Οκτώβριος 2022: Τα τυχερά ζώδια του μήνα

Για ποια ζώδια ο Οκτώβριος θα είναι ένας καλός μήνας; Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τους τυχερούς του μήνα…

Ο Οκτώβριος του 2022 δεν αναμένεται να είναι ένας ιδιαίτερα εύκολος μήνας, όπως άλλωστε ήταν πολλοί άλλοι τα τελευταία χρόνια. Παρόλα αυτά πρόκειται να προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για επιτεύγματα, λόγω σειράς θετικών όψεων μεταξύ των εσωτερικών και των εξωτερικών πλανητών του ηλιακού μας συστήματος. Πολλοί θα ευνοηθούν, μόνο τρία ζώδια όμως θα απολαύσουν την ιδιαίτερη εύνοια των άστρων αυτόν τον μήνα.

Παρθένοι
Η τύχη θα χαμογελάσει όσους γεννήθηκαν κάτω από τον αστερισμό της Παρθένου στον οικονομικό τομέα. Το διάστημα που ακολουθεί υπάρχει το ενδεχόμενο να απολαύσετε μια αύξηση στις αποδοχές σας ή να σας ανταμείψουν με ένα μπόνους από τη δουλειά σας, καθώς η διοίκηση της επιχείρησης που απασχολήστε είναι ικανοποιημένη από την απόδοση σας. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι να βρείτε μια καινούρια απασχόληση με καλύτερες αμοιβές. Τα δημιουργικά σας ταλέντα μπορούν να αναδειχτούν μέσα στον Οκτώβριο και να αποτελέσουν μια νέα πηγή εισοδήματος. Με την βοήθεια δε και την οικονομική υποστήριξη ενός μέντορα που θα εμφανιστεί στην ζωή σας, θα έχετε τη δυνατότητα να τα μετατρέψετε σταδιακά σε κύρια απασχόληση και να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο. Λόγω της οικονομικής εύνοιας θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ακριβές ή μεγάλες αγορές που αναβάλατε για καιρό. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή συνεργάτες θα βελτιωθούν, το ίδιο και οι προσωπικές σας σχέσεις. Δεν αποκλείεται επίσης να γεννηθεί για κάποιους από εσάς ένα ειδύλλιο με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον. Για όσους επιθυμούν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους, ο μήνας είναι γόνιμος και μπορεί να σας δώσει τη χαρά της σύλληψης ενός απογόνου.

Αιγόκερως
Έχετε την πλανητική εύνοια τον μήνα αυτό, να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε. Μπορείτε να πραγματοποιήστε τους στόχους σας και να κατακτήστε την επιτυχία στην επαγγελματική σας ζωή. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σας προσφερθεί μια προαγωγή ή μια πιο υπεύθυνη θέση εργασίας. Θα απολαμβάνετε τη στήριξη της διοίκησης αλλά και την αποδοχή των συναδέλφων σας. Κάποιοι μεταξύ σας ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια, στην οποία θα σας στηρίξουν οι γονείς ή ο σύντροφος σας, ακόμη και παλιά αφεντικά σας. Το κοινωνικό σας στάτους μπορεί επίσης να αλλάξει, με μια τιμητική διάκριση, έναν έπαινο ή ένα βραβείο που κάποιοι από εσάς θα κατακτήσουν. Μέσα στον μήνα μπορεί να συμμετέχετε πιο ενεργά σε κοινωνικές δράσεις και να αυξήσετε την επιρροή σας στην τοπική κοινότητα που δραστηριοποιείστε ή να πραγματοποιήσετε δημόσιες ομιλίες. Κάποιοι μεταξύ σας ενδεχομένως να αναλάβουν τον ρόλο του μέντορα ή του πνευματικού καθοδηγητή, μεταφέροντας γνώσεις, πείρα και εμπειρίες στις νεότερες γενιές. Ταξίδια είναι επίσης πιθανά, ίσως και μια μετακόμιση σε άλλη περιοχή, πόλη ή χώρα.

Κριοί
Εύνοια θα δεχτείτε μέσα στον Οκτώβριο στον τομέα των σχέσεων σας. Οι φιλικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν αισθητά, κάποια φιλικά πρόσωπα ενδεχομένως να σας στηρίξουν στις επαγγελματικές σας προσπάθειες, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συνεταιριστείτε με έναν φίλο σας. Σε μια διαφορετική εκδοχή επιρροής των όψεων, ίσως να ξεκινήσετε μια ρομαντική σχέση με ένα μέχρι πρότινος φιλικό σας πρόσωπο. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους και συνεργάτες θα ευνοηθούν μέσα στον Οκτώβριο, κάτι που θα έχει θετικότατη επίδραση στην ποιότητα της δουλειάς σας. Νέες φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις μπορεί να μπουν στην ζωή σας, ανοίγοντας νέους και ενδιαφέροντες κύκλους ζωής. Ο φιλικός, επαγγελματικός και κοινωνικός σας κύκλος δε, μπορεί να αποτελέσει το στήριγμα σας για την ανάδειξη και προώθηση των ταλέντων σας. Και στον τομέα της εκπαίδευσης και κατάρτισης όμως απολαμβάνετε εύνοια μέσα στον μήνα. Κάποιοι θα ολοκληρώσουν με επιτυχία της σπουδές τους, κάποιοι άλλοι θα καταθέσουν την διπλωματική τους εργασία, ενώ ορισμένοι θα στρέψουν την προσοχή τους στην νέα τεχνολογία, κατακτώντας καινούργιες γνώσεις και δεξιότητες, χρήσιμες για την επαγγελματική τους εξέλιξη. Το διαδίκτυο μπορεί να αποτελέσει για το ζώδιο σας πηγή επιτυχίας και κερδοφορίας.

 

Read More

And More