Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Σεπτέμβριος 2022: Πώς θα είναι ο μήνας σύμφωνα με το ζώδιό σου

Σεπτέμβριος. Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου; Τι προβλέπουν τα άστρα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Με τον Ήλιο να διασχίζει τον 6ο οίκο σου και την καθημερινή σου ρουτίνα ξεκινάς τον μήνα παραγωγικά και με απόλυτο έλεγχο των υποχρεώσεων σου. Ωστόσο θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να έχεις καλύτερα αποτελέσματα όταν ενώνεις τις δυνάμεις σου με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Απλά μην νομίζεις πως όλα θα είναι ευνοϊκά και δεν θα συναντήσεις εμπόδια κατά καιρούς, χάρη στον ανάδρομο Ερμή που επηρεάζει τον τομέα της συνεργασίας σου από τις 9 έως τις 23/9 και τον τομέα της καθημερινής σου ρουτίνας από τις 23/9 έως τις 2/10. Αυτή η περίοδος απαιτεί επιβράδυνση και μεγαλύτερη οργάνωση. Το δεύτερο μισό του μήνα που ο Ήλιος θα διασχίζει το ζώδιο του Ζυγού προμηνύονται πιθανά νέα ξεκινήματα χάρη στη νέα Σελήνη στη ζώνη της συνεργασίας σου στις 25/9. Όσον αφορά στη συναισθηματική σου ζωή, μην ξεχνάς πως ο ανάδρομος Ερμής φέρνει επανασυνδέσεις και η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου αυξάνει τη γοητεία σου. Για αυτό απόλαυσε τον μήνα, φλέρταρ και κάνε τις επιλογές που ξέρεις ότι θα σου δώσουν αυτό που πραγματικά αξίζεις. 

Ταύρος
Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε απασχολούν και αυτόν τον μήνα, όμως οι ευκαιρίες να αυξήσεις τα εισοδήματα ή να βάλεις σε τάξη τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου δεν είναι καθόλου λίγες. Σε γενικές γραμμές ο Σεπτέμβριος δεν είναι τόσο βαρετός ούτε τόσο δραματικός όσο οι προηγούμενοι. Πρώτα από όλα ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα κινηθεί μέσα στη ρομαντική ζώνη σου από τις 5 έως τις 29/9 γεγονός που σου χαρίζει όμορφες στιγμές στη συναισθηματική σου ζωή. Ωστόσο προσπάθησε να βάλεις φρένο στην κτητικότητα και τον εγωισμό σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση ίσως να διαπιστώσεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις και δεσμεύσεις. Ο ανάδρομος Ερμής απαιτεί προβληματισμό και αναθεώρηση σχετικά με το πρόγραμμα ευεξίας σου και τις καλλιτεχνικές ή επαγγελματικές σου αναζητήσεις. Με κάθε ανάδρομο υπάρχει μια σύγχυση και ίσως δεν ξέρεις ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και εκμεταλλεύσου την Πανσέληνο του μήνα που ενισχύει τον τομέα της δικτύωσης αλλά και της κοινωνικής σου ζωής. 

Δίδυμοι
Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου η ενέργεια σου είναι πιθανό να εκτιναχθεί στα ύψη στην αρχή του μήνα. Ωστόσο αυτή η δυναμική επηρεάζεται από τον κυβερνήτη σου Ερμή που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 9/9, απαιτώντας σημαντική επιβράδυνση και επικέντρωση στον εσωτερικό κόσμο σου, στην αυτογνωσία και τις ρίζες σου. Η διάθεση σου ανεβαίνει όταν ο Ήλιος μετατοπιστεί στον τομέα του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης στις 22/9. Η νέα Σελήνη μαζί με τη ρομαντική Αφροδίτη οδηγεί τη ζωή σου σε περισσότερη διασκέδαση, έρωτα, φλερτ και φέρνουν λύσεις σε παρελθοντικά συναισθηματικά, ερωτικά προβλήματα. Ωστόσο εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση προσπάθησε να αποφύγεις την έπαρση και μπες για λίγο στα παπούτσια του αγαπημένου σου. Εάν είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή αρκεί να θέσεις τους όρους σου. Ο Δίας σε βοηθά να σημειώσεις σημαντική πρόοδο στα επαγγελματικά και να ανεβάσεις τα στάνταρ σου. Μάθε να εκμεταλλεύεσαι τις δεξιότητες σου για το δικό σου όφελος και όχι των άλλων. 

Καρκίνος
Από τις 22/8 το ενδιαφέρον σου επικεντρώθηκε σε περισσότερες κοινωνικές στιγμές, καταιγισμό ιδεών και ευκαιρίες μάθησης χάρη στο ταξίδι του Ήλιου στον τομέα της επικοινωνίας σου. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης των σχέσεων, συμμετέχει σε αυτό το πάρτι από τις 5 έως τις 29/9 και χρησιμεύει στο να αυξήσει την περιέργεια και την επιθυμία σου να συνδεθείς με άλλους. Μην αποκλείεις να κάνεις νέους φίλους ή να έχεις συναρπαστικές επαγγελματικές ιδέες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ωστόσο ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 9/9 και υπάρχει η τάση για χαλάρωση και οικογενειακές στιγμές. Πιθανώς παλιές συναισθηματικές πληγές μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Καλό θα ήταν να είσαι λίγο επιφυλακτική με νέα επαγγελματικά ξεκινήματα τουλάχιστον μέχρι την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στις 25/5. Από εκεί και πέρα μπορείς να κοιτάξεις τους μακροπρόθεσμους στόχους σου, να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου για να καταφέρεις ευκολότερα να φτάσεις στην επιτυχία. Οι οικονομικές ανασφάλειες σου πιθανά να σου αυξήσουν το άγχος. 

Λέων
Ο κυβερνήτης σου κινείται στον τομέα των χρημάτων σου ήδη από τις 22/9, υποστηρίζοντας την ικανότητα σου να εξοικονομείς περισσότερα χρήματα. Η κυρίαρχη της σχέσης, Αφροδίτη, θα είναι επίσης εκεί από τις 5 έως τις 29/9 κάτι που μπορεί να σε κάνει πιο χαρισματική και επιτυχημένη. Είναι πιθανό να παθιαστείς με ένα καινούριο έργο ή να κάνεις βήματα προς έναν μακροπρόθεσμο προσωπικό στόχο σου που αναμφίβολα αξίζει. Απλώς θα πρέπει να θυμάσαι πως ίσως χρειαστεί να επιβραδύνεις για χάρη του Ερμή που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 9/9. Ενώ τείνεις να είσαι δραστήρια και προσανατολισμένη, οι καθυστερήσεις μπορεί να σε μπλοκάρουν. Ωστόσο η νέα Σελήνη στα τέλη του μήνα ανοίγει νέες προοπτικές στα επαγγελματικά που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς σωστά. Απόφυγε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες στα οικονομικά και τα συναισθηματικά. Επικοινωνιακά λάθη μπορεί να σε οδηγήσουν στα τελείως ανάποδα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Ο ανάδρομος Ερμής δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο άτομα ή παλιούς έρωτες. 

Παρθένος
Ήδη από τις 22/8 ο Ήλιος λάμπει στο ζώδιο σου ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σου και διαμορφώνοντας τις βάσεις για να προωθήσεις τις πιο φιλόδοξες επιθυμίες σου. Η εικόνα του εαυτού έχει ενισχυθεί και οι σχέσεις με τη σειρά τους θα πρέπει ήδη να επωφελούνται από αυτήν την αυξημένη ζωτικότητα μυαλού και σώματος. Η Αφροδίτη θα ξεκινήσει το ταξίδι της στο δικό σου ζώδιο από τις 5 έως τις 29/9 και δημιουργεί μια υπερδραστήρια περίοδο για σένα. Απλώς να ξέρεις ότι το να πιέσεις σκληρά για τα σχέδια σου θα μπορούσε να αποτύχει με τον Ερμή ανάδρομο στον τομέα των χρημάτων σου. Αντί να βλέπεις αυτήν την περίοδο ως έναν ολοκληρωτικό πόνο, αντιμετώπισε τη με την έμφυτη ικανότητα σου να στοχάζεσαι, να αναθεωρείς και να επεξεργάζεσαι οτιδήποτε δεν υποστηρίζει πλέον την αίσθηση της αυτοεκτίμησης και της ταυτότητας σου. Γύρω στις 20 του μήνα η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στον τομέα της περιπέτειας σου ανοίγοντας τα μάτια σου, φέρνοντας καινοτόμες ιδέες και ασυνήθιστη σκέψη. Ειδικά όταν πρόκειται για δημιουργικά έργα ή για τις ερωτικές σχέσεις σου. 

Ζυγός
Ένας ενδιαφέρον μήνας ξεκινά για σένα. Ο ανάδρομος Ερμής στο δικό σου ζώδιο σου ζητά να αλλάξεις τον τρόπο που αλληλεπιδράς με τον κόσμο γύρω σου. Χρησιμοποίησε την Πανσέληνο στις 10/9 για να αποκτήσεις μια νέα και ριζική αναμόρφωση. Η ενέργεια μετατοπίζεται σε σένα στο τέλος του μήνα όταν ο Ήλιος και η Αφροδίτη εισέρχονται στο δικό σου ζώδιο. Είναι τώρα η στιγμή που θα αρχίσεις να βιώνεις τα αποτελέσματα του ανάδρομου μετασχηματισμού του Ερμή. Θέσε μερικές φιλόδοξες προσθέσεις στην τυχερή και ισχυρή νέα Σελήνη στις 25/9. Ο μήνας μπορεί να ξεκινήσει λίγο δύσκολα για τα επαγγελματικά καλώντας σε να ασχοληθείς με τα σημεία που έχεις αναλάβει υπερβολική ευθύνη κι αυτό ίσως να σε στρεσάρει περισσότερο. Από τις 22/9 και μετά αποδέξου τον ρόλο μεσολαβήτριας και της επίλυσης προβλημάτων στους φιλικούς κύκλους σου. Συναίσθημα, ρομαντισμό αλλά  και απωθημένους έρωτες φέρνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Εάν ωστόσο βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση απόφυγε την επιπολαιότητα και την απαιτητικότητα από τον ερωτικό σύντροφο σου. 

Σκορπιός
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας ενδιαφέρον μήνας για σένα. Μερικές φορές θα νιώσεις βαθιά την ανάγκη να υποχωρήσεις, ειδικά όσο ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 9/9. Προσπάθησε όμως να διατηρήσεις μια υγιή ισορροπία μεταξύ ξεκούρασης και κοινωνικοποίησης. Καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου θα ενεργοποιήσει τον οίκο δικτύωσης σου σημαίνει ότι θα μπορούσε να σε φέρει αντιμέτωπη με κάποιους ισχυρούς ανθρώπους. Έχεις περάσει από μια επική μεταμόρφωση φέτος και η νέα Σελήνη στις 25/9 είναι ιδανική για να αποσπάσεις τα τελευταία κομμάτια αρνητικών σκέψεων που παραμένουν στο μυαλό σου. Η θετική σκέψη σε συνδυασμό με τη δουλειά θα σε βοηθήσει να απελευθερώσεις το κράτημα του εγώ σου. Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού θα φέρει παρελθοντικούς ή πλατωνικούς έρωτες στη ζωή σου και η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου φέρνει θετικές αλλαγές. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, η κόντρα του Ερμή και του Ήλιου με τον Δία σε προειδοποιεί να μην μπλέκεσαι σε παράλληλες, μυστικές ή απαγορευτικές καταστάσεις. Ζήσε το πάθος και μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια να σαγηνεύεις και να φλερτάρεις τον αγαπημένο σου. 

Τοξότης
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για εσένα καθώς ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 22/9 σημαίνει δουλειά και πάλι δουλειά. Ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 9/9 θα σε κάνει να αναθεωρήσεις την καριέρα σου, αλλα και τη σύνδεση σου με αυτούς που συνεργάζεσαι και που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις. Προετοιμάσου για ορισμένους στόχους ζωής και ανθρώπους που θα αναδυθούν, θα μετατοπιστούν ή θα εξαφανιστούν, ειδικά όσο φτάνει η Πανσέληνος της 10ης Σεπτεμβρίου. Ευτυχώς το σύμπαν εξισορροπεί τα πάντα και θα φέρει μια εισροή ενέργειας στον δρόμο σου μέχρι να φτάσει η νέα Σελήνη του μήνα. Νέα ξεκινήματα βρίσκονται επίσης στον ορίζοντα. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό προμηνύει επανασυνδέσεις και επαναφορές καταστάσεων και προσώπων του παρελθόντος. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στις υποχρεώσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και τις επαγγελματικές, κοινωνικές υποχρεώσεις σου προκειμένου να αποφύγεις παρατράγουδα. 

Αιγόκερος
Ίσως ήρθε η ώρα να πας στα βαθιά καθώς η αρχή του μήνα σε κάνει να ονειρεύεσαι μακρινούς ορίζοντες και είναι στην πραγματικότητα ένας καλός μήνας για να κάνεις ένα διάλειμμα. Στις 9/9 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον τομέα της καριέρας σου, πράγμα που σημαίνει πως η παραγωγικότητα σου θα μειωθεί. Μόλις ο Ήλιος περάσει στο ζώδιο του Ζυγού τα πράγματα θα αρχίσουν να διαμορφώνονται και όλες οι καθυστερήσεις θα έχουν λύσεις και μεγαλύτερη λογική. Αφού συγκεντρώσεις όλες σου τις γνώσεις, βάλε μερικούς σοβαρούς στόχους με τη νέα Σελήνη στις 25/9. Θα πρέπει να κάνεις μελλοντικές προσαρμογές αλλά ο καθορισμός προθέσεων εξακολουθεί να έχει νόημα σε αυτό το τυχερό σεληνιακό γεγονός. Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου ευνοεί τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή και φέρνει στον δρόμο σου νέα ξεκινήματα, γνωριμίες και ανανέωση. 

Υδροχόος
Ο Αύγουστος ήταν έντονος οπότε θα χαρείς να μάθεις ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι πιο εύκολος για σένα. Και οι δυο κυβερνήτες σου πλανήτες, ο Κρόνος και ο Ουρανός είναι τώρα ανάδρομοι φέρνοντας έναν πιο αργό ρυθμό ζωής για τους επόμενους μήνες. Τα οικονομικά νέα θα μπορούσαν να φτάσουν έως την Πανσέληνο στις 25/9. Εάν πρέπει να αποφασίσεις κάτι σημαντικό περίμενε μερικές μέρες μετά, έως ότου καθαρίσει το τοπίο. Η Αφροδίτη γλυκαίνει τη συναισθηματική σου ζωή από τις 5 έως τις 28/9. Εάν είσαι μόνη, μην αποκλείεις να επανέλθει στην πόρτα σου ένας πρώην. Μην ριψοκινδυνεύεις χρήματα και μην ανοίγεις νέα μέτωπα. Αυτόν τον μήνα δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες ευκαιρίες και προτάσεις στα επαγγελματικά που όμως θα πρέπει να εξετάσεις πολύ καλά πριν δεσμευτείς ή πάρεις αποφάσεις. 

Ιχθείς
Οι σχέσεις θα είναι στο επίκεντρο για σένα τον Σεπτέμβριο. Οι ενέργειες το μεγαλύτερο μέρος του μήνα περιλαμβάνουν ρομαντικούς ή επαγγελματικούς στόχους. Ο Ερμής που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 9/9 στον τομέα των σχέσεων σου θα σε κάνει να διαπραγματευτείς τα τρέχοντα όρια σου και ένας παλιός φίλος ή πρώην θα μπορούσε ακόμη και να επιστρέψει. Μια κορυφαία στιγμή φτάνει για σένα καθώς πλησιάζουμε την Πανσέληνο στις 10/9 φέρνοντας ωραίες εκπλήξεις και το τέλος μια βαθιάς μεταμόρφωσης. Μόλις ο Ήλιος μπει στον Ζυγό θα ξεκινήσει μια περίοδος ενδοσκόπησης που θα αποδειχθεί χρήσιμη και θα σου φέρει ανάπτυξη. Η Αφροδίτη απέναντι σου φέρνει πολλά υποσχόμενες γνωριμίες στον δρόμο σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, κάπου εκεί κοντά στην Πανσέληνο θα πρέπει να είσαι προσεκτική καθώς μπορεί να προκύψουν προβλήματα.   

Read More

And More