Ζώδια: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας (8-14/1)

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου; Πως θα περάσουν οι δεσμευμένες και τι να περιμένουν οι singles;

ΚΡΙΟΣ
Single: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και η εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό θα τονώσουν την ανάγκη σου για πάθος και ένταση. Γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, θα έχεις τη δύναμη να προσελκύσεις και τη σωστή μέθοδο για να κατακτήσεις. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη, εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση θα κανείς το βήμα να γνωριστείς με ένα καινούριο πρόσωπο που θα ιντριγκάρει το ενδιαφέρον σου.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη θα έχεις το δυναμισμό να στρέψεις τη σχέση σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τον επιτακτικό τρόπο στάσης. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω θα είσαι σε θέση να επηρεάσεις τις αντιλήψεις και της πεποιθήσεις που έχει το ταίρι σου, όμως το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό θα ενισχύσει την αντιδραστικότητά σου, θα είναι λάθος αν πιέσεις με εξουσιαστικό ύφος.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με το Δία τώρα ο ορθολογισμός που θα σε διακρίνει θα σε βοηθήσει να σκεφτείς επάνω σε σοβαρή βάση, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι ριζικές και ώριμες. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να εμβαθύνεις, να ψάξεις τις αιτίες και να λύσεις τους συναισθηματικούς σου κόμπους. Για σένα που προσφάτως χώρισες, ο ερχομός του Ερμή στον Αιγόκερω θα σε ωθήσει σε μια ουσιαστική συζήτηση με το πρώην ταίρι σου, έρχονται άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Σε σχέση: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη θα σε βοηθήσει να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου, πέρνα σε ουσιαστικές προτάσεις, διεκδίκησε με μεθοδικό τρόπο. Ο ερχομός του Ερμή στον Αιγόκερω και ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο θα στρώσουν το έδαφος για σοβαρές αποφάσεις και δημιουργικές εξελίξεις. Τα γεγονότα και οι ευκαιρίες θα σε βοηθήσουν να εναντιωθείς στους ενδοιασμούς σου, θα καταφέρεις να καταρρίψεις ανυπόστατες φοβίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Single: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε εξάγωνο με τον Άρη θα σε βοηθήσει θα καταρρίψεις τις ανασφάλειές σου, θα δώσεις τέλος στις επιφυλάξεις σου. Αν ήδη υπάρχει πρόσωπο που το έχεις ερωτευτεί θα προχωρήσεις σε τολμηρές εκδηλώσεις και προτάσεις, στο ραντεβού που θα ζητήσεις δεν θα πάρεις απογοητευτική απάντηση. Αν δεν υπάρχει κανένα πρόσωπο στον ορίζοντά σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε ενθαρρύνει να προσεγγίσεις, η στάση σου θα είναι αυθόρμητη και αισιόδοξη.

Σε σχέση: Αν νιώθεις συναισθηματικό μπέρδεμα θα καταφέρεις να ευθυγραμμίσεις τις σκέψεις σου και να βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες . Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα βγάλει στην επιφάνεια αλήθειες που θα σε οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς. Έρχονται συνειδητοποιήσεις που θα αναποδογυρίσουν τα καθιερωμένα, θα καταφέρεις να δώσεις εξηγήσεις και να λύσεις απορίες. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Αιγόκερω και εσύ και το ταίρι σου θα μπείτε σε σκέψεις που θα φέρουν ριζικές διαφοροποιήσεις, αλλάζει κατεύθυνση η σχέση σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο σε εξάγωνο με το Δία κοινωνική θα είναι η διάθεσή σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις συμπάθειες, προσιτή και ανοιχτόκαρδη θα είναι η στάση σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να φλερτάρεις με τρόπο αισιόδοξο και απελευθερωμένο. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το αν θα δοκιμαστείς με καινούριο πρόσωπο ή αν θα παραμένεις στα παλιά προσμένοντας επανασύνδεση.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό ενδεχομένως να θελήσεις να υπερισχύσεις και να αποδείξεις στο ταίρι σου ποιος κρατά τα ηνία. Προσοχή στις υπερβολές, καλό θα είναι να μην δημιουργηθούν εγωιστικές εντάσεις, δεν θα πρέπει να τεντωθεί το σκοινί. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα σε προσγειώσει στην πραγματικότητα, ο ρεαλιστικός τρόπος σκέψης σου θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στα γεγονότα και όχι στις εικασίες σου.

 

ΛΕΩΝ
Single: Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα τα συναισθήματά σου θα έχουν βάθος, αυτήν τη φορά δεν θα σταθείς στην επιφάνεια, θα αναζητήσεις και θα επιβεβαιώσεις. Δεν θα λείψουν οι συζητήσεις με τον ίδιο σου τον εαυτό, θα είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητά σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό θα καταφέρεις να αποκοπείς από το αρνητικό σου παρελθόν, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ελέγξεις σκέψεις και αισθήματα.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα δεις κατάματα αλήθειες, ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Τα γεγονότα θα σου δώσουν το έναυσμα να βγεις από το παραμύθι και να αντιμετωπίσεις την πραγματική όψη των καταστάσεων. Ταιριάζεις όντως με το ταίρι σου; Έχετε τις ίδιες επιθυμίες; Είναι αμοιβαία τα αισθήματα; Θα βρεις τις απαντήσεις που πλέον σου είναι αναγκαίες. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο φεύγουν οι εσωτερικές εντάσεις και η συναισθηματική σύγχυση, θα καταφέρεις να βάλεις βλέψεις και αισθήματα στη σωστή τους θέση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα σε ωθήσει στο να αναρωτηθείς, να ψάξεις και να εντοπίσεις σε ποια σημεία έγιναν απερίσκεπτες πράξεις από πλευράς σου. Καλό θα είναι να ρυθμίσεις τάσεις άγχους και ανυπομονησίας, προσπάθησε να αποφύγεις τις σπασμωδικές ενέργειες. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς προσμένεις είτε από την παλιά σου σχέση είτε από μια καινούρια σε περίπτωση που αναζητάς νέο ταίρι. Τα γεγονότα που θα προκύψουν δεν θα πρέπει να βρουν μπερδεμένη τη σκέψη σου και τις επιθυμίες σου.

Σε σχέση: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα σε βοηθήσει να προβείς σε δυναμικές ενέργειες, θα καταφέρεις να στρώσεις πρόσφορο έδαφος για αλλαγές αρκεί να κινηθείς μεθοδικά. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Αιγόκερω δείξε μεγάλη προσοχή στα λόγια και στις δηλώσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου, στην προκείμενη φάση θα πρέπει να μείνεις εντός πραγματικότητας, μη δώσεις τροφή στις ψευδαισθήσεις σου. Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό το νου σου να μην εγκλωβιστείς στις αυταπάτες σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Single: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα σε καλεί να απελευθερωθείς από το παρελθόν, από τις προσκολλημένες σκέψεις και από τις συναισθηματικές εξαρτήσεις. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και ο ερχομός τη Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την αδράνεια, τα γεγονότα θα σου δώσουν την ώθηση να προχωρήσεις μπροστά. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Άρη θα νιώσεις δύναμη και αυτοπεποίθηση, οι προσεγγίσεις σου θα είναι ουσιαστικές.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο σε εξάγωνο με το Δία, έρχεται τάξη αρμονία και ασφάλεια. Θα βάλεις στη σωστή τους θέση κάποια πράγματα που τις τελευταίες μέρες είχαν αρχίσει να σου δημιουργούν άγχος για το μέλλον του δεσμού σου. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Αιγόκερω, με το ταίρι σου θα συζητήσεις, θα ξεκαθαρίσεις και θα οδηγήσεις την κατάσταση σε ισορροπημένο επίπεδο. Εσύ που προσμένεις δεσμεύσεις προσπάθησε να ρεγουλάρεις την ανυπομονησία σου όλα θα γίνουν στο σωστό χρόνο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη θα σε βοηθήσουν να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να στοχεύσεις. Εσύ που αναζητάς τη νέα ευκαιρία θα είσαι σε θέση να γοητεύσεις και να μαγνητίσεις. Η εβδομάδα σου είναι πολύ πιθανόν να κλείσει με ευχάριστο ίσως και ρομαντικό ραντεβού. Μην αφήσεις την καχυποψία σου να δημιουργήσει εμπόδια.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου καλό θα είναι να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από ζήλιες, παθιασμένες ενέργειες και τάσεις κτητικότητας. Προσπάθησε να αποφύγεις ζηλοτυπίες και εντάσεις, προσοχή στις υπερβολές και στις εκρήξεις. Ο Ερμής στον Αιγόκερω σύνεση θα φέρει στον τρόπο σκέψης σου, ωστόσο θα είναι λάθος αν κρύψεις ή καμουφλάρεις τα πραγματικά σου αισθήματα. Δείξε στο ταίρι σου αυτό που νιώθεις, περιόρισε την καχυποψία σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σου θα στοχεύσεις στις νέες εμπειρίες, θα θελήσεις να γνωριστείς με καινούρια πρόσωπα και οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές. Η γοητεία σου θα είναι έντονη, θα νιώσεις την ανάγκη να απεγκλωβιστείς από συναισθηματικές εξαρτήσεις, θα προσεγγίσεις με τρόπο απελευθερωμένο. Στο χέρι σου θα είναι αν θα καθιερώσεις στην προσωπική σου ζωή καινούριο πρόσωπο, τα γεγονότα θα πορευτούν ανάλογα με τις αποφάσεις σου.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με το Δία και τον Ερμή στον Αιγόκερω, αν διατηρείς σταθερό δεσμό δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να σοβαρέψεις τη σχέση σου, ουσιαστικά θα θελήσεις να εδραιώσεις τη βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η μελλοντική σου εξέλιξη. Αυτήν τη φορά να κινηθείς σε ρεαλιστικά επίπεδα, κατανόηση θα δείξεις στις φοβίες και στις ανασφάλειες που έχει το ταίρι σου. Η εβδομάδα σου θα είναι ουσιαστική, καταφθάνουν θετικά ανοίγματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Σε εσωτερικές αναζητήσεις θα σε ωθήσει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, τα γεγονότα θα σου δώσουν το έναυσμα να ψάξεις στο βάθος και να βρεις τι είναι αυτό που ουσιαστικά προσμένεις, τι μπορείς να προσφέρεις σε μια σχέση και τι προσδοκείς να λάβεις. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου ανοιχτεί συναισθητικά, ουσιαστικά θα ανοίξει μεταξύ σας δίοδο εξομολογήσεων. Κάνε το βήμα να εκδηλωθείς και να φανερώσεις σκέψεις και αισθήματα.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τον Ερμή να εμφανίζεται στο ζώδιό σου κάτι θα θελήσεις να μάθεις, το νου σου στον τρόπο που θα συμπεριφερθείς στο ταίρι σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις πιέσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να ταραχτούν τα νερά της σχέσης σου με συμβάντα που θα προκληθούν από εσένα. Αρνητική θα είναι η στάση σου, με πολύ μεγάλη ευκολία θα εναντιωθείς και θα αντιδράσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Άρη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για αλλαγές, για προσεγγίσεις, τώρα διαφοροποιούνται οι βλέψεις σου, απελευθερώνεται η στάση σου. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σε ωθήσει σε ενέργειες που θα είναι ώριμα σκεπτόμενες, συνειδητά θα αποφύγεις τις επιπολαιότητες και τις βιαστικές αποφάσεις. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό εξτρεμιστική θα κάνει τη συμπεριφορά σου, προσοχή στις απότομες συναισθηματικές αλλαγές.

Σε σχέση: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το Δία θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τη στάση σου, μειωμένα θα είναι τα σκαμπανεβάσματα, συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Με την εμφάνιση του Ερμή στον Αιγόκερω, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανορθώσεις για κάποιες αποτυχημένες παρορμητικές πράξεις που συνέβηκαν από πλευράς σου. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να ακουστούν υποσχέσεις που θα δώσουν μια πιο δεσμευτική όψη στην πορεία του δεσμού σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με το Δία και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, εσύ που απογοητεύτηκες θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη τη σκέψη σου, θα εισχωρήσεις στα ενδότερα των επιθυμιών σου και θα είσαι σε θέση να πάρεις ορθολογικές αποφάσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη δεν αποκλείεται να σε ωθήσει στην αναζήτηση νέων περιπετειών, συναισθηματικά θα δοκιμαστείς και θα πειραματιστείς, θετική θα είναι η στάση σου στο ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό σωστή θα κάνει τη διαίσθησή σου, κινήσου ενστικτωδώς. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σου. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σκεφτείς αντικειμενικά και ρεαλιστικά, θα καταφέρεις να απαγκιστρωθείς από προκαταλήψεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό το νου σου στις αντιδράσεις σου καλό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές, ίσως να δημιουργήσεις κλίμα ανατρεπτικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More