Κ. Βουτσάς στο TLIFE: Ο νέος ρόλος, η κρίση και η ζωή στο κάμπινγκ!

Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου και συνεχίζει να σκορπίζει απλόχερα πολλές στιγμές γέλιου. Ο λόγος για τον Κώστα Βουτσά που βρίσκεται για έξι δεκαετίες στο χώρο του θεάματος και επιστρέφει δυναμικά στη μικρή οθόνη με ένα ρόλο έκπληξη.

/

Ο Κώστας Βουτσάς γίνεται φέτος κάτοικος κάμπινγκ και μιλά στο TLIFE για το νέο του ρόλο στη σειρά του Mega “Με τα παντελόνια κάτω”, την οικονομική κρίση και την ανάγκη του κόσμου να ξεσηκωθεί.
Ο γνωστός ηθοποιός εκτός από τη συμμετοχή του στο επιτυχημένο σήριαλ, έκανε μια guest εμφάνιση στην ταινία “Ακάλυπτος”, βρίσκεται στο θέατρο και την παράσταση “Ο παππούς έχει πίεση” και ετοιμάζεται να συμμετάσχει στην παράσταση “Ένα παιδί μετρά τα άστρα”. Και παρόλο που καταφέρνει να τα συνδυάσει όλα, εξομολογείται πως δεν κουράζεται, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Όταν κάθεσαι… αρρωσταίνεις!”

/

Πείτε μας λίγα λόγια για τη νέα σειρά του Mega “Με τα παντελόνια κάτω” στην οποία πρωταγωνιστείτε…
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να πάει καλά γιατί έχουμε ανάγκη από ελληνικές σειρές. Ο κοσμάκης θέλει να βλέπει ελληνικά σήριαλ και η δική μας η σειρά “Με τα παντελόνια κάτω” είναι μια απεικόνιση της ελληνικής κοινωνίας. Ο κόσμος χρωστά λεφτά, παιδεύεται, χάνει τα σπίτια του και υποφέρει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι προσπαθήσουμε να κρατηθούμε δυνατοί σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση. Η σειρά εμένα μου άρεσε πολύ. Έχει χιούμορ, δεν κουράζει τον θεατή και έχει ωραίες εναλλαγές”.

/
Πώς βλέπετε τα πράγματα από εδώ και πέρα λόγω της κρίσης;
Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Αυτοί που μας κυβερνούν είναι ανθέλληνες. Όλη η Ελλάδα έχει πουληθεί. Η κατάσταση θέλει επανάσταση, αλλά δυστυχώς ο Έλληνας είναι “ωχαδερφιστής”. Οι περισσότεροι λειτουργούμε έχοντας στο μυαλό τη φράση “Εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα” . Έρχονται, όμως, δύσκολες καταστάσεις, θα κουραστούμε, θα παιδευτούμε και δεν ξέρω πού θα βρεθούμε. Εγώ ελπίζω ότι ο κόσμος θα ξεσηκωθεί”.
Αυτήν την περίοδο σας βλέπουμε να πρωταγωνιστείτε στη σειρά του Mega, κάνατε μια guest εμφάνιση στον “Ακάλυπτο”, παίζεται στο θέατρο… Πώς τα προλαβαίνετε όλα;
“Γιατί καλέ τι κάνω; Σήριαλ, θέατρο και παραγωγές που μου αρέσουν πολύ. Όλες οι δουλειές που κάνω με ανανεώνουν. Το έχω πει και άλλες φορές μου κάνει καλό το να δουλεύω, γιατί όταν κάθεσαι… αρρωσταίνεις”.
/

Read More

And More