Ζώδια – Μάιος 2020: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα

Πώς θα είναι ο Μάιος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Έχει κάτι καλό να μας φέρει;

ΚΡΙΟΣ
Μέχρι να μισά του μήνα, η διάθεσή σου για επικοινωνία είναι έντονη. Θέλεις να είσαι κοντά σε φίλους, σε αγαπημένους σου και να απολαμβάνεις τη συντροφιά τους. Κάπου εδώ, να σου πω, ότι το Μάιο ευνοούνται και οι καινούριες γνωριμίες. Σε βοηθάει η Αφροδίτη σε αυτό. Μέχρι τις 12, καλό είναι να έχεις βάλει σε προτεραιότητα κάποια θεματάκια που έχεις παραμελήσει και να ξεμπερδεύεις και με αυτά. Στις 13, η Αφροδίτη γυρνάει ανάδρομη. Τι σημαίνει αυτό για σένα; Ίσως να πάρεις κάποιες αποστάσεις από κάποιους. Είναι ένας μήνας που σε βοηθάει στα σχέδιά σου. Μπορείς να προχωρήσεις και να έχεις θετικά αποτελέσματα. Στη μέση του μήνα, γυρίζει και ο Δίας ανάδρομος. Ίσως σου δημιουργήσει κάποια μικροπροβληματάκια και κάποιες καθυστερήσεις. Η ερωτική σου ζωή εμπλουτίζεται με φαντασία. Καλό είναι αυτό.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Μάιος σε βρίσκει γεμάτη ενέργεια. Και η αλήθεια είναι πως δεν είναι ένας “άνοστος” μήνας. Σε βοηθάει να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου, να ανακαλύψεις άγνωστες πλευρές του και καινούρια ταλέντα σου. Έχεις διάθεση να έρθεις σε επαφή με τους άλλους, γίνεσαι πιο επικοινωνιακή, νιώθεις έντονη την ανάγκη να κάνεις ευχάριστα πράγματα, κάνεις όνειρα, θέλεις να εξελιχθείς. Όλα καλά. Το μόνο που ίσως πρέπει λίγο να προσέξεις είναι την τάση σου να “καπελώσεις”. Προσπάθησε να δίνεις χώρο στον άλλον, να ακούς. Οι απόψεις δεν είναι για να επιβάλλονται. Στα μέσα του μήνα, Αφροδίτη και Δίας γίνονται ανάδρομοι. Αυτό για σένα σημαίνει κάποιες αλλαγές στην οπτική σου, στον τρόπο που αντιμετωπίζεις και βλέπεις πρόσωπα και καταστάσεις. Ίσως αναθεωρήσεις κάποια πράγματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολυάσχολος μήνας. Γεμάτος. Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζωδιό σου, το ίδιο και η Αφροδίτη. Πολυκοσμία. Όπως καταλαβαίνεις πολλά θα συμβούν και πολλά θα κάνεις. Πρόσθεσε στα παραπάνω και τον Άρη. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις αυτόν τον “συνωστισμό” είναι να είσαι καλά οργανωμένη. Να κινείσαι με πρόγραμμα και θα δεις που θα τα καταφέρεις, θα πετύχεις τους στόχους σου. Αν τα βρεις σκούρα, αν πιεστείς, μην διστάσεις να αφήσεις στην άκρη τις ευγένειες ή τους εγωισμούς και να ζητήσεις βοήθεια. Δεν είναι κακό. Από τα μέσα του μήνα και μετά, καλό είναι να προσέχεις λίγο και να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι για να αποφύγεις τις εντάσεις. Στα ερωτικά θα υπάρξει μια ευχάριστη κινητικότητα. Όμως, επειδή η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη, θα πρέπει τα μάτια σου να γίνουν δεκατέσσερα, ώστε να διακρίνεις νωρίς τι αξίζει τον κόπο και τί όχι. Υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείς από κάποιους, υπάρχει περίπτωση η γοητεία τους να σε παραπλανήσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όλοι αναγνωρίζουν το ταλέντο ενός Καρκίνου να κάνει ωραίες σχέσεις. Και αυτό πρέπει να “χρησιμοποιήσεις” αυτό το μήνα, αν χρειαστεί να διαπραγματευθείς για κάτι ή να ζητήσεις κάτι. Είσαι σε καλή φάση. Νιώθεις όμορφα. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα πάνω της. Αισιοδοξείς και θέτεις καινούριους στόχους. Κάτι αλλάζει στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα και φιλοσοφείς διαφορετικά τη ζωή. Εξελίσσεσαι. Σημείωσε ότι, στα μέσα του μήνα, ο Δίας γυρίζει ανάδρομος. Αυτό εσένα θα σε επηρεάσει έτσι ώστε να σκεφτείς διαφορετικά μια σχέση, μια κατάσταση, ακόμα και ένα γάμο. Ανάδρομη και η Αφροδίτη, από τα μέσα του μήνα. Οπότε στα ερωτικά πέφτουν οι διαθέσεις, η επιθυμία γίνεται πιο υποτονική. Και εδώ κάπου είναι που πρέπει λίγο να πιέσεις τον εαυτό σου, ώστε ο σύντροφός σου να μην νιώσει παραμελημένος κι αρχίσουν τα παράπονα και οι γκρίνιες.

 

ΛΕΩΝ
Ο νους σου τον τελευταίο καιρό είναι στα επαγγελματικά. Κατανοητό. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο. Έχεις κάνει κόπο και θέλεις να εξελιχθείς. Ο Μάιος για σένα λοιπόν διαθέτει ανανέωση και κάτι καινούριο. Κάποιες σχέσεις σου, αλλά και κάποιες συνεργασίες σου αλλάζουν. Αν έχεις σχέση, καλό είναι αυτόν το μήνα να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις διαφωνίες. Κι αν δεν τα καταφέρεις, να προσέξεις ώστε να μην ανεβάσεις τους τόνους. Αν χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις, αυτό φρόντισε να γίνει με ψυχραιμία. Στα μέσα του μήνα, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη. Το νου σου αν δεν θέλεις να απομακρυνθείς από μία σημαντική για σένα σχέση. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα, το μυαλό σου -κι εσύ ίσως- να επιστρέψει σε κάποιον πρώην. Τα οικονομικά σου είναι λίγο ζορισμένα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ζητούμενό σου είναι η ηρεμία. Αυτό θέλεις. Ο Μάιος όμως φέρνει κινητικότητα, αλλαγές, οι οποίες χρειάζονται τελικά. Ξέρω ότι σε δυσκολεύουν. Είσαι ζώδιο που αγαπάς τη σταθερότητα. Κάποια πράγματα όμως πρέπει να γίνουν και αν το χειριστείς σωστά θα είναι για το καλό σου. Ίσως μπερδευτείς, ίσως ξεβολευτείς, ίσως πιεστείς, ίσως κληθείς να πάρεις κάποιες  αποφάσεις που θα σου φανούν δύσκολες. Χρειάζεται θάρρος όμως. Κινητοποίησε τη δύναμή σου. Είναι κρίμα να χάσεις καλές ευκαιρίες επειδή δείλιασες. Οι ορίζοντές σου ανοίγουν. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα διαφορετικά και δεν θα χάσεις. Το μέλλον σου επιφυλάσσει υπέροχα πράγματα, να το θυμάσαι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να σταματήσεις να αντιδράς.

 

ΖΥΓΟΣ
Θα σε  δυσκολέψει λίγο ο Μάιος -να τα λέμε. Προφανώς και έχεις ανάγκη την ηρεμία και την ισορροπία -ως Ζυγός, όμως αυτός ο μήνας σου βάζει εμπόδια. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στρέψεις την προσοχή σου προς τον εαυτό σου. Να τον φροντίζεις, να τον αγαπάς και να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου ώστε να ομορφύνεις το κάθε μέρα σου. Βάλε πάνω από όλα τις ανάγκες σου. Ίσως νιώσεις πιεσμένη, ίσως νιώσεις ότι τα πράγματα κινούνται σπρώχνοντας, δεν κυλάνε αρμονικά. Και από τα μέσα του μήνα, με τόσους πλανήνες να γυρίζουν ανάδρομοι, πρέπει να είσαι ακόμα πιο προσεκτική. Ο μήνας διαθέτει αποκαλύψεις, αλλά και επιστροφές στο παρελθόν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, καλό είναι να κάνεις μια προσπάθεια να αναζωπυρώσεις το δέσιμό σας. Δεν αποκλείονται και κάποια ξεκαθαρίσματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Μάιος για σένα είναι ο μήνας των σχέσεων. Εκεί εστιάζεις. Στα επαγγελματικά η κατάσταση παραμένει ίδια. Τα οικονομικά -όπως και όλων μας- στριμωγμένα. Οπότε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου. Σε αυτές που υπάρχουν ή σε αυτές που θέλεις να υπάρξουν. Δεν θα είναι και δύσκολο, μιας και είσαι ιδιαιτέρως γοητευτική -γνωστά αυτά. Από τα μέσα του μήνα ανεβαίνει λίγο η ενέργειά σου οπότε πρέπει να προσέξεις λίγο ώστε να μην ανέβουν οι τόνοι στη σχέση σου. Φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο σε δικούς σου ανθρώπους -οικογένεια, παιδιά. Ο μήνας πάντως διαθέτει για σένα ισχυρά συναισθήματα και κάποιες εκπλήξεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν τον λες και εύκολο τον Μάιο σου. Το κλειδί βρίσκεται στις επικοινωνίες σου, στον τρόπο που μιλάς, που κάνεις διάλογο. Αυτό θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις ερωτικές, φιλικές, αλλά και επαγγελματικές σου σχέσεις. Όμως, θα πρέπει γενικότερα να προσέχεις τα νεύρα σου. Είσαι κουρασμένη, είσαι πιεσμένη και αυτό θα σε τσιτώσει, θα σε κάνει επικριτική και όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν είναι καλό. Προσπάθησε να βρίσκεις χρόνο να ξεκουράζεσαι. Στα μέσα του μήνα, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη. Οπότε, αν προκύψει κάτι καινούριο στα ερωτικά σου, κράτα μικρό καλάθι, πολύ μικρό. Μην επενδύσεις, για να μην σου πω μην ασχοληθείς. Άφησε τις συναισθηματικές προσδοκίες για αργότερα. Τώρα, κάτι κινείται θετικά στα επαγγελματικά σου. Αυτό κράτα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δυναμικός μήνας. Κινητοποίηση στην ερωτική σου ζωή. Ανανεώνεσαι. Νιώθεις δραστήρια, γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις φόκους σε ένα στόχο και εκεί να κατευθύνεις όλη σου τη δύναμη. Θα τα καταφέρεις, αν δεν επιτρέψεις σε κανέναν να σε αποσυντονίσει. Ξέρεις να μάχεσαι και να παλεύεις, το έχεις από τη φύση σου. Η επιτυχία για σένα είναι μονόδρομος. Ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά δεν πτοείσαι -γνωστό κι αυτό. Βάλε στόχους, οργανώσου, σκέψου καλά πριν προχωρήσεις, κατάστρωσε τη στρατηγική σου και προχώρησε σιγά σιγά. Όλα θα γίνουν, ακόμα κι αν γίνουν λίγο αργότερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα καλά νέα είναι πως είσαι γεμάτη ενέργεια και γοητεία. Χαμόγελα στα ερωτικά. Ποιος σε πιάνει. Αρέσεις και το εισπράτεις. Σε αγαπάνε, αγαπάς και το απολαμβάνεις. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σε βρίσκει σε φάση ασταμάτητη. Δεν πτοείσαι. Έχεις πάρει φόρα. Δημιουργείς, εξελίσσεις, λύνεις προβλήματα, το μυαλό σου είναι πιο κοφτερό από ποτέ, είσαι πιο αποτελεσματική από ποτέ. Αυτό που πρέπει να προσέξεις φυσικά είναι τις υπερβολές. Δεν κάνουν καλό οι υπερβολές, να το θυμάσαι αυτό. Επίσης, λίγο μεγαλύτερη προσοχή στα επαγγελματικά σου προς το τέλος του μήνα, ναι; Είπαμε, τα ερωτικά είναι στα πάνω τους, αλλά μην ξεμυαλιστούμε κιόλας.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Λοιπόν, ο Μάιος σου έχει νέα. Απρόσμενα. Ίσως και μια καινούρια γνωριμία. Απρόσμενη κι αυτή. Τα επαγγελματικά βελτιώνονται, βλέπεις φως στο τούνελ. Είσαι σε μια φάση δημιουργική, έχεις ιδέες, τα πράγματα τσουλάνε με γρήγουρους ρυθμούς και όλα καλά. Ναι, η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει. Ναι, έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλοι δύσκολες καταστάσεις και πρέπει να προσαρμοστούμε. Όμως, οι πλανήτες σου παρέχουν την απαιτούμενη ενέργεια. Φρόντισε να την εκμεταλλεθείς σωστά και όχι να της επιτρέψεις να μετατραπεί σε νεύρα. Λάθος. Να κλείσω, λέγοντάς σου, ότι μπορεί να απολαύσεις το φλερτ, να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου, αλλά το καλάθι που κρατάς να είναι μικρό παρακαλώ.

 

 

Read More

And More