Ζώδια – Νοέμβριος 2022: Ποια ζώδια επηρεάζουν οι όψεις και διελεύσεις του

Τι κέφια έχει ο Νοέμβριος; Ποιες είναι οι όψεις που θα μας δυσκολέψουν και ποιες εκείνες που θα φέρουν κάτι θετικό στη ζωή μας; Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τις πλανητικές κινήσεις του μήνα…

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που χρωματίζεται έντονα από τις ενέργειες της δεύτερη έκλειψης της περιόδου, μια ολική σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, η οποία θα ολοκληρώσει τον φθινοπωρινό διάδρομο εκλείψεων του 2022. Ο Ήλιος ολοκληρώνει την πορεία του μέσα από το ζώδιο του Σκορπιού στις 22 Νοεμβρίου για να περάσει στην συνέχεια στον Τοξότη. Ο Ερμής έχει εισέλθει μόλις στον Σκορπιό και θα ολοκληρώσει τη διέλευσή του αυτή στις 17 Νοεμβρίου, για να περάσει και αυτός στον Τοξότη. Η Αφροδίτη βρίσκεται επίσης στον Σκορπιό στις αρχές του μήνα, κινούμενη παράλληλα με Ήλιο και Ερμή, και είναι η πρώτη από τα τρία ουράνια σώματα που πραγματοποιεί την είσοδο της στον Τοξότη στις 16 Νοεμβρίου. Όσο για τον Άρη, είναι πλέον ανάδρομος στου Διδύμους από τις 30 Οκτωβρίου, και μας εισάγει σε μια πραγματικά δύσκολη περίοδο, η οποία θα διαρκέσει μέχρι να βρεθεί και πάλι σε στάση για να επιστρέψει σε ορθή κίνηση στις 13 Ιανουαρίου 2023.

Η Πανσέληνος – Ολική σεληνιακή έκλειψη της 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο θα αφήσει το στίγμα της στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα και όχι μόνο. Η έκλειψη αυτή μπορεί να μεταφραστεί για κάποιους σε προβλήματα προσωπικής και επιχειρηματικής φύσης. Με δεδομένο ότι θα υπάρξουν επιπρόσθετα αντιθέσεις με τον Ουρανό και ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, θα είναι σοφό να μην πραγματοποιηθεί καμία δεσμευτική κίνηση ή να μην ληφθεί καμία σημαντική απόφαση αυτήν τη χρονική περίοδο. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και εστιάστε την προσοχή σας σε σημαντικά ζητήματα. Διατηρήστε μια θετική στάση ζωής, ακόμη και αν θα πρέπει να υποβάλετε τον εαυτό σας.

Το δεύτερο μισό του μήνα αναμένεται να είναι πιο ήρεμο και ευνοϊκό. Οι σχέσεις θα παρουσιάσουν κάποια βελτίωση και πολλές υποθέσεις θα μπορέσουν τώρα να προχωρήσουν. Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, προκειμένου να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, μιας και το πρώτο μισό του μήνα αναμένεται να είναι κουραστικό και ψυχοφθόρο. Εάν σκοπεύετε να οργανώσετε μια εκδήλωση προσωπικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα, ευνοϊκό είναι το διήμερο 16-17/11, αλλά και όλο το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Είναι οι περίοδοι του μήνα που θα είναι πολύ πιο εύκολο να έρθει κανείς σε επαφή και πραγματική επικοινωνία με τους γύρω του, καθώς και να πραγματοποιήσει ενδιαφέρουσες γνωριμίες προσωπικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα.

Ο Άρης σχηματίζει στις 19 Νοεμβρίου τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που θα πρέπει να μας θέσει σε επιφυλακή, μιας και θα υπάρξουν πολλά ψέματα αλλά και απάτες. Ο Δίας βρίσκεται μετά την πολύμηνη ανάδρομη πορεία του και πάλι σε στάση στις 24 Νοεμβρίου για να γυρίσει ορθόδρομος στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων. Από εδώ και πέρα θα είναι όλο και πιο εύκολο να εκδηλώσει τις ευεργετικές του ενέργειες, χρωματισμένες από τις ποιότητες του ζωδίου που διέρχεται. Θα υπάρξει περισσότερη ειλικρίνεια μέχρι να ολοκληρώσει το πέρασμα του μέσα από τους Ιχθείς (20/12) και ευνοεί τις καλές πράξεις που μπορούν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας. Δημιουργικά ταλέντα, ειδικά στον τομέα της φωτογραφίας, της φιλμογραφίας, της λογοτεχνίας και της ποίησης θα αναδειχθούν.

Ήλιος: Διελεύσεις και όψεις Νοεμβρίου 2022
Ο Ήλιος εισήλθε στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23 Οκτωβρίου και αναμένεται να ολοκληρώσει τη διέλευσή του αυτή τα ξημερώματα της 22 Νοεμβρίου για να προχωρήσει στον Τοξότη. Όσο διαρκεί το ταξίδι του αυτό μέσα από το σταθερό, υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού, χρωματίζεται η περίοδος από τις ποιότητες του ζωδίου, ειδικά φέτος που είναι σχεδόν συντονισμένες οι διελεύσεις Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης μέσα από τον Σκορπιό και στην συνέχεια τον Τοξότη.

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για την αστείρευτη εσωτερική του δύναμη, την ισχυρή του θέληση, την επιθυμία για επικράτηση και κυριαρχία. Έχει την ικανότητα να ξεπερνά ανυπέρβλητα για τους άλλους εμπόδια, κάτι που τον ωθεί σε μεγάλα επιτεύγματα. Οι απόψεις και πεποιθήσεις του είναι σταθερές και ακλόνητες, καθώς ανήκει στα σταθερά ζώδια, μια σταθερότητα όμως που συνδυάζεται με συναισθηματικότητα. Είναι πολλές οι φορές ωστόσο που βρίσκεται σε εσωτερικό πόλεμο, καθώς το νερό είναι ασταθές στοιχείο, και οι δύο αυτές αντίθετες τάσεις αναμειγνύονται (σταθερότητα και αστάθεια) σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Το συναισθήματα είναι έντονα όταν αφορούν ανθρώπους, όταν γεννιούνται από άλλους ή τα μοιράζεται με τους γύρω τους. Είναι συντηρητικός και ολιγόλογος, μυστικοπαθής, εκ φύσεως περίεργος, με μια μαγνητική αύρα, αλλά και μια εκδικητική φύση όταν αδικηθεί, που παρόμοια της δεν υπάρχει στον ζωδιακό.

Μετά τις 22 Νοεμβρίου περνά ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη, όπου θα συναντήσει και πάλι τον Ερμή και την Αφροδίτη, δίνοντας στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα έναν πιο ανάλαφρο τόνο. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της χαράς και της ανεμελιάς, φύσει αισιόδοξο, παρορμητικό, εξωστρεφές, σε στιγμές απερίσκεπτο, φιλοτάξιδο και φιλομαθές.

Οι όψεις του Ήλιου μέσα στον Νοέμβριο είναι αρκετές και δίνουν ανάμεικτα μηνύματα. Η πρώτη αφορά μια σύνοδο του με τον Ερμή στις 8 Νοεμβρίου στον Σκορπιό, η οποία αναμένεται να γεννήσει αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις, ενδεχομένως και αυξημένες μετακινήσεις. Η παρουσία του Ερμή εγγυάται μια επικοινωνιακή άνεση και προφέρει σημαντική βοήθεια στην προώθηση του έργου μας. Είναι δυνατή η επαφή με γνωστά ονόματα του χώρου μας, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην προώθηση μας και σε ένα καλύτερο πλασάρισμα έναντι των ανταγωνιστών μας. Ευεργετημένοι της όψης θα είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του β΄ δεκαημέρου.

Την αμέσως επόμενη μέρα, στις 9 Νοεμβρίου σχηματίζει μια αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο, η οποία αναμένεται να φέρει ξαφνικές και απρόσμενες εξελίξεις. Δεδομένα ίσως να ανατραπούν και να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές ή και δυσάρεστες εκπλήξεις. Πλήττεται από το τετράγωνο το β’ δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών και Υδροχόων).

Στις 11 Νοεμβρίου πραγματοποιείται η σημαντικότερη ίσως όψη του Ήλιου για τον μήνα, ένα τετράγωνο με τον Κρόνο από Σκορπιό και Υδροχόο αντίστοιχα. Όπου εμπλέκεται ο Κρόνος σε σκληρές όψεις, ο φόβος για επιβολή περιορισμών μεγάλης διάρκειας είναι έντονος. Μπορεί όμως να φέρει κάποιους αναγκαστικούς συμβιβασμούς, καθώς θα μας στερήσει τα περιθώρια επιλογών ή θα μας αναγκάσει να σοβαρευτούμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει και όχι αυτό που θέλουμε. Είναι όμως και μια όψη που για κάποιους θα φέρει την πληρωμή του κάρμα τους, καθώς θα γίνουν εμφανείς οι επιπτώσεις των λανθασμένων επιλογών τους. Και όλο αυτό το σκηνικό βέβαια θα οδηγήσει σε κακή διάθεση. Αφορά στο τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου για μια ακόμη φορά το β’ δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων (Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου).

Ένα τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα στις 14/11 από Σκορπιό και Ιχθείς έρχεται να χαλαρώσει λίγο την τεταμένη ατμόσφαιρα που επέφερε το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου. Είναι μια όψη που ευνοεί την χαλάρωση και την ξεκούραση και γεννά μια ρομαντική διάθεση. Υπό την επιρροή της μπορεί να γίνουμε ονειροπόλοι, η φαντασία μας ωστόσο μπορεί να εξελιχθεί σε ευλογία, εάν συνδυαστεί με τα δημιουργικά μας ταλέντα, καθώς μπορεί να γεννήσει μοναδικά καλλιτεχνικά δημιουργήματα. Το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του γ’ δεκαημέρου.

Η συνέχεια γράφεται με ένα ευεργετικό εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα στις 18/11 από Σκορπιό και Αιγόκερω αντίστοιχα, έναν πλανητικό σχηματισμό που ενδεχομένως να φέρει αποκαλύψεις ή σημαντικά για την πορεία μας στοιχεία στην επιφάνεια. Είναι η όψη του αυτοέλεγχου και της εστίασης στον στόχο, φέρνει επιμονή στις προσπάθειες μας, υπερκέραση εμποδίων και αποτελεσματικότητα στις δράσεις μας. Ευνοημένοι του εξαγώνου είναι το γ’ δεκαήμερο των σταθερών (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και παρορμητικών ζωδίων (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι).

Η τελευταία όψη του μήνα με εμπλεκόμενο τον Ήλιο είναι στις 20 Νοεμβρίου, ένα τρίγωνο με τον Δία, από τις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και των Ιχθύων αντίστοιχα. Αν και ουσιαστικά σε στάση ο Δίας για να επιτρέψει ανάδρομος, είναι ωστόσο μια όψη που αναμένεται να φέρει τύχη και ευκαιρίες, κέρδη και ευκολία στην εξεύρεση λύσεων. Είναι η όψη της επέκτασης και της ανάπτυξης, της επιτυχίας και των μεγάλων υποσχέσεων για μια ευνοϊκή μελλοντική πορεία, μόνο που δεν είναι αυτή την στιγμή σε θέση ο Δίας να δώσει όλη του την θετική ενέργεια. Θα υπάρξουν ωστόσο κάποιες θετικές ειδήσεις για τα ζώδια του μεταβλητού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) και σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) του γ’ δεκαημέρου.


Ερμής: Διελεύσεις και όψεις Νοεμβρίου 2022
Με τον Ερμή στον Σκορπιό κατά το πρώτο μισό του μήνα, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον, ιδίως προς τα τέλη του πρώτου δεκαημέρου. Κάτι τέτοιο θα οφείλεται στην αντίθεσή του με τον Ουρανό στις 9/11, καθώς και στο τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στις 10/11. Τις μέρες αυτές μπορεί να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις στις επιχειρήσεις. Υπό την επιρροή τους θα ήταν καλύτερα να αναβάλετε αποφάσεις για οικονομικής φύσης ζητήματα ή για άλλα σημαντικά θέματα, ενώ ίσως θα χρειαστεί να ξανασκεφτείτε τις ευθύνες που θα κληθείτε να αναλάβετε, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σε αυτές με ευκολία. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με συνεργάτες ή φίλους, μια και μπορεί να υπάρξουν προβλήματα, ενώ προβλήματα μπορεί να ενσκήψουν σε νομικές υποθέσεις, αναφορικά με την απόκτηση εγγράφων ή με πληροφορίες που θα φτάσουν στα χέρια σας. Προσοχή χρειάζεται επίσης στον χειρισμό εξοπλισμού καθώς και στην οδική σας συμπεριφορά, μια και υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων και τραυματισμών. Τόσο η αντίθεση Ερμή – Ουρανού, όσο και το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου πλήττουν κυρίως τα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) του β’ δεκαημέρου.

Στις 12 Νοεμβρίου σχηματίζει ο Ερμής ένα ευεργετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, το οποίο θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τα ταλέντα μας, ωστόσο η σκληρή επιρροή του τετραγώνου του με τον Κρόνο είναι ακόμη αισθητή. Θα έχουμε την τάση να χαλαρώσουμε και να τεμπελιάσουμε ή να χαθούμε στις ονειροπολήσεις μας, η πραγματικότητα όμως απαιτεί νηφαλιότητα και εγρήγορση. Είναι οι μέρες που μπορεί να εξαπατηθούμε από φίλους ή συνεργάτες, ίσως όμως και να εξαπατήσουμε εμείς του γύρω μας. Η όψη αφορά πρώτιστα τα ζώδια του σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του γ΄ δεκαημέρου.

Στις 14 Νοεμβρίου σχηματίζεται ένα εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα από Σκορπιό και Αιγόκερω αντίστοιχα, η οποία θα φέρει μια πιο διερευνητική σκέψη, που μπορεί να οδηγήσει στην επίλυση ενός μυστηρίου. Είναι η όψη της κατασκοπείας, της παρακολούθησης και της καταγραφή, όπως και της αποκάλυψης μυστικών βάσει ντοκουμέντων. Ας προσέχουν τα ζώδια του σταθερού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του γ’ δεκαημέρου.

Ένα ευεργετικό τρίγωνο Ερμή – Δία στις 16/11 από Σκορπιό και Ιχθείς προαναγγέλλει τυχερές συναντήσεις και ευχάριστες ειδήσεις. Είναι η όψη της χαράς και της διασκέδασης, όπως και των ταξιδιών. Υπό την επιρροή της μπορεί να αποκτήσει κανείς ένα μεταφορικό μέσο ή να αγοράσει τεχνολογικό εξοπλισμό. Φέρνει δε εύνοια σε εκκρεμείς γραφειοκρατικές υποθέσεις και αφορά και αυτή τα ζώδια του σταθερού και παρορμητικού σταυρού του γ’ δεκαημέρου. Τις μέρες επιρροής τις (+/- 3 μέρες) είναι μια ιδανική χρονική στιγμή να αναδείξει κανείς τα ταλέντα του, να αποδείξει ότι είναι καλός σε αυτό που κάνει. Είναι μια περίοδος που μπορεί να φέρει επιτυχία σε επιχειρηματικές επαφές ή οικονομικές δραστηριότητες, ευνοεί δε επαφές με εκδοτικούς οίκους και συνεργάτες από το εξωτερικό. Τα επαγγελματικά ταξίδια της περιόδου θα στεφθούν με επιτυχία, ενώ οι σχέσεις μας με αφεντικά και συναδέλφους βελτιώνονται θεαματικά.

Στις 17 Νοεμβρίου εισέρχεται ο Ερμής στον Τοξότη και το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία. Υπάρχουν τώρα περισσότερες πιθανότητες να πετύχει κανείς τους στόχους του ή να κάνει αυτό που πιστεύει ότι είναι σημαντικό. Στη δουλειά θα είμαστε σε θέση να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να κυνηγήσουμε υψηλότερους στόχους ή να ζητήσουμε μια προαγωγή. Έχουμε την δύναμη να εμπνεύσουμε τους γύρω μας και να μας εμπιστευθούν για τα ταλέντα και τις δεξιότητες μας. Εάν κατέχετε θέση ευθύνης, το διάστημα αυτό μπορείτε να θέσετε υψηλότερους στόχους στην ομάδα σας και να τους πετύχετε με αγαστή συνεργασία, καθώς εμπνέετε θάρρος, αισιοδοξία και ασφάλεια από την παρουσία σας.

Διαβαίνοντας τον Τοξότη πλέον, συναντά σε όψη συνόδου ο Ερμής την Αφροδίτη στις 21/11, μια όψη που αναμένεται να φέρει καινούριες γνωριμίες, τόσο κοινωνικής φύσης, κυρίως όμως ερωτικής, καθώς και ανταλλαγές ερωτικών μηνυμάτων. Είναι η όψη που μας ξεμπλοκάρει και μας επιτρέπει να εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα μας, να εκμυστηρευτούμε τον έρωτα μας. Ευεργετημένοι της συνόδου είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς του α’ δεκαημέρου.

Τέλος, στις 29 Νοεμβρίου έχουμε μια διπλή όψη, μια αντίθεση του Ερμή με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, καθώς και ένα εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Η αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη θα ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα και αναμένεται να γεννήσει συγκρούσεις και εμπόδια σε επιχειρηματικές πρωτοβουλίες. Η σκληρή ενέργεια ωστόσο της όψης αναμένεται να αμβλυνθεί από το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, καθώς και το παράλληλο τρίγωνο Άρη – Κρόνου. Με επιμονή και υπομονή θα καταφέρει κανείς να επιτύχει τα αποτελέσματα που προσδοκά. Είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή να υπογραφούν μακροχρόνια συμβόλαια. Για όσους κατέχουν θέσεις ευθύνης, οι συνδυασμένες όψεις των τελευταίων ημερών του μήνα σας βοηθούν να πετύχετε πειθαρχία και να οργανώσετε την δουλειά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να επιτευχθεί το ζητούμενο στο ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα. Η σύνοδος Ερμή – ανάδρομου Άρη αφορά κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του β’ δεκαημέρου, ενώ το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου τα ζώδια του μεταβλητού (Κριούς, Καρκίνους, Τοξότες και Ιχθείς) και σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόος) του β’ δεκαημέρου.


Πανσέληνος – Ολική σεληνιακή έκλειψη της 8 Νοεμβρίου
Πραγματοποιείται στις 16 μοίρες του Ταύρου και αναμένεται να επηρεάσει το β’ δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων, κατά κύριο λόγο τον Ταύρο και τον Σκορπιό, και σε κάπως μικρότερο βαθμό τον Λέοντα και τον Υδροχόο. Είναι ένα φεγγάρι που θα φέρει μεγάλη νευρικότητα αλλά και ευερεθιστότητα στον κόσμο. Είναι καλύτερα να αποφύγει κανείς προκλητικές ενέργειες που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Μείνετε μακριά τις μέρες αυτές από ανθρώπους που χάνουν εύκολα την ψυχραιμία τους και εμπλέκονται σε φασαρίες και καυγάδες, γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο. Είναι ωστόσο ένα θετικό φεγγάρι για αλλαγές και αναπροσαρμογές που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την οικονομική μας κατάσταση ή να φέρουν μια θετική μεταστροφή στην φυσική μας κατάσταση μέσα από αλλαγές στην καθημερινότητα μας. Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο, θα απαιτηθεί η αντίστοιχη ανάληψη δράσης. Τίποτε δεν θα έρθει από μόνο του εάν δεν κινητοποιηθούμε.

 

Νέα Σελήνη της 24 Νοεμβρίου
Η Νέα Σελήνη της 24 Νοεμβρίου πραγματοποιείται στην δεύτερη μοίρα του Τοξότη (1ο 37’) και επηρεάζει το α’ δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων, κυρίως τον Τοξότη και τον Κριό, και σε μικρότερο βαθμό τον Καρκίνο και τους Ιχθείς. Η επιθετικότητα υποχωρεί με το νέο φεγγάρι στον Τοξότη και επιστρέφει η χαρά στις ζωές μας. Σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε τις επόμενες δύο βδομάδες, ποιους στόχους θέλετε να πετύχετε, ποια από τα όνειρα σας έχουν σειρά να γίνουν πραγματικότητα. Η επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα όχι μόνο θα σας βοηθήσει να ανεβείτε ψυχικά, αλλά θα σας δώσει τις μέρες αυτές κάποιες ιδέες που με χαρά θα ενστερνιστείτε. Μελέτες ή σπουδές που ξεκινούν αμέσως μετά την Νέα Σελήνη θα έχουν ευνοϊκή για την εξέλιξη μας επίπτωση, ενώ οι μέρες ευνοούν τις αγορές υψηλού κόστους, καθώς και ταξίδια αναψυχής.

Καλό και δημιουργικό μήνα!

And More