Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 5 έως 11 Μαρτίου 2018)

Για να δούμε πως θα είναι τα ερωτικά μας αυτήν την εβδομάδα… Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής και ο η Αφροδίτη έρχονται στο ζώδιό σου και σε πιάνει ένας δυναμισμός που δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να μείνεις στάσιμη. Αποφασίσεις να κάνεις νέα αρχή και αποφασίσεις να κάνεις ακόμα και το πρώτο βήμα προσέγγισης αν χρειαστεί. Αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος που τριγυρίζει συνεχώς στο μυαλουδάκι σου, τότε το σύμπαν συνομωτεί και ξεκινάτε επαφές. Ξεκαθάρισε μέσα σου τι ακριβώς θέλεις, γιατί οι πλανήτες φέρνουν θετικές εξελίξεις. Αν είσαι δεσμευμένη, οι ανάγκες σου είναι λίγο μπερδευμένες και αντιφατικές. Από τη μία θέλεις ασφάλεια και σταθερότητα. Μετά θέλεις περιπέτεια. Λίγο προσοχή παρακάλω στα mixed μηνύματα. Με το αγόρι σου ανοίγεις κάτι συζητήσεις, απολαμβάνεις κάτι εξομολογήσεις και κάποιες κρυφές επιθυμίες σου… παύουν να είναι κρυφές.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα τη λες για τις singles. Οι στόχοι ανανεώνονται, η γοητεία αυξάνεται, το ίδιο και ο ερωτισμός. Τα γεγονότα είναι ακριβώς όπως δείχνουν, το αντιλαμβάνεσαι και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσεις το dating με κάποιον που και σε ενδιαφέρει πολύ και προοπτικές έχει η σχέση μαζί του. Αν είσαι δεσμευμένη, αυτές οι μέρες σε βρίσκουν σε φάση σοβαρών αποφάσεων. Το ζητούμενο είναι να φρεσκάρεις λίγο τη σχέση σου και, ναι, το καταφέρνεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αν είσαι single, αυτήν την εβδομάδα είσαι και αποφασισμένη να αναλάβεις δράση. Αλλάζεις τρόπο σκέψης, ανανεώνεσαι, τολμάς να ρισκάρεις… και στον ορίζοντα βλέπεις μια νέα αρχή. Σύμμαχοί σου η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και το θάρρος. Δεν διστάζεις να “προτείνεις” και οι πλανήτες σε ανταμείβουν, όπως όλα δείχνουν, με θετικές επιρροές και μια ενδεχόμενη σχέση. Αν είσαι σε σχέση, καλό είναι να προσέξεις λίγο την ψυχολογία σου. Είσαι σε λίγο ευάλωτη φάση, οπότε να είσαι alert. Και να αποφύγεις όσο μπορείς τις εμμονές, καθώς και το να γίνεις πιεστική στο σύντροφό σου. Η Αφροδίτη στον Κριό θα σε χαλαρώσει λίγο, θα σε ανανεώσει και θα ζεστάνεις τη σχέση ξανά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ένστικτό σου είναι ακονισμένο αυτήν την εβδομάδα. Μπορείς να το εμπιστευθείς. Επίσης, όπως όλα δείχνουν, ένα συγκεκριμένο άτομο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και αυτό είναι ένας υπέροχος τρόπος να αφήσεις πίσω σου, μια για πάντα, το παρελθόν. Τίποτα δεν αποκλείεται. Μπορεί σύντομα να ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των δεσμευμένων. Οι οποίες, by the way, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κουμαντάρουν λίγο τον εγωισμό τους, την καχυποψία τους και τη ροπή στις υπερβολές. Ίσως βιώσεις εσωτερικές αναταραχές και πρέπει να προσπαθήσεις να κουμαντάρεις τις αντιδράσεις σου απέναντι στο σύντροφό σου. Cool. Μίλησε με ειλικρίνεια για αυτά που νιώθεις και όλα θα πάνε καλά.

 

ΛΕΩΝ
Η γοητεία σου ανεβαίνει level αυτήν την εβδομάδα. Θα ακούσεις και τα κοπλιμέντα σου. Είσαι και πιο απελευθερωμένη. Με αποτέλεσμα να υπάρξει και αυτό το πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει. Δώσε μια ευκαιρία. Σε καλό θα σου βγει. Οι δεσμευμένες θα έχουν μία ήρεμη, ερωτική εβδομάδα. Χαλαρά και απολαυστικά τα πράγματα. Αν υπάρχουν κάποια εμπόδια, η συμπεριφορά σου θα τα διώξει. Το μέλλον είναι ευοίωνο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για τις singles, η εβδομάδα αυτή, περιέχει αναθεωρήσεις. Μάλλον θα αλλάξεις γνώμη για κάποιο πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις ή θα αλλάξεις τη συμπεριφορά σου απέναντί του. Και όλα αυτά για να αλλάξει η ροή των πραγμάτων. Η επανασύνδεση είναι μια πιθανότητα δηλαδή. Αν είσαι σε σχέση, αυτές τις μέρες θα απολαύσεις εξομολογήσεις, όμορφες αλήθειες και το δέσιμο μεταξύ σας θα ισχυροποιηθεί. Αμφιβολίες τέλος. Όλα καλά. Το πράγμα σοβαρεύει.

 

ΖΥΓΟΣ
Κορίτσι single, τα άστρα προβλέπουν ραντεβουδάκι αυτήν την εβδομάδα. Και μάλιστα από κάποιον που τριγυρίζει ήδη στο μυαλουδάκι σου. Εκείνος κάνει το βήμα. Εσύ, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μην επιτρέψεις στην ανασφάλεια να σε επηρεάσει αρνητικά. Πες ναι στην πρόταση. Μην είσαι καχύποπτη. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου. Οι δεσμευμένες βιώνουν εβδομάδα αγάπης κι έρωτα. Και που θα οδηγήσει όλο αυτό; Μάλλον σε σοβαρές προτάσεις εξέλιξης της σχέσης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Λέξεις που χαρακτηρίζουν τις δεσμευμένες αυτήν την εβδομάδα: δυναμισμός, αυτοσυγκράτηση, οργάνωση, αυθορμητισμός, αποφασιστικότητα. Στόχος, να μεταμορφώσεις τη σχέση σου. Κατάληξη: θα τα καταφέρεις! Διαφωνίες και εμπόδια, τέλος. Αν είσαι single, οι δικές σου λέξεις είναι: δυναμισμός, απελευθέρωση. Κάνεις beaute, ανανεώνεσαι και εντυπωσιάζεις. Ένας συγκεκριμένος, εντυπωσιάζεται περισσότερο και τολμάει να κάνει το βήμα προσέγγισης. Οι εξελίξεις είναι ευχάριστες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Νέα αρχή. Φρέσκια. Καινούριο πρόσωπο θα σε ενθουσιάσει. Και μάλιστα τα πράγματα θα εξελιχθούν όμορφα. Τα άστρα είναι με το μέρος σου. Και είναι και στο σωστό timing, γιατί τώρα είσαι σε φάση που θέλεις να δεσμευθείς. Αν είσαι ήδη δεσμευμένη, αυτήν την εβδομάδα είσαι αρκετά τολμηρή και αυτό κάνει καλό στη σχέση σου. Αν νιώθεις μια τύπου “ασφυξία”, προσπάθησε να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου για να μην κάνεις κακό στο δεσμό σου, ναι;

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν έχεις σχέση, αυτήν την εβδομάδα θα περάσεις πολύ όμορφα. Αέρας ανανέωσης, ερωτισμός και μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από το αγόρι σου. Πες ναι. Συμβουλή: Χαλιναγώγησε τον παρορμητισμό σου και κάνε φόκους στα θετικά. Αν είσαι single, επιτέλους, σταματάς να σκέφτεσαι απαισιόδοξα. Γίνεσαι πιο δυναμική και ενθουσιώδης και φυσικά σου βγαίνει σε καλό. Η προσωπική σου ζωή βαδίζει προς κάτι σταθερό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καινούρια σχέδια και κοινές επιθυμίες που υλοποιούνται, για τις δεσμευμένες. Επανασύνδεση και ξεκάθαρες κουβέντες για τις χωρισμένες. Ο εγωισμός φεύγει, τα όμορφα συναισθήματα έρχονται, μαζί με την ισορροπία και τη συνεννόηση. Αν είσαι single, η εβδομάδα σου ξεκινά υπέροχα. Κάτι γίνεται στα ερωτικά σου και σε ανεβάζει πολύ. Κάτι που έχει προοπτικές σοβαρής εξέλιξης.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ο πρώην. Οπότε θα ακολουθήσουν τα ανάλογα ξεκαθαρίσματα. Εκείνος θέλει να γυρίσει. Εσύ; Η εξέλιξη εξαρτάται απόλυτα από εσένα. Και σύμφωνα με τις πλανητικές επιρροές οι οιωνοί είναι θετικοί. Αυτήν τη φορά δεν θα σε απογοητεύσει… ο πρώην (νυν) αγαπημένος σου. Οι δεσμευμένες έχουν όρεξη για συζητήσεις, αναλύσεις, εξηγήσεις. Σε συνδασμό με την ερωτική σου διάθεση, όλα αυτά θα κάνουν καλό στη σχέση σου.

 

Read More

And More