Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 14 έως 20 Μαΐου 2018)

Πώς θα είναι τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Οι singles αφήνουν πίσω τους τις αναστολές, εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους και κερδίζουν το πρόσωπο που έχουν βάλει στόχο. Συναντήσεις, συζητήσεις και μια καινούρια σχέση ξεκινά. Οι οιωνοί είναι θετική για να εξελιχθεί σε κάτι σταθερό και μόνιμο. Οι δεσμευμένες περνάνε μια εκρηκτική φάση. Γίνεστε εγωίστριες και πιεστικές. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ηρεμήσετε και να λειτουργήσετε ισορροπημένα. Προσπάθησε να εστιάσεις στη μεταξύ σας έλξη. Και σε τίποτε άλλο.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αν είσαι single, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτήν την εβδομάδα να ερωτευθείς. Οι πλανήτες ανεβάζουν το volume της γοητείας σου και η προσέγγιση από κάποιον που σου αρέσει είναι ενδιαφέρουσα. Δεν χρειάζονται βιασύνες και όλα θα πάνε καλά. Οι δεσμευμένες πρέπει να προσέξουν λίγο τις αντιδράσεις τους, ώστε να αποφύγουν τις υπερβολές, τις εντάσεις, τις ζήλιες. Πρέπει να χαλιναγωγήσεις λίγο την κτητικότητά σου και να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι singles αυτήν την εβδομάδα δεν έχουν παρά να αφήσουν τον αυθορμητισμό τους ελεύθερο, να φλερτάρουν, να ακολουθήσουν τη διαίσθησή τους και να εκμεταλλευθούν τις συγκυρίες. Οι πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιον που σου αρέσει είναι αυξημένες. Δείξε την απαραίτητη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και προχώρα. Οι δεσμευμένες είναι λίγο μπερδεμένες και πρέπει να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν. Πρέπει επίσης να μην εστιάζουν τόσο στις λεπτομέρειες και να σταματήσουν να ασκούν τόσο έντονη κριτική στο σύντροφό τους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν είσαι single, αυτήν την εβδομάδα δεν έχεις παρά να απολαύσεις τον αυθορμητισμό σου και την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν πιθανότητες καινούριας γνωριμίας με καλές προοπτικές. Αν είσαι δεσμευμένη, οι πλανήτες φέρνουν ηρεμία στη σχέση σου και οι προσπάθειές σου πιάνουν τόπο. Ναι, ίσως αρχίσετε να συζητάτε για το μέλλον πιο σοβαρά.

 

ΛΕΩΝ
Οι singles αυτήν την εβδομάδα θα νιώσουν έντονη την επιθυμία για ανανέωση -και εξωτερική και εσωτερική. Αλλάζουν στιλ, αλλάζουν και τρόπο σκέψης. Και κάπως έτσι, φεύγουν και από τη φάση αδράνειας. Καινούρια γνωριμία στον ορίζοντα και πολλές πιθανότητες για ραντεβού. Οι δεσμευμένες θέλουν επίσης αλλαγές και το επιδιώκουν δυναμικά. Προσοχή στη δοσολογία αν θέλεις να καταφέρεις το στόχο σου και όχι να καταλήξετε τσακωμένοι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν είσαι single, αν νιώθεις απογοητευμένη και ότι έχασες την εσωτερική σου δύναμη, πρέπει να ξέρεις ότι αυτήν την εβδομάδα παίρνεις τα πάνω σου και παίρνεις και την απόφαση να ανατρέψεις τα αρνητικά δεδομένα. Στόχος σου είναι η αναζωογόνηση και η νέα γνωριμία. Και οι πλανήτες σου κάνουν το ανάλογο support. Η γοητεία σου αυξάνεται, η διάθεσή σου γίνεται τολμηρή και καλά θα κάνεις να μην πατήσεις φρένο. Go girl! Οι δεσμευμένες είναι σε φάση αφοσίωσης και το βλέμμα είναι στραμμένο στο μέλλον της σχέσης. Εκφράζεσαι απευλευθερωμένα και κερδίζεις.

 

ΖΥΓΟΣ
Οι singles βγαίνουν από την αδράνεια. Γίνονται πιο δυναμικές και πιο αυθόρμητες. Βάζουν στόχο συγκεκριμένο πρόσωπο που μάλλον υπάρχει στη ζωή τους ή στο μυαλό τους αρκετό καιρό τώρα και κάνουν το βήμα. Οι οιωνοί είναι θετικοί. Οι δεσμευμένες βρίσκονται σε ένταση. Γίνονται πιεστικές και αρκετά εγωίστριες. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και κάνε focus στο καλό της σχέσης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν αποφάσισες να κάνεις το βήμα να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, οι πλανήτες είναι μαζί σου. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα πάνω της και το σεξ απίλ σου επίσης. Είσαι δυναμική και σου βγαίνει σε καλό. Αν το αγόρι που τριβελίζει το μυαλό σου είναι ο πρώην σου, ναι, οι οιωνοί επανασύνδεσης είναι θετικοί. Οι δεσμευμένες αυτήν την εβδομάδα παίρνουν σοβαρές αποφάσεις όσον αφορά στη σχέση του. Στόχος: το επόμενο στάδιο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα οι singles είναι κοινωνικές, προσιτές, ανοιχτές στην επικοινωνία τους. Αρκετές καινούριες γνωριμίες, αλλά και μια πιο ενδιαφέρουσα που ίσως εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό. Δεν αποκλείεται να κάνεις και ένα στιλιστικό ρετούς. Για τις δεσμευμένες, όλα καλά. Υπάρχουν πιθανότητες να συζητήσετε με τον σύντροφό σου το επόμενο βήμα της σχέσης. Οι ανασφάλειες και οι φοβίες πάνε περίπατο. Η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει και χαλαρώνεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι singles αυτήν την εβδομάδα θα είναι σέξι, γοητευτικές, δυναμικές και απρόβλεπτες. Δεν αποκλείεται να βάλουν πλώρη προς τη νέα γνωριμία. Παίρνεις τα ηνία των εξελίξεων στα χέρια σου χωρίς καμία αμφιβολία. Οι δεσμευμένες τις επόμενες μέρες πρέπει να έχουν τις κεραίες τους ανοιχτές. Προβλέπονται συναισθηματικά αναποδογυρίσματα. Προσοχή στις άγαρμπες αντιδράσεις. Προσπάθησε να μην χαθεί η ισορροπία της σχέσης. Σκέψου λογικά και απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η εβδομάδα περιέχει για τις singles την απαραίτητη τονωτική ένεση. Και κάπως έτσι, διώχνεις από τη ζωή σου πρόσωπα που σε απογοήτευσαν και κοιτάζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Γνωρίζεις καινούριο πρόσωπο και οι οιωνοί είναι θετικότατοι για κάτι παραπάνω. Οι δεσμευμένες, αποφασισμένες, διορθώνουν τα προβληματάκια στη σχέση και τα πράγματα ηρεμούν. Η σχέση παίρνει τα πάνω της.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητή μου single, αυτή η εβδομάδα έχει για σένα αυτό το ανατρεπτικό τηλεφώνημα από αυτό το αγόρι που σκέφτεσαι και προφανώς παίζει και συνάντηση. Οι δεσμευμένες πρέπει να προσέξουν τη συμπεριφορά τους -τις εξάρσεις και την κυκλοθυμία τους. Από τη μία θα θέλεις να πας τη σχέση ένα βήμα παρακάτω, από την άλλη θα ονειρεύεσαι την ελευθερία σου. Το νου σου, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση χωρίς ουσιαστικό λόγο.

 

Read More

And More