Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Νοέμβριος 2018: Τι προβλέπει το ζώδιό σου;

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας γεμάτος με γεγονότα που αλλάζουν την κατεύθυνση της ζωής όλων. Χωρίς καμία υπερβολή. Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας, θα εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 12 χρόνια. Αυτό είναι μνημειώδες όσον αφορά εσένα που τώρα έχεις την υποστήριξη για να πετύχεις τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σου. Δεν υπάρχουν όρια εκτός από αυτά που βάζεις εσύ στον εαυτό σου και ο Δίας στον Τοξότη θα σε βοηθήσει όπως κανένα άλλο αστρολογικό γεγονός.

Μια εκπληκτική νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 7 Νοεμβρίου θα σε κάνει να γνωρίσεις απόλυτα τις δυνάμεις σου. Η νέα Σελήνη θα βρίσκεται σε τέλεια σύνδεση με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη που κυβερνά το Σκορπιό. Θυμήσου ποια είσαι και άλλαξε τα σχέδιά σου με τον πραγματικό εαυτό σου, τα πραγματικά “θέλω” σου στο επίκεντρο!

Στα μέσα του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό. Αυτό είναι σημαντικό και θα οδηγήσει την ερωτική σου ζωή σε απροσδόκητα μονοπάτια. Ο Ουρανός επισκέπτεται ξανά τον Κριό και θα ενσωματώσεις μια ηρεμία και γαλήνη στη σχέση σου, που δεν θα φανταζόσουν ποτέ. Ο Ουρανός θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 6 Μαρτίου του 2019, έτσι μια προσωπική αφύπνιση για την έκφραση της ατομικότητάς σου με τον πιο ασυνήθιστο και θαρραλέο τρόπο τώρα αρχίζει να ολοκληρώνεται.

Επίσης, στις 16 Νοεμβρίου, ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη και παραμένει εκτός φάσης μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Ήρθε η ώρα να επανεξετάσεις οποιεσδήποτε εγωιστικές σκέψεις και να μάθεις να είσαι αληθινή στον εαυτό σου χωρίς να προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου στους άλλους. Μια πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων στις 23 Νοεμβρίου μπορεί να σε βοηθήσει να εγκαταλείψεις μια ιδέα, που ήσουν σίγουρη ότι είχε αξία, αλλά τώρα συνειδητοποιείς ότι ήταν λάθος. Ο μήνας ολοκληρώνεται με τον Ποσειδώνα να προσεγγίζει τους Ιχθείς. Ο μόνος τρόπος για να σκορπίσει η ομίχλη στη ζωή σου είναι να χαθείς μέσα της πρώτα…

 

ΚΡΙΟΣ
Έχεις ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια σου αυτόν το μήνα. Σοβαρά τώρα, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε εμποδίσει από το να εκπληρώσεις τα όνειρά σου. Ο μεγάλος πλανήτης της αλλαγής, ο Ουρανός, θα εισέλθει στο ζώδιό σου στις 6 Νοεμβρίου μετά από σύντομη μετάβαση στον Ταύρο στις 15 Μαΐου. Από τώρα έως τις 6 Μαρτίου 2019, θα βιώσεις το ταξίδι της προσωπικής αφύπνισης που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς πιο ζωντανή από ποτέ. Ήρθε η ώρα να γίνεις η θαρραλέα πρωτοπόρος που τολμά να κάνει ό, τι κανείς δεν έχει κάνει πριν. Τι θα σημαίνει αυτό για εσένα; Σίγουρα θα επηρεάσει την ερωτική σου ζωή. Στην πραγματικότητα, η Αφροδίτη επηρεάζει τα προσωπικά σου από τις 16 Νοεμβρίου και έρχεται αντιμέτωπη με τον Ουράνο στο ζώδιό σου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια σημαντική προσωπική αφύπνιση για τη σχέση σας. Μια δραματική και απροσδόκητη νέα αρχή μεταξύ με τον αγαπημένο σας είναι δυνατή. Αν είσαι single και περιμένεις από κάποιον να κάνει επιτέλους το πρώτο βήμα και να σε προσεγγίσει… η αναμονή πιθανόν να τελειώσει.
Εκτός από το γεγονός ότι ο Ουρανός επανέρχεται στον Κριό αυτόν το μήνα, μια εξίσου δραματική και συναρπαστική κοσμική μετατόπιση περιλαμβάνει τον Δία. Ο πλανήτης της αφθονίας, της πνευματικότητας και της θείας προστασίας θα εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη -μια πολύ ευοίωνη μετάβαση για σένα. Μπορεί να επιλέξεις να επιστρέψεις σε ρόλο μαθητευόμενης και να επεκτείνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί επίσης να αποκτήσεις την επιθυμία να περάσεις λίγο καιρό στο εξωτερικό για διακοπές ή ακόμα και για ένα πρόγραμμα σπουδών. Τα χρήματα δεν είναι το δυνατό σου σημείο αυτόν το μήνα, φρόντισε να γεμίσεις εμπειρίες και δεξιότητες, που θα σου επιτρέψουν στο μέλλον να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Είναι ένας μήνας προετοιμασίας, μην χάσεις την ευκαιρία.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μετά από τα σκαμπανεβάσματα που υπέμεινες τον περασμένο μήνα, ήρθε η ώρα να ηρεμήσεις λιγάκι το Νοέμβριο. Μια νέα σελήνη στον τομέα των σχέσεών σου στις 7 Νοεμβρίου θα ηρεμήσει τα πράγματα με τον αγαπημένο σου και θα σημάνει την αρχή της επούλωσης. Η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη σε αυτόν τον τομέα τον περασμένο μήνα και ως αποτέλεσμα είχες κάποιες σοβαρές σκέψεις για την κατεύθυνση της σχέσης σου. Αυτόν το μήνα, θα καταλάβεις ότι θέλεις να είστε μαζί και θα είστε και οι δύο πρόθυμοι να συνεχίσετε την προσπάθεια. Επίσης θετικό είναι το γεγονός ότι ο Ουρανός θα φύγει από το ζώδιό σου και θα βυθιστεί ξανά στον Κριό στις 6 Νοεμβρίου, δίνοντάς σου πίσω ένα μεγάλο μέρος της σταθερής βάσης που αισθάνθηκες ότι έχασες. Η ζωή έχει σίγουρα τη δυνατότητα να γίνει συναρπαστική, με πολλές ξαφνικές αλλαγές. Όμως, είσαι κουρασμένη και χρειάζεσαι χρόνο για να προσαρμοστείς σε όλα αυτά που αλλάζουν. Έτσι, τον Νοέμβριο αυτό, θα φωλιάσεις.
Ακόμα περισσότερη σταθερότητα έρχεται μετά τις 16 Νοεμβρίου όταν η Αφροδίτη γυρίζει απευθείας. Θα επηρεάσει τον τομέα της εργασίας σας και της υγείας σας, βοηθώντας σας να κερδίσετε χρήματα από ανεξάρτητες δουλειές και να συνεργαστείτε αρμονικά με τους συναδέλφους σας. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια επέμβαση ομορφιάς, έχετε το πράσινο φως από την Αφροδίτη. Θα είστε ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα! Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας, θα μεταφερθεί στον 8ο Οίκο σου στις 8 Νοεμβρίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019. Αυτό το γεγονός συνδέεται με τα χρήματα που λαμβάνετε από ανεξάρτητες πηγές και όχι από τη full time δουλειά σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα δέντρο με πολλά, πολλά κλαδιά! Αυτόν το μήνα θα αρχίσεις να αναλογίζεσαι μια σημαντική ευκαιρία που συνδέεται με μεγάλα κέρδη. Μπορεί επίσης να κερδίσεις επιπλέον μετρητά μέσω επενδύσεων, δικαιωμάτων, επιταγών μπόνους ή προμήθειας, οικονομικού διακανονισμού ή ακόμα και κληρονομιάς. Να πάρεις ένα δάνειο ή υποθήκη θα είναι εύκολο με τον Δία σε αυτή την περιοχή του ουράνιου χάρτη. Επίσης, εάν ψάχνεις έναν επενδυτή για να χρηματοδοτήσει μια επιχειρηματική ιδέα, ίσως έχεις πρόοδο. Αυτοί οι άνθρωποι θα πιστεύουν επίσης πραγματικά στις επαγγελματικές δεξιότητές σου, καθιστώντας ακόμη πιο πολύτιμη τη συνεργασία. Τέλος, εάν είσαι παντρεμένη, τότε θα επηρεάσεις και τα οικονομικά του συζύγου σου, θα μπορούσε να πάρει κάποια αύξηση αυτόν το μήνα, η οποία, φυσικά, θα ωφελήσει και εσένα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτόν το μήνα όλα θα γυρίζουν γύρω από την ερωτική σου ζωή και ξεκινούν με τον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας, να επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σου για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια! Αυτό συμβαίνει στις 8 Νοεμβρίου, και ο Δίας θα παραμείνει μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019, ευλογώντας εσένα και τον αγαπημένο σου με τρόπους που μπορεί να φανούν πολύ καλοί για να είναι αληθινοί κατά περιόδους -αλλά δεν είναι. Είναι όλα αληθινά. Εάν έχεις μια αφοσιωμένη σχέση και τα πράγματα κυλάνε ήρεμα καθώς αρχίζει αυτή η περίοδος, προβλέπεται πως η χαρά σου θα φτάσει σε πολύ ψηλά επίπεδα. Εάν, όμως, αυτήν την περίοδο η σχέση σου περνά αναταράξεις, είναι πιθανό να οδεύει προς το τέλος της. Το καλό είναι ότι κάθε τέλος κατά τη διάρκεια ενός κύκλου του Δία πιθανόν να είναι φιλικό και όχι τόσο αγχωτικό ή δυσάρεστο. Ακόμα κι έτσι, να προσέχεις για τυχόν κακή επικοινωνία με τον αγαπημένο σου από τις 16 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος. Αν είσαι single, η Αφροδίτη θα σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο στις 16 Νοεμβρίου. Μια συμφιλίωση με πρώην μπορεί να μετατραπεί στη νέα σχέση που πάντα ήθελες. Ή, ένα νέο πρόσωπο μπορεί να εισέλθει στην εικόνα.
Η πανσέληνος στις 23 Νοεμβρίου μπορεί να σημαίνει μια αναπάντεχη αλλαγή στο χώρο εργασίας σου, αλλαγή στη διαρρύθμιση ή αλλαγές στο ανθρώπινο δυναμικό; Ό,τι και να είναι, δεν θα σου αρέσει και θα σε αναγκάσει να αλλάξεις την καθημερινότητά σου. Η σχέση σου με το χρήμα δεν θα είναι και στα καλύτερά της αυτόν το μήνα, καθώς κάποιο παλαιότερο χρέος θα απαιτήσει τη ρύθμισή του και θα σε πάει λίγο πίσω στις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Μέχρι το τέλος του χρόνου, θα πάρεις κάποιες απαντήσεις, για επαγγελματικά ζητήματα, που θα επηρεάσουν θετικά τα εισοδήματά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτός ο μήνας είναι τόσο χαοτικός, όσο και πρόσχαρος. Δεν θα ξέρεις πού να εστιάσεις τις δυνάμεις σου. Ήδη από τις 6 Νοεμβρίου θα παρατηρήσεις μια επαγγελματική αφύπνιση. Ο Ουρανός ξεκινά να επηρεάζει τον επαγγελματικό σου κόσμο. Αλλά μην ανησυχείς -αυτή τη φορά είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Δίας μεταβαίνει στον τομέα της εργασίας σου δύο ημέρες αργότερα, φέρνοντας αφθονία και πολλά τυχερά διαλείμματα σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Μπορεί να κλείσεις ξαφνικά μια δουλειά που δεν σου αρέσει και πολύ, μόνο για να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου την επόμενη μέρα. Ή, μπορεί να πετύχεις μια ξαφνική ευκαιρία να εκμεταλλευτείς μια προφορά. Με τον Δία να επηρεάζει την ευημερία σου μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019, θα νιώθεις επίσης καλά προστατευμένη στην υγεία σου. Εάν υπάρχει κάτι που πρέπει να φροντίσεις από την επόμενη χρονιά, μπορείτε να χαμογελάτε γνωρίζοντας ότι θα έχετε κορυφαία υγειονομική περίθαλψη. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι πιο αισιόδοξη για την υγεία σου, επειδή φροντίζεις τελικά τα πράγματα που είχες αμελήσει για πάρα πολύ καιρό.
Η ερωτική σου ζωή θα πάρει επίσης τα πάνω της χάρη σε μια πανέμορφη νέα σελήνη στον τομέα του ρομαντισμού σου στις 7 Νοεμβρίου. Οι καρμικές σχέσεις αγάπης εξακολουθούν να είναι ένα σημαντικό θέμα μετά την 16η Νοεμβρίου, χάρη στις κινήσεις της Αφροδίτης. Θα επηρεάσει τον οικιακό και τον οικογενειακό σου τομέα, υποδεικνύοντας ότι ένας από τους συγγενείς σου μπορεί να σε συστήσει στο επόμενο ενδιαφέρον πρόσωπο. Μπορεί επίσης να συναντήσεις αυτό το άτομο σε μια οικογενειακή συγκέντρωση… Εάν έχετε ξοδέψει αρκετά χρήματα τελευταία στο σπίτι σας, ο λογαριασμός σας θα αρχίσει να γεμίζει ξανά μετά τις 16 Νοεμβρίου. Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος την ίδια μέρα που η Αφροδίτη γυρίζει κατά πρόσωπο ξανά, προσθέτοντας ακόμη μια γεύση στο κοσμικό μενού αυτού του μήνα. Στον τομέα της εργασίας σας, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποιες παρεξηγήσεις με κάποιον συνάδερφο. Ευτυχώς, με το Δία να επηρεάζει και αυτός την εργασία σου, θα το ξεπεράσεις.

 

ΛΕΩΝ
Σίγουρα πρέπει να είσαι χαμογελαστή από το πώς εξελίχθηκε ο Οκτώβριος και ο Νοέμβρης προμηνύεται εξίσου καλός! Ο Δίας, ο πλανήτης των δώρων και της τύχης, θα επηρεάσει την ερωτική σου ζωή από τις 8 Νοεμβρίου μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου. Αυτή είναι μια μνημειώδης μετατόπιση και είχε να συμβεί 12 χρόνια. Αν είσαι single υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεις κάποιον. Στην πραγματικότητα, ίσως να έχεις περισσότερες από μία ολοκληρωμένες ερωτικές σχέσεις. Η καρδιά σου είναι τώρα ανοικτή -πραγματικά ανοιχτή- για να λάβεις τη μαγική ευλογία της αγάπης. Επειδή είσαι αισιόδοξη στην αγάπη και τη ζωή, το σύμπαν είναι έτοιμο να ανταποκριθεί με σημαντικό τρόπο. Παρόλο που ενδέχεται να μην συναντήσεις αυτό το άτομο το Νοέμβριο, τα αστέρια είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένα, οπότε ετοιμάσου. Έρχεται! Αν έχεις σχέση, είναι πιθανό να είσαι έτοιμη να κάνεις παιδί. Η γονιμότητα είναι υψηλή κατά το επόμενο έτος, οπότε αν ένα παιδί δεν βρίσκεται στην ατζέντα σου ακόμα, τότε ίσως να θελήσεις να λάβεις τις κατάλληλες προφυλάξεις. Η νέα σελήνη προσγειώνεται στον οικιακό και οικογενειακό τομέα στις 7 Νοεμβρίου, υποδεικνύοντας ένα νέο ξεκίνημα σε εσωτερικά θέματα. Μπορεί να ξεκινήσεις μια μετακόμιση ή ακόμη και ανακαίνιση. Οποιεσδήποτε αλλαγές συμβαίνουν στον κόσμο σου, θα είναι βαθιά μεταμορφωτικές. Αυτά είναι σίγουρα θετικά νέα!
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, των χρημάτων και της αρμονίας, είναι ανάδρομη από τις 5 Οκτωβρίου. Από τις 31 Οκτωβρίου, κρύβεται στον τομέα επικοινωνίας σας. Ωστόσο, στις 16 Νοεμβρίου, θα γυρίσει πλευρό, επιτρέποντάς σου να αποκαταστήσεις σχέσεις με έναν συγγενή. Μπορεί επίσης να νιώσεις έτοιμη να προχωρήσεις με μια σημαντική οικονομική ή ρομαντική απόφαση. Κάποιες ιδέες που είχες στο παρελθόν για να αυξήσεις τα εισοδήματά του, θα επιστρέψουν τώρα στο μυαλό σου. Φρόντισε να μην χάσεις περισσότερο χρόνο. Είναι ευνοϊκή περίοδος για να βρεις ευκαιρίες στην αγορά, αλλά με νεοτερισμό και τόλμη, όχι με παλιές μεθόδους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η οικογενειακή ευδαιμονία πρόκειται να γίνει δική σου! Ο Δίας θα μετατοπιστεί στις 8 Νοεμβρίου και θα αρχίσει να επηρεάζει τα του οίκου σου μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου 2019. Έχεις αντιμετωπίσει προβλήματα στην οικογένειά σου; Η βοήθεια είναι εδώ! Ο Δίας θα λειτουργήσει ως προστάτης και μεσολαβητής, εξομαλύνοντας στις οικογενειακές σχέσεις, έτσι ώστε όλα να γίνουν καλύτερα. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι θα είναι μια από τις καλύτερες περιόδους για να μετακομίσεις, να ανακαινίσεις ή να αλλάξεις τη ζωή σου. Η οικογένειά σου μπορεί επίσης να επεκταθεί κάτω από αυτήν την επιρροή, οπότε μην εκπλαγείς αν ανακαλύψεις ότι κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο περιμένει παιδί. Σε άλλες ειδήσεις, η Αφροδίτη από τις 16 Νοεμβρίου θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις με μια σημαντική οικονομική απόφαση. Αυτό μπορεί να είναι το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος ή υπηρεσίας, αν είσαι αυτοαπασχολούμενη. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι τελικά θα νιώσεις την αυτοπεποίθηση να αποκαλύψεις στον κόσμο ένα κρυφό σου ταλέντο. Σίγουρα κινείσαι σε θέματα καριέρας και αυτόν το μήνα. Η πανσέληνος στις 23 Νοεμβρίου θα σε φέρει στο προσκήνιο. Όλα τα μάτια είναι πάνω σου και όλοι βλέπουν την επιτυχία. Ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος στις 16 Νοεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο κακό. Ίσως να επανασυνδεθείς με μέλη της οικογένειάς σου. Στην πραγματικότητα, μια επανένωση τώρα θα έχει θεραπευτικές ιδιότητες για όλους τους εμπλεκόμενους.

 

ΖΥΓΟΣ
Ο Νοέμβριος είναι ένας συναρπαστικός μήνας αστρολογικά σε πολλά μέτωπα. Το πιο κρίσιμο σημείο καμπής θα συμβεί στις 16 Νοεμβρίου όταν η Αφροδίτη σταματήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιό σου. Η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη από τις 5 Οκτωβρίου και από τις 31 Οκτωβρίου βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτή η χρονική περίοδος είναι πιθανότατα αρκετά σημαντική. Όχι μόνο έχει βγάλει στην επιφάνεια μια σειρά από ανασφάλειες, αλλά μπορεί να έχει επηρεάσει αρνητικά μια ρομαντική σχέση ή μια οικονομική κατάσταση. Θα δεις σημαντικές εξελίξεις και στους δύο αυτούς τομείς το Νοέμβριο, αυτό είναι σίγουρο. Ωστόσο, η πιο ριζική αλλαγή θα συμβεί εσωτερικά. Θα κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και θα δεις την πραγματικότητα. Είσαι κάποια με αυτοπεποίθηση, χαρά, ταλέντο και αγάπη να προσφέρει στον κόσμο, ή το αντίθετο; Πιθανότατα, είσαι κάπου στη μέση. Οι “τρύπες” που έχουν ανοίξει στην πανοπλία σου, μόνο με αυτοπεποίθηση θα κλείσουν. Η αυτογνωσία σου θα μεταφραστεί σε ισχυρότερες, πιο ευτυχισμένες σχέσεις με τους άλλους και μια πιο επιτυχημένη σχέση με τα χρήματα επίσης.
Μια νέα σελήνη επηρεάζει τον τομέα του εισοδήματός σου στις 7 Νοεμβρίου. Πρόκειται να πραγματοποιήσεις μια βαθιά εσωτερική αλλαγή, που θα οδηγήσει σε μια σπάνια ευκαιρία για να βγάλεις πολλά χρήματα. Αυτά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα, φρόντισε να το εκμεταλλευτείς. Ο Δίας, ο πλανήτης των ευλογιών, θα επηρεάσει στον τομέα επικοινωνίας σου στις 8 Νοεμβρίου. Ξαφνικά, επιθυμείς περισσότερη γνώση. Θα νιώσεις επίσης εμπνευσμένη για να μοιραστείς τη σοφία σου με άλλους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καθώς μπαίνει ο Νοέμβριος, ίσως αισθανθείς ότι το σύμπαν κάνει επανεκκίνηση στη ζωή σου. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 7 Νοεμβρίου υπόσχεται καθαρό μητρώο και μια νέα αρχή -όπου κι αν επιλέξεις να κατευθυνθείς. Ένα προσωπικό ταξίδι ξεκινά, μετά από μια μακρά φάση σκέψης. Θα νιώσεις ότι έχεις τη δύναμη να σταματήσεις τη σκέψη και τη θεωρία και θα ξεκινήσεις τις πράξεις. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, ίσως είσαι έτοιμη να σταματήσεις τα μυστικά. Μπορεί να βράζεις στο ζουμί σου εδώ και μήνες με κάτι που κρατάς κρυφό από τον αγαπημένο σου. Ακόμα κι αν μια ειλικρινής συζήτηση μπορεί να οδηγήσει σε δάκρυα, ξέρεις ότι πρέπει να συμβεί. Ευτυχώς, με τη βοήθεια της Αφροδίτης δεν θα είσαι πλέον φυλακισμένη από όσα έκρυβες κάτω από το χαλάκι. Αν αυτή η πρόσφατη αναδρομική κίνηση της Αφροδίτης δεν επηρέασε τα προσωπικά, είναι πιθανό να επανεξετάζεις προσεκτικά την οικονομική σου κατάσταση. Κάποιο ταλέντο σου ή ικανότητα για τη δημιουργία εσόδων, ίσως πρέπει να το επανεξετάσεις και να σκεφτείς τρόπους να το αξιοποιήσεις. Δεν κερδίζεις κάτι με το να αγχώνεσαι.
Ευτυχώς, έχεις εκπληκτική κοσμική υποστήριξη στον τομέα των χρημάτων αυτόν το μήνα. Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας, θα επηρεάσει τον τομέα του εισοδήματός σου στις 8 Νοεμβρίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου. Με το Δία σε αυτό το μέρος, θα παρατηρήσεις μια αύξηση στην ικανότητά σου να δημιουργείς πλούτο. Όχι μόνο θα κερδίζεις περισσότερα χρήματα, αλλά η αυτοπεποίθησή σου θα βρίσκεται στα ουράνια. Φαίνεται ότι σε απασχολεί η επανεξέταση των οικονομικών σου σχεδίων και πάλι μετά τις 16 Νοεμβρίου χάρη στον ανάδρομο Ερμή. Αυτό που θα παρατηρήσεις είναι ότι δεν αισθάνεσαι πλέον καμία ανασφάλεια σχετικά με τα ταλέντα σου. Τώρα θα αξιοποιήσεις το χρόνο σου κάνοντας το σωστό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχουν τόσα πολλά για να σε κάνουν να αισθανθείς χαρούμενη αυτόν το μήνα! Το βασικό γεγονός είναι ότι ο Δίας, ο κυρίαρχος πλανήτης της πίστης και των ευλογιών, θα εισέρθει στο ζώδιό σου για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 12 χρόνια! Αυτό είναι ένα τεράστιο γεγονός που σίγουρα θα αλλάξει τη ζωή σου σε όλες τις θετικές κατευθύνσεις. Από τις 8 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2019, δεν θα έχεις τίποτα άλλο παρά ελεύθερο δρόμο μπροστά σου, να κάνεις όσα θέλεις στη ζωή. Αυτό δεν είναι υπερβολή. Μπορεί να ακούγεται σαν να είναι, αλλά πρέπει να καταλάβεις τη δύναμη της πρόθεσης και πώς θα λειτουργήσει στη ζωή σου τώρα που ο Δίας κάνει παιχνίδι. Δεν πρόκειται απλά για μια φάση που θα πιστεύεις ότι μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, αλλά θα το νιώθεις με όλο σου το “είναι”. Μόλις πετύχεις αυτήν την εσωτερική μετατόπιση, θα αρχίσεις να παρατηρείς ότι το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου.
Αυτός ο μήνας γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός χάρη στον Ερμή που γίνεται ανάδρομος στο ζώδιό σου στις 16 Νοεμβρίου. Εξαιτίας αυτού, ίσως αισθανθείς την ανάγκη να επιβραδύνεις και να αποσαφηνίσεις πραγματικά τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Είναι σημαντικό να κάνεις αυτό το μικρό βήμα πίσω. Αν είσαι αναποφάσιστη μεταξύ στόχων, αποφάσεων και ιδεών, πάρε λίγο χρόνο για να γράψεις έναν κατάλογο με τα υπέρ και τα κατά. Θα βοηθήσει περισσότερο από ό, τι νομίζεις. Η ερωτική σου ζωή θα γίνει πολύ συναρπαστική και πάλι αυτόν το μήνα. Μεταξύ του Ουρανού που στις 6 Νοεμβρίου κινείται και επηρεάζει τα προσωπικά σου θετικά και σε μια πανσέληνο στις 23 Νοεμβρίου, φαίνεται ότι θα συμβεί ένα γερό ταρακούνημα σε θέματα καρδιάς. Μην ανησυχείς! Φαίνεται να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, είτε είσαι single, είτε σε σχέση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μεγάλες αλλαγές θα συμβούν το Νοέμβριο, αλλά μπορεί να έχεις το feeling ότι θα υπάρξει μια καταπραϋντική επιρροή που θα υπερισχύει οποιασδήποτε ριζικής αλλαγής ή ακόμα και θύελλας. Ο Ουρανός επηρεάζει τα οικογενειακά σου στις 6 Νοεμβρίου, δίνοντάς σου μια τελευταία πινελιά χάους για να ασχολείσαι μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Ευτυχώς, είσαι συνηθισμένη σε τέτοιες αλλαγές στο συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου, που θα το αντιμετωπίσεις με επιτυχία. Ο Δίας, ο πλανήτης των ευλογιών, από τις 8 Νοεμβρίου μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου του 2019 θα βρίσκεται στο προσκεφάλι σου. Σαν αστρολογικό φαινόμενο είναι πολύ εντυπωσιακό. Ο Δίας θα ανοίξει όλους τους δέκτες σου, όσον αφορά στη διαίσθησή σου και θα σου προσφέρει μια κρυφή, θεία προστασία από τους άλλους. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα εμφανιστεί ένας ευεργέτης, που θα εργάζεται μυστικά για λογαριασμό σου για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι καλά. Αν τα πράγματα στη ζωή σου φτάσουν σε κρίσιμη κατάσταση κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, θα βρεις σανίδα σωτηρίας. Απόλαυσε τα πνευματικά οφέλη!
Η Αφροδίτη εγκαταλείπει την ανάδρομη κίνηση στις 16 Νοεμβρίου και πρέπει να περιμένεις μια σημαντική καμπή -στη σωστή κατεύθυνση- στα επαγγελματικά σου! Μπορεί να έχεις μια εκπληκτική νέα ευκαιρία εργασίας χάρη στην πανσέληνο στις 23 Νοεμβρίου. Η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να νιώσεις απόλυτα εκτιμημένη από το αφεντικό σου. Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος την ίδια ημέρα. Θα έχεις την ευκαιρία να ξεδιαλύνεις μια δυσάρεστη κατάσταση που σου προκαλούσε αναστάτωση. Μπορεί αυτή η κατάσταση να είχε σχέση με χρήματα που υπολόγιζες αρχικά και μετά νόμιζες ότι τα έχασες. Κοίταξε προσεκτικά το πρόβλημα και θα δεις τη λύση να σε κοιτάει αντίστοιχα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είναι αυτό που νομίζεις. Εκτός κι αν αυτό θέλεις. Με τον Δία να κινείται στις 8 Νοεμβρίου πάνω από τον τομέα που επηρεάζει τις φιλικές σου σχέσεις για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, μπορείς να είσαι σίγουρη για ένα πράγμα: Οι φίλοι σου θα είναι το κλειδί για την επιτυχία σου. Θα απολαύσεις αυτή την κοσμική ευλογία μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, αλλά θα το καταλάβεις ότι ξεκίνησε ήδη από τον Νοέμβριο. Ξαφνικά, οι άνθρωποι στον κοινωνικό σου κύκλο είναι πιο καλοπροαίρετοι απέναντί ​​σας. Ένας φίλος ίσως ξαφνικά προσφερθεί να σου γνωρίσει ένα πρόσωπο που έχει τη δυνατότητα να εκπληρώσει ένα όνειρό σου. Η σύνδεση είναι το παν με τον Δία, οπότε άφησε τους φίλους σου να σε βοηθήσουν! Στην πραγματικότητα, με τον Ερμή να γίνεται ανάδρομος στην ίδια περιοχή στις 16 Νοεμβρίου, μην εκπλαγείς αν ένας παλιός φίλος επιστρέψει στη ζωή σου με έκπληξη.
Μια πολύ καλή ευκαιρία καριέρας είναι επίσης πιθανή αυτόν το μήνα χάρη στη νέα σελήνη στις 7 Νοεμβρίου. Αυτή θα είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα επιχείρηση. Παρόλο που η νέα σελήνη συμβαίνει στις 7 Νοεμβρίου, περίμενε μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου, καθώς τότε η Αφροδίτη εγκαταλείπει την ανάδρομη τροχιά της. Επηρεάζει τα χρήματα, οπότε αξίζει να περιμένεις έως ότου είναι σε σωστή θέση.
Η ερωτική σου ζωή θα πρέπει να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και τον Νοέμβριο. Η πανσέληνος στις 23 Νοεμβρίου μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα συναισθηματικό σημείο καμπής, όσον αφορά στη σχέση σου. Δεδομένου ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, μπορείς να τελειώσεις κάτι για να εξερευνήσεις μια δεύτερη ευκαιρία με κάποιον από το παρελθόν σου. Είναι πολύ πιθανό να έχεις αρκετές επιλογές. Ανταγωνισμός; Ακόμη καλύτερα! Αν είσαι single, τότε περίμενε μέχρι το τέλος του μήνα και τα πράγματα θα πάρουν συγκλονιστική τροπή.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτός ο μήνας θα είναι από αυτούς που θα θυμάσαι για χρόνια! Ο Δίας, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου, στις 8 Νοεμβρίου, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, θα χαρίσει ευτυχία και ευλογία στα επαγγελματικά σου. Αυτή η απίστευτη ενέργεια θα σε ωθήσει στο επόμενο επίπεδο επαγγελματικά. Είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσεις μια επιχείρηση. Αν ψάχνεις για μια αλλαγή σταδιοδρομίας, ο Δίας εδώ θα σε υποστηρίξει και θα προσφέρει μια πολύ ευκολότερη μετάβαση. Και αν θέλεις να ανέβεις στην ιεραρχία στο σημερινό σου επάγγελμα; Λοιπόν, η επιτυχία είναι εγγυημένη. Το αφεντικό σου ή όσοι σέβεσαι επαγγελματικά σε έχουν σε εκτίμηση. Στην πραγματικότητα, μην εκπλαγείς αν γεμίσεις επαίνους, bonus και τιμητικές διακρίσεις τον επόμενο χρόνο. Ενδιαφέρον είναι ότι ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος στην ίδια περιοχή στις 16 Νοεμβρίου. Μπορεί να ακούσεις ξαφνικά από έναν παλιό σου προϊστάμενο να σου ζητά να εξετάσεις μια νέα ευκαιρία. Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ επικερδές! Η Αφροδίτη επίσης θα επηρεάσει πολύ τα χρήματά σου. Εάν περιμένεις υπομονετικά χρήματα για να ξεκινήσεις ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα, είναι πιθανό να φτάσουν τώρα. Μπορεί επίσης να ακούσεις υπέροχα νέα σχετικά με μια επένδυση. Μια έντονη δίψα για γνώση μπορεί επίσης να σας κυριέψει στις 7 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να γραφτείς σε μαθήματα ή να ξεκινήσεις ένα κύκλο σπουδών. Εάν είσαι ειδική στον τομέα σου, ενδέχεται να σου ζητηθεί να διδάξεις.
Ο μήνας τελειώνει με μια πανσέληνο που επηρεάζει τα του οίκου σου και της οικογένειάς σου στις 23 Νοεμβρίου. Συναισθηματικές ειδήσεις από συγγενείς μπορεί να οδηγήσουν σε μια καμπή για όλους στην οικογένειά σου. Μην ασχοληθείς και πολύ -φαίνεται να είναι θετικά νέα, που όλοι θα απολαύσουν. Εάν κάποιος δακρύσει, είναι πιθανό να είναι δάκρυα χαράς. Μπορεί επίσης να μαζεύεις τα πράγματά σου για να μετακομίσεις! Η πρώτη νύχτα στο νέο μέρος θα είναι αξέχαστη.

Read More

And More