Νοέμβριος 2020: Ποια ζώδια ευνούνται ερωτικά

Ποια ζώδια θα δούνε χαρές στα ερωτικά τους τον Νοέμβριο; Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη έχει την απάντηση…

Η μία μετά την άλλη οι χώρες κατεβάζουν για μια ακόμη φορά τα ρολά και εισερχόμαστε σε μια περίοδο εγκλεισμού με άγνωστη ημερομηνία εξόδου (για καλό και για κακό,ας είμαστε ψυχικά έτοιμοι για μια μακροχρόνια περίοδο περιοριστικών μέτρων). Η ζωή όμως δεν σταματά, ούτε και το Σύμπαν, απλά αλλάζει μορφή, λειτουργίες, τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας. Και μέσα στις δυσοίωνες εποχές που μας έλαχε να βιώσουμε, κάποιοι από μας θα έχουν και θετικά νέα, θα χαμογελάσει το χειλάκι τους…

Και τι άλλο θα μπορούσε να φέρει το χαμόγελο στα χείλη και την αισιοδοξία στην ψυχή μας από έναν νέο έρωτα. Τώρα θα μου πείτε, πού θα τον συναντήσουμε. Γιατί υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία. Οπουδήποτε! Στο φαρμακείο, στο σουπερμάρκετ, στη βόλτα που θα κάνουμε να ξεμουδιάσουμε. Γιατί ο έρωτας δεν χρειάζεται πολύ για να γεννηθεί. Ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα, μια χειρονομία είναι αρκετό. Και βέβαια τύχη, δηλαδή πλανητική εύνοια, και το σωστό timing!

Τα πρώτα δύο δεκαήμερα του Νοεμβρίου η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα φέρει εύνοια στον έρωτα σε Κριούς και Ζυγούς. Και σε όλα τα υπόλοιπα ζώδια του ζωδιακού αναμένεται να φέρει χαρά και αρμονία στην προσωπική τους ζωή. Θα είμαστε πολλές φορές χαρούμενοι και ευδιάθετοι, χωρίς να μπορούμε να εντοπίσουμε την πηγή της θετικής μας διάθεσης. Ακόμη και τις μέρες του μήνα που οι υπόλοιπες πλανητικές όψεις θα φέρνουν δυσκολίες και προβλήματα, τα σύννεφα στην συναισθηματική μας ζωή θα είναι βραχύβια.

Οι Ζυγοί την περίοδο αυτή, με την Αφροδίτη να διέρχεται το ζώδιο τους, θα εκπέμπουν ερωτισμό! Θα φροντίσουν να είναι ανά πάσα στιγμή περιποιημένοι, να δείχνουν φρέσκοι και ελκυστικοί. Αποσκοπούν στις φιλοφρονήσεις, στο θαυμασμό των γύρω τους, στα λάγνα βλέμματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου λαχταρούν για έναν νέο έρωτα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα παραδοθούν άνευ όρων στον πρώτο υποψήφιο. Θα πρέπει ο υποψήφιος νέος σύντροφός τους να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, για να έχει πιθανότητες να κερδίσει την καρδιά τους.

Για τους Κριούς η κατάσταση θα είναι εντελώς διαφορετική. Οι Κριοί είναι δυναμικοί, αποφασιστικοί, γεννημένοι αγωνιστές. Είναι οι κυνηγοί και όχι το θήραμα. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να δημιουργήσουν μια καινούρια σχέση και να την διατηρήσουν, γιατί θα πρέπει να συντονίσουν το βηματισμό τους με ένα νέο ταίρι, ενδεχομένως και να αναγκαστούν να αλλάξουν τα σχέδια τους, μια προοπτική που δεν τους ενθουσιάζει. Το Σύμπαν όμως έχει άλλα σχέδια για κάποιους από αυτούς. Η αστείρευτη τους ενέργεια, ο φλογερός και δυναμικός χαρακτήρας τους θα προσελκύσει άτομα που ενδιαφέρονται για έναν δυναμικό, ακλόνητο και παθιασμένο σύντροφο. Μια νέα γνωριμία μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα στους Κριούς με ένα άτομο που πολύ σύντομα θα αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους. Δίπλα του ο Κριός θα μπορεί να χαλαρώσει, να ξαποστάσει από την συνεχή του πάλη, να ανακτήσει τις δυνάμεις του, πριν εξορμήσει εκ νέου. Θα του προσφέρει ηρεμία και παρηγοριά, θα τον κανακέψει για να τον ευχαριστήσει.

Από την άλλη, πέρα από Ζυγούς και Κριούς, και οι Δίδυμοι θα έχουν μια εξαιρετικά θετική περίοδο το διάστημα αυτό, εάν δεν ενδιαφέρονται για μια σοβαρή σχέση, παρά μόνο για εφήμερες περιπετειούλες. Όσοι Δίδυμοι θελήσουν να ζήσουν απλά το σήμερα όσο καλύτερα μπορούν, θα τους κλείσει η Αφροδίτη το μάτι! Τα πρώτα δύο δεκαήμερα θα περάσουν υπέροχα!

Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 21 Νοεμβρίου και οι έρωτες που θα γεννηθούν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι μοιραίοι! Θα υπάρχει ακραίο, σχεδόν αρρωστημένο πάθος, ζήλιες, επικοί καβγάδες και οργή, που όμως θα εξατμίζονται με μια παθιασμένη ερωτική συνεύρεση. Θα πρόκειται για τις σχέσεις εκείνες που πάντοτε θα πλανάται η ζήλια και ο φόβος της απιστίας και θα καταφεύγουν οι ερωτοχτυπημένοι σε ντετέκτιβ για να πιάσουν το ταίρι τους “επ αυτοφώρω”. Σχέσεις τυραννικές, εκδικητικές, αρρωστημένες, σχέσεις που ταιριάζουν γάντι σε Σκορπιούς και Ταύρους.

Οι Σκορπιοί, ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, δεν έχει καμία απολύτως σημασία, θα ζήσουν τον επίγειο παράδεισό τους. Γιατί ζουν για το πάθος και την ένταση, το δράμα και το παρασκήνιο. Θα απολαύσουν στα άκρα την ίντριγκα και τη ζήλια, το πάθος και την ερωτική έξαψη, τόσο με το ταίρι τους, όσο και με εφήμερες γνωριμίες. Γιατί τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει έναν Σκορπιό όταν υπάρχει η υπόσχεση έντονων συγκινήσεων.

Όσο για τους Ταύρους, δεν βλάπτει λίγη ένταση και ταρακούνημα στη ζωή τους. Ένας παθιασμένος σύντροφος μπορεί να ταράξει τα νερά και να τους δώσει αυτό που χρειάζονται αυτήν την περίοδο. Μεταξύ 27 και 28 Νοεμβρίου όμως, με την  αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού είναι πιθανή μια σύγκρουση, καθώς εσείς θα χρειάζεστε λίγο χώρο να ανασάνετε και ο σύντροφός σας θα βάλει στο μυαλό του τα μύρια όσα συνωμοσιολογικά. Να περιμένετε ζήλιες, αντεγκλήσεις και παθιασμένα μονιάσματα. Η καινούρια αυτή σχέση θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος, και εάν δεν ενδιαφέρεστε για μια σχέση ζωής, βρήκατε τον παράδεισό σας. Γιατί για πολύ δεν θα το αντέξετε…

Παράλληλα με Σκορπιούς και Ταύρους, και οι Καρκίνοι έχουν πολλές πιθανότητες μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα να ζήσουν κάτι παθιασμένο και να εκφραστούν συναισθηματικά, κάτι που το έχουν απόλυτη ανάγκη για να ισορροπήσουν. Θα πρέπει όμως να έχουν κατά νου ότι ο ρομαντισμός αυτός που θα ζήσουν την περίοδο αυτή, όσοι τον ζήσουν, θα είναι απλά μια περιπέτεια, μια ευχάριστη αλλαγή στη ζωή και την καθημερινότητα τους, αλλά δεν έχει πολλές πιθανότητες να γίνει ένα μόνιμο και σταθερό κομμάτι της ζωής τους, με το οποίο θα μπορέσουν να χτίσουν ένα κοινό μέλλον.

Χαρείτε την αστερόσκονη που έχει την καλοσύνη να μοιράζεται το Σύμπαν μαζί μας, όσο ανεπαίσθητη και αν είναι αυτή, ζήστε τις όμορφες στιγμές με πάθος και ανοιχτή καρδιά, γιατί όπως λέει και ο σοφός, το χθες είναι απλά μια ανάμνηση, το αύριο δεν ξέρουμε αν θα έρθει, το μόνο που έχουμε σίγουρα, είναι η παρούσα χρονική στιγμή! Και αυτήν, έχουμε κάθε υποχρέωση να την ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Read More

And More