Νοέμβριος 2022: Τα τυχερά ζώδια του μήνα

Ποια ζώδια θα περάσουν έναν υπέροχο Νοέμβριο; Η Αλίντα Κανάκη γράφει για τις τυχερές του μήνα…

Ο Νοέμβριος, παρόλο που φιλοξενεί την δεύτερη από τις εκλείψεις του φθινοπώρου, έχει αρκετές θετικές όψεις που μπορούν να φέρουν εύνοια σε διάφορους τομείς σχεδόν για όλο τον ζωδιακό. Οι ευεργετικές όψεις του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Δία ευνοούν ωστόσο περισσότερο τρία από τα ζώδια.

Οι τυχεροί του μήνα είναι οι Σκορπιοί, οι Ταύροι και οι Δίδυμοι.

Σκορπιοί
Στις αρχές του μήνα θα είστε εξαιρετικά τυχεροί στην προσωπική σας ζωή. Πολλές θα είναι οι έξοδοι, οι επαφές και οι συναντήσεις με καινούριο κόσμο. Είναι το ιδανικό χρονικό διάστημα για χαλάρωση και διασκέδαση. Θα γίνετε αποδέκτες πολλών κομπλιμέντων από τους γύρω σας, θα κάνετε και θα λάβετε δώρα και θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να ομολογήσετε την αγάπη σας στο αντικείμενο του πόθου σας. Είναι το χρονικό διάστημα που μπορεί να συναντήσετε την αδελφή σας ψυχή, εάν αναζητάτε έναν σύντροφο για μια σταθερή σχέση. Και μετά τα μέσα του μήνα υπάρχει εύνοια στον τομέα της επικοινωνίας, μόνο που τότε θα δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στις επαγγελματικές σας επαφές. Η διάνοια σας θα γίνει εμφανής, θα εκτιμηθεί η ευστροφία σας και θα έχετε πολλοί από σας την ευκαιρία να συνάψετε μια επιτυχημένη συμφωνία. Είναι όμως και ένα χρονικό διάστημα που ευνοεί την δημιουργική πλευρά της προσωπικότητας σας. Θα έχετε εξαιρετικές εμπνεύσεις και ιδέες, θα σας ελκύουν οι τέχνες, ίσως δε να ασχοληθείτε με κάποια μορφή τέχνης, και υπάρχει το ενδεχόμενο να απολαύσετε μια ευρύτερη αναγνώριση για τα επιτεύγματα σας. Χαρά και ικανοποίηση θα εισπράξετε επίσης από την επαφή σας με παιδιά.

Ταύροι
Για το ζώδιο σας η εύνοια αφορά στις συνεργασίες και τις σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές. Είναι ένα χρονικό διάστημα, κατά το οποίο οι φιλικές επαφές μπορεί να εξελιχθούν σε ρομαντικές σχέσεις ή σε επαγγελματικές συνεργασίες. Υπάρχει δε το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ένα άτομο στη ζωή σας, το οποίο να επιθυμεί να χρηματοδοτήσει τις επιχειρηματικές σας ιδέες. Ένα αμοιβαίο αίσθημα ίσως να γεννηθεί για κάποιους από σας μέσα στον εργασιακό χώρο. Στα μέσα του μήνα ευνοούν οι πλανητικές όψεις να βρεθείτε στο επίκεντρο του κοινωνικού σας κύκλου, ίσως δε να διαδραματίσετε τον ρόλο του διαιτητή σε κάποιες διενέξεις, μιας και θα εκφράζετε την ψύχραιμη φωνή της ομήγυρης. Οι επαφές με τα φιλικά σας πρόσωπα γίνονται πιο συχνές και ζεστές, ενώ φίλοι μπορεί το διάστημα αυτό να γίνουν επιχειρηματικοί συνεργάτες ή να επενδύσουν κεφάλαια σε μια επαγγελματική σας προσπάθεια. Ο κύκλος σας επεκτείνετε με νέες κοινωνικές, επαγγελματικές και φιλικές γνωριμίες και κάποιοι από σας θα πραγματοποιήσετε μερικά πολύ γόνιμα επαγγελματικά ταξίδια, αποτέλεσμα των οποίων θα είναι κερδοφόρες συμβάσεις. Σπουδές και διαβουλεύσεις αναμένεται να έχουν μια θετική έκβαση, ενώ οι επαφές που θα αποκτήσετε προς τα τέλη του μήνα θα αποδειχτούν εξαιρετικά χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Η δημοτικότητα σας αυξάνεται το διάστημα αυτό και η δημόσια εικόνα σας βελτιώνεται.

Δίδυμοι
Η πλανητική εύνοια του μήνα θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην επαγγελματική σας ζωή. Οι συνάδελφοι και η διοίκηση της επιχείρησης που σας απασχολεί μπορεί τώρα να αναγνωρίσουν και να εκτιμήσουν την συνεισφορά σας, κάτι που ενδεχομένως να μεταφραστεί για κάποιους σε μια προαγωγή, μια αύξηση μισθού ή ένα οικονομικό μπόνους. Ίσως ορισμένοι να ξεκινήσετε υπό τις παρούσες πλανητικές όψεις μια ρομαντική σχέση με το αφεντικό ή τον προϊστάμενό τους. Σε γενικές γραμμές πάντως, το πρώτο μισό του μήνα θα έχετε πολλοί του ζωδίου σας την ευκαιρία να πετύχετε κάτι, για το οποίο έχετε δουλέψει σκληρά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μια επαγγελματική άνοδο ίσως να βιώσετε και λόγω της υποστήριξης των προσωπικών σας γνωριμιών. Όσοι αναζητάτε ευκαιρίες να μεταπηδήσετε σε καλύτερες ή καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας, τώρα θα έχετε την πλανητική εύνοια να το πετύχετε. Προς τα μέσα του μήνα υπάρχει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσετε ορισμένες σημαντικές και ωφέλιμες για το μέλλον γνωριμίες με άτομα κύρους, ενώ γραφειοκρατικές εκκρεμότητες μπορούν να κλείσουν με τον πιο θετικό τρόπο για σας. Μέσα στο δεύτερο μισό του μήνα υπάρχει έντονη κινητικότητα και αρκετά επαγγελματικά ταξίδια, ενώ εάν είστε διακεκριμένοι στον τομέα σας, δεν αποκλείεται να υπάρξει προβολή των επιτευγμάτων σας από τα μέσα ενημέρωσης εν είδει αφιερώματος.

Read More

And More