Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα είναι ο Φεβρουάριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Πώς θα είναι ο Φεβρουάριος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Έντονα δραστήριος προβλέπεται ο νέος μήνας για εσένα, μιας και εμπεριέχει ποικιλία εμπειριών και επαγγελματική δράση. Για αυτό προετοιμάσου κατάλληλα να αντιμετωπίσεις ένα ταραχώδη μήνα γεμάτο δραστηριότητα. Η Αφροδίτη μέχρι και τις 7/2 βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δίνοντάς σου για λίγο τη δυνατότητα να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, να ξεκαθαρίσεις τις ανάγκες σου και να τις βάλεις σε σειρά προτεραιότητας. Κατόπιν περνά στο δικό σου ζώδιο, οπότε τα περιθώρια ξεκούρασης μειώνονται στο ελάχιστο και η δράση ξεκινά. Από τις 16/2 ο Άρης (κυβερνήτης σου) θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, οπότε θέματα καριέρας γίνονται άμεση προτεραιότητά σου. Επωφελήσου από αυτό το διάστημα και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 18/2 από το ζώδιο των Ιχθύων φέρνοντας παρελθοντικές καταστάσεις στο προσκήνιο. Ο απολογισμός θα σε βοηθήσει να αποφύγεις κακοτοπιές και να μην επαναλάβεις λάθη. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα στις 9/2 διεγείρει τον ερωτισμό και το πάθος. Είναι μια καλή στιγμή για να φροντίσεις το σύντροφό σου και να επαναφέρεις τις ισορροπίες στη σχέση σας. Όσο για εσένα που είσαι μόνη, αυτόν το μήνα σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις όμορφα, να επαναφέρεις την κοινωνικότητά σου και να επωφεληθείς από τις νέες γνωριμίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο νέος μήνας φέρνει μαζί του έναν κύκλο ανανεωμένης ενέργειας και ενθουσιασμού. Ο Φεβρουάριος είναι ένας έντονα κοινωνικός μήνας όπου οι προκλήσεις, οι προσκλήσεις και οι νέες ευκαιρίες δεν λείπουν. Βέβαια είναι αρκετά κουραστικός μιας και φαίνεται να τρέχεις να τα προλάβεις όλα. Είσαι έτοιμη να ανοίξεις τους ορίζοντές σου στα εργασιακά με τον Άρη στις 16/2 να περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου. Ταυτόχρονα και ο Δίας στο ίδιο ζώδιο σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες, να αυξήσεις τις γνώσεις σου, να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου και να εκπληρώσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 23/2 εγκαινιάζει μια περίοδο που σε φέρνει πιο κοντά στην εκπλήρωση των σχεδίων σου. Η συναισθηματική σου ζωή ευνοείται αυτόν το μήνα και κυρίως τις πρώτες μέρες του. Πάρε τις αποφάσεις που θα επισφραγίσουν το συναίσθημά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην αφήνεις τις κακές εμπειρίες του παρελθόντος να σε κυνηγούν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι αρκετά επιφυλακτική με νέες γνωριμίες κι αυτό πίστεψέ με δεν είναι καθόλου κακό, αρκεί να με σε αναγκάζει να κλείνεσαι στο καβούκι σου. Επίσης δεν αποκλείεται καθόλου να αρχίσεις το αναμάσημα του παρελθόντος. Πρόσεξε τη διαχείριση των οικονομικών σου, μιας και ο μήνας δεν επιτρέπει έξοδα και σπατάλες άνευ λόγου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εξαιρετικά δυναμικά φαίνεται να ξεκινάς το νέο μήνα σου με το πλανητικό σκηνικό να είναι δίπλα σου και να σου δίνει τη εύνοιά του στο μεγαλύτερο μέρος του. Αν και ο τομέας των εργασιακών σου φαίνεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευκαιρίες, θα σημειωθούν και πολλές καθυστερήσεις οι οποίες πιθανά να παίξουν και με τα νεύρα σου. Ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει νέες προτάσεις και νέα ερεθίσματα τα οποία θα αναθεωρηθούν προς τα τέλη του μήνα για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι επιφυλακτική και να μη βιαστείς να δεσμευτείς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 9/2 δίνει πρόσφορο έδαφος στα ερωτικά και φωτίζει τον τομέα των επικοινωνιών σου. Είναι μια καλή ευκαιρία αυτόν το μήνα να πάρεις τις αποφάσεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή και να κατασταλάξεις στα συναισθήματα και τα θέλω σου. Προσπάθησε την περίοδο που ο Ερμής κινείται ανάδρομα από τις 18/2 να μην προκαλείς τη ζήλια του ερωτικού σου συντρόφου προκειμένου να αποφύγεις σκηνικά και γκρίνιες. Εσύ που είσαι μόνη, το πέρασμα του Άρη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο ερωτική από ποτέ. Φέρνει εξαιρετικές γνωριμίες στο δρόμο σου όμως πρόσεξε τις επιλογές σου και μην μένεις στο περιτύλιγμα. Το περιεχόμενο έχει σημασία. Περιόρισε την τάση σου για σπατάλη για να μην ξαναβρεθείς σε οικονομικό αδιέξοδο για μια ακόμη φορά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής κάνει την είσοδο στις 3/2 στους Ιχθύες δίνοντάς σου τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε αποφάσεις, συμφωνίες, δεσμεύσεις και υπογραφές, τουλάχιστον μέχρι και τις 18/2 που αρχίζει την ανάδρομη πορεία του. Είναι ένας ενδιαφέρον μήνας για τα σχέδιά σου καθώς φέρνει ευκαιρίες που σου δίνουν τη δυνατότητα να προχωρήσεις και να προωθήσεις τα θέματα καριέρας σου. Με τον Άρη στον Αιγόκερω από τις 16/2 δείξε διαλλακτικότητα και απόφυγε εντάσεις, διαφωνίες και ανταγωνιστικότητα με συναδέλφους. Επικεντρώσου περισσότερο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μιας και η συντροφικότητα παίζει μεγάλο, αν όχι πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου. Η Πανσέληνος στο Λέοντα στις 9/2 φέρνει οικονομικά έξοδα και μια έντονη τάση για διασκέδαση ή καλλωπισμό. Πρόσεξε τη διαχείριση των χρημάτων σου, μιας και το πορτοφόλι σου χρειάζεται ενίσχυση και όχι άδειασμα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να μην ασκήσεις πίεση σε μια πρόσφατη γνωριμία σου, μιας και το μόνο που θα πετύχεις θα είναι να τον απομακρύνεις από δίπλα σου και όχι να τον πλησιάσεις. Η νέα Σελήνη στις 23/2 στο ζώδιο των Ιχθύων σε προδιαθέτει για αλλαγές, προέκταση και επέκταση στα σχέδια και τους στόχους σου.

ΛΕΩΝ
Ένας ικανοποιητικός, δραστήριος, αποδοτικός αλλά και κουραστικός μήνας ξεκινά για εσένα. Ο Δίας από τον Αιγόκερω φροντίζει και σου εξασφαλίζει μια περίοδο αρκετά ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Να χτίσεις γερά θεμέλια, να βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις σου, να μετρήσεις το κέρδος και να σταματήσεις να συμβιβάζεσαι με τα όσα απλά σου παρέχονται. Καιρός να διεκδικήσεις και να κερδίσεις. Στις 3/2 ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και σε καλεί τουλάχιστον μέχρι τις 18 που αρχίζει την ανάδρομη πορεία του, να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζει στα εργασιακά. Μια αναθεώρηση των όσων έχει καταφέρει ή και των λανθασμένων σου επιλογών θα σε βοηθήσει να αποφύγεις κακοτοπιές. Η Αφροδίτη στον τομέα της περιπέτειας και της δράσης από το ζώδιο του Κριού, ενισχύει τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μια απόδραση ή και νέες καθημερινές δραστηριότητες θα σε βοηθήσουν να γεφυρώσεις τις αποστάσεις, να αναζωπυρώσουν το πάθος και να σου εξασφαλίσουν τη σταθερότητα. Εσύ που είσαι μόνη, ο έρωτας φαίνεται αυτόν το μήνα να σου κλείνει πονηρά το μάτι και να σου υπόσχεται ενδιαφέρουσες εμπειρίες και γνωριμίες. Η Πανσέληνος στις 9/2 πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο, προτρέποντάς σε να αναθεωρήσεις τον τρόπο που μέχρι χθες έβλεπες και αντιμετώπιζες τις καταστάσεις. Από μια άλλη οπτική θα καταφέρεις να απαλλαγείς από τα κακώς κείμενα και να κάνεις μια καινούρια αρχή. Η νέα Σελήνη στις 23/2 στο ζώδιο των Ιχθύων σε επηρεάζει θετικά ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να περνά στο ζώδιο των Ιχθύων από τις αρχές του μήνα πλέον είναι πολύ πιο εύκολο για σένα να εκφραστείς, να επικοινωνήσεις ανοιχτά κυρίως στα θέματα της καρδιάς σου και να θεραπεύσεις τις πληγές του παρελθόντος. Λίγο αργότερα, δηλ. στις 7/2 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Κριού βοηθώντας σε να απελευθερωθείς και να απεγκλωβιστείς από σχέσεις που δεν σου ταιριάζουν καθόλου. Ταυτόχρονα μια ισχυρή ένεση στον τομέα των οικονομικών σου τη χρειάζεσαι και στη δίνει με όλη της την καρδιά. Δημοσιοποίησε τις ιδέες σου στα εργασιακά τώρα που επιτέλους μπορείς να τις υπερασπιστείς και κάνε τες πράξη. Να είσαι βέβαιη πως θα εντυπωσιάσεις. Βέβαια θα υπάρξουν και στιγμές εκνευρισμού που θα πρέπει να τις διαχειριστείς με υπομονή και ψυχραιμία. Καλύτερα να φανείς γενναιόδωρη με συναδέλφους ακόμα κι αν νιώσεις ότι δίνεις περισσότερα από όσα εισπράττεις. Με την Πανσέληνο στις 9/2 εξασφάλισε στον εαυτό σου ξεκούραση και χαλάρωση έτσι ώστε να διατηρήσεις νηφάλια τη σκέψη σου. Σταμάτα να σκέφτεσαι το αύριο και απόλαυσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αποκτήστε κοινές δραστηριότητες και κάντε πράγματα μαζί που θα ανανεώσουν την ποιότητα της σχέσης σας. Την περίοδο που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 18/2 απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις και μη λειτουργείς τόσο κτητικά απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, ετοιμάσου για χαμόγελα αυτόν το μήνα και εμπιστεύσου τον Άγιο Βαλεντίνο που προετοιμάζει ένα δώρο για σένα, το οποίο ανατρέπει τις μέχρι σήμερα απόψεις σου για τον έρωτα. Ο μήνας κλείνει με τη νέα Σελήνη στις 23/2 και η οποία σου υπόσχεται νέα ξεκινήματα.

 

ΖΥΓΟΣ
Ο μήνας σου ξεκινά δυναμικά, μιας και σε βρίσκει έτοιμη να διεκδικήσεις τους στόχους σου, να διασκεδάσεις και να κάνεις νέα ξεκινήματα. Ο Ερμής στις 3 του μήνα περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βελτιώσεις και μάλιστα σημαντικά τους προβληματικούς τομείς της ζωής σου. Αν νιώθεις πως οι τρέχουσες υποχρεώσεις και οι στόχοι σου σε πιέζουν περισσότερο από όσο πρέπει, μπορείς να διαμορφώσεις έτσι το πρόγραμμά σου ώστε να εξοικονομείς χρόνο για ξεκούραση και προσωπικές απολαύσεις, που θα σε βοηθήσουν στο να φορτίζεις τις μπαταρίες σου. Βέβαια στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή που ξεκινά στις 18/2 και τελειώνει στις 10/3 , θα πρέπει να προετοιμαστείς για μια σύγχυση, μια ασυνεννοησία και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου. Αξιοποίησε το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα προκειμένου να προωθήσεις σωστά τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Προχώρησε σε νέες συμφωνίες και φρόντισε να μην αφήσεις εκκρεμότητες. Μην επαναφέρεις προβλήματα του παρελθόντος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και φρόντισε να εξασφαλίσεις μια ηρεμία και ισορροπία στη μεταξύ σας σχέση. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού από τις 7/2 σου δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσεις την ερωτική σου ζωή και να χτίσεις νέα γερά θεμέλια στη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις το φλερτ καθόλη τη διάρκεια του μήνα, να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα ιδιαίτερα την περίοδο της Πανσελήνου στις 9/2, στο μεγαλοπρεπές και γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα. Δείξε μεγάλη προσοχή σε θέματα και αποφάσεις που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Η νέα Σελήνη στις 23/2 σε κάνει πιο τολμηρή και αποφασιστική στο να απαλλαγείς από ό,τι σε βαραίνει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που εμπεριέχει δράση, ερωτισμό, δυναμισμό, εκπλήξεις και αναθεωρήσεις. Τα θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια χρειάζονται προσοχή κυρίως στις αρχές του μήνα, που φαίνεται να προκύπτουν κάποιες αλλαγές και κάποιες ανακατατάξεις. Η παραμονή του Δία στον Αιγόκερω αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να δοκιμάσεις και να εφαρμόσεις νέες στρατηγικές και διεκδικήσεις στα εργασιακά. Να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα και να αποκτήσεις νέες συνήθειες, οι οποίες θα σε φέρουν πιο κοντά στα φιλόδοξα σχέδιά σου. Ο Άρης στον Αιγόκερω σε κάνει πιο παρορμητική στον τρόπο έκφρασής σου, κάτι που θα πρέπει να αποφύγεις ή να προσέξεις. Η Πανσέληνος στο Λέοντα στις 9/2 κορυφώνει εξελίξεις στα εργασιακά και φέρνει αλλαγές που αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα επωφεληθείς σημαντικά. Ο Ερμής στους Ιχθείς στις 3/2 σε ευαισθητοποιεί περισσότερο απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Έχεις πλέον τη διάθεση να ασχοληθείς σοβαρά μαζί του, να σταματήσεις να αγνοείς τα προβλήματά του και να σταθείς στο πλευρό του. Εσύ που είσαι μόνη ιδιαίτερα την περίοδο που ο Ερμής κινείται ανάδρομα, φαίνεται να παίρνεις τις απαντήσεις σου σε σχέση με το παρελθόν και πλέον να μπορείς να αποφασίσεις αν θέλεις να γυρίσεις σε αυτό ή να το διαγράψεις. Σε κάθε περίπτωση όμως η αυτοπεποίθησή σου είναι ανεβασμένη και τίποτα δεν σε πτοεί. Η νέα Σελήνη στις 23/2 στο ζώδιο των Ιχθύων, εγκαινιάζει μια περίοδο που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη συναισθηματική σου ζωή προς το καλύτερο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Φεβρουάριος φαίνεται να επαναφέρει την αυτοπεποίθησή σου που η αλήθεια είναι πως είχε μεγάλες διακυμάνσεις το τελευταίο διάστημα. Καιρός να πιστέψεις ξανά στον εαυτό σου, να αρχίσεις να ονειρεύεσαι και να βάζεις στόχους. Στις 3/2 ο Ερμής περνά στους Ιχθείς, όπου σε βοηθά να απαλλαγείς από δυσάρεστες και γεμάτες ανασφάλεια σκέψεις. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στις προσωπικές σου υποθέσεις καθώς και στα θέματα σπιτιού και οικογένειας. Στις 18/2 βέβαια που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις συζητήσεις και τις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις. Αυτό το διάστημα ίσως να σημειωθούν ζημιές στο σπίτι που θα σε βγάλουν εκτός του οικονομικού προϋπολογισμού σου. Τα χρήματα αν και συνεχίζουν να σε απασχολούν, η αλήθεια είναι πως τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, καθώς σου δίνονται ευκαιρίες ρύθμισης ή αύξησης των εσόδων σου με τον Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 16/2. Η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 7/2 λειτουργεί σαν μια τονωτική ένεση για τη συναισθηματική σου ζωή. Αρχίζεις να βλέπεις με ένα άλλο μάτι τον ερωτικό σύντροφό σου και να τον ερωτεύεσαι από την αρχή. Τις ρομαντικές μέρες του μήνα, κάπου κοντά στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το κλίμα μεταξύ σας γίνεται άκρως ερωτικό. Το ότι δεν διστάζεις να εκφράζεις τα συναισθήματά σου μόνο σε καλό θα σου βγει κυρίως για εσένα που είσαι μόνη. Διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει με το δικό σου μοναδικό τρόπο και κατάκτησε τον. Με τη νέα Σελήνη στις 23/2 στο ζώδιο των Ιχθύων, καιρός να ασχοληθείς με τα θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Το σπίτι και η οικογένεια άλλωστε είναι το λιμάνι σου και το καταφύγιό σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας αναθεωρήσεων, αποφάσεων και δράσης, για αυτό ξεκίνησέ τον με χαμόγελο. Στις 3/2 ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων τονώνοντας την επικοινωνιακή σου ικανότητα. Η πειθώ σου ενισχύεται και οι ιδέες σου γίνονται αποδεκτές από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Προχώρησε σε επαγγελματικές συμφωνίες μέχρι και τις 18, μιας και κατόπιν ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Από τις 16 του μήνα ο Άρης κινείται στο δικό σου ζώδιο και σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες προκειμένου να βελτιώσεις το επίπεδο των εργασιακών και της καθημερινότητάς σου. Να κάνεις καινούρια ξεκινήματα, να ενισχύσεις την κοινωνικότητά σου και να επιτρέψεις να μπούνε νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Μην ξεχνάς πως ο Δίας παραμένει στο ζώδιό σου μέχρι τα τέλη του χρόνου και μπορείς να εξαργυρώσεις τα κέρδη των προσπαθειών σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού στις 7/2 βελτιώνει τις σχέσεις σου με την οικογένεια και το οικείο σου περιβάλλον. Ταυτόχρονα σου δίνει τη δυνατότητα να δώσεις λύσεις σε θέματα που αφορούν σε ακίνητη περιουσία. Κάπου ελλοχεύει ο φόβος μέσα σου και φοβάσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Σταμάτα να φοβάσαι και αντιμετώπισε την κατάσταση. Όσο κουκουλώνεις τα προβλήματα, τόσο θεριεύουν. Πλησίασε τον ερωτικό σύντροφό σου και μίλησε ανοιχτά και ειλικρινά μαζί του. Μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή και να μετατρέψετε τη σχέση σας σε ιδανική. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπλέκεις ξανά με παρελθοντικές καταστάσεις που σε έχουν ήδη πονέσει. Κοίταξε μπροστά και να είσαι βέβαιη πως ο νέος μήνας έχει τις ευκαιρίες του. Μέσα από το κοινωνικό και φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να προκύπτουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες και όχι της μιας βραδιάς. Ζητήματα οικονομικά πιθανά να φέρει στην επιφάνεια η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα στις 9/2.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ήδη ο νέος μήνας σε βρίσκει σε ένα μεταβατικό στάδιο, μιας και πρόσφατα έχουν προκύψει πολλές αλλαγές στη ζωή σου. Όσο περνά ο καιρός τα προβλήματα διαλύονται γύρω σου και το τοπίο ξεκαθαρίζει. Με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 μπορείς να κλείσεις συμφωνίες, να οριστικοποιήσεις αποφάσεις κυρίως στα επαγγελματικά που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να πλησιάσεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Από τις 18 όπου ξεκινά και την ανάδρομη πορεία του φρόντισε να έχεις τελειώσει με εκκρεμότητες, μιας και θα σημειωθούν καθυστερήσεις και εμπόδια. Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 16/2 σου δημιουργεί μια εσωτερική αναστάτωση που ίσως μειώσει την ενέργειά σου. Εντόπισε τα αδύναμα σημεία σου και ανασύνταξε τις δυνάμεις σου. Κάνε ένα διάλειμμα ουσιαστικά που θα σου δώσει τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις, να διορθώσεις και κυρίως να φροντίσεις τον εαυτό σου. Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 7/2 ευνοεί κάθε είδους συναλλαγής, ενώ ταυτόχρονα σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις τις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και τον ερωτικό σύντροφό σου. Οργάνωσε ένα ταξιδάκι αναψυχής και βρες τον τρόπο να τον εκπλήξεις ευχάριστα. Η Πανσέληνος στο Λέοντα στις 9/2 φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ίσως είναι η στιγμή να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να κρατήσεις στη ζωή σου ό,τι πραγματικά σε κάνει χαρούμενη. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα ερωτική ιστορία φαίνεται να λαμβάνει χώρο στη ζωή σου, καθώς η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει. Ευχάριστες συναντήσεις και επαφές φαίνεται να σε φέρνουν πρόσωπο με πρόσωπο με το μεγάλο έρωτα. Την περίοδο που ο Ερμής κινείται ανάδρομα πρόσεξε τις οικονομικές συναλλαγές, πιθανές επενδύσεις και αγορές σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Σημαντικός φαίνεται να είναι ο Φεβρουάριος για εσένα καθώς πολλοί πλανήτες γίνονται σύμμαχοί σου. Ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και σηματοδοτεί μια άλλη εποχή για τα σχέδια και τους στόχους σου. Στη νέα γενέθλια χρονιά σου θα έχεις την ευκαιρία και τη δυνατότητα να κυνηγήσεις με περισσότερο θάρρος τα όνειρα και τους στόχους σου και να τα τους κάνεις πραγματικότητα. Η δύναμη και η ζωτικότητά σου αυξάνεται με τη νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στις 23/2 επίσης στο δικό σου ζώδιο. Επιδίωξε να βάλεις σε εφαρμογή τη φαντασία σου και κάνε νέα ξεκινήματα στα εργασιακά, αλλά και τα προσωπικά σου. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται σημαντικά κι έτσι έχεις την ευχέρεια να προσαρμόσεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου. Ο Ερμής στις 3/2 περνά στο ζώδιο σου και οι μέρες γεμίζουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, επαφές και νέες προτάσεις. Στις 17 βέβαια αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και καλό θα ήταν να μην αφήσεις μισοτελειωμένες τις υποθέσεις σου. Ο Άρης μέχρι και τις 16/2 από το ζώδιο του Τοξότη, δίνει ώθηση στις επαγγελματικές επιδιώξεις σου. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Κριό σου δίνει δώρα στα οικονομικά και η αναζήτηση νέων πηγών εσόδων ευνοείται σημαντικά. Ζήσε ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου και ανανέωσε τη σχέση σας. Μη διστάσεις να πάρεις αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον και να τον εμπιστευτείς. Εσύ που είσαι μόνη, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη γοητεία και το σεξαπίλ σου. Αν χρειάζεσαι κάποιες απαντήσεις για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να κλείσεις παλιά κεφάλαια, τώρα είναι ευκαιρία να τις πάρεις.

 

Read More

And More