Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 7 έως 13 Μαϊου 2018)

Πώς θα είναι τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή διαθέτει καινούριες ευκαιρίες για τις singles. Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ερωτευθείς. Να εντυπωσιάσεις, να προσελκύσεις το ενδιαφέρον μιας και η διάθεσή σου είναι θετική, η αυτοπεποίθησή σου στο φουλ. Κάνεις καινούριο ξεκίνημα. Οι δεσμευμένες παίρνουν ανατρεπτικές αποφάσεις και δεν αποκλείεται να σκεφτούν το επόμενο βήμα. Αυτά που νιώθεις σε καθοδηγούν για να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη και να προχωρήσεις στη σοβαρή δέσμευση.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι singles είναι σε φάση που θέλουν να καταλήξουν κάπου, σε κάτι σταθερό και σίγουρο. Και η τύχη τις ευνοεί. Αποφεύγουν τις επιλογές που έχουν ρίσκο και κινούνται με πιο ασφαλή κριτήρια. Οι επόμενες μέρες διαθέτουν για σένα κάποιο γοητευτικό, ευγενικό αγόρι και οι οιωνοί είναι θετικοί και σου κλείνουν το μάτι. Οι δεσμευμένες μπαίνουν σε σκέψεις σοβαρότερης δέσμευσης. Χρειάζεσαι τη σταθερότητα στη ζωή σου. Κινήσου με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα hashtags της εβδομάδας για τις singles είναι: αποφασιστικότητα, ορμή και απελευθέρωση. Διεκδικείς και κερδίζεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο καινούριας γνωριμίας και το ενδεχόμενο καινούριας σχέσης. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου. Οι δεσμευμένες χαλαρώνουν, ηρεμούν και απομακρύνονται από τις εντάσεις. Καταφέρνεις να ισορροπήσεις συναισθηματικά, αποφεύγεις τις υπερβολές και βάζεις όρια στον παρορμητισμό σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι singles πρέπει να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν ακριβώς και να αποφύγουν τις απερισκεψίες. Να κουμαντάρουν το άγχος τους και την ανυπομονησία τους και να αποφύγουν τις βιαστικές κινήσεις. Η εβδομάδα διαθέτει θετικές εξελίξεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Οι δεσμευμένες πρέπει να δώσουν προσοχή σε αυτά που τους λέει ο σύντροφός τους και να προσπαθήσουν να μην παρερμηνεύσουν αυτά που ακούνε. Οι μέρες χρειάζονται ευελιξία και όχι σπασμωδικές αντιδράσεις.

 

ΛΕΩΝ
Αν είσαι single, αυτήν την εβδομάδα γίνεσαι αρκετά τολμηρή και δεν αποκλείεται να ερωτευθείς. Συμβαίνουν πράγματα απρόοπτα και εντυπωσιακά. Κάνεις τη γνωριμία που θέλεις και οι οιωνοί για σχέση είναι θετικότατοι. Αμοιβαία τα αισθήματα. Οι δεσμευμένες χαλαρώνουν, απελευθερώνονται και ανανεώνουν τη σχέση τους. Το κλείσιμο της εβδομάδας διαθέτει και μια θετική έκπληξη που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά 😉

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το μόνιμο ψάχνουν οι singles και όχι το εφήμερο. Και οι συγκυρίες θα φέρουν στο δρόμο σου, αγόρι ήρεμο, γοητευτικό, ευγενικό, με υπέροχη συμπεριφορά. Και ναι, θα έχει τη δυνατότητα να σου προσφέρει τη συναισθηματική ασφάλεια που ψάχνεις και σταθερό ενδιαφέρον. Αν χώρισες πρόσφατα, και δεν σε ενδιαφέρει η προοπτική της νέας γνωριμίας, υπάρχει μπροστά σου η προοπτική της επανασύνδεσης -αν την προτιμάς. Οι δεσμευμένες, απολαμβάνουν την ηρεμία, τη σταθερότητα και τη χαλάρωση. Μέσα σε κλίμα εμπιστοσύνης κάνουν σχέδια για το μέλλον και όλα καλά.

 

ΖΥΓΟΣ
Για τις singles, αυτή η εβδομάδα διαθέτει την προοπτική καινούριας γνωριμίας, αλλά το νέο σου μοιάζει αβέβαιο. Το βλέμμα σου είναι στο παρελθόν και μάλλον ονειρεύεσαι επανασύνδεση. Και οι πλανήτες σε βοηθούν με ευνοϊκά γεγονότα. Η εβδομάδα κλείνει με συνάντηση με τον πρώην. Οι δεσμευμένες έχουν μια ευχάριστη εβδομάδα. Συζητήσεις, αποφάσεις για το μέλλον, θετικές εξελίξεις. Η απαισιοδοξία πάει περίπατο και η δυναμική σου στάση σου βγαίνει σε καλό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το volume της αυτοπεποίθησης αυξάνεται αυτήν την εβδομάδα για τις singles που αναζητούν το νέο και το διαφορετικό. Βγαίνουν, κυκλοφορούν, γοητεύουν και κάνουν γνωριμίες. Μία από αυτές έχει καλές προοπτικές. Ακολούθησε τα γεγονότα. Οι δεσμευμένες περνάνε ήρεμη και αισθησιακή περίοδο. Καμία όρεξη για εντάσεις. Όλα καλά. Αυθόρμητα, ευχάριστα και απελευθερωμένα. Κάνετε και κάτι ωραίες συζητήσεις που ανανεώνουν τη σχέση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι singles αυτήν την εβδομάδα παίρνουν αποφάσεις. Αλλάζουν τρόπο σκέψης, αλλάζουν στάση και αντιμετωπίζουν πιο σοβαρά την προσωπική τους ζωή. Δεν θέλουν άλλο να αναλώνονται σε περιστασιακές, ανούσιες ιστορίες και ψάχνουν για κάτι πιο σταθερό. Η εβδομάδα κλείνει με γνωριμία που ικανοποιεί τις προσδοκίες σου. Οι δεσμευμένες αφήνουν πίσω τους προβληματισμούς και ανανεώνονται. Γίνονται αλλαγές που σπάνε τη ρουτίνα και η αισιοδοξία τονώνει τη σχέση. Σκέφτεσαι ακόμα και τη συγκατοίκηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι singles αυτήν την εβδομάδα είναι γοητευτικές, σέξι και αν αποφασίσουν να κάνουν το βήμα της προσέγγισης ανοίγεται μπροστά τους η ευκαιρία για σχέση. Θέλεις κάτι σταθερό και κάτι σίγουρο. Ο άντρας που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου έχει έντονη προσωπικότητα και αυτό ακριβώς είναι που σου αρέσει. Οι δεσμευμένες μάλλον θέλουν να γίνουν… ακόμα πιο δεσμευμένες. Και οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, να ξέρεις. Χαλάρωσε, κινήσου χωρίς άγχος και όλα θα γίνουν όπως ονειρεύεσαι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι singles, την προσοχή σας παρακαλώ… στις ονειροπολήσεις. Μην φεύγετε εκτός πραγματικότητας. Μείνετε εδώ. Εκμεταλλευθείτε τη γοητεία σας και την τολμηρή διάθεση των ημερών και κάντε τη νέα γνωριμία που θέλετε. Οι δεσμευμένες έχουν ανάγκη να νιώσουν ασφάλεια, σιγουριά, σταθερότητα και να βγούνε από την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Εκδηλώνεσαι, εκφράζεσαι και κερδίζεις τελικά. Παίρνετε από κοινού αποφάσεις (με το σύντροφό σου) που κάνουν καλό στη σχέση σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Νέα γνωριμία στον ορίζοντα. Εντυπωσιάζεσαι και φλερτάρεις. Δεν πατάς καν φρένο. Το σύμπαν συνωμοτεί, το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο και… ξεκινάνε οι συχνές επαφές. Αν ονειρεύεσαι σταθερή σχέση, οι πλανήτες είναι με το μέρος σου, να ξέρεις. Οι δεσμευμένες είναι χαλαρές, ερωτικές και απολαμβάνουν τη σχέση τους. Διασκεδάζουν, αποφεύγουν τις εντάσεις, ξεφεύγουν από τη ρουτίνα και δένονται περισσότερο με το σύντροφό τους. Ισορροπούν.

 

 

Read More

And More