεστε για το δεσμό σας και κάνετε πράγματα από κοινού για να τον ανανεώσετε, να του δώσετε νέα πνοή, να διώξετε τη ρουτίνα και τη μονοτονία. Όλα αυτά είναι σωστά και θετικά, όμως για να δεις πραγματικά σημάδια ανανέωσης θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το τέλος του μήνα που η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα είναι εύκολη και εποικοδομητική.
Οικονομικά επιτέλους σταματούν τα ατέλειωτα έξοδα και οι απρόοπτες δαπάνες και το μήνα αυτόν θα μπορείς να προγραμματίσεις τις οικονομικές σου κινήσεις έτσι ώστε να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις ένα σεμινάριο, ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα επιμόρφωσης ή κάτι τέτοιο γενικότερα που θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις και περισσότερα χρήματα στη δουλειά σου. Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τον Ιανουάριο αρχίζει μια περίοδος αρκετών μηνών που θα ασχοληθείς με μια κληρονομιά, με υποχρεώσεις φορολογικές και γενικότερα οικονομικές όπου εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα και θα πρέπει για οποιαδήποτε κίνηση κάνεις να έχεις και τη δική τους συναίνεση. Οι όψεις του μήνα σε επηρεάζουν ψυχολογικά και μπορεί να παρεξηγηθείς με ένα κοντινό σου πρόσωπο γιατί παρερμήνευσες το χιούμορ του. Φρόντισε επίσης να μην αφεθείς σε απαισιόδοξες σκέψεις αφού δεν έχουν ούτε βάση ούτε υπόσταση. Αν έχεις παιδιά φρόντισε να ακούσεις με προσοχή αυτά που σου εξομολογούνται και να ασχοληθείς με σοβαρότητα για την επίλυση των προβλημάτων τους. Γύρω στα μέσα του μήνα μην επιτρέψεις σε κανένα να σχολιάζει τις κινήσεις και τις ενέργειές σου, ούτε -πολύ περισσότερο- να επεμβαίνει και να λέει τι γνώμη του για πράγματα που δεν το αφορούν. Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα δείχνουν να ηρεμούν μετά από πολύ καιρό και θα έχεις το περιθώριο να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση καθώς οι αντιπαλότητες και οι διαφωνίες με τους συνεργάτες σου από τις αρχές του μήνα ανήκουν στο παρελθόν.
Αν είσαι single, εξετάζεις με το αγαπημένο σου μικροσκόπιο τόσο τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου όσο και τις δικές σου διαθέσεις μιας και είσαι ιδιαίτερα επιλεκτική και το μήνα αυτό δεν θα υπάρξουν πολλοί που θα περάσουν τα προκριματικά. Αν είσαι σε σχέση, έρχονται αναστατώσεις αφού εμφανίζεται ένα πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και ίσως σε βάλει σε δίλλημα ανάμεσα σε αυτό και τον ερωτικό σου σύντροφο, χωρίς να αποκλείεται η δημιουργία μιας παράλληλης σχέσης.
Οικονομικά, το δεύτερο μισό του μήνα παρουσιάζεται μια ευκαιρία για να βελτιωθεί η κατάσταση αλλά θα πρέπει να την εξετάσεις από όλες τις πλευρές, να σχεδιάσεις τις κινήσεις σου βήμα βήμα και κυρίως να μην την ανακοινώσεις πριν να είσαι βέβαιη για τα αποτελέσματα. Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ
Μετακινείται ο Άρης απέναντί σου και εσύ μεταμορφώνεσαι από το ήρεμο και γλυκό πλάσμα που όλοι γνωρίζουμε σε ένα μαχητικό κορίτσι που δεν υποχωρεί αν δεν έχει τα αποτελέσματα που επιδιώκει κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε όλη αυτήν την προσπάθεια θα έχεις σημαντική βοήθεια από ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σου που πέρα από την πρακτική επίλυση διαφόρων θεμάτων φροντίζει να σε εμψυχώνει και να σε ενθαρρύνει όταν το χρειάζεσαι. Η έκλειψη στις 6/1 μιλά για κάποια θέματα που δημιουργούνται στο χώρο του σπιτιού και υπάρχει περίπτωση να μετακομίσεις, να ανακαινίσεις ή ακόμη και να αγοράσεις σπίτι αν και σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να ελέγχξεις δυο και τρεις φορές τα απαιτούμενα έγγραφα.
Αν είσαι single, τα καλύτερα έρχονται μετά τις 8/1 που η Αφροδίτη φροντίζει να σε φέρει σε επαφή με χαρούμενους και θετικούς ανθρώπους που σου φτιάχνουν τη διάθεση! Ένα ταξίδι μπορεί να σταθεί η αιτία να γνωρίσεις ένα γοητευτικό πρόσωπο ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ένα φλερτ με κάποιο αρκετά νεότερο πρόσωπο που ψυχικά επικοινωνείτε θαυμάσια! Αν είσαι σε σχέση, να είσαι πολύ προσεκτική σε όλη τη διάρκεια του μήνα γιατί είσαι έτοιμη να επιτεθείς στο σύντροφό σου με το παραμικρό που συμβαίνει κι αν είσαι αποφασισμένη να τελειώσεις αυτήν τη σχέση, τότε κανένα θέμα. Αν όμως πιστεύεις ότι έχεις βρει τον άνθρωπό σου, να είσαι βέβαιη ότι δεν θα μείνει για πολύ κοντά σου αν εσύ συνεχώς τον υποτιμάς, τον προσβάλεις ή δημιουργείς εντάσεις και καυγάδες!
Οικονομικά δεν φαίνεται να αντιμετωπίζεις ιδιαίτερες δυσκολίες πέρα από όσες αντιμετωπίζουμε όλοι μας ενώ μια extra απασχόληση σου παρέχει μια σχετική άνεση. Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που θα σε απορροφήσει η εργασία σου και θα ρίξεις όλη σου την ενέργεια στο να εκπληρώνεις γρήγορα και σωστά κάθε σου υπόθεση. Το πρόβλημα προκύπτει όταν ζητάς βοήθεια, οι συνεργάτες σου δεν θα μπορέσουν να σου την προσφέρουν και τότε ξυπνά ο εγωισμός σου μαζί με την τσουχτερή γλώσσα σου. Παρόλα αυτά μπορείς πάντα να βασίζεσαι στην οικογένειά σου που είναι δίπλα σου και στηρίζει τις προσπάθειές σου. Ακόμη δεν θα λείψουν κάποιες σημαντικές επαφές που στο μέλλον θα παίξουν πολύ σπουδαίο ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Η έκλειψη στις 6/1 φέρνει σημαντικές αποφάσεις σε θέματα της καθημερινότητας που αν τα λύσεις θα βοηθηθείς και στα επαγγελματικά σου. Η αγορά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή ή η αναβάθμισή του, η αλλαγή του τρόπου μετακίνησής σου από και προς τη δουλειά σου με στόχο να κερδίσεις χρόνο όλα είναι πιθανά.
Αν είσαι single, εκμεταλλεύσου το διάστημα ως τις 7/1 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο για να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις χωρίς να σημαίνει ότι αργότερα η ερωτική σου ζωή θα λιμνάσει. Ίσα – ίσα το επόμενο διάστημα ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος όπως και η γοητεία σου! Αν είσαι σε σχέση, τώρα είναι η στιγμή να κάνεις μια ξεκάθαρη κουβέντα με το ταίρι σου και να βγάλετε από μέσα σας πικρίες και παράπονα, να τα εκφράσετε και μετά να τα αφήσετε πίσω σας για πάντα κάνοντας μια νέα αρχή!
Οικονομικά, θα έχεις ευκαιρίες να αυξήσεις τα εισοδήματά σου αλλά όχι μέσα από τυχερά παιχνίδια ή ριψοκίνδυνες επενδύσεις, όπως το σκέφτεσαι τώρα τελευταία. Προσοχή σε άσκοπες σπατάλες! Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που θα αναδείξει το άγχος που έχεις για τα οικονομικά σου και το πως μπορείς να τα σταθεροποιήσεις αφού -όπως όλων μας- περνούν γκρίζες μέρες. Αναζητάς λοιπόν έναν τρόπο να έχεις ένα σταθερό εισόδημα, όχι από εργασία αλλά μέσω επενδύσεων που θα αποδώσουν μελλοντικά. Αν υπάρχει ένα οικογενειακό ακίνητο θα θελήσεις να το εκμεταλλευτείς αλλά πρώτα θα πρέπει να περάσεις από τις συμπληγάδες των συν-δικαιούχων που ο καθένας τους έχει και τη δική του άποψη. Η αποταμίευση επίσης θα μπορούσε να είναι μια σίγουρη επένδυση.
Αν είσαι single, θα έχεις θεαματικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή τόσο γιατί και εσύ δραστηριοποιείσαι και απολαμβάνεις τις νέες γνωριμίες, μιλάς, επικοινωνείς και μοιράζεις χαμόγελα όσο και γιατί οι άλλοι έλκονται από σένα όπως οι πεταλούδες από το φως. Αν είσαι σε σχέση, φρόντισε το σύντροφό σου, δείξε του το ενδιαφέρον και την αγάπη σου και δέξου και εσύ τη δική του φροντίδα αφήνοντας στην άκρη τους εγωισμούς και την εικόνα της ανεξάρτητης γυναίκας χωρίς ανάγκες και ευαισθησίες.
Οικονομικά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική για απρόοπτα έξοδα ενώ κάποια χρήματα που περίμενες καθυστερούν να έρθουν με αποτέλεσμα να πιέζεσαι ακόμη περισσότερο. Ξέχασε λοιπόν προσωρινά τις σπατάλες και τις περιττές αγορές και κάνε συνετή διαχείριση των χρημάτων σου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα επιβίωσης αλλά απλά έναν περιορισμό. Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που σου προσθέτει ευθύνες και υποχρεώσεις τις οποίες βεβαίως φέρνεις εις πέρας εργαζόμενη με αφοσίωση και συνέπεια όπως εξάλλου κάνεις πάντα. Προσοχή ωστόσο στην υγεία και τη διατροφή σου καθώς κινδυνεύεις από υπερκόπωση και το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι αυτήν την εποχή είναι να πέσεις στο κρεβάτι. Η έκλειψη στις 6/1 σε οδηγεί σε σημαντικές αποφάσεις ζωής καθώς νιώθεις πως ένας κύκλος έχει κλείσει οριστικά και τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσεις στον επόμενο που υπόσχεται προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη. Στις κινήσεις σου για το άνοιγμα αυτού του νέου κύκλου θα έχεις και την υποστήριξη ενός δικού σου ανθρώπου. Με τον Άρη να περνά στον Κριό σε απασχολούν θέματα σπιτιού και οικογένειας και ο μήνας αυτός θα σε βοηθήσει να τα τακτοποιήσεις αρκεί οι κινήσεις σου να είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και όχι μιας στιγμιαίας παρόρμησης.
Αν είσαι single, δεν έχεις και μεγάλη διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες ενώ αντίθετα το μυαλό σου γυρίζει στο παρελθόν και στον τρόπο που απέφευγες ως τώρα μια πιο στενή συναισθηματικά προσέγγιση κρατώντας τους άλλους σε απόσταση ασφαλείας. Αν αυτό θέλεις να αλλάξει, έχεις όλο το μήνα να το δουλέψεις μέσα σου αρχικά και ύστερα να το εκδηλώσεις. Αν είσαι σε σχέση, πιέζεσαι πολύ από τις καταστάσεις και ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου ο οποίος έχει συσσωρευμένο θυμό κι εύκολα μπορεί να ξεσπάσει και να βγάλει παράπονα πολλών μηνών τα οποία δεν θα ξέρεις πως να αντιμετωπίσεις.
Οικονομικά από τα μέσα του μήνα και μετά θα πρέπει να αναπροσαρμόσεις τον προϋπολογισμό σου και να περιορίσεις τα έξοδά σου καθώς προκύπτουν δαπάνες σε σχέση με το ακίνητο που προαναφέραμε. Υπάρχει ωστόσο η περίπτωση να έχεις από την εργασία σου μια οικονομική επιβράβευση υπό τη μορφή μιας extra αμοιβής. Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ιανουάριος συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο εσωστρέφειας και αποστασιοποίησης που έχεις υιοθετήσει εδώ και αρκετό καιρό και δεν είναι ότι ξαφνικά δεν αγαπάς τους ανθρώπους και δεν θέλεις επαφές μαζί τους, αλλά έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις που έχεις στο χώρο του σπιτιού, τις ευθύνες που έχεις αναλάβει απέναντι σε ένα ηλικιωμένο πρόσωπο της οικογένειάς σου ή τους δικούς σου ανθρώπους γενικότερα. Όλα αυτά βέβαια σε έχουν ήδη κουράσει και σωματικά και ψυχολογικά και θα πρέπει εσύ να φροντίσεις να διώξεις αυτήν την κούραση για να μην έχεις μεγαλύτερη ακόμη επιβάρυνση και στην υγεία σου πλέον. Η έκλειψη στις 6/1 σου προκαλεί ένα αίσθημα απογοήτευσης και ψυχικής παραίτησης που θα πρέπει με κάθε τρόπο να καταπολεμήσεις γιατί αν δε το κάνεις σύντομα δεν θα έχεις τη διαύγεια να παίρνεις σωστές αποφάσεις. Επαγγελματικά γύρω στα μέσα του μήνα θα έχεις μια πρόταση συνεργασίας την οποία βρίσκεις αρκετά ενδιαφέρουσα αν και έχει και αυτή την κούραση της. Βέβαια σου δίνει και ένα extra εισόδημα αλλά προς το παρόν δεν είναι απαραίτητο να το κοινοποιήσετε.
Αν είσαι single, οι φίλοι σου προσπαθούν να σε τραβήξουν έξω από το σπίτι σου αλλά δεν φαίνεται να τα καταφέρνουν αν και θα επιμείνουν τόσο όσο χρειάζεται να πας για ένα καφέ και να ανταλλάξεις δυο χαλαρές κουβέντες μαζί τους. Αν είσαι σε σχέση, απόφυγε να ασχοληθείς με όσα σε κούρασαν στο παρελθόν και φρόντισε να μοιραστείς με το ταίρι σου τις σκέψεις και τις ευαισθησίες σου για να μπορέσει και αυτός να σε στηρίξει!
Οικονομικά πιέζεσαι εδώ και καιρό και δεν υπάρχουν αλλαγές ούτε και τώρα, τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς. Είσαι κοινωνική και επικοινωνιακή αλλά δεν είναι εποχή για να συμμετέχεις σε γιορτές και διασκεδάσεις αν το πορτοφόλι σου δεν το σηκώνει. Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιανουάριος έρχεται να αναβαθμίσει την καριέρα σου και να βελτιώσει τα οικονομικά σου αν και το πιο πιθανό είναι αυτό να συμβεί μετά από μια μετατόπιση επαγγελματική. Δεν σημαίνει ότι θα αφήσεις τη δουλειά που έχεις τώρα για κάποια καινούρια, αλλά ότι στην ίδια δουλειά θα αλλάξεις το αντικείμενο με το οποίο ασχολείσαι. Στο πλαίσιο αυτό φαίνεται ότι θα εγκαταλείψεις ένα σχέδιο για την ολοκλήρωση του οποίου προσπαθούσες καιρό αλλά τελικά δεν κατάφερε να υλοποιηθεί. Η συνεργασία σου μάλιστα με τους συναδέλφους σου θα είναι εξαιρετική! Με την έκλειψη στις 6/1 θα πρέπει να αναγνωρίσεις σε ένα φιλικό σου πρόσωπο τη στήριξη και το ενδιαφέρον που σου έχει δείξει αλλά από εδώ και πέρα αν θέλεις να εξελιχθείς επαγγελματικά θα πρέπει να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις.
Αν είσαι single, από τις 7/1 η κοινωνική σου ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις με νέες γνωριμίες που κάποια από αυτές μπορεί να εξελιχθεί σε μια σημαντική σχέση. Ωστόσο πρέπει να είσαι προσεκτική στα όσα εκμυστηρεύεσαι και σε ποιον σε σχέση με την ερωτική σου ζωή γιατί υπάρχει στο περιβάλλον σου η τάση να σε σχολιάσουν και αυτό είναι κάτι που δεν σου αρέσει καθόλου! Αν είσαι σε σχέση, φρόντισε να είσαι σαφής και ξεκάθαρη σε σχέση με τα θέλω και τις επιθυμίες σου γιατί διαφορετικά ο σύντροφός σου δεν θα μπορέσει να καταλάβει τι θέλεις να του πεις. Ωστόσο εκείνος είναι πρόθυμος να δηλώσει χωρίς περιστροφές την αγάπη του τόσο στους δικούς του όσο και στους δικούς σου ανθρώπους που αναρωτιούνται για την πορεία του δεσμού σας.
Οικονομικά έχεις μεν πολλά έξοδα που δεν δείχνουν να μειώνονται στη διάρκεια του μήνα και κινείσαι βάσει ισοζυγίου εσόδων – εξόδων, αλλά σου έρχεται ένα extra χρηματικό ποσό ίσως σαν ανταμοιβή για κάτι επιπλέον που έκανες στον εργασιακό σου χώρο με την προοπτική μάλιστα αυτή η ανταμοιβή να συνεχίσει να παρέχεται όσο εσύ κάνεις αυτήν τη δεύτερη δουλειά που σου έχουν αναθέσει. Τηλεφώνησε στο 9011513203 και μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική σου ζωή.

Read More

And More