Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 19 έως 25 Μαρτίου 2018)

Πώς θα είναι τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα ομορφαίνεις, κινητοποιείται ο αυθορμητισμός σου, κινητοποιείσαι κι εσύ. Έχουμε ανάδρομο Ερμή, οπότε παίζει επανασύνδεση με τον πρώην. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και οι εξελίξεις είναι στο χέρι σου. Για καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα, φρόντισε να μην είσαι αντιδραστική και να έχεις ξεκαθαρίσει τι θέλεις και τι νιώθεις. Αν είσαι ήδη σε σχέση, ο ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει στις συζητήσεις που θα κάνετε, ώστε να κλείσετε κάποιο θέμα που σας απασχολεί από το παρελθόν. Αν αυτό που προσπαθείς είναι να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου, τότε καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να περιορίσεις λίγο την τάση σου να επιβάλλεσαι, αλλά και την τάση σου για ακρότητες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι δεσμευμένες είναι σε μια περίεργη φάση. Προβληματισμένες με τα θέλω τους. Θα είναι μια εβδομάδα όπου θα προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις, γιατί δεν έχεις ήδη αυτά που θέλεις, τι φταίει κ.τ.λ. Όλο αυτό θα σε κάνει κυκλοθυμική και ο σύντροφός σου θα μπερδευτεί. Κάνε ένα βήμα πίσω, δες την κατάσταση σφαιρικά, μην εστιάζεις μόνο στα αρνητικά, λάβε υπόψην σου και τα θετικά, σκέψου λογικά, άσε τους εγωισμούς και άκουσε τα συναισθήματά σου. Αν είσαι single, πρέπει να ξέρεις ότι ένα “μεγάλο ταλέντο” του ανάδρομου Ερμή είναι να επαναφέρει στο προσκήνιο το παρελθόν. Στην περίπτωσή σου, αρχίζεις να σκέφτεσαι κάποιον πρώην. Και παράλληλα, οι πλανήτες σου φέρνουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Αν δεν ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θέλεις, άκρη δεν θα βγάλεις. Λοιπόν… Μπροστά ή πίσω;

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα δεσμευμένα κορίτσια αυτήν την εβδομάδα αρχίζουν και σκέφτονται το μέλλον. Της σχέσης. Και είναι αποφασισμένα να κινηθούν δυναμικά και να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Ωραία είναι όλα αυτά, αρκεί να κινηθείς μεθοδικά και όχι επιθετικά. Αν θέλεις να αλλάξει κάτι στη σχέση σου πρέπει να το κάνεις με το σωστό τρόπο και χωρίς εντάσεις. Αν είσαι single, αυτές τις μέρες οξύνεται η ανεμελιά σου. Δεν θέλεις άλλους προβληματισμούς. Και το σύμπαν συνωμοτεί… και φέρνει γεγονότα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Ναι, ναι, παίζει να γνωρίσεις αγόρι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανάδρομος Ερμής σημαίνει εμφανίζεται ο πρώην. Αποφασισμένος. Κι εσύ μάλλον αποφασισμένη είσαι. Τον θέλεις πίσω. Οπότε, μπορείτε να προχωρήσετε παρακάτω, ξανά μαζί. Αρκεί, να προσπαθήσεις να σταθεροποιήσεις λίγο περισσότερο τα θέλω σου, ναι; Οι δεσμευμένες θα είναι λίγο αντιδραστικές αυτήν την εβδομάδα. Οι πλανήτες βοηθούν τις συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις στην άκρη τις ανασφάλειες και να εκμεταλλευθείς την αισιοδοξία σου.

 

ΛΕΩΝ
Δυναμισμός, αποφασιστικότητα, γοητεία, στιλ. Τα χαρακτηριστικά των single για αυτήν την εβδομάδα. Που σημαίνει ότι: εντυπωσιάζεις, βάζεις στόχους και τους κατακτάς, ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου, γνωρίζεις καινούριο αγόρι και όλα δείχνουν πως μπορεί να γίνει μια νέα αρχή στη ζωή σου. Για τις δεσμευμένες, οι λεξούλες που χαρακτηρίζουν την εβδομάδα τους είναι: αισθησιασμός, αμοιβαία έλξη… και προσοχή στις εντάσεις. Μια υπεροψία, ένας αρνητισμός και μια δυσαρέσκεια που μπορεί να σε πιάσει, ίσως προκαλέσει τσακωμούς. Cool.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει στα ελεύθερα κορίτσια και αυτό σημαίνει ότι καταφέρνεις να κερδίσεις την προσοχή του αγοριού που σου αρέσει. Έχεις ανάγκη από αλλαγές, θα τις διεκδικήσεις και καλά θα κάνεις. Οι μέρες ευνοούν τους έρωτες. Και ναι, υπάρχει η πιθανότητα σχέσης. Με αυτό το αγόρι, ναι. Αν είσαι ήδη σε σχέση, οι μέρες υπόσχονται συναισθηματικά έντονες στιγμές. Προσπάθησε να αποφύγεις την αυστηρή κριτική που κάνεις ώρες ώρες για να μην χαλάσει η αρμονία της σχέσης. Αν είστε τσακωμένοι, οι μέρες φέρνουν συμφιλίωση.

 

ΖΥΓΟΣ
Οι δεσμευμένες θα έχουν μια “περίεργη” εβδομάδα. Δεν τη λες και εύκολη. Θα υπάρξει μια αναστάτωση. Και κυρίως από τα συμπεράσματα που μόνη σου βγάζεις. Οτιδήποτε δεν είναι όπως ακριβώς θέλεις, σε εκνευρίζει. Καλύτερα θα ήταν να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να προσπαθήσεις να εστιάσεις στα συναισθήματα. Ok; Οι singles από την άλλη φλερτάρουν με το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Εξηγήσεις, συζητήσεις, εξομολογήσεις, ξεκαθαρίσματα ίσως σας φέρουν ξανά κοντά. Τα άστρα σε αυτή τη φάση ευνοούν αυτή τη δεύτερη ευκαιρία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γοητευτικό πρόσωπο στον ορίζοντα των singles. Μπορείς να κάνεις ένα βήμα κι εσύ. Χωρίς υπερβολές όμως. Προτίμησε πιο κλασικούς τρόπους και απόφυγε τις ακρότητες. Τα άστρα ευνοούν τη φάση, αλλά όλα θα εξαρτηθούν τελικά από τον τρόπο που εσύ θα τη χειριστείς. Τα δεσμευμένα κορίτσια έχουν ανάγκη λίγη περιπέτεια, λίγη ελευθερία και όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή. Τα άστρα προτείνουν αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να τονώσεις την εμπιστοσύνη του συντρόφου σου, όχι να την κλονίσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ανάδρομος Ερμής έχει την τάση να φέρνει στο παρόν το παρελθόν. Οπότε, υπάρχει πιθανότητα να σε θυμηθεί ο πρώην. Πολύ εκδηλωτικός και με ξεκάθαρες προθέσεις. Αν αποφασίσεις να δώσεις τη δεύτερη ευκαιρία που θα σου ζητηθεί, λάβε υπόψην σου ότι τα άστρα συμφωνούν και η κατάληξη δεν θα σε απογοητεύσει. Αν είσαι δεσμευμένη, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει εντάσεις, ξεσπάσματα και συγκρούσεις. Προσπάθησε, όσο μπορείς, να βάλεις τον εγωισμό σου στην άκρη και να μην ωθήσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Όσο περνάνε οι μέρες θα αποκατασταθεί η ηρεμία σου και η σχέση θα ξαναβρεί τους ρυθμούς της, αρκεί να το θέλεις… Γιατί μπορεί και να μην το θέλεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα άστρα ευνοούν τη νέα αρχή, τις ουσιαστικές αλλαγές, όλα αυτά όμως θα εξαρτηθούν από τα κέφια και τα θέλω σου. Το σίγουρο είναι ότι μπαίνει ένα τέλος στη στασιμότητα και στην αναμονή. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν συναντήσεις που η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από σένα. Εμπόδια για να προχωρήσεις δεν υπάρχουν, παρά μόνο αν τα βάλεις εσύ. Οι δεσμευμένες αυτήν την εβδομάδα είναι αρκετά αντιδραστικές. Και ο παρορμητισμός σου μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις και προβλήματα. Αν είσαι σε μακροχρόνια σχέση και νιώσεις την ανάγκη να σπάσεις τη ρουτίνα, φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα όρια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν είσαι single, τα άστρα σε ενημερώνουν πως έρχεται αλλαγή. Αρκεί να κάνεις το βήμα αν χρειαστεί ή να αφήσεις τις αναστολές στην άκρη σε περίπτωση ενδιαφέρουσας προσέγγισης. Προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοπεποίθησή σου, την αισιοδοξία σου, τη διάθεσή σου σε σταθερά επίπεδα, κινήσου με συναισθηματική σταθερότητα και η σταθερή σχέση είναι στον ορίζοντά σου. Αν είσαι ήδη σε σχέση, υπάρχει περίπτωση αυτήν την εβδομάδα να λειτουργήσεις πολύ διαφορετικά. Τόσο, που παίζει το ταίρι σου να μην σε αναγνωρίζει. Σκέψεις και επιθυμίες μπερδεύονται. Προσοχή!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και το μυαλό σου γυρίζει στο παρελθόν. Ψυχραιμία. Πάρε μια βαθιά αναπνοή και προσπάθησε να αποκοπείς από παλιές εξαρτήσεις και συναισθηματικά κολλήματα. Πάρε άλλη μια βαθιά ανάσα και σκέψου λογικά, ρεαλιστικά και αντικειμενικά. Σκέψου τα αρνητικά και τα θετικά όσων βίωσες με τον πρώην. Ζύγισέ τα. Μην παρασύρεσαι. Αν είσαι σε σχέση, αυτή η εβδομάδα μπερδεύει τον εσωτερικό σου κόσμο και γίνεσαι λίγο αντιδραστική. Άσε την καχυποψία στην άκρη. Άσε και τους εγωισμούς.

 

 

 

Read More

And More