Μηνιαίες προβλέψεις – Απρίλιος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σύμφωνα με το ζώδιό σου

Τι επιφυλάσσει ο Απρίλιος για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Τα οικογενειακά θέματα και εκείνα της καρδιάς θα σε απασχολήσουν περισσότερο τον Απρίλιο. Οι περισσότεροι πλανήτες μεταφέρονται στο νότιο ημισφαίριο και οι προοπτικές καριέρας έχουν μειωμένη σημασία. Με άλλα λόγια, αν περίμενες μεγάλες αλλαγές στα επαγγελματικά σου αυτόν το μήνα, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή!
Η ερωτική σου ζωή θα είναι συναρπαστική, αλλά στα μέσα περίπου του μήνα η έκλειψη σελήνης θα δημιουργήσει ένταση και διαφωνίες με τον αγαπημένο σου. Το αν θα τα καταφέρετε να το ξεπεράσετε, εξαρτάται από το πόσο έντονο είναι το δέσιμο μεταξύ σας. Αν είσαι single τότε αυτός είναι ο μήνας σου: αντί να κυνηγάς την αγάπη, θα σε κυνηγά εκείνη!
Μπορεί τα επαγγελματικά σου να παραμένουν στάσιμα, αλλά τα οικονομικά σου περνάνε μια καλή περίοδο. Μετά τις 20 του μήνα θα δεις κάποια χρήματα να επιστρέφουν στο λογαριασμό σου και φυσικά θα σπεύσεις να τα ξοδέψεις…

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτός είναι ο μήνας που θα πάρεις πρωτοβουλίες και θα αποκτήσεις τον πλήρη έλεγχο της ζωής σου. Θα μπορέσεις να θέσεις τους στόχους και να κάνεις όσες αλλαγές κρίνεις απαραίτητες. Σημαντικό να ασχοληθείς με την υγεία σου και να σπεύσεις να ζητήσεις τη γνώμη ενός ειδικού, αν κάτι δεν το νιώθεις καλά. Μην αφήνεις κάποια σημάδια να περνούν χωρίς να τους δίνεις βαρύτητα. Η υγεία είναι το πιο σημαντικό. Αν αντιμετωπίσεις αμέσως όποια μικροπροβλήματα παρουσιαστούν, τότε αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος καλή υγεία και διάθεση.
Όλες οι προβλέψεις συμφωνούν ότι τη δεύτερη εβδομάδα του μήνα θα εμφανιστούν προβλήματα στη σχέση σου, αν δεν τα αντιμετωπίσεις αμέσως, προς το τέλος του μήνα θα φαντάζουν αξεπέραστα. Δράσε αμέσως!
Τα οικονομικά σου, από την άλλη, βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Υπάρχει θετική ενέργεια από τους πλανήτες σε όποιες αποφάσεις ή ρίσκα πάρεις μέχρι και τις 17 του μηνός. Ταυτόχρονα οι πλανήτες ευνοούν τις αλλαγές στην καριέρα σου, είτε προσπαθείς για μια προαγωγή, είτε έχεις αποφασίσει να αλλάξεις τελείως αντικείμενο. Μετά τις 17 Απριλίου όμως, καλό θα είναι να σταματήσεις τα ρίσκα και να κρατηθείς μέχρι το τέλος του μήνα, το ίδιο ισχύει και για τα έξοδα, μην ξοδεύεις όσα ξόδευες στις αρχές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η προσωπική σου επιτυχία και τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτόν το μήνα. Δεν είναι κακό να εστιάζεις στον εαυτό σου κατά καιρούς και να διοχετεύεις όλη την ενέργειά σου στην επίτευξη των προσωπικών σου στόχων.
Σύγχυση και διαφωνίες θα εμφανιστούν στη σχέση σου, καθώς ο αγαπημένος σου θα νιώσει παραμελημένος, όσο εσύ κυνηγάς τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Δεν θα είναι όμως καταστροφικές οι διαφωνίες, οι πλανήτες θα εξομαλύνουν τις διαφορές και σε γενικές γραμμές ο μήνας θα κυλήσει ήρεμα.
Η έκλειψη της Σελήνης θα επηρεάσει αρνητικά τα οικονομικά σου. Γενικότερα τον Απρίλιο μην πάρεις ρίσκα και να σκέφτεσαι πολύ καλά πριν ξοδέψεις χρήματα σε πράγματα που δεν είναι πρώτης ανάγκης. Τα οικονομικά, επίσης, του αγαπημένου σου ή του συζύγου σου χρειάζονται προσοχή αυτόν τον μήνα, για αυτό να τον έχεις από κοντά.
Οι φιλικές σου σχέσεις θα κυλήσουν ομαλά και θα λάβεις τη στήριξη που χρειάζεσαι για να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Η υγεία σου επίσης θα είναι καλή και θα σου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσεις κάποιους ανθρώπους. Μην την αφήσεις να πάει χαμένη, η καλή σου πράξη θα σε ακολουθεί…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι συναρπαστικές επαγγελματικές εξελίξεις και η προοπτική επιτυχίας θα κυριαρχήσουν αυτόν το μήνα και θα αφήσουν σε δεύτερη μοίρα κάποια οικογενειακά προβλήματα και διάφορες ψυχολογικές μεταπτώσεις που θα εμφανιστούν. Ο Απρίλιος δεν ευνοεί τις ατομικές προσπάθειες και ο καλύτερος τρόπος να πετύχεις τους στόχους σου είναι με σωστή βοήθεια και ομαδική δουλειά. Η Νέα Σελήνη στις 16 και η Πανσέληνος στις 30 του μήνα προδιαγράφουν σημαντικές αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής σου, κυρίως στα οικονομικά και στα προσωπικά σου.
Όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες αναμένεται να γνωρίσουν αρκετή επιτυχία. Οι εργαζόμενοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με αλλαγές στην ιεραρχία και πρέπει να αποφύγουν τριβές και ξεσπάσματα όσο διαρκεί αυτή η περίοδος. Η υπομονή που δείχνεις στα οικονομικά σου θα ανταμειφθεί μετά τις 20 του μηνός.
Η έκλειψη της Σελήνης θα προκαλέσει εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ εκείνη του Ηλίου θα κάνει τα ίδια και χειρότερα στο φιλικό σου περιβάλλον. Να σκέφτεσαι θετικά, τουλάχιστον ο λογαριασμός σου στην τράπεζα σου χαμογελά!

 

ΛΕΩΝ
Σημαντικές αλλαγές πρόκειται να συμβούν τον Απρίλιο στα επαγγελματικά, τα προσωπικά και την κοινωνική σου ζωή. Οι επαγγελματικοί σου στόχοι θα επισκιάσουν τα οικογενειακά σου ζητήματα. Το αν θα κάνεις πρόοδο ή όχι εξαρτάται από άλλους και από την εκάστοτε κατάσταση. Πρέπει να συνεργαστείς για να πετύχεις όσα θέλεις. Οι δύο εκλείψεις αυτού του μήνα θα σε μεταμορφώσουν, αν ταξιδέψεις τότε ακόμη καλύτερα. Οι πνευματικές σου αναζητήσεις θα σου ανοίξουν νέες πόρτες και θα πλάσουν τον χαρακτήρα σου.
Τα επαγγελματικά σου θα ακμάσουν μέχρι τις 20 του μήνα, το ίδιο θα συμβεί και με την κοινωνική σου ζωή που είναι συνδεδεμένη με τη δουλειά σου. Το ίδιο καλά θα είναι και τα οικονομικά σου αυτόν τον μήνα. Ειδικά όσοι έχουν επιχειρήσεις θα ευδοκιμήσουν.
Η εμφάνιση του Ουρανού όμως θα προκαλέσει τριβές στα προσωπικά σου. Αν η σχέση σου δεν έχει στέρεα θεμέλια, μπορεί να μην επιβιώσει αυτήν τη φουρτούνα. Ίσως έχεις παραμελήσει τα προσωπικά σου προς όφελος της δουλειάς. Όλα έχουν ένα τίμημα.
Η υγεία σου προβλέπεται εξαιρετική μέχρι και τις 20 του μήνα, φρόντισε απλά στην Πανσέληνο της 30ης να μειώσεις τις δραστηριότητές σου. Γενικότερα θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για τα οικονομικά σου, την υγεία σου και την καριέρα σου. Οικογένεια και σχέσεις θα αντιμετωπίσουν διάφορα προβλήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτόν το μήνα είναι να αρκεστείς στην επαγγελματική σου επιτυχία και να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα όλα τα υπόλοιπα. Η προσαρμοστικότητα και η συνεργασία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να πετύχεις τους στόχους σου. Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις και τη γοητεία σου. Το περιβάλλον θα καθορίσει τις εξελίξεις, οπότε απλώς άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν. Θα βελτιώσεις την υπομονή σου και θα μειώσεις τις ευθύνες. Είναι επίσης καλή περίοδος και για κάποιου είδους training ή σεμιναρίου για να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου. Τα οικονομικά σου αλλάζουν συνεχώς, ωστόσο, αν καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις όποιες οφειλές σου μέχρι τον ανάδρομο Ερμή, τότε ίσως δεις το λογαριασμό σου στην τράπεζα να γεμίζει. Ακόμη και αν τα οικονομικά σου δεν πάνε καλά, τότε εκείνα του συντρόφου σου πάνε περίφημα και είναι εκεί για ό, τι τον χρειαστείς.
Η ερωτική σου ζωή δεν είναι καθόλου κακή αυτόν το μήνα και μάλιστα είναι ο κατάλληλος μήνας για όσες θέλουν να γίνουν μητέρες! Αν είσαι single τότε έχεις ανεβάσει τα στάνταρ σου πολύ ψηλά και δεν ασχολείσαι με αβέβαιες περιπτώσεις. Γιατί όχι; Το αξίζεις!
Όσον αφορά τα θέματα της υγείας, ο Απρίλιος είναι ο σωστός μήνας για να ξεκινήσεις αποτοξίνωση και διατροφή, οι πλανήτες θα σου δώσουν την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεσαι.

 

ΖΥΓΟΣ
Η προσοχή σου αυτόν το μήνα θα είναι στραμμένη στους άλλους. Η Νέα Σελήνη στις 16 Απριλίου θα σημάνει μεγάλες ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου και θα επηρεάσει σημαντικά και την προσωπικότητά σου. Μέχρι τις 20 του μήνα τα οικονομικά σου θα είναι πολύ καλά, αλλά τις τελευταίες μέρες του μήνα καλό θα ήταν να μην συνάψεις συμφωνίες και να κάνεις μεγάλα έξοδα. Το θετικό είναι ότι μετά τις 20 Απριλίου θα έχεις όση οικονομική βοήθεια χρειαστείς από τον αγαπημένο σου και την οικογένειά σου.
Αν είσαι single τότε αυτός ίσως είναι ο μήνας που θα γνωρίσεις κάποιον αξιόλογο. Περισσότερες πιθανότητες θα υπάρχουν σε μέρη όπως τα γυμναστήρια και στις εξόδους συναδέλφων μετά τη δουλειά.
Μέχρι τις 20 του μηνός τα οικογενειακά σου θα βρίσκονται σε κρίση, με διάφορα προβλήματα και θέματα, που όμως θα ξεπεραστούν μέχρι το τέλος του μήνα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να εισέλθεις σε συναισθηματική αρμονία προκαλώντας ισορροπία και γαλήνη εσωτερικά. Τα επαγγελματικά και οι προσωπικές σου φιλοδοξίες θα βρεθούν σε δεύτερη μοίρα. Η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στον οίκο της αγάπης σου σημαίνει ότι η ερωτική σου ζωή θα είναι συναρπαστική τον Απρίλιο. Αν βρίσκεσαι σε σχέση με κάποιον, τότε ίσως φτάσει η ώρα που θα κάνεις απολογισμό και θα αποφασίσεις αν θέλεις να συνεχίσεις ή να ψάξεις κάτι καλύτερο. Αν είσαι single θα έχεις πολλές ευκαιρίες για ρομαντικές καταστάσεις αυτόν το μήνα. Πρέπει να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, ανοίγει και ο καιρός και θα σου είναι ευκολότερο.
Τα θέματα υγείας θέλουν προσοχή μετά τις 20 του μήνα, ξεκουράσου περισσότερο και μην απασχολείσαι με τη δουλειά σου στο σπίτι. Γενικότερα είναι καλός μήνας για τα οικονομικά, την υγεία και τα προσωπικά σου. Οι επαγγελματικοί σου στόχοι μπορούν να περιμένουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες και οι στόχοι της καριέρας σου σταματούν να σε απασχολούν διαρκώς και χρειάζεσαι χρόνο για διασκέδαση και απόλαυση. Είναι ένας μήνας γεμάτος ενθουσιασμό και ανεμελιά για εσένα, πρέπει απλώς να βρεις το κατάλληλο μέτρο! Είναι η κατάλληλη εποχή για ταξίδια και νέες εμπειρίες, η προσωπικότητά σου θα λάμπει στις κοινωνικές εκδηλώσεις και αν είσαι single τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να γοητεύσεις τα πλήθη. Γενικότερα ο Απρίλιος θα είναι ένας καταπληκτικός μήνας για τον έρωτα και την υγεία σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σε πρώτο πλάνο θα βρίσκονται τα οικογενειακά ζητήματα και η συναισθηματική σου ισορροπία για τον Απρίλιο. Η υγεία σου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι πλανήτες δεν σε ευνοούν. Ξεκίνα γυμναστική και τόνωσε τον οργανισμό σου με κατάλληλες τροφές.
Η Νέα Σελήνη στις 16 του μηνός ίσως ξεκινήσει ένα ντόμινο εξελίξεων στην εργασία σου και μόνο αν είσαι σταθερή ψυχολογικά θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις αλλαγές. Η έκλειψη θα επηρεάσει επίσης τις κοινωνικές σου σχέσεις και τις προσωπικές σου σχέσεις, μεγάλες αλλαγές φαίνονται στον ορίζοντα, οι οποίες μπορεί να είναι και για καλό!
Η οικογενειακή σου ζωή θα είναι σε πλήρη κίνηση μέχρι τις 20 του μήνα, με πολλές δραστηριότητες, που θα απολαύσεις ιδιαίτερα. Γενικότερα είναι ένας μήνας αλλαγών και πρέπει να είσαι έτοιμη να τις ασπαστείς και να προχωρήσεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Απρίλιος είναι ο μήνας της μάθησης, της εξερεύνησης και των ανατροπών για εσένα. Στον έρωτα γίνεσαι αφελής και συνάπτεις σχέσεις σε όποιον τύχει να βρεθεί στον δρόμο σου. Όσο εύκολα παρασύρεσαι από κάποιον τη μια μέρα, τόσο ευκολότερα τον ξεχνάς την επόμενη. Το ίδιο ισχύει και για τις φιλίες σου αυτόν το μήνα. Μετά τις 20 του μηνός όμως αρχίζεις να ψάχνεις περισσότερο την ουσία και αναζητείς κάποιον που να σε διεγείρει εγκεφαλικά. Ίσως κάποιος από το οικογενειακό σου περιβάλλον έχει κάποιον ενδιαφέροντα να γνωρίσεις.
Η Νέα Σελήνη στις 16 σημαίνει αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Το πόσο καλές θα είναι αυτές εξαρτάται από την δική σου συναισθηματική κατάσταση. Η υγεία σου όμως είναι σε πολύ καλό επίπεδο μέχρι τις 20 του μηνός. Τις τελευταίες μέρες του Απριλίου ίσως ξεμείνεις από ενέργεια και διάθεση, είναι η στιγμή της πολυπόθητης ξεκούρασης.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η καριέρα και τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα τον Απρίλιο. Φαίνεται πως κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα έχεις πολλές επαγγελματικές επιλογές, τόσες πολλές που μπορεί να σε κάνουν να μπερδευτείς και να αποφασίσεις λάθος. Τα οικονομικά σου βρίσκονται επίσης σε άνθηση με χρήματα να φτάνουν στον λογαριασμό σου από όλες τις πλευρές. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι θα αρχίσεις να ξοδεύεις πάλι και θα σου αρέσει πολύ.
Αρμονία είναι η λέξη που περιγράφει τα προσωπικά σου αυτόν το μήνα, αν έχεις μόνιμη σχέση. Οι ελεύθερες θα βρουν τον έρωτα πολύ κοντά τους, ίσως και στην ίδια γειτονιά.
Γενικότερα αυτός ο μήνας θα είναι πολύ θετικός και θα έχεις όλες τις ευκαιρίες για να απολαύσεις τη ζωή.

Read More

And More