Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Μάρτιος 2019: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;

O Ερμής θα είναι ανάδρομος σχεδόν ολόκληρο το Μάρτιο (από 5-28/3). Στα εργασιακά σας θέματα και σε θέματα υγείας τόσο οι σκέψεις, όσο και οι επικοινωνίες σας φαίνεται να είναι μπλοκαρισμένες. Δύσκολες οι συνεννοήσεις. Ο πλανήτης της επικοινωνίας και του εμπορίου, που είναι ο πιο συχνός σε ανάδρομες κινήσεις πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, φέρνει αρκετές αναποδιές και καθυστερήσεις στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή, για όσους τουλάχιστον έχουν ορθόδρομο Ερμή στο γενέθλιο χάρτη τους. Τα συνηθέστερα είναι οι κακές συνεννοήσεις και παρανοήσεις, λανθασμένη αποστολή μηνυμάτων, που κάποιες φορές μπορούν να μας εκθέσουν ανεπανόρθωτα, σφάλματα και βλάβες ηλεκτρονικού εξοπλισμού, καθυστερήσεις και αναποδιές σε ταξίδια, επαγγελματικά ή αναψυχής.

ΚΡΙΟΣ
Mε το ξεκίνημα του μήνα η διέλευση της Αφροδίτης από τον 1ο οίκο χαρίζει αρμονία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η διάθεσή σου θα είναι έντονη και θα σου προκαλεί την ανάγκη να εκφράσεις όλα σου τα καλά συναισθήματα στους γύρω σου. Η ηρεμία και η γαλήνη σου θα είναι τόσο έντονη που θα αφοπλίζεις και την πιο οξύθυμη εριστική διάθεση. Στις παρέες σου θα κυριαρχεί το ευχάριστο κλίμα. Μπορεί να επιδιώξεις συναντήσεις, επαγγελματικές ή αισθηματικές, να αφιερώσεις λίγες στιγμές στον εαυτό σου ή να θελήσεις να κάνεις κάποιο δώρο στον εαυτό σου. Οι δραστηριότητές σου καλύτερα να εξαντλούνται σε ευχάριστες ασχολίες. Τα δυσάρεστα μπορούν να περιμένουν. Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου την 2/3/2019. Η πρωτοτυπία, η ελευθερία και ο αλτρουϊσμός έχουν το λόγο. Θα στραφείς περισσότερο προς τους φίλους και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Συνειδητοποιείς τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συντροφικότητας και κάτω από αυτό το πρίσμα θα γίνουν όλες σου οι προσπάθειες, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα.
Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή των συνεργασιών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513205!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Το πέρασμα του Ουρανού από το 10ο οίκο σου, θα σημάνει αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Αυτές μπορεί να είναι κάποιες νέες τεχνικές, που θα σου δώσουν νέες εμπειρίες αλλά γρήγορα θα τις εγκαταλείψεις, ή μπορεί να είναι κάποια αλλαγή θέσης μέσα στη δουλειά σου. Αν από καιρό είχες κάποια τέτοια σκέψη, τώρα είναι καλύτερα, μετά από ώριμη σκέψη, να επιδιώξεις μόνη σου την αλλαγή, παρά να σου την επιβάλλουν άλλοι, επειδή έτσι κι αλλιώς θα υπάρξουν ανακατατάξεις. Το μήνυμα του Ουρανού σε καλεί να προετοιμαστείς και να δεχθείς τις αλλαγές, χωρίς να εκπλαγείς. Απόφυγε επίσης κάθε ενέργεια που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σκάνδαλο. Μετά τις 26 Μαρτίου με τη διέλευση της Αφροδίτης από το 11ο οίκο οι επόμενες μέρες του μήνα θα είναι οι καταλληλότερες για να προβληθείς στο ευρύ κοινό ή στον κύκλο σου, καθώς οι γύρω σου θα σε βλέπουν με μεγαλύτερη αποδοχή, αν είσαι single. Τώρα θα συσφίξεις τις σχέσεις σου, θα γίνουν οι πιο πολλές κοινωνικές εμφανίσεις σου, κάποιο πάρτι ή έξοδος. Η αισθηματική σου ζωή αποκτά καλύτερο χρώμα, καθώς το ταίρι σου γίνεται πιο εκδηλωτικό, ενώ ίσως γεννηθεί κάποια νέα σχέση από το φιλικό σου περιβάλλον. Αν είσαι σε σχέση, γύρω στην Πανσέληνο στις 21 Μαρτίου ενδέχεται να αντιμετωπίσεις σκηνές ζηλοτυπίας από το σύντροφό σου. Θα αισθάνεσαι παραμελημένη και θα πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά για να επαναφέρεις τις ισορροπίες που φαίνεται να διαταράχθηκαν πρόσφατα. Αν είσαι single, θα τραβάς τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Μην παίρνουν όμως τα μυαλά σου αέρα, γιατί δεν θέλεις και πολύ να ξεφύγεις. Πέρασε καλά, διασκέδασε, να χαρείς τις πρόσκαιρες ερωτικές σου περιπέτειες, εάν αποφασίσεις να κάνεις όμως κάποιο σοβαρότερο βήμα για να ξεκινήσεις μια νέα σταθερή σχέση, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και τα μυαλά στη θέση τους. Μπορεί να παραπλανηθείς από ανθρώπους και να πληγωθείς. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα και οι νέες γνωριμίες δεν προβλέπεται να έχουν διάρκεια.
Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513205!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το μήνα Μάιο ευνοούνται τα επαγγελματικά σου θέματα. Οι συνεργασίες σου γίνονται πιο αρμονικές και η σχέση σου με άτομα ανώτερα στην ιεραρχία ή από ανώτερη κοινωνική τάξη βοηθούν στην εξέλιξή σου. Ίσως να έχεις ιδιαίτερη εύνοια από κάποιο άτομο σε υψηλή θέση, που θα σου φανεί πολύ χρήσιμη. Καθώς πέφτουν και κάποιοι φραγμοί, ίσως δημιουργηθεί κάποιος ερωτικός δεσμός με άτομο ανώτερο στην ιεραρχία, ή μεγαλύτερης ηλικίας, που θα παίξει το ρόλο του μέντορα και δασκάλου για σένα. Αν πάλι δεν δημιουργηθεί τέτοιος δεσμός, είναι πολύ πιθανές οι αξιόλογες γνωριμίες. Επιβαρυντικό ρόλο θα παίξουν και οι πολλές και έντονες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Θα πρέπει να βρεις λίγο χρόνο να αφιερώσεις στην οικογένεια ή στο σύντροφό σου και να προσπαθήσεις να χτίσεις καινούριες γέφυρες επικοινωνίας, αν είσαι σε σχέση. Αν είσαι single, θα απολαύσεις όμορφες στιγμές με φιλικές παρέες και αγαπημένα πρόσωπα. Με τον Ήλιο από τον 11ο οίκο σου η ακτινοβολία σου θα είναι έντονη και θα μπορέσεις να απολαύσεις πολλές και ενδιαφέρουσες κατακτήσεις. Στις 31 του μήνα η διέλευση του Άρη μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπη με ανθρώπους που συναλλάσσεσαι, με συγγενείς ή γείτονες. Η πολυπραγμοσύνη των ημερών, η συνεχής αναζήτηση και αλλαγή, ο ετσιθελισμός σε κάποια ζητήματα, τελικά μάλλον περιπλέκουν παρά επιλύουν τα προβλήματά σου.
Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513205!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πέρασμα του Ουρανού από τον ενδέκατο οίκο στις 5 Μαρτίου θα σου φέρει μια τάση να ξεφύγεις από το κατεστημένο και το συντηρητικό. Οι παλιοί φίλοι χάνονται και έρχονται άλλοι, με φρέσκες ιδέες και νέα ενδιαφέροντα. Μπορεί να στραφείς σε νέες πρωτοποριακές αναζητήσεις, σε τομείς που μέχρι τώρα δεν σε είχαν απασχολήσει, όπως είναι η αστρολογία, η αεροπλοΐα, ο κινηματογράφος ή τα νέα επιστημονικά επιτεύγματα. Προσοχή στις παρέες σου, γιατί η μεγάλη σου ελευθερία μπορεί να σε οδηγήσει σε ακραίες τοποθετήσεις και ενέργειες. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα επηρεάζει τη ζωή σου βαθιά και σε ωθεί να αναζητήσεις επιτέλους τη ρίζα του κακού και να βρεις διεξόδους. Μοιράσου τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου με το σύντροφό σου και θα βρεις τη θετική του ανταπόκριση. Αν είσαι single, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική ζωή το μήνα Μάρτιο. Νέες γνωριμίες σε αναγεννούν και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πρόσωπα και καταστάσεις που σε ταλαιπώρησαν. Προσοχή όμως γιατί με την ανάδρομη πορεία του Ερμή οι νέες γνωριμίες δεν αντέχουν στο χρόνο. Είσαι στα επάνω σου και δεν αφήνεις ευκαιρία να πάει χαμένη. Με τη διέλευση του Άρη στις 31 Μαρτίου από τον 12 οίκο θα είναι ένα διάστημα έντασης και ψυχικής αναταραχής, αλλά καλύτερα να ασχοληθείς με κάποιο βιβλίο αυτοβελτίωσης, παρά να παρασυρθείς σε διενέξεις και καταστάσεις έντασης.
Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513205!

 

ΛΕΩΝ
Με τη διέλευση της Αφροδίτης από το 7ο οίκο στην έναρξη του μήνα, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι κάθε είδους σχέσεις, τόσο οι ερωτικές όσο και οι επαγγελματικές. Στις ερωτικές ίσως προκύψει κάποια νέα γνωριμία ή ίσως αναθερμανθεί κάποια κλονισμένη σχέση. Στις επαγγελματικές θα σε διακρίνει διάθεση συνεργασίας και υποχωρητικότητας, προκειμένου να αποφύγεις οποιαδήποτε ρήξη. Πρόσεξε αυτή σου την υποχωρητικότητα να μην την εκλάβουν ως αδυναμία. Η διέλευση Ηλίου από  τον 9ο οίκο χαρίζει επιτυχία στις ανώτερες σπουδές, στην απόκτηση κάποιου πτυχίου, στην πολιτική. Καθόλου παράξενο να κάνεις κάποιο μακρινό ταξίδι, είτε να μείνεις για λίγο στο εξωτερικό, όπου θα σου δοθεί η ευκαιρία να έλθεις σε επαφή με πολύ κόσμο. Πάντως ξέφυγε για λίγο από την καθημερινή ρουτίνα και ασχολήσου με κάποιες νέες πνευματικές δραστηριότητες. Με τη διέλευση Αφροδίτης από τον 8ο οίκο από τις 6 Μαρτίου και μετά, θα είναι τονισμένος ο ερωτικός τομέας και θα κυριαρχήσει το πάθος, η σφοδρότητα των ερωτικών επιθυμιών, που πολλές φορές θα ξεπεράσει τα όρια, αλλά και η ζήλια και η κτητικότητα απέναντι στο σύντροφό σου.Ίσως μάθεις και κάποια πράγματα για το σύντροφό σου που θα επηρεάσουν την ψυχική σου διάθεση. Αν είσαι single, η ρομαντική και ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη γύρω στα μέσα του μήνα. Έντονες κοινωνικές επαφές, νέες γνωριμίες και καινούρια ενδιαφέροντα τραβάνε την προσοχή σου και δεν αποκλείεται να θελήσεις να εμπλακείς σε μια νέα ερωτική περιπέτεια.
Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513205!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διέλευση του Ουρανού από τον 9ο οίκο, σου δίνει την ευκαιρία και την επιθυμία να ασχοληθείς με τις πνευματικές και ηθικές αξίες της ζωής. Άφησε τον εαυτό σου να δεχθεί τις αλλαγές που θα έρθουν, ξεκόλλα από τις παλαιολιθικές αντιλήψεις σου και απόκτησε νέο τρόπο σκέψης, νέα φιλοσοφία ζωής και δράσης. Σε όλη την περίοδο που αρχίζει από τώρα και θα διαρκέσει επτά περίπου χρόνια, προσπάθησε να είσαι νομοταγής, επιδίωξε επαφές με κάποιους δασκάλους, δες με ανοιχτό μυαλό τα προηγούμενα λάθη σου και κάνε τις απαραίτητες αναπροσαρμογές και στο τέλος θα βγεις πολλαπλά κερδισμένη. Περιόρισε τις φιλοδοξίες σου, κάνοντας πιο ρεαλιστικά πλάνα και κινήσεις, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις και στη σχέση σου. Λύσε τα προβλήματά με το σύντροφό σου μέσα από συζήτηση, αν σε ενδιαφέρει η σχέση σου να έχει και συνέχεια. Θα απολαύσεις την ιδιαίτερα ευεργετική συνδρομή των πλανητικών όψεων, γεννώντας μέσα σου τη διάθεση για κάθε είδους περιπέτεια. Δεν θα χρειάζεται να κάνεις πολλά για να ικανοποιήσεις το ερωτικό σου πάθος, κυρίως προς τα μέσα του μήνα. Είσαι ιδιαίτερα κοινωνική και οι νέες γνωριμίες είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Μια από αυτές ίσως αποδειχθεί καθοριστική για τη συνδρομή της στην προώθηση της καριέρας σου με τη διέλευση του Ήλιου από τον  8ο οίκο. Το διάστημα αυτό αντί να αναλωθείς στα καθημερινά, έλα σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και κάνε τις απαραίτητες αναθεωρήσεις. Το οικονομικά που σχετίζονται με κληροδοτήματα, δωρεές, κάποια ευεργετήματα που μπορείς να διεκδικήσεις, θα έχουν επίσης τον πρώτο λόγο. Αν είσαι single, ανάβαλε οποιοδήποτε καινούριο ξεκίνημα, γιατί δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή, με έναν ανάδρομο Ερμή έως τις 28/3.
Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513205!

 

ΖΥΓΟΣ
Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Κρόνου να σε ευνοεί τα άστρα προβλέπουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία  δεν θα πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις. Ίσως αλλάξεις γνώμη αργότερα και δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω. Θα βγουν ακόμη στην επιφάνεια παλιές διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να τα λύσεις όλα και να φέρεις την αρμονία στις σχέσεις σου. Με τη διέλευση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό σου στις 26 Μαρτίου συναντήσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και γενικά πρόσωπα με επιρροή θα φέρουν θετικές εξελίξεις, που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σου πολύ σύντομα. Αν είσαι σε σχέση, πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου. Γίνε πιο τρυφερή και στοργική και απόλαυσε όμορφες ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος. Κάνε καινούρια πράγματα με το ταίρι σου που θα σε ανανεώσουν και θα σε βοηθήσουν να βάλεις καινούριες βάσεις στη σχέση σου, για να αντέξει στη φθορά του χρόνου. Αν είσαι single, θα ξυπνήσουν μέσα σου αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσεις πρόσωπα από τα παλιά. Μην πάρεις όμως βιαστικές αποφάσεις. Άφησε το χρόνο να κυλήσει και θα κινηθείς ανάλογα με τα μηνύματα που θα λάβεις από την άλλη μεριά. Μερικές φορές θα είσαι πιο ευάλωτη και πιο ευαίσθητη απέναντι στα διάφορα γεγονότα που θα ταράζουν την αισθηματική σου ζωή, αλλά γρήγορα θα επανέρχεσαι, καθώς θα πρέπει να δώσεις οριστική λύση στις καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν.
Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής λάμψης.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513205!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πέρασμα του Ουρανού από τον 7ο οίκο σου θα κλονίσει τις συνεργασίες σου. Βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο, καθώς σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς σωστά, αν θέλεις να έχεις μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με μακροχρόνια οφέλη. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να συμβουλευτείς πρώτα πιο έμπειρους ανθρώπους από εσένα, για να πετύχεις όσα θέλεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι προσεκτική, μιας και έχεις ξοδέψει αρκετά. Θα πρέπει να περιορίσεις τις δαπάνες σου, γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις. Προς το τέλος του μήνα τα άστρα θα βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου, τόσο στον οικονομικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Ερμή (από 5 έως τις 28/3) απόφυγε να είσαι δεικτική ή επικριτική προς το σύντροφο ή τα παιδιά σου, γιατί θα προκύψουν μεγάλης έκτασης προβλήματα και με αρκετή ένταση, κάτι που δεν θα μπορούσες να φανταστείς. Δεν είναι επίσης μια καλή περίοδος, αν είσαι single, να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική σχέση. Είναι ιδανικές μέρες όμως να επανεξετάσεις τις σχέσεις σου, ερωτικές ή φιλικές και να προχωρήσεις σε δράση από το τέλος του μήνα και μετά.
Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513205!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το μήνα Μάρτιο, επικέντρωσε τις προσπάθειές σου στα επαγγελματικά, κινήσου μεθοδικά και μείνε συγκεντρωμένη προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες σε ζητήματα που αφορούν στο στενό επαγγελματικό περίγυρο, συναδέλφους ή συνεργάτες. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και προσοχή κατά την υπογραφή δεσμευτικών συμφωνιών με τράπεζες. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις δεν ευνοούνται ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, ενώ εκκρεμότητες που αφορούν οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά θέματα ίσως έρθουν στο προσκήνιο για να επιλυθούν οριστικά μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή 28/3. Το τρίγωνο του Δία προβλέπεται να συνεργαστεί ευνοϊκά μαζί σου με τύχη και επέκταση. Τα άστρα προβλέπουν, αν είσαι σε σχέση, ότι θα πρέπει να πάρεις τώρα πρωτοβουλίες και να μην αφήσεις το χρόνο να κυλάει, για να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σου και να βάλεις καινούριες βάσεις για να αντέξει στη φθορά του χρόνου. Θα δεις ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά – σιγά. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα, η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και η λίμπιντό σου στα ύψη. Αν είσαι single, θα πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου, για να δεις τι λάθη έχεις κάνει στην ερωτική σου ζωή και πως μπορείς να διορθώσεις τα κακώς κείμενα του χαρακτήρα σου. Μια ανέλπιστη γνωριμία που θα κάνεις μέσα από το φιλικό σου κύκλο θα σε γοητεύσει και θα αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον.
Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513205!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διέλευση του Ουρανού από τον 1ο οίκο σου στις 5 Μαρτίου θα σημάνει μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά σου. Είναι ο καιρός της δικής σου επανάστασης. Θα αναλάβεις υποχρεώσεις ή δουλειές που αφορούν νέες συνεργασίες που έχεις στα σκαριά από καιρό. Ο πλανητικός συνδυασμός στο ζώδιό σου δεν σε ευνοεί ιδιαίτερα αυτήν τη χρονική στιγμή να προωθήσεις την επαγγελματική σου καριέρα. Προσπάθησε να φέρεις τις καταστάσεις στα δικά σου μέτρα. Έχεις αρκετή δύναμη μέσα σου ώστε να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις. Προς το τέλος του μήνα θα αισθανθείς την ανάγκη να πάρεις αποφάσεις, για το πως θα κινηθείς στο μέλλον! Οφείλεις να γίνεις πιο δυναμική, ώστε να αντιμετωπίσεις με επιτυχία τις δυσκολίες που θα προκύψουν στις σχέσεις σου, φιλικές και επαγγελματικές. Τα άστρα προβλέπουν για σένα που έχεις μακροχρόνια σχέση, ότι οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι οι καλύτερες, καθώς βιώνεις μια δύσκολη περίοδο. Η περίοδος που διανύουμε ίσως να αποδειχτεί καταλυτική για την μελλοντική πορεία της συναισθηματικής σου ζωής. Μην βιαστείς όμως να πάρεις αποφάσεις! Προσπάθησε από κοινού με το ταίρι σου να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν και μην τα αφήνεις να διαιωνίζονται, γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη χωρίς να το καταλάβεις. Αν είσαι single, θα στραφείς στον εαυτό σου και θα αποτινάξεις κάθε κακή σου συνήθεια. Παραδέξου τα λάθη του παρελθόντος και προσπάθησε να κάνεις ένα καινούριο εποικοδομητικό ξεκίνημα στη ζωή σου, αν θέλεις να νιώσεις ευτυχισμένη και καλυμμένη συναισθηματικά.
Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513205!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πλούσιο πλανητικό σκηνικό του Μαρτίου δεν ευνοεί επαγγελματικά ανοίγματα. Απόφυγε να δανείσεις και να δανειστείς χρήματα έως και 28/3. Ασχολήσου με πράγματα που σου αρέσουν για να μπορέσεις να είσαι πιο δημιουργική και πιο παραγωγική, αφού βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα δείχνουν ότι θα πρέπει να αποφύγεις να εμπλακείς σε συνεργασίες με συγγενικά σου πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας. Άκουσε τη γνώμη τους, αλλά κράτησέ τους σε απόσταση και πάρε μόνη σου τις αποφάσεις που πρέπει, αν δεν θέλεις να σε εκνευρίζουν με το να επεμβαίνουν στο έργο σου. Περίεργες διαφωνίες ίσως καταγραφούν με το ταίρι σου αυτόν το μήνα, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 28/3. Ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Κριού και το 3ο οίκο σας στις 2 Μαρτίου. Θα δείξεις αποφασιστικότητα, πρωτοβουλία, δράση. Επηρεάζονται αδέρφια, μετακίνηση, περιβάλλον, εκπαίδευση. Το περίπλοκο πλανητικό σκηνικό του μήνα φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σου και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στους χειρισμούς σου! Αν είσαι single, πρόσεξε μην παρασυρθείς από ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν και πληγωθείς αργότερα. Η συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα προς το τέλος του μήνα και μετά.
Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513205!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Πολλά διαδραματίζονται στο παρασκήνιο αυτόν το μήνα στην επαγγελματική σου ζωή και δεν ξέρεις πώς να φερθείς. Όλοι φέρονται λίγο παράξενα, ακόμη και οι δικοί σου τρόποι και η συμπεριφορά ξεφεύγουν από τα τετριμμένα και το χαρακτήρα σου. Έχεις μια επικριτική στάση απέναντι στα πράγματα και η γλώσσα σου σπάει κόκαλα! Θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτική αυτήν την περίοδο, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις από το τίποτε. Οι όποιες κινήσεις σου στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είναι πολύ καλά προετοιμασμένες και οργανωμένες αυτήν την περίοδο. Δεν ευνοούνται οι παρορμητικές και βιαστικές κινήσεις, γιατί η παραμικρή παράβλεψη μπορεί να σου στοιχίσει σημαντικά σε βάθος χρόνου. Τα οικονομικά σου απέχουν αρκετά από το να είναι ανθηρά σε αυτήν τη φάση της ζωής σου. Με τη διέλευση του Ήλιου από τον 8ο οίκο σου τα οικονομικά που σχετίζονται με κληροδοτήματα, δωρεές, κάποια ευεργετήματα που μπορεί να διεκδικήσεις, θα έχουν επίσης τον πρώτο λόγο. Αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις ότι έχεις απομακρυνθεί με το σύντροφό σου λόγω των αυξημένων επαγγελτικών σου υποχρεώσεων. Υπάρχει όμως και η ελπίδα αλλά και οι ευκαιρίες να αναθερμάνεις τη σχέση σου, εάν το θελήσετε και οι δύο. Η ευκαιρία να απαλλαγείς από αρνητικά φορτία του παρελθόντος σου δίνεται αυτήν την περίοδο και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς. Αν είσαι single, η ακτινοβολία σου θα είναι αισθητή το μήνα Μάρτιο, με αποτέλεσμα να προσελκύσεις πολλούς επίδοξους εραστές. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσεις σε κάτι νέο, πέρα από παθιασμένες αλλά επιπόλαιες  υποσχέσεις. Το μυαλό σου φαίνεται να είναι κολλημένο στα παλιά και να αναπολείς σχέσεις και πρόσωπα του πρόσφατου παρελθόντος.
Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513205!

Read More

And More