Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 3 έως 9 Σεπτεμβρίου 2018)

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην είναι από αυτές που θα θυμάστε μια ζωή, αλλά αν δεν δώσετε την απαραίτητη προσοχή, τότε θα το μετανιώσετε. Ο Άρης γύρισε πίσω στον Αιγόκερω στις 12 Αυγούστου και η ανάδρομη επιρροή του τώρα μπορεί να γίνει αισθητή ως επιθυμία να βάλετε επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους. Η αντιμετώπιση τυχόν ζητημάτων που εκκρεμούν και που σχετίζονται με την εργασία σας ή επιχειρηματικές υποθέσεις μπορεί να ανοίξει το δρόμο για νέες ευκαιρίες.

Ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος στο Λέοντα μέχρι να αλλάξει πορεία αυτό το Σαββατοκύριακο. Ίσως να είναι καλή ιδέα να είστε ιδιαίτερα προσεκτική τις επόμενες μέρες, αποφύγετε να υπογράψετε κάτι σημαντικό ή να κάνετε μεγάλες αγορές μέχρι αργότερα την επόμενη εβδομάδα.

Ο Δίας ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα την Κυριακή, κάτι που μπορεί να αυξήσει τη φαντασία και να σας εμπνεύσει καλοσύνη προς τους φίλους και τους γείτονές σας. Αυτή η επιρροή μπορεί να έχει μια αναπάντεχη τροπή στα προσωπικά σας, το αν θα είναι θετική ή αρνητική θα εξαρτηθεί από τη συμπεριφορά σας.

ΚΡΙΟΣ
Με τόσους ανάδρομους πλανήτες μπορεί να δυσκολευτείτε να ολοκληρώσετε το οτιδήποτε αυτήν την εβδομάδα. Επιπλέον, με τον Άρη τώρα πίσω στον Αιγόκερω, μπορεί να νιώσετε επιπλέον ανησυχία για την καριέρα σας. Η μεταστροφή όμως του Ερμή αυτό το Σαββατοκύριακο, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας ιδιαίτερα παραγωγικής περιόδου στα επαγγελματικά σας.

Ιδιαίτερα φορτισμένη αστρολογική δραστηριότητα υπάρχει και στα οικονομικά σας. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε όσα ξοδεύετε στο σπίτι. Μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από ό, τι νομίζετε.

Υπάρχει μια υποτονική ενέργεια στον αέρα καθώς ξεκινά η εβδομάδα που έχει ως αποτέλεσμα μια μικρή απογοήτευση. Όταν είστε στη φάση να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι οπισθοδρόμηση. Είστε όμως αποφασισμένη να βρείτε μια λύση στο μεγαλύτερο ρομαντικό πρόβλημά σας αργότερα την εβδομάδα, αλλά οι προσπάθειές σας δεν θα αποδώσουν πάντα τα αποτελέσματα που ελπίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Η αρχή της εβδομάδας είναι μια καλή συγκυρία κατά την οποία θα πρέπει να κοπιάσετε για να ολοκληρώσετε μια εξαιρετική υποχρέωση στη δουλειά. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να οργανώσετε καλύτερα το χώρο εργασίας σας. Εάν έχετε απογοητευτεί από τον ρυθμό που κυλάνε τα πράγματα, αυτή τη φορά μπορεί να ξαφνιαστείτε ευχάριστα. Η υπομονή και η επιμονή σας θα αρχίσουν τελικά να αποδίδουν. Αυτή είναι μια τυχερή συγκυρία για όσες ψάχνουν να βρουν εργασία.

Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από τη σύγκρουση διάφορων ενεργειών καθώς αρκετοί πλανήτες αγωνίζονται για την προσοχή σας. Μερικοί θα σας βοηθήσουν να βολευτείτε στην εργασία σας και να αναπτύξετε ένα σχέδιο για μεγαλύτερες προκλήσεις. Αλλά έχετε επίσης και ένα αίνιγμα στα χέρια σας. Πρέπει να ακολουθήσετε το status quo ή να αγωνιστείτε για την ατομικότητά σας; Η πρώτη επιλογή ίσως είναι καλύτερη για τώρα.

Ο Άρης είναι ανάδρομος και μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες, είτε για να ταξιδέψετε, να σπουδάσετε ή να εργαστείτε στο εξωτερικό. Με τον Ήλιο και τον Ερμή, που συνεχίζει να επηρεάζει όσα συμβαίνουν στο σπίτι σας, η οικογενειακή σας ζωή θα μπορούσε να κυλά πολύ ομαλά αυτήν την εβδομάδα. Ίσως ήρθε η ώρα για κάποια επανένωση; Προσοχή όμως, γιατί με την επιβράδυνση του Ερμή έως το Σαββατοκύριακο, θα μπορούσαν εύκολα να ξεσπάσουν παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής συνεχίζει να επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας σας. Ωστόσο, δεδομένου ότι επιβραδύνει, είναι καλύτερα να σκέφτεστε πολύ καλά πριν μιλήσετε. Με την περιπετειώδη κατεύθυνση του Ερμή, θα μπορούσαν να υπάρξουν πρόσθετες καθυστερήσεις και απογοητεύσεις, γι ‘αυτό θα βοηθούσε να παραμείνετε σε εγρήγορση τις επόμενες ημέρες. Αποφύγετε να βάλετε την υπογραφή σας σε σημαντικά έγγραφα. Επιπλέον, ο Δίας ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα στη ζώνη της σταδιοδρομίας σας, ο οποίος μπορεί να σας γεμίσει με μεγαλόπνοα σχέδια για το μέλλον. Αν σχεδιάζετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι είναι εφικτό. Και αν έχετε αμφιβολίες, ρωτήστε έναν έμπιστο φίλο που θα μπορούσε να σας βοηθήσει.

Θα ζήσετε μια ενδιαφέρουσα κατάσταση αυτήν την εβδομάδα. Σχεδιάστε προσεκτικά το οικονομικό σας μέλλον και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Η υπερβολική εμπιστοσύνη στους άλλους καλό είναι να αποφευχθεί αυτήν την εβδομάδα.

Όσο και αν προσπαθείτε να κοιτάξετε μπροστά, εξακολουθείτε να είστε παγιδευμένη στο παρελθόν. Ήταν λάθος ο χωρισμός; Ο χρόνος πίσω δεν γυρνά, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για μια συγγνώμη. Δεν είναι ποτέ αργά για αυτή τη μαγική λέξη: «Λυπάμαι». Αργότερα στην εβδομάδα θα εμφανιστούν πολλές επιλογές, η οποία είναι διασκεδαστική για έναν αναποφάσιστο Δίδυμο όπως εσείς. Γιατί να επιλέξετε έναν μόνο;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το μυαλό σας θα είναι σε εγρήγορση αυτήν την εβδομάδα και μπορείτε να λάμψετε στο μάρκετινγκ ή σε οποιαδήποτε εργασία που σας επιτρέπει να μοιραστείτε τη φιλοσοφία σας. Κάποιες υποχρεώσεις που καθυστερούσαν, θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Να συμμετάσχετε σε επαγγελματικές συναντήσεις που βοηθούν τους πάντες να αισθάνονται πιο δυνατοί. Καθώς ο Ερμής εξισορροπείται με την Αφροδίτη, προσέξτε να αποφύγετε τον πειρασμό να αγοράζετε περιττά πράγματα . Ο Ερμής επιβραδύνει και επηρεάζει τα οικονομικά σας (καθώς προετοιμάζεται να αλλάξει κατεύθυνση το Σαββατοκύριακο), ίσως είναι καλό να προσέξετε ιδιαίτερα τις προσωπικές σας πληροφορίες και τις πιστωτικές σας κάρτες. Τέλος, ένα καλό νέο: Ο Δίας και ο Ποσειδώνας σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα ταξίδι και να ξεφύγετε σε κάποια όμορφη τοποθεσία, μην αντισταθείτε στον πειρασμό!

Δεν είναι του χαρακτήρα σας να είστε τόσο… σκόρπια. Τι σκέφτεστε; Σίγουρα δεν είναι η αγάπη σας. Τα ραντεβού και το φλερτ δεν έχουν την προσοχή, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει κάτι λάθος. Το Σαββατοκύριακο θα αισθανθείτε και πάλι ο εαυτός σας, πράγμα που σημαίνει ότι ο ρομαντισμός μπορεί να επιστρέψει.

ΛΕΩΝ
Καθώς ο Ερμής επιβραδύνει μέχρι το Σαββατοκύριακο (και με άλλες αναδρομές που συμβαίνουν), μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωπη με κάποιες καθυστερήσεις και απογοητεύσεις. Απλά συνεχίστε προς τα εμπρός. Μια πολύ λεπτή και ευφάνταστη σύνδεση μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα μπορεί να σημαίνει ότι είστε περισσότερο ανοικτή στις διαθέσεις και τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να σας βοηθήσουν να λάβετε αποφάσεις.

Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από τη συναρπαστική αλλά κάπως τρομακτική δραστηριότητα στον τομέα επικοινωνίας σας, που σας ζητά να γίνετε πιο επαγγελματίας στον τρόπο που μιλάτε. Αν και τα πράγματα μπορεί να είναι τεταμένα, ειδικά στη δουλειά, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να εμβαθύνετε σε πνευματικές πρακτικές όπως ο διαλογισμός και η γιόγκα, ειδικά αν σας βοηθούν να επεξεργαστείτε νέες ιδέες που τελικά θα σας κάνουν να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Τι θεωρείτε πιο ελκυστικό στον αγαπημένο σας; Φτιάξτε μια λίστα με τα πρώτα τρία πράγματα που αφορούν τη σωματική εμφάνιση! Δεν είναι ότι οι μακροπρόθεσμες προτεραιότητές σας είναι λάθος, αλλά ίσως οι βραχυπρόθεσμες είναι λίγο μπερδεμένες αυτή τη στιγμή. Βασιστείτε στις απόψεις των φίλων σας, γιατί ειδικά το Σαββατοκύριακο η κρίση σας θα είναι εκτός λειτουργίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ συναρπαστική εβδομάδα για εσάς! Ενθαρρύνει νέες ιδέες και ομαδική εργασία. Κάποιες προτάσεις σου που μπορεί να είχαν συναντήσει αντίσταση μπορούν επιτέλους να βρουν την απαραίτητη υποστήριξη στο χώρο εργασίας σας. Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και άλλες μορφές συλλογικών διαπραγματεύσεων μπορούν να υποστηρίξουν τώρα τα συμφέροντά σας. Μπορεί να βρεθείτε στη μέση αντικρουόμενων απόψεων στη δουλειά σας και χρειάζεται λίγη προσοχή. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες εκεί έξω για κάποια με τα προσόντα σας, ωστόσο μερικές από αυτές απαιτούν περισσότερη δουλειά ή περισσότερη εκπαίδευση από ό, τι έχετε σήμερα. Μην ανησυχείτε. Είναι μια εποχή που πρέπει να επικεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Η ερωτική σας ζωή θα γίνει ξανά ενδιαφέρουσα αυτήν την εβδομάδα. Επιπλέον, με το Δία να ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα, θα μπορείτε να διακρίνετε το καλό στους ανθρώπους και να θέλετε να συνδεθείτε μαζί τους. Είναι μια καλή στιγμή για ρομαντικά ραντεβού. Ο Ερμής επιβραδύνει και θα ήταν καλό προετοιμάζεται να αποφύγετε δεσμεύσεις και σημαντικές συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα η αίσθηση περί δικαίου επικρατεί στο μυαλό σας, αλλά πρόκειται και για μια καλή περίοδο για την υγεία σας. Αυτές είναι θετικές μέρες για να συγκεντρώσετε όλους τους πόρους σας και να πετύχετε έναν συγκεκριμένο στόχο. Οι άνθρωποι γύρω σας θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση και μπορεί να προσφέρουν σημαντικές γνωριμίες.

Έχετε μια σειρά από αστρολογικές πτυχές για να επιλέξετε αυτήν την εβδομάδα, πολλές από τις οποίες επηρεάζουν την εργασία και τα χρήματά σας. Πρώτον, οι σχέσεις σας θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι περισσότερο σταθερές.

Ο Άρης έχει μετακινηθεί ξανά στον Αιγόκερω και στον τομέα της οικογένειάς σας. Ωστόσο, ο Δίας που ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα, επηρεάζει τα οικονομικά σας και χρειάζεται να θέσετε στον εαυτό σας αυστηρά όρια. Η συνάντηση του Ερμή με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας αυτήν την εβδομάδα προμηνύει μια ενδιαφέρουσα συνάντηση. Αυτό το νέο άτομο θα μπορούσε να σας θυμίζει κάποιον που γνωρίζατε στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το άγχος και η ανησυχία δεν πρέπει να καταστρέψουν την εβδομάδα σας, όσον αφορά την παραγωγικότητά σας στη δουλειά. Έχετε τη δύναμη και τη σαφήνεια του νου να αντιμετωπίσετε όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν. Οι καταστάσεις υψηλής πίεσης απαιτούν μια ήρεμη και προσεκτική προσέγγιση. Αυτή είναι μια ισχυρή συγκυρία για να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας για να προχωρήσετε. Αυτή την εβδομάδα έχετε επίσης μια υποστηρικτική πλευρά, μια πολύ ισχυρή έκρηξη ενέργειας, η οποία θα επηρεάσει την καθημερινή σας εργασία.

Ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον τομέα της ομιλίας και της σκέψης σας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια καλή στιγμή να αντιμετωπίσετε τις προθεσμίες με αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο Κρόνος και ο Πλούτωνας είναι επίσης οπισθοδρομικοί σε αυτή τη ζώνη, τα πράγματα μπορεί να κινούνται πολύ αργά. Δώστε χρόνο και θα φτιάξει η κατάσταση. Μια πολύ όμορφη όψη μεταξύ του επεκτατικού Δία και του Ποσειδώνα θα μπορούσε να σας φέρει πιο κοντά με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Ίσως να είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε χρόνο για να βοηθήσετε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση, θα σας κάνει καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι περιστασιακές κουβεντούλες αυτήν την περίοδο μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές ανακαλύψεις καθώς εσείς αναζητείτε λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα. Αν ψάχνετε για κάτι καινούργιο, αυτή είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για καινοτόμες ιδέες στον πρωτογενή τομέα, όπως η ενασχόληση με τη γη και τα προϊόντα της. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας σε όλες σας τις αποφάσεις και δεν θα χάσετε.

Ο Άρης μετακινείται και επηρεάζει ξανά τα οικονομικά σας, μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, επομένως οι επόμενες εβδομάδες θα μπορούσαν να σας δώσουν την ευκαιρία να λύσετε ένα θέμα που σας προκαλεί άγχος. Η επιρροή του κόκκινου πλανήτη μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα καθημερινά έξοδα. Η αίσθηση ότι είστε καλυμμένη στα οικονομικά σας, θα σας βοηθήσει να μειώσετε το άγχος.

Στα προσωπικά σας ήρθε η ώρα να κατεβείτε από το συννεφάκι σας και να δείτε την αλήθεια. Δεν είναι ο έρωτας όπως παρουσιάζεται στις ταινίες. Η καρδιά σας έχει λόγο στις αποφάσεις σας αυτήν την εβδομάδα. Φροντίστε έτσι ώστε την τελική απόφαση να την πάρει το μυαλό σας. Η καθοδήγηση από τα συναισθήματά σας μπορεί να οδηγήσει σε περιττό δράμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αναλυτική σας ικανότητα μπορεί να απλοποιήσει περίπλοκες καταστάσεις και αυτό το χάρισμα είναι σπάνιο. Αυτή η εβδομάδα είναι υψηλής ενέργειας και ιδανική για εύρεση νέας θέσης εργασίας ή για την καλύτερη εξασφάλιση της τρέχουσας θέσης σας. Επίσης, αυτήν την εβδομάδα ευνοείται η αναβάθμιση των εργαλείων τεχνολογίας που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Υπάρχουν και κάποιες πτυχές δυσαρμονίας αυτήν την εβδομάδα, οι οποίες θα μπορούσαν να φέρουν κάποια ένταση στη ζωή σας. Αν και θα ρίξετε περισσότερη βαρύτητα στα επαγγελματικά σας αυτήν την εβδομάδα, μην παραμελήσετε τελείως τις σχέσεις σας. Έχετε μια υπέροχη ομάδα ανθρώπων γύρω σας που μπορούν να σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ήσασταν πραγματικά ευχαριστημένη με κάποιον; Είχατε περιστασιακές περιπετειούλες εδώ και εκεί, αλλά κανείς δεν έχει εκπληρώσει τις υψηλές προσδοκίες σας. Υπομονή και έρχεται η σειρά σας. Μια συνάντηση με κάποιον αργότερα την εβδομάδα θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα. Ένα μεγάλο αμοιβαίο χαμόγελο μόλις ειδωθείτε θα μπορούσε να είναι μια καλή αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα είστε απασχολημένη. Τα νομικά θέματα και εκείνα που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις μπορεί να είναι αγχωτικά. Κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε να αποφύγετε τις συναδερφικές διαμάχες. Αν μαζεύετε έντονα συναισθήματα μέσα σας κινδυνεύετε να ξεσπάσετε, ακόμη και δημόσια. Συζητήστε με κάποιον που εμπιστεύεστε. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην αντιδράτε άσχημα στην κριτική.

Ενδέχεται να λάβετε κάποιο λογαριασμό, τηλεφωνική κλήση ή υπενθύμιση σχετικά με ένα εκκρεμές τιμολόγιο. Μην το αγνοείτε γιατί θα μπορούσε να επιδεινωθεί, κάτι που σημαίνει επιπλέον κυρώσεις. Το άτομο ή ο οργανισμός που χρωστάτε χρήματα μπορεί να υιοθετήσει μια ξαφνική και πιθανώς δυσάρεστη μέθοδο συλλογής.

Η εστίαση του ενδιαφέροντος στον τομέα των οικογενειακών σας σχέσεων συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα, έτσι θα μπορούσατε ακόμα να είστε υπό την επήρεια της ηλιακής έκλειψης της περασμένης εβδομάδας σε αυτόν τον τομέα. Επιπλέον, ο Άρης επηρεάζει ξανά την πνευματικότητά σας από τις 12 Αυγούστου μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου και αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ως καταλύτης για να αντιμετωπίσει ένα ζήτημα που σας ενοχλεί. Ίσως ένας φίλος μπορεί να βοηθήσει…

ΙΧΘΕΙΣ
Είναι σημαντικό αυτή την εβδομάδα να οικοδομήσετε μία καλή βάση για το επαγγελματικό σας μέλλον. Ο προσεκτικός σχεδιασμός σε οποιαδήποτε εργασία είναι σύμμαχός σας. Αν είστε αρχιτέκτονας, τότε αυτή είναι μία θετική εβδομάδα . Θα έχετε μεγάλη έμπνευση. Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι μπορείτε να είστε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Εκδηλώσεις αναδεικνύουν το ταλέντο σας.

Έχετε δραστηριότητα στο σπίτι σας με χρήματα και αξίες. Θα μπορούσε να σημαίνει ακραία καλή τύχη που είναι ασταθής ή βραχύβια. Εάν είστε ο τύπος των τυχερών παιχνιδιών, δεν είναι μια κακή εβδομάδα για εσάς, μπορεί να σταθείτε τυχερή και να κερδίσετε ένα ποσό. Φυσικά πάντα πρέπει να είστε προσεκτική, γιατί από τις επιλογές σας επηρεάζεται το σπίτι σας.

Μια θετική πτυχή μεταξύ του επεκτατικού και ονειρεμένου Ποσειδώνα στο ζώδιό σας είναι στην αιχμή της, και θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να κάνετε εκείνο το ταξίδι που επιθυμούσατε με τον αγαπημένο σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα μπορούσε να είναι υπέροχο να απολαύσετε κάποια ήσυχη στιγμή. Αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία σας να αφήσετε οποιεσδήποτε δραστηριότητες δεν εξυπηρετούν κάποιο χρήσιμο σκοπό, και να δώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

Read More

And More