Ζώδια: Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (5-11/2)

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό και λίγο αργότερα με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δυναμική, ανεξάρτητη και ανανεωμένη θα είναι η στάση σου, τόσο που ενδεχομένως να μη θελήσεις σταθερή σχέση. Αντιδραστικότητα θα σε διακρίνει, δεν θα έχεις σταθεροποιημένα θέλω. Αυτό που θα έχεις ανάγκη για την ώρα είναι να ζήσεις ελεύθερα και ανέμελα χωρίς υποσχέσεις. Προσπάθησε να βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες, απόφυγε τις υπερβολές.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό προσοχή σε τάσεις κτητικότητας, σε ένταση θα βρίσκονται τα συναισθήματά σου, δεν θα λείψουν πράξεις πάθους. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σου βγάλει το ανεξάρτητο και το απελευθερωμένο, ίσως να σε ρίξει σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις. Η διαίσθησή σου θα είναι έντονη ωστόσο τις υποψίες σου καλό θα είναι να τις επιβεβαιώσεις με αποδείξεις και όχι με επιφανειακές ενδείξεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη ευχάριστες ανατροπές θα προκύψουν μέσα στην τωρινή εβδομάδα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει κίνηση προσέγγισης, ίσως να αφόρα στο πρώην ταίρι σου ή να πρόκειται για μια παλιά αγάπη που ποτέ δεν βγήκε από τη σκέψη σου. Στο κλείσιμο του εξαημέρου με την Αφροδίτη στους Ιχθείς με συγκαταβατική διάθεση θα προσπαθήσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, θα εστιάσεις στην έλξη και τον αισθησιασμό.

Σε σχέση: Με την είσοδο της Σελήνης στο Σκορπιό προσοχή στις ψυχολογικές μεταπτώσεις, σε θέματα ζήλιας, καλό θα είναι να μην κρατήσεις στάση πεισματική και απόλυτη. Προσπάθησε να αποφύγεις την επιμονή, οι καχύποπτες σκέψεις θα φέρουν εντάσεις και αρνητισμό. Με την εμφάνιση της Αφροδίτη στους Ιχθείς η διάθεση θα γίνει συγκαταβατική ίσως και πιο ανέμελη, καλύτερα να αφήσεις στην άκρη αδυναμίες και ανασφάλειες που σου δημιουργούν άτοπες φοβίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Single:
Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό και λίγο αργότερα με την εμφάνιση της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα αναζητήσεις την ανανέωση, τον ενθουσιασμό και την αισθησιακή τόνωση. Θερμές θα είναι οι προσεγγίσεις σου χωρίς ενδοιασμούς, ωστόσο καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις αν σε ενδιαφέρει ένας περιστασιακός έρωτας ή αν επιθυμείς ένα σταθερό δεσμό. Καλύτερα να κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια, ξεκαθάρισε τι ακριβώς αναζητάς, απόφυγε τις επιπολαιότητες και τις διφορούμενες καταστάσεις.

Σε σχέση: Ένταση και πάθος θα έχει η στάση σου, το πέρασμα της Σελήνης από το Σκορπιό θα απελευθερώσει το συναισθηματισμό σου. Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς δεν θα θελήσεις αρνητισμούς και κόντρες, με το ταίρι σου θα ζήσεις θερμές στιγμές ανέμελων εκδηλώσεων, βασική σου επιθυμία θα είναι να δώσεις καινούριο νόημα στη σχέση σου. Αισθήματα έλξης και αγάπης θα ωθήσουν εσένα και το ταίρι σου να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την πίεση ή από την ανιαρή ρουτίνα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Η εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό και της Αφροδίτης στους Ιχθείς, ελκυστικό θα κάνουν το παρουσιαστικό σου. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν πεδίο δράσης, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθησή σου, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές, θα σε ωθήσουν στο να κυνηγήσεις και να εκδηλωθείς. Το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα συνομιλήσεις θα ταιριάζει στις προσωπικές σου προτιμήσεις, πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα το αφήσεις να σου φύγει μέσα από τα χέρια.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Αφροδίτης στους Ιχθείς ομαλότητα θα φέρει μέσα στη σχέση σου, η στάση σου θα είναι ισορροπημένη, κόποι και προσπάθειες των τελευταίων ημερών τώρα θα καρποφορήσουν. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάς τη δέσμευση, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου θα είστε σε θέση να σκεφτείτε σοβαρά για το μέλλον σας. Μιλήστε ανοιχτά με ξεκάθαρους σκοπούς, θα βρείτε συνεννόηση, θα καταφέρετε να επικεντρωθείτε στους κοινούς σας στόχους.

 

ΛΕΩΝ
Single: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη θα υπάρξουν ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα που θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, βγαίνεις από αρνητικές ή απογοητευτικές σκέψεις. Κράτα δεκτική στάση σε προτάσεις για φιλικές εξόδους και συναναστροφές, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Ιχθείς είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείς και να προβείς σε ασυνήθιστες ενέργειες ή αποφάσεις. Θα σε γοητεύσει ελκυστικό πρόσωπο που με αυθορμητισμό θα σε πλησιάσει, σου ανοίγεται νέα πορεία.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Σκόρπιο προσοχή στις εξάρσεις, τις ζήλιες και τις αμφιβολίες. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να κάνει κάπως καχύποπτη τη σκέψη σου, δεν είναι ανάγκη να παγιδευτείς σε αβάσιμες αμφισβητήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας η εμφάνιση της Αφροδίτης στους Ιχθείς ανέμελη θα κάνει τη διάθεσή σου, δεν αποκλείεται να υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα φέρει ηρεμία, ισορροπία και εμπιστοσύνη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη και λίγο αργότερα η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα απελευθερώσουν και θα τονώσουν τις διαθέσεις και τις αισθήσεις σου, θα φλερτάρεις και θα προσεγγίσεις με τρόπο ελκυστικό. Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σε εφοδιάσει με ορθολογισμό, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι σωστές. Αυτήν τη φορά θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις λογική με συναίσθημα, οι επιλογές σου θα δώσουν ώθηση στην προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό, συναισθηματική και θερμή θα είναι η στάση σου, υποσχέσεις θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Ιχθείς το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για εξομολογήσεις, θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σου δώσει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω η εβδομάδα σου θα κλείσει με σοβαρές αποφάσεις μελλοντικής εξέλιξης.

 

ΖΥΓΟΣ
Single: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα απρόβλεπτη θα κάνουν τη στάση σου, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σου, πολύ καλά θα κάνεις και θα στοχεύσεις στη νέα γνωριμία. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, με τον ερχομό της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα καταφέρεις να προσελκύσεις δίπλα σου πρόσωπο ιδιαιτέρως γοητευτικό που θα κερδίσει το ενδιαφέρον και την έλξη σου. Θετικότητα θα έχουν οι ενέργειές σου, θα μπεις στη διαδικασία να κάνεις καινούρια αρχή.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό προσοχή στα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, στις απότομες αντιδράσεις και σε αισθήματα ζήλιας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε κυριεύει το ανικανοποίητο, άστατη θα είναι η στάση σου, προσπάθησε να κρατήσεις τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σου σε ισορροπία. Σε περίπτωση που κάτι το ακαθόριστο σε ωθήσει σε ριζοσπαστικές ενέργειες, σκέψου λογικά, απέφυγε τις τελεσίδικες αποφάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις με το παρελθόν σου, κλείνεις την πόρτα της καρδιάς σου στα αρνητικά πρόσωπα, παίρνεις απόφαση να πορευτείς με καινούρια άτομα. Δυναμικές θα είναι οι αποφάσεις σου, ό,τι νιώσεις θα το αισθανθείς σε μεγάλη ένταση, καταφθάνουν στιγμές έλξης και πάθους. Η Αφροδίτη θα κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς, είναι πολύ πιθανόν να την κάνεις τη νέα γνωριμία, πάρε τις αποφάσεις σου και κινήσου με ξεκάθαρες βλέψεις.

Σε σχέση: Εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να νιώσεις πιεστικές τις συνθήκες μέσα στη σχέση σου. Επειδή θα είσαι επιρρεπείς στις εξάρσεις και στις παρορμήσεις, προσπάθησε να περιορίσεις τις εκρηκτικές αντιδράσεις. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απελευθερωθείς, να ανανεωθείς, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Καλό θα είναι να μην χαθεί ο έλεγχος, απόφυγε τις υπερβολές και τις ακρότητες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Ευχάριστα γεγονότα θα έχει η εβδομάδα σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείς. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα φλερτάρεις ελεύθερα χωρίς επιφυλάξεις και αναστολές, απελευθερωμένη θα είναι η συναισθηματική σου διάθεση. Καλά θα κάνεις και θα αφεθείς στην έλξη που θα νιώσεις, οι συγκύριες θα σε παρακινήσουν να κινηθείς με αισιοδοξία, ουσιαστικά θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από το αποτυχημένο παρελθόν.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό και λίγο αργότερα στο ζώδιό σου σοβαρούς στόχους θα βάλεις, θα κινηθείς μελετημένα, πολύ καλά σκεπτόμενα και με στρατηγική. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη να καταφθάνει στον Αιγόκερω είναι πολύ πιθανό να εκπληρωθεί η επιθυμία σου για δέσμευση, η στάση σου σε συνδυασμό με τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα πιο μπροστά. Εσύ που είσαι πολύ καιρό σε σταθερό δεσμό, δεν αποκλείεται να προκύψει πρόταση για συγκατοίκηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Μέσα στην εβδομάδα με την εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό και της Αφροδίτης στους Ιχθείς, αισθησιασμός θα διακρίνει τις πράξεις σου. Θα φλερτάρεις με τρόπο άμεσο, επιθυμία σου θα είναι να εντυπωσιάσεις, η ελκυστικότητα που θα αναδύεις θα σου δώσει ευκαιρία νέας γνωριμίας. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψει συνάντηση που θα αποτελέσει έναρξη περαιτέρω συστηματικών επαφών. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σου δώσει δυνατότητα σταθερού δεσμού, στο χέρι σου θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα ανανεωθείς, θα ονειρευτείς, θα επιχειρήσεις να δώσεις ουσιαστικό νόημα στην πορεία του δεσμού σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω κύρια επιδίωξη σου θα είναι η σταθερότητα, η ισορροπία και η μακροχρόνια εξέλιξη. Συζητήσεις περί δέσμευσης θα κάνεις με το ταίρι σου, θα δείξεις την απαιτουμένη εμπιστοσύνη, στο κλείσιμο του εξαημέρου μια συγκεκριμένη διαφωνία τερματίζει με ειρηνική κατάληξη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ανανεωμένη θα είναι η διάθεσή σου, κοινωνική η στάση σου, ανοιχτή θα είναι η προοπτική της νέας γνωριμίας. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα δώσει ένα αεράτο και ελκυστικό στιλ στην εικόνα σου, αν προσεγγίσεις θα βρεις θετική αντίδραση και ανταπόκριση, κάνε τα απαιτούμενα βήματα. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σου ανοίξει ενδεχόμενο σταθερής σχέσης, στο κλείσιμο της εβδομάδας ίσως να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη να κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς θα θελήσεις να δώσεις μια πιο χαλαρή και απελευθερωμένη νότα στη σχέση σου, στόχος σου θα είναι να ξεφύγεις από τα προκαθορισμένα και τα προβλέψιμα. Μεταστροφή θα κάνουν οι βλέψεις και οι επιθυμίες σου, θα εστιάσεις στην έλξη και στη χημεία, θα προσπαθήσεις να τονώσεις τα αισθήματα. Δεν αποκλείεται εσύ το ταίρι σου να δραπετεύσετε από τα ανιαρά και τα συνηθισμένα με ένα μικρό ταξιδάκι αναψυχής.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Ο ερχομός της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σε ωθήσει στο να ακολουθήσεις το συναίσθημα και όχι τη λογική, εσύ που έχεις πολύ καιρό να εξιτάρεις τις αισθήσεις σου, τώρα θα νιώσεις την ανάγκη να ανοιχτείς, να ρισκάρεις και να ερωτευτείς. Η εβδομάδα σου δεν θα είναι άτονη ή ανούσια, καταφθάνει καινούριο πρόσωπο, οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσει καινούριο νόημα η προσωπική σου ζωή, κινήσου απελευθερωμένα, άσε στην άκρη τις ανασφάλειες και τους δισταγμούς.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου, είναι πολύ πιθανόν να μην τα γλιτώσεις τα καβγαδάκια, θα υπάρξουν μικρό εντάσεις με το ταίρι σου. Εσύ θα έχεις τη διάθεση να το τεντώσεις το σκοινί. Το νου σου να μην πέσεις σε υπερβολές, θα υπάρξει κίνδυνος να παγιδευτείς στις ψευδαισθήσεις σου, μη δώσεις έμφαση στις εικασίες σου, ζήτα εξηγήσεις.

 

Read More

And More